Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σύντροφε ορθόν. Το κυριλλικό αλφάβητο αρχικά είχε πολύ περισσότερα κοινά γράμματα με το ελληνικό (όπως τα γράμματα Θ, Ξ, Ψ, Ω) πλήν όμως με τη μεταρρύθμιση του 1918 πολλά από αυτά (ανάμεσά τους και το Θήτα, κατηργήθησαν). Ετσι λοιπόν και με το Θήτα. Αντικαταστάιηκε από το Φι . πάντως δεν δυσκολεύονται ιδιαίτερα να το προφέρουν.

Η συγκεκριμένη δεν μπορούσε με τίποτα να το πει, και την είχα πεθάνει στο δούλεμα.  :headbang:

Επισκέπτης
Η συγκεκριμένη δεν μπορούσε με τίποτα να το πει, και την είχα πεθάνει στο δούλεμα.  :headbang:

Καλα αυτοι έχουνε κατι τσ, σ, σύμφωνα που δεν μπορουμε εμεις να τα πουμε σαν τσ παχύ και σ παχυ τελος παντων ποιος τους γαμαει τους βαρβάρους...Προς τιμην τους οι ουκρανοι μπορουν να προφερουν το συμφωνο γ και δεν  το κανουν γκ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
βλεπω οτι προχωρησες σε δριμεια αυτοκριτική...
Ησύχασε...Υπαρχουν και χειρότερα. Εγώ!

Ε ναι βρε...καλή η πλάκα και γενικά να μην τις παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά, αλλά να δουλεύεις κάποιον για κάτι για το οποίο δεν φταίει...είναι μαλακία, πως να το κάνουμε. Και της έχω ρίξει τρομερό δούλεμα...μην μπω σε λεπτομέρειες, θα φάω πολύ ντομάτα.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Σύντροφε ορθόν. Το κυριλλικό αλφάβητο αρχικά είχε πολύ περισσότερα κοινά γράμματα με το ελληνικό (όπως τα γράμματα Θ, Ξ, Ψ, Ω) πλήν όμως με τη μεταρρύθμιση του 1918 πολλά από αυτά (ανάμεσά τους και το Θήτα, κατηργήθησαν). Ετσι λοιπόν και με το Θήτα. Αντικαταστάιηκε από το Φι . πάντως δεν δυσκολεύονται ιδιαίτερα να το προφέρουν.

δεν δυσκολευονται να το προφερουν αλλα μπερδευουν τισ λεξεισ που εχουν φ κ θ
(για τισ ελληνικεσ μιλαω)..ετσι αλλεσ που θελουν φ τισ λενε με θ
κ αλλεσ που θελον θ τισ λενε με φ

Επισκέπτης
Καθόμαναι και διαβαζα τις ιστοριες καποιοω νεαρων προφανως φίλων για κατι Ρωσσο- ουκρανίδες πουτανες στην Αθηνα 40 χρονων και βάλε! Α πα πα  πα! Ποιος θελει να γαμησει εδω τετοια και να πληρώσει κι απο πάνω????

ΕΛΕΟΣ  !!!

Επισκέπτης
Μου προξενησε επισης εντυπωση η κόλλα του επιμελους μαθητου αρκανς για τον γαμωξάδερφο που γνωρισε στην ουκρανία, και καλα, την μανα της ουκρανιδας-ανθοπώλλισσας. Μα καλα τοσες γκομενες ειχε εδω΄το πουρό βρηκε να φερει?
Να μου πειτε καλα μπορει να ναι μεγαλος
Γιατι εδω τις μικρες ποιοι τις γαμανε?
Αφου τα σκαει που τα σκαει ας έπαιρνε τουλαχιστον Ά πράμα...
Γι αυτο δεν πιστευω τα περι ουκρανιας και γιοφυριων.
Μαλλον στην ελλαδα εγινε η γνωριμια.
Αν ειχε ερθει εδω θα χε τρελλαθει να βλεπει μουνια...

Επισκέπτης
Τον τελευταιο καιρο ειχα καποια έξοδα εξτρά, ευτυχώς που πηγαινω στο λαικο συσσίτιο της μαγειρισσας και κανω οικονομία! Σημερα της ειπα να σιαξει σουτζουκακια με πατατες! Να μου πειτε που ξερει την συνταγη? Της την έδωκα εγώ! Η ικανοπιοησίς μου δεν ειναι μονον γαστριμαργική αλλα και ηθική διότι δουλευει σ έναν τσιγγούναρο εβραίο, έναν τσιφουταρο που δεν δίνει του αγγελου του νερό! Εδώ κατα σατανικης συμπτώσεως, ειτε κομμουνισμος ειναι ειτε καπιταλισμος, τα εκλεκτοτερα ποστα τα παιρνει ο εκλεκτος λαος.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Και οι 35άρες καλές είναι ρε δάσκαλε - μην ξηγιέσαι. :rolleyes:

Επισκέπτης
Τον τελευταιο καιρο ειχα καποια έξοδα εξτρά, ευτυχώς που πηγαινω στο λαικο συσσίτιο της μαγειρισσας και κανω οικονομία! Σημερα της ειπα να σιαξει σουτζουκακια με πατατες! Να μου πειτε που ξερει την συνταγη? Της την έδωκα εγώ! Η ικανοπιοησίς μου δεν ειναι μονον γαστριμαργική αλλα και ηθική διότι δουλευει σ έναν τσιγγούναρο εβραίο, έναν τσιφουταρο που δεν δίνει του αγγελου του νερό! Εδώ κατα σατανικης συμπτώσεως, ειτε κομμουνισμος ειναι ειτε καπιταλισμος, τα εκλεκτοτερα ποστα τα παιρνει ο εκλεκτος λαος.

Ο γερό σαιλοκ εν τω μεταξυ, πρεπει να χω καθησει στο μαγαζί του και πεντακοσιες φορές!
Δεν εχει φιλοτιμηθει να κεράσει ουτε ποτηρι νερό.
Και μετα αναρωτιουνται ορισμενοι πως γινονται τα λεφτά στην ουκρανία...
Δια ραδιουργειων, γυφτιών και κλεψιων

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο γερό σαιλοκ εν τω μεταξυ, πρεπει να χω καθησει στο μαγαζί του και πεντακοσιες φορές!
Δεν εχει φιλοτιμηθει να κεράσει ουτε ποτηρι νερό.
Και μετα αναρωτιουνται ορισμενοι πως γινονται τα λεφτά στην ουκρανία...
Δια ραδιουργειων, γυφτιών και κλεψιων

Δηλαδή δέν φθάνη που τρως κούτρα, του  :knockinb: την μαγείρησα, θέλεις και κέρασμα????
ε τότε ας το κλείση το μαγαζί και ας πάει γιά Ψάρεμα.
Δάσκαλε ξέφυγες νομίζω  :think: :think: :think:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλά ρε Αλσόμα δε το ξέρεις???? και κάνεις και κριτική????? ούτε 25 δέν είναι...
άντε ξεκινα απο την αρχή να διαβάσης όλη την  ύλη και να επανέλθης.
παλι το γαμησατε το μαθημα.εχει χαρη που λειπει ο δασκαλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom