Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μα ρε πουστη μου αρχιζεις και λες για παρτουζες δια της φαντασίας, άλλο να ελπιζεις και να ονειρευεσαι κι αλλο να ρθει αυτη και να σου προτείνει "θες να γαμας και την αδερφη μου"...
ν
τζοσεφ να μην προκαταλαβουμε την απαντηση,δεν χρειαζεται ναπε ετσι,μερικα πραγματα εννοουνται
αλλα αυτο ρωταω,δηλαδη βασιμα ελπιζει ο μιτσος βασει καποιων ενδειξεων,η παρελθοντικων αντιστοιχων καταστασεων,η απλα ειναι μια φαντασιωση
εμενα μ ενδιαφερει αυτο το θεμα ,το ενας με μια οποια κ ναναι κι η μις μολντοβα,δεν μου πολυλεει πλεον,οποτε ας δουμε τι εχει να πει κι ο δημητρης,μπας και ειναι αλλιως ο ερωτ.χαρτης εκει, απο οτι ξερουμε για εδω

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν έχω τολμήσει να συνομιλήσω με το συμμαθητή Αρκάνς....όμως έχω μια περίπτωση ανάλογη....κόρη και μάνα....η μάνα τα έχει με ένα θείο...η κόρη τα φτιάχνει με ανηψιό των 700 ευρώ 45αρη αλλά με διαμέρισμα φιλέτο στη Βούλα...ο πατέρας του ανηψιού αρνείται να πεθάνει μετά από αυτό....και τους διώχνει...αυτοί μένουν για 2 χρόνια σε γκαρσονιέρα....μετά ο γιός γυρίζει στο διαμέρισμα ενώ η κόρη κάνει δήθεν για γερμανία για σπουδές και το άλλο της παιδί...όμως επιστρέφει πασχα-χριστούγενα μη δε σουβλίσει ο γιός μόνος..

Ερώτηση. Πως θα κρατήσουμε το διαμέρισμα σε ελληνικά χερία? ΛοΛ

Απάντηση: Πήγαινε τον σε κανένα CT ή στείλτου κανένα CG για να ξελαμπικάρει.

Άκου 45 χρονών μαντράχαλος και δεν ξέρει τι του γίνεται. Άσε δε που είναι καθηλωμένος στα 700 Ευρώ.
Τι διάολο, ντιπ για ντιπ φλούφλης είναι;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα ρε πουστη μου αρχιζεις και λες για παρτουζες δια της φαντασίας, άλλο να ελπιζεις και να ονειρευεσαι κι αλλο να ρθει αυτη και να σου προτείνει "θες να γαμας και την αδερφη μου"...
δηλαδη θα μενουμε μαζι θα κοιμομαστε στο ιδιο κρεβατι και δεν θα γαμιωμαστε μαζι?αφου ενα κρεβατι εχω!δεν θα μου το πει γιατι ντρεπεται!αλλα αυτο εννοειται!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Επειδή ο ρεντπαενς το παίζει πολύ γεωγραφικά ....προτείνω η σχολή να θεσπίσει υφηγεσία με γνωστικό αντικείμενο μουνογεωγραφία της Α. Ευρώπης και των Βαλκανίων...και να διορίσει υφηγητή τον Κο Ρενπαενς

Επισκέπτης
δηλαδη θα μενουμε μαζι θα κοιμομαστε στο ιδιο κρεβατι και δεν θα γαμιωμαστε μαζι?αφου ενα κρεβατι εχω!δεν θα μου το πει γιατι ντρεπεται!αλλα αυτο εννοειται!

Δημητρη δε ξερω τι διαμερισμα εχεις αλλα όπως εσυ ξερεις εδώ κοιμουνται στους καναπέδες.
ήτοι κρεβατια για το βραδυ εκλαμβανονται δυο. το κανονικο στην κρεβατοκαμαρα κι ο καναπες -κρεβατι στο σαλονι

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αυτη ειναι ερωτευμενη μαζι μου.(ισως την γλυφω πολυ καλα :2funny: δεν ξερω γιατι?)θελει να γνωρισει ποσδηποτε τη μανα μου!--οι 2 τους πανε μαζι αν ερθει η μια να μενει μαζι μου θα ερθει και η αδερφη της.και αν μενουμε μαζι εννοειται οτι θα πηδιομαστε ολοι μαζι.παντος θα μου πεσει πολυ ασχημα αν δεν μπορω να φερνω αλλες γκομενες στο διαμερισμα :headbang:αν ειναι να μενω με μια γυναικα παω και Ελλαδα μια θα την εχω.το κινητρο τους ειναι οτι θα μενουνε μαζι μου.δεν θα τους ειναι και ασχημα!---εγω δεν καταλαβαινω που λες οτι στην Ουκρανια και Μολδαβια ειναι δυσκολο?
δυτ ουκρανια κ κισιναου ειναι δυσκολο,ακομα κι αν ξερεις ρωσσικα,για τετοιες φασεις με αδερφες κ τετοια,ουτε που ταχω ακουσει εδω,σε ομαδικα εχω συμετεχει,αλλα οχι τετοια ενδοοικογενοιακα,κ βαζω κ στοιχημα,ειδικα για αυτους που δεν ξερουν γλωσσα,και παλι ειδικα για δυτ.ουκρανια,εγω εχω κ 192 κι αυτο εχει βοηθησει τα μεγιστα,καποιοι φιλοι κ καλυτεροι ελαφρα σε φιτνες, αλλα κατω του 180,σεφτε δεν καναν,για χοντρους ημικαραφλους κλπ,ουτε στα εργα ΔΕΝ!!!!!!!!!!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Συγνώμη Βολταίρε αλλά να προσθέσω ότι η κόρη είναι το απόλυτο ουκρανικό μωρό και ο γιός έχει πιάσει το απόλυτο λαχείο με προσπάθεια μηδέν....(τύφλα να έχει διαμέρισμα)

το δόλιο τον πατέρα όμως τον σκέφτηκε κανείς....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε δημητρη,δεν ξερω τι λενε οι δικοι σου,εδω η παροιμια ειναι"λεει ψεματα σαν ρωσσος" βεβαια,χωρις να θελω να μειωσω κανεναν,οποιος ερθει κισιναου για να χτυπησει γκομενες σαν αυτες που λεμε,ανω του 7-8 για εκει,οπως ηρθε ετσι και θα φυγει,βαζω στοιχημα οσο ναναι
δηλ ο σπυρος 68,πουναι ωραιος ψηλος κ μελαχρινος,αν ερθει οπως τον βλεπω στις φωτο εδω,απο πατσαβουρα κ κατω με δυσκολια θα γαμισει κ θα του ζηταει κ λεφτα,πριν η μετα
καλα για ροθμανια το στοιχημα το παιζω 1-10,ειδικα για βουκουρεστι
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΕΤΣΙ??ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕς,ΠΟΥΤΑΝΕς ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕ 60-150Ε/ΩΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΕΣ
αν εισαι κ χοντρος ΒΑΛΕ Χ,ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτα δεν τα συζηταω,μονο στοιχημα τα βαζω με οποιον διαφωνησει
δεν μπορω να ξερω τι επυτηχιες θα εχει ο Σπυρος εδω?δεν μπορω να κρινω απο φωτογραφιες.δεν μπορω να ξερω πως φερεται?πως μιλαει?τι τους λεει?πως ντυνεται?ολα αυτα εχουν μεγαλη σημασια.πολλες φορες η φωτογραφια εχει μεγαλη διαφορα απο την πραγματικοτητα.εγω για να κρινω εναν ανθρωπο και να του πω τι πρεπει να κανει με της γυναικες (εκτος αν ειναι κατι που φενεται αμεσως) πρεπει να τον δω πως καμακωνει πως τον κοιτανε οι γυναικες και να ρωτισω τη γνωμη γυναικων γι αυτον.μετα μπορω να εχω γνωμη.....

Επισκέπτης
δυτ ουκρανια κ κισιναου ειναι δυσκολο,ακομα κι αν ξερεις ρωσσικα,για τετοιες φασεις με αδερφες κ τετοια,ουτε που ταχω ακουσει εδω,σε ομαδικα εχω συμετεχει,αλλα οχι τετοια ενδοοικογενοιακα,κ βαζω κ στοιχημα,ειδικα για αυτους που δεν ξερουν γλωσσα,και παλι ειδικα για δυτ.ουκρανια,εγω εχω κ 192 κι αυτο εχει βοηθησει τα μεγιστα,καποιοι φιλοι κ καλυτεροι ελαφρα σε φιτνες, αλλα κατω του 180,σεφτε δεν καναν,για χοντρους ημικαραφλους κλπ,ουτε στα εργα ΔΕΝ!!!!!!!!!!!

Χωρια που οι γκομενες εδω ειναι τοσο ζηλιαρες για τυος γκομενους που πλακωνονται και στο μαλλιοτραβηγμα σ την ντισκο και θα γαμηθει η αλλη με την αδελφή της μαζί????
Εμμμμ,  χμμμμμ....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Επειδή ο ρεντπαενς το παίζει πολύ γεωγραφικά ....προτείνω η σχολή να θεσπίσει υφηγεσία με γνωστικό αντικείμενο μουνογεωγραφία της Α. Ευρώπης και των Βαλκανίων...και να διορίσει υφηγητή τον Κο Ρενπαενς
ΡΕΝΤ ΠΕΑΙΝΖ,κοιτα μη σου φαινεται περιεργο,εχουν τεραστια διαφορα οι περιοχες,υπαρχει τεραστια ανομοιογενεια σε ολα,κ βεβαια στην ερωτικη συμπεριφορα,αλλο το ιβανοφρανκοφσκ κι αλλη η οντεσσα-ουκραινα,αλλο η σοφια κι αλλο το ρουσε-
βουλγαρια
η ρουμανια δε,ειναι τελειως αλλου παπα ευαγγελιο,ειδικα για αδαεις,ειναι βατερλω στο μεγιστο βαθμο,οποτε οντως υπαρχει ΕΡΩΤΙΚΟς ΧΑΡΤΗς,που διαφοροποιει τις κατα τοπους συμπεριφορες

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Η λύση είναι μία....βάζεις την οικογένεια στο σπίτι και στελνεις τη βολλευμπολίστρια....σε γνωστό ψηλό παράγοντα της ελληνικής πετοσφαίρισης γυναικών....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ςδω δεν θα ελεγα οτι πολυθελουν τους ψηλους.ο Vasilis70  ειναι στο υψος μου.ειχε τρομερες επυτηχιες!το μωρακι με το μαυρο που ειχα βαλει φωτο τον καμακωσε μονο του!εχει μια γλυκητητα και ενα χαμογελο που μαγευει της γκομενες.αν ντυθει λιγο πιο γυαλιστερα βαλει μια γουνα θα ειναι εχει ακομα περισσοτερες επυτηχιες!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μα συμφωνώ για τη γεωγραφική διαφοροποίηση.....δεν υπάρχει αμφιβολία....αλλά για να ασχολείσαι με αυτή πρέπει να είσαι πολύ ταξειδιάρης.....πέρα δώθε

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν μπορω να ξερω τι επυτηχιες θα εχει ο Σπυρος εδω?δεν μπορω να κρινω απο φωτογραφιες.δεν μπορω να ξερω πως φερεται?πως μιλαει?τι τους λεει?πως ντυνεται?ολα αυτα εχουν μεγαλη σημασια.πολλες φορες η φωτογραφια εχει μεγαλη διαφορα απο την πραγματικοτητα.εγω για να κρινω εναν ανθρωπο και να του πω τι πρεπει να κανει με της γυναικες (εκτος αν ειναι κατι που φενεται αμεσως) πρεπει να τον δω πως καμακωνει πως τον κοιτανε οι γυναικες και να ρωτισω τη γνωμη γυναικων γι αυτον.μετα μπορω να εχω γνωμη.....
ολα σωστα και συμφωνω 100%,ΑΛΛΑ με το στυλ αυτο αυτα δεν θα τα δεις γιατι απλα εδω ετσι ειναι κατευθειαν εκτος παιχνιδιου-ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΨΟΦΙΜΙΑ Η ΓΡΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-μιλαω για ανω του καλου γκομενες,σε ντισκο,μπαρακια ,καφε η στο κεντρο σε δρομους κ εμπορικα
υ.γ.κακως το τραβαμε με το σπυρο το θεμα,εγω ενα παραδειγμα λογω σπορ λουκ εφερα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Σωστός!!!!!!!!!!!!!!

Θα συσχετίσουμε το μεγέθος των μουνόχειλων, το σχήμα της κλειτορίδας και το ποσοστό ύγρανσης με το γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μα συμφωνώ για τη γεωγραφική διαφοροποίηση.....δεν υπάρχει αμφιβολία....αλλά για να ασχολείσαι με αυτή πρέπει να είσαι πολύ ταξειδιάρης.....πέρα δώθε
το θεμα ξεκινησε για το κατα ποσο ειναι εφικτα εκει στην πετρουπολη αυτα που επιθυμει,κ του ευχομαι,ο μιτσος
το οτι εχει σημασια που κινεισαι,ΕΧΕΙ Κ ΜΕΓΑΛΗ,οπως εχεις διαπιστωσει αν εχεις αλλαξει καποιες πολεις της εν λογω ζωνης

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σίγουρα..η γεωγραφία παίζει ρόλο...ρε μπας εκεί στα ταπεινά σκόπια και στο μαυροβούνιο υπάρχει καλύτερη σχέση προσπάθεια ωφέλους?

Επισκέπτης
Σίγουρα..η γεωγραφία παίζει ρόλο...ρε μπας εκεί στα ταπεινά σκόπια και στο μαυροβούνιο υπάρχει καλύτερη σχέση προσπάθεια ωφέλους?

Ματσεντονια εχει ενα αρκιντι...και κατι γεροδεμενους αλβανους κατα Οχριδα μερια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom