Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ςδω δεν θα ελεγα οτι πολυθελουν τους ψηλους.ο Vasilis70  ειναι στο υψος μου.ειχε τρομερες επυτηχιες!το μωρακι με το μαυρο που ειχα βαλει φωτο τον καμακωσε μονο του!εχει μια γλυκητητα και ενα χαμογελο που μαγευει της γκομενες.αν ντυθει λιγο πιο γυαλιστερα βαλει μια γουνα θα ειναι εχει ακομα περισσοτερες επυτηχιες!
δεν γινεται η ψηλη γκομενα να θελει κοντο ρε δημητρη, αν εχει το ιδιο "πακετο" σε ψηλο!!!!!!!!
οπως κι εγω εχω χασει κατι υπερκαβλες κοντες απο πιο κοντους,γιατι πιο πολυ ταιριαζαν
δεν ειπα οτι οι πιο κοντοι δε γαμανε,ειπα οτι εγω εκει που παω, τη πεφτω σε ανω του 173 τουλαχιστον, και με βοηθα το υψος,ενω πιο κοντοι φιλοι που γουσταρουν ομως ψηλες,δεν καναν σεφτε,σε πιο κοντες καναν,αλλα παλι δυσκολοτερα απο μενα στις ψηλες
κ τα καμακια εδω,ειδικα κισιναου κ ζαπατνα-ουκραινα ειναι πανω απο 185,αυτοι δηλαδη που βλεπω κ σκοραρουν,οχι αυτοι που ειναι "γυρω γυρω ολοι"

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σίγουρα..η γεωγραφία παίζει ρόλο...ρε μπας εκεί στα ταπεινά σκόπια και στο μαυροβούνιο υπάρχει καλύτερη σχέση προσπάθεια ωφέλους?
χωρις ναχω παει μαυροβουνιο,οσο πιο ΝΟΤΙΑ τοσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ-ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το θεμα ξεκινησε για το κατα ποσο ειναι εφικτα εκει στην πετρουπολη αυτα που επιθυμει,κ του ευχομαι,ο μιτσος
το οτι εχει σημασια που κινεισαι,ΕΧΕΙ Κ ΜΕΓΑΛΗ,οπως εχεις διαπιστωσει αν εχεις αλλαξει καποιες πολεις της εν λογω ζωνης
ολα εχουν σημασια.ο Vasilis70 σκιζει ενω ενας Ελληνας που ηταν εδω πριν λιγο καιρο καραφλος με μουσακι δεν ειχε καμια επυτηχια.γιατι?ηταν αγριος!φοβιζε της γκομενες,επινε,δεν ειχε τη γλυκητητα.--παντος για Μολδαβια οσους φιλους εχω εδω που ειναι  απο'κει.μου λενε οτι το γαμησι εκει ειναι πολυ πιο ευκολο απο την Αγια Πετρουπολη.εδω ουτε να τους κοιταξουν δεν γυριζουν οι γκομενες ενω εκει  :knockinb: ευκολα.

Επισκέπτης
δεν γινεται η ψηλη γκομενα να θελει κοντο ρε δημητρη, αν εχει το ιδιο "πακετο" σε ψηλο!!!!!!!!
οπως κι εγω εχω χασει κατι υπερκαβλες κοντες απο πιο κοντους,γιατι πιο πολυ ταιριαζαν
δεν ειπα οτι οι πιο κοντοι δε γαμανε,ειπα οτι εγω εκει που παω, τη πεφτω σε ανω του 173 τουλαχιστον, και με βοηθα το υψος,ενω πιο κοντοι φιλοι που γουσταρουν ομως ψηλες,δεν καναν σεφτε,σε πιο κοντες καναν,αλλα παλι δυσκολοτερα απο μενα στις ψηλες
κ τα καμακια εδω,ειδικα κισιναου κ ζαπατνα-ουκραινα ειναι πανω απο 185,αυτοι δηλαδη που βλεπω κ σκοραρουν,οχι αυτοι που ειναι "γυρω γυρω ολοι"

οντως εδω θα συμφωνησω κι εγω μαζί σου και μενα μου την πεφταν παντοτε ψηλες διοτι ταιριαζαμε λογω ύψους!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και σύ ρε Ιωσήφ...έχεις τη Μαριάνα Τόλη ....να σου κάνει τα μουσακαδάκια σου.....και τα αλλα τα μεγάλα σου τα προστυχά σου....και δε μπορείς να γλειτώσεις απο το ροχαλητό...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ο δημητρακης ειναι ο πρωτος γκομενος στην ρωσσια.ο σαρκοζι οταν πηγε γιαυτο το λογο δεν πηρε μαζι του την καρλα μπρουνι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα το αντιθετο!οι ψηλες τρελαινονται μαζι μου!γκομενες υψους 180 και πανω με εροτευονται.δεν ξερω τι της τραβαει?τι μου βρισκουν?και μην λετε οτι λεω παραμυθια σας εβαλα φωτο!

Επισκέπτης
Και σύ ρε Ιωσήφ...έχεις τη Μαριάνα Τόλη ....να σου κάνει τα μουσακαδάκια σου.....και τα αλλα τα μεγάλα σου τα προστυχά σου....και δε μπορείς να γλειτώσεις απο το ροχαλητό...

αυτη ειναι η πολυβολητρια που ροχαλιζει σαν  πολυβόλο! Γαμωτο δεν έφυγε!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ολα εχουν σημασια.ο Vasilis70 σκιζει ενω ενας Ελληνας που ηταν εδω πριν λιγο καιρο καραφλος με μουσακι δεν ειχε καμια επυτηχια.γιατι?ηταν αγριος!φοβιζε της γκομενες,επινε,δεν ειχε τη γλυκητητα.--παντος για Μολδαβια οσους φιλους εχω εδω που ειναι  απο'κει.μου λενε οτι το γαμησι εκει ειναι πολυ πιο ευκολο απο την Αγια Πετρουπολη.εδω ουτε να τους κοιταξουν δεν γυριζουν οι γκομενες ενω εκει  :knockinb: ευκολα.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΩ,ολα που σου λενε αυτα ειναι μαλακιες,φερτους να τους βαλω στοιχημα οτι κ οσα θελουν,η πουτανες γαμαγανε,η τιποτα βλαχουριες που ουτε πιπα δεν τουε δινεις,τις βλεπεις κ φευγεις,εχερι πολυ μπαζο η μολδαβια
για κισιναου μιλαω εγω παντα ετσι,οχι για τιποτα πισω απο τον ηλιο χωρια με λιμοκτονουντες κατοικους,γιατι εκει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣκατα 90%

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εμενα το αντιθετο!οι ψηλες τρελαινονται μαζι μου!γκομενες υψους 180 και πανω με εροτευονται.δεν ξερω τι της τραβαει?τι μου βρισκουν?και μην λετε οτι λεω παραμυθια σας εβαλα φωτο!
παλι στο πρωσοπικο το πας,εγω γενικα μιλησα κ μιλαω
τελικα,οντως-αυτο μ ενδιαφερει εμενα-βλεπεις οτι αυτο με τις αδελφες ,αν το θελησεις ειναι εφικτο??ας πουμε σε ποσοστο,ειναι πιθανο πανω απο 70%?????

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αρκανς...μιας που είσαι εδώ ...για να ξαναγαμήσεις την Ουκρανίδα και να μπεις γερά στο παιχνίδι πρέπει να πραγματοποιήσεις το παραμύθι με το ψεύτικο θείο από το Σικάγο....παρεπιπτόντως το θείο θα τον συνοδεύει ελληνίδα από κανένα αγρίνιο η καλαμάτα...η οποια όμως θα συστηθεί ότι είναι μαυροβούνια...η σλοβένα ...η βουλγάρα....και η οποία θα ενδιαφερθεί μπροστά στη δικια σου να γνωρίσει το γαμοξάδελφο....να δούμε τι θα παίξει τότε?

Ρε γαμότο..γιατί δε γράφω ένα σλαβομπουλβαράκι.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΩ,ολα που σου λενε αυτα ειναι μαλακιες,φερτους να τους βαλω στοιχημα οτι κ οσα θελουν,η πουτανες γαμαγανε,η τιποτα βλαχουριες που ουτε πιπα δεν τουε δινεις,τις βλεπεις κ φευγεις,εχερι πολυ μπαζο η μολδαβια
για κισιναου μιλαω εγω παντα ετσι,οχι για τιποτα πισω απο τον ηλιο χωρια με λιμοκτονουντες κατοικους,γιατι εκει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣκατα 90%
δεν ξερω.αλλα αυτοι ειναι Μολδαβοι δουλευουν ενας σε πλυντηριο αυτοκηνιτων ο αλλος σε ενα σουβλατζιδικο και ξερω και μερικους αλλους.ολοι λενε οτι εκει το μουνι ειναι πιο ευκολο.ολα ειναι 4-5 φορες πιο φτηνα απο'δω  και οτι εδω ουτε γυριζουν να τους κοιταξουν.ενω εκει εχουν επυτηχιες.αν παω θα εχω γνωμη.

Επισκέπτης
δεν ξερω.αλλα αυτοι ειναι Μολδαβοι δουλευουν ενας σε πλυντηριο αυτοκηνιτων ο αλλος σε ενα σουβλατζιδικο και ξερω και μερικους αλλους.ολοι λενε οτι εκει το μουνι ειναι πιο ευκολο.ολα ειναι 4-5 φορες πιο φτηνα απο'δω  και οτι εδω ουτε γυριζουν να τους κοιταξουν.ενω εκει εχουν επυτηχιες.αν παω θα εχω γνωμη.

κατι μου λεει οτι σε κανα χωριο θα πηγαινουν και θα γαμαν καμια ξαδερφη τυος

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρκανς...μιας που είσαι εδώ ...για να ξαναγαμήσεις την Ουκρανίδα και να μπεις γερά στο παιχνίδι πρέπει να πραγματοποιήσεις το παραμύθι με το ψεύτικο θείο από το Σικάγο....παρεπιπτόντως το θείο θα τον συνοδεύει ελληνίδα από κανένα αγρίνιο η καλαμάτα...η οποια όμως θα συστηθεί ότι είναι μαυροβούνια...η σλοβένα ...η βουλγάρα....και η οποία θα ενδιαφερθεί μπροστά στη δικια σου να γνωρίσει το γαμοξάδελφο....να δούμε τι θα παίξει τότε?

καζα ενδιαφερεσε να γινεις θειος?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παλι στο πρωσοπικο το πας,εγω γενικα μιλησα κ μιλαω
τελικα,οντως-αυτο μ ενδιαφερει εμενα-βλεπεις οτι αυτο με τις αδελφες ,αν το θελησεις ειναι εφικτο??ας πουμε σε ποσοστο,ειναι πιθανο πανω απο 70%?????
αν ερθουν και μεινουν μαζι μου 1000%!μπορει να μην της γαμαω μαζι παρτουζα αλλα ξεχωριστα.παντος να ερθουν να μενουν μαζι μου και να μην γαμιομαστε ολοι δεν γινεται!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

αρκανς εισαι τυπος ρε
bowing-036.gif

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κατι μου λεει οτι σε κανα χωριο θα πηγαινουν και θα γαμαν καμια ξαδερφη τυος
διολου απιθανο!εσυ τι λες Ιωσηφ?δεν ξερω αν εχεις παει Μολδαβια?ειναι πιο ευκολο εκει το γαμησι απο οτι στο Κιεβο.ποια ειναι η γνωμη σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom