Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλά ρε σείς δουλειές δέν έχετε σήμερα και ξενυχτάτε να γράφετε????
εγώ που είμαι πρωινός τύπος μόνος μου θα ρωτάω και θα απαντάω?????? :think: :think: :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καζα ενδιαφερεσε να γινεις θειος?

Αρκάνς μήν μας το χαλάς είπαμε θείος ο Δάσκαλος φρόντισε να βρεθούμε Σ/Κ
εκτός και αν μαζέψεις όλο το σόι να γνωρίσουν την νύφη.
(κατα κάποια τοπική παράδωση πρέπει να την δοκιμάσουμε όλοι για να σχηματίσουμε γνώμη θετική - Πώς κάνανε στην Πολίτικη κουζίνα για το μαγείρεμα κατι ανάλογο στο κρεβάτι)
:2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε μολις τελειωσε η εκτακτη απογευματινη επισκεψη τις ουκρανιδας,διοτι οπως ειπε δεν θα μπορουσε να ερθει το βραδυ.
δασκαλε παλι με πιπες την βγαλαμε διοτι ειχε περιοδο.
και μπαινω στο ζουμι τις υποθεσης.
δασκαλε ο γαμοξαδερφος τις μανας ειναι ελληνας,ο οποιος ητανε καμια 5-6 χρονια στην ουκρανια,διοτι ητανε μηχανικος σε μια εταιρια που εκανε γεφυρες στην ουκρανια,(οπως μου ειπε),και τωρα ειναι συνταξιουχος.με την μανα τις γνωριστικανε στην ουκρανια,και κανανε παρεα εκει δασκαλε.δασκαλε αν θυμασε σου ειχα πει ποιο παλια οτι η μανα ειχε παει στην ουκρανια,και τις εκλεψαν την τσαντα,αλλα η ρουφανια μπερδευτικε σημερα και μου ειπε οτι η μανα τις με τον γαμωξαδερφο ητανε μαζι τοτε στην ουκρανια.(και τα 500 ευρα θα γινοτανε αερας δασκαλε). για να βοηθησει ο γαμοξαδερφος να κανουνε τα χαρτια τις αδερφης τις ωστε να ερθει ελλαδα.(αλλη μια συνταξη δασκαλε τρωγετε ασυστολα).δασκαλε απο οτι καταλαβα ο γαμοξαδερφος πρεπει να εχει φραγκακια και η ρουφιανα η μανα τις τα τρωει,και απο οτι καταλαβα οτι γινετε καιρο αυτο διοτι αν θυμασε δασκαλε σου ειχα πει και τηλεφωνικος οτι δεν εχει δουλεψει καμια φορα η μανα.(μαλλον τα εμβασματα αρχισαν απο ουκρανια και συνεχιζοντε και εδω).επισης δασκαλε η μανα συνεχιζει να βρισκετε  στο εξοχικο του γαμοξαδερφου,αυτη ηρθε γιατι δουλευε σημερα.επισης δασκαλε αξιζει να αναφερθει οτι ο χορηγος απο τον αλλο μηνα τις ειπε οτι θα τις δωσει αυξηση,και θα την βοηθηση να παρει και μηχανακι.(μαλλον θα τις το παρει αυτος).επισης να αναφερω δασκαλε οτι ηρθε με ψωνια φορτωμενη,και σημερα,τις γνωστες μαλακιες ξερεις, να μην τα αναφερω παλι.δασκαλε τις κλαφτηκα εντελως και τις ειπα οτι δεν βγηκα απο το σπιτι ολο το πασχα γιατι δεν ειχα λεφτα.(με εγραψε στα αρχιδια τις ομως).δασκαλε αρχιζει και μυριζει  χρημα η υποθεση και πρεπει να βρω ακρη τι γινετε.η ουκρανιδα μου ελεγε σημερα οτι ψαχνει να νοικιασει αλλο σπιτι να μενει πιο μεγαλο.ειμαι σιγουρος οτι η πουταναρα η μανα τις ετοιμαζετε να κανει χοντρο φαγωμα στο γαμοξαδερφο,και πρεπει να τον σωσω  τον καημενο,για ενα και μονον λογο.ΓΙΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ.δασκαλε επισης μου ξανατονισε να μην την περνω τηλ,αλλα θα ερχετε αυτη οποτε μπορει στο σπιτι μου.δασκαλε ακουω τις αποψεις σου,πρεπει να σωθει ο γαμοξαδερφος παση θυσια απο αυτες τις ρουφιανες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νά είσαι καλά ρε Αρκάνς πέθανα στο γέλιο, η αφηγηση σου εχει ενα χρώμα και ύφος λές και
θα χάσεις την κληρονομική σου περιουσία.

Ρέ άσε τον καημένο αφου περνάει καλά ας το πληρώση διότι πρέπει να ξέρουν οι απανταχού αγαπητηκοί οτι το μουνί πληρώνετε όποιος θέλει να κυκλοφορεί με γυναίκα (οχι μπάζο)
πρέπει να πληρώνει ητε με τον ένα ήτε με τον άλλο τρόπο. (ο νοών νοήτο)Πόσο μάλλον άν έχει και την δυνατότητα να χαιδεύει και τα τις δύο νεαρές θηγατέρες εεε τότε άς πάει και το παλιάμπελο (κοινώς εξοχικό στην Χαλκιδική).

Επισκέπτης
Αρκάνς μήν μας το χαλάς είπαμε θείος ο Δάσκαλος φρόντισε να βρεθούμε Σ/Κ
εκτός και αν μαζέψεις όλο το σόι να γνωρίσουν την νύφη.
(κατα κάποια τοπική παράδωση πρέπει να την δοκιμάσουμε όλοι για να σχηματίσουμε γνώμη θετική - Πώς κάνανε στην Πολίτικη κουζίνα για το μαγείρεμα κατι ανάλογο στο κρεβάτι)
:2funny: :2funny: :2funny:

Kalημέρα !
Ρε παιδια γυναικα σαραντα χρονων τι θα την κανετε? Αφου ειναι απο την πατρα δεν την στελνετε στον Στεα?

Επισκέπτης
Πω ρε πουστη μου εριξα δυο πουτσους σημερα το πρωί...
Με το που εφυγε η πολυβολητρια για δουλεια, ήρθε η δίδυμη αδερφή της μαγειρίσσας!
Δεν μου  πε τιποτα οτι ηταν η διδυμη αδερφή της γιατι μου το χε κρατησει μυστικό ότι έχει διδυμη αδερφή
αλλα εγω εκανα οτι δεν το καταλαβα και της εριξα ενα μανικι!
Σε μια φαση δε, που εκανε και πηγε στο μερος, γυρισε η μαγειρισσα αντι για την διδυμη αδερφή της. Πρεπει να τανε συννενοημένες. Και πάλι εκανα ότι δεν το καταλαβα και την ξεσκισα κι αυτήν! Αλλά στο κρεβατι δεν μου καθησαν κι  οι δυο οι πουτανες μαζί! Όταν ερχόταν η μια έφευγε η άλλη! Τέλος παντων γαμησα δυο μουνια στην τιμη του ενος!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Με το που εφυγε η πολυβολητρια για δουλεια, ήρθε η δίδυμη αδερφή της μαγειρίσσας!
Δεν μου  πε τιποτα οτι ηταν η διδυμη αδερφή της γιατι μου το χε κρατησει μυστικό ότι έχει διδυμη αδερφή
Σε μια φαση δε, που εκανε και πηγε στο μερος, γυρισε η μαγειρισσα αντι για την διδυμη αδερφή της. Πρεπει να τανε συννενοημένες. Και πάλι εκανα ότι δεν το καταλαβα και την ξεσκισα κι αυτήν! Αλλά στο κρεβατι δεν μου καθησαν κι  οι δυο οι πουτανες μαζί! Όταν ερχόταν η μια έφευγε η άλλη! Τέλος παντων γαμησα δυο μουνια στην τιμη του ενος!

Δάσκαλε ξύπνησες?????? ή κοιμάσε και ονειρεύσαι ????????? Σε επειρέασε η ερωτική διάθεση του Δημητράκη και το υοθέτησες στο υποσυνηδητό σου??????????????
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Επισκέπτης
Δάσκαλε ξύπνησες?????? ή κοιμάσε και ονειρεύσαι ????????? Σε επειρέασε η ερωτική διάθεση του Δημητράκη και το υοθέτησες στο υποσυνηδητό σου??????????????
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ρε εδώ ήσαντε σου λέω ! 0645 έφυγε η πολυβολήτρια, 0710 ήρθαν οι άλλες!
Πριν κανα τεταρτο έφυγε κι η μαγειρισσα μετα το σερβις να παει στην δουλειά αλλα αυτή η πουτανα η διδυμη αδερφή της καπου εχει κρυφτει στο σπίτι και δεν την βρίσκω!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ιωσήφ κόψε τα όνειρα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ>
αλλή μια ιστορία αυτου του είδους και θα έρθω να μπαστακωθω εκεί μαζί σου και άντε να με διώξεις μετά.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Τοτε τι μας λες για Σκυθες και παπαριες και γιατι αυτη η γενικευση για ολους τους ανθρωπους?
Τα γενικευμενα συμπερασματα μαλον φασιζουσα συμπεριθορα καταδεικνιουν
Δασκελε δεν μας τα λες καλα

ουκρανοσ εισαι???γιατι αποτι ξερω/εχω παρατηρησει οι ουκρανοι/ουκρανιδεσ μπερδευουν το θ με
το φ...καποιο απο τα 2 γραμματα δεν υπαρχει νομιζω..ειναι ετσι ιωσηφ???

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μηπως χρειαζεσε λιγο ξεκουραση? η μηπως σε πειραξαν τα φαγητα τις μαγειρισσας?

Επισκέπτης
ουκρανοσ εισαι???γιατι αποτι ξερω/εχω παρατηρησει οι ουκρανοι/ουκρανιδεσ μπερδευουν το θ με
το φ...καποιο απο τα 2 γραμματα δεν υπαρχει νομιζω..ειναι ετσι ιωσηφ???

Nαι ορθόν στο κυρριλικο αλφάβητον δεν υπάρχει το Θήτα. Σε τυχόν ξενες λεξεις στις οποιες υπαρχει το Θητα αντικαθισταται από το συμφωνον Φ. Ετσι ο Θεώδορος γινεται Φιοντόρ, αι Αθήναι - Αφίνι κλπ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εκανε φαι η μαγειρισσα σημερα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Nαι ορθόν στο κυρριλικο αλφάβητον δεν υπάρχει το Θήτα. Σε τυχόν ξενες λεξεις στις οποιες υπαρχει το Θητα αντικαθισταται από το συμφωνον Φ. Ετσι ο Θεώδορος γινεται Φιοντόρ, αι Αθήναι - Αφίνι κλπ

Μισό...γιατί τώρα με κούφανες.

Δλδ, μία ρωσο-ουκρανο κάτι (ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν) που με ρώταγε "τι [size=12pt]φ[/size]έλεις απο εμένα" (προσπαθώντας να πει τι θέλεις από εμένα), ήταν λογικό που το έλεγε έτσι?

Γιατί την είχα πεθάνει στο δούλεμα λέμε....

Πω, πω χοντράδα!!!!

Επισκέπτης
δασκαλε εκανε φαι η μαγειρισσα σημερα?

Όχι τις έριξα κατι πέη το πρωί, σ αυτην και την διδυμη αδερφή της, αλλα για φαι δεν πηγα διοτι μου φορτωθηκε  πλαι η πολυβολητρια και τωρα μαγειρευει κατι αηδίες...

Επισκέπτης
Μισό...γιατί τώρα με κούφανες.

Δλδ, μία ρωσο-ουκρανο κάτι (ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν) που με ρώταγε "τι [size=12pt]φ[/size]έλεις απο εμένα" (προσπαθώντας να πει τι θέλεις από εμένα), ήταν λογικό που το έλεγε έτσι?

Γιατί την είχα πεθάνει στο δούλεμα λέμε....

Πω, πω χοντράδα!!!!

Ορθον. Ο Θανασης γινεται Φανασι...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε ορθόν. Το κυριλλικό αλφάβητο αρχικά είχε πολύ περισσότερα κοινά γράμματα με το ελληνικό (όπως τα γράμματα Θ, Ξ, Ψ, Ω) πλήν όμως με τη μεταρρύθμιση του 1918 πολλά από αυτά (ανάμεσά τους και το Θήτα, κατηργήθησαν). Ετσι λοιπόν και με το Θήτα. Αντικαταστάιηκε από το Φι . πάντως δεν δυσκολεύονται ιδιαίτερα να το προφέρουν.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Όχι τις έριξα κατι πέη το πρωί, σ αυτην και την διδυμη αδερφή της, αλλα για φαι δεν πηγα διοτι μου φορτωθηκε  πλαι η πολυβολητρια και τωρα μαγειρευει κατι αηδίες...

Τι δουλειά κάνει η πολυβολητρια εκτός απο το να σε  :knockinb: :knockinb:????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom