Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή δέν φθάνη που τρως κούτρα, του  :knockinb: την μαγείρησα, θέλεις και κέρασμα????
ε τότε ας το κλείση το μαγαζί και ας πάει γιά Ψάρεμα.
Δάσκαλε ξέφυγες νομίζω  :think: :think: :think:

Βρε παιδάκι μου, είθησται στα καθ ημας στο τελος να κερνάνε ξερω γω κατι μικρής αξίας , μέλι με γιαουρτι, κρεμ καραμελε κανα ραβανί,καρπουζι, ζελέ, δεν είναι για την αξια του πραγματος  αλλα σου λεει ο καταστηματαρχης σου δείχνω την εκτιμησή μου για την προτιμησή σου .  Εδώ ειναι γυφταροι, δεν κερνανε ουτε νερότα γκαρσόνια παγορευεται να πιουν και να φανε οτιδήποτε αν δεν το χρεωθουν. Για να φανταστειτε νερό δεν πινουν απο το μαγαζίαλλα ψωνιζουν απο το μπακαλικο,το ιδιο και για καφέ! Αντε να φανε στα μουλωχτα κανα μπισκοτο κι αυτά τα μετράνε! Το εννοειτε? Τα μετράνε, δεν εγραψα τα ζυγίζουν!

Επισκέπτης
Βρε παιδάκι μου, είθησται στα καθ ημας στο τελος να κερνάνε ξερω γω κατι μικρής αξίας , μέλι με γιαουρτι, κρεμ καραμελε κανα ραβανί,καρπουζι, ζελέ, δεν είναι για την αξια του πραγματος  αλλα σου λεει ο καταστηματαρχης σου δείχνω την εκτιμησή μου για την προτιμησή σου .   Εδώ ειναι γυφταροι, δεν κερνανε ουτε νερότα γκαρσόνια παγορευεται να πιουν και να φανε οτιδήποτε αν δεν το χρεωθουν. Για να φανταστειτε νερό δεν πινουν απο το μαγαζίαλλα ψωνιζουν απο το μπακαλικο,το ιδιο και για καφέ! Αντε να φανε στα μουλωχτα κανα μπισκοτο κι αυτά τα μετράνε! Το εννοειτε? Τα μετράνε, δεν εγραψα τα ζυγίζουν!

έτσι κανουνε χρήματα βγανοντας απο την μυγα ξύγγι. Τωρα αυτοι οι συγκεκριμένοι ειναι και ουκρανοι πολιτες ισραηλίτες τω θρήσκευμα οπότε η φιλαργυρία πηγαινει στην νιοστή...

Επισκέπτης
Δλδης Διδάσκαλε κοιτάνε τον μετρητή του νερού και καταγράφουν την κατανάλωση κάθε βάρδιας;;
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :tits2: :tits2: :kissass2: :kissass2:

Νιετ το νερό εδω της βρυσης το πινουν μονον οι πολυ τολμηροι, οι πολυ απελπισμενοι και οι γεροι(που δεν εχουν και τιποτα να χασουν). Μιλαμε για μπουκαλια. Μετράνε την σταθμη των μπουκαλιων και την σημειωνουν σε καθε βαρδυα, δε κανω πλάκα...

Επισκέπτης
Νιετ το νερό εδω της βρυσης το πινουν μονον οι πολυ τολμηροι, οι πολυ απελπισμενοι και οι γεροι(που δεν εχουν και τιποτα να χασουν). Μιλαμε για μπουκαλια. Μετράνε την σταθμη των μπουκαλιων και την σημειωνουν σε καθε βαρδυα, δε κανω πλάκα...

Εννοειται ότι ολα τα υγρά τα βαζουνε με το δοκιμαστικό σωλήνα με τις διαγραμμισεις για να ξερουν ποσο χιλιοστολιτρα ξοδευτηκαν. Και πάλι δεν κανω πλάκα....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε που να τους φαει κανενα φραγκο γκομενα αυτους?

Επισκέπτης
δασκαλε που να τους φαει κανενα φραγκο γκομενα αυτους?

ουκρανοι πολιτες ισραηλιτες τω θρησκευμα, ξερεις τι εστί...
Για γκομενα την πεφτουν σε καμια ταλαιπωρη που χουν στην δουλεψή τους και της υποσχονται οτι μπορει να φάει!
Δεν κανω πλακα παιδια, μου τα χουν διηγηθει κοπέλλες τα ιδια και τα ιδια πολλες φορές.
Εδώ ειναι ζουγκλα!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε όσο εσύ έλειπες δές τι κάνανε στον αλσομα στην τάξη και τι έκανε ο αρκανς με μια συμαθήτρια. ( σας κάρφωσα)

Επισκέπτης
ουκρανοι πολιτες ισραηλιτες τω θρησκευμα, ξερεις τι εστί...
Για γκομενα την πεφτουν σε καμια ταλαιπωρη που χουν στην δουλεψή τους και της υποσχονται οτι μπορει να φάει!
Δεν κανω πλακα παιδια, μου τα χουν διηγηθει κοπέλλες τα ιδια και τα ιδια πολλες φορές.
Εδώ ειναι ζουγκλα!

Κατα σύμπτωση οσο ήτανε κομμουνισμος όλοι αυτοι ησαντε διευθυντές στα κρατικα εργοστασια και επιχειρησεις (βανανε ο ένα ς τον αλλον , όπως στην ελλαδα εχουμε τυος οπισθογεμεις, εδω έχουν τους εβραίους).
Μόλις άλλαξε???? το καθεστώς πλαστογραφήσανε τα χαρτια, κανανε διαφορες αλχημειες και βρεθηκανε εργοστασιαρχες και επιχειρηματιες (σαμουήλ κερναει και σαμουηλ πινει...)

Επισκέπτης
Δάσκαλε όσο εσύ έλειπες δές τι κάνανε στον αλσομα στην τάξη και τι έκανε ο αρκανς με μια συμαθήτρια. ( σας κάρφωσα)

πω ρε πουστη μου...Ν α την χαιρεται η μανα της...
Αργια μητηρ πάσης πεολειχίας
Τ αγόρια έπρεπε να τους παρουν φαντάρους σε καναν πόλεμο και την μικρη ψωλιεγκω σε κανα στρατιωτικο μπουρδελο...

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11

]

Ναι Διδάσκαλε αληθινό ειναι το βίδεο.
Πήγα με φόρα να τους πηδήξω όλους και τραβίχτικαν :fuck1: :tickedoff:

Επισκέπτης
πω ρε πουστη μου...Ν α την χαιρεται η μανα της...
Αργια μητηρ πάσης πεολειχίας
Τ αγόρια έπρεπε να τους παρουν φαντάρους σε καναν πόλεμο και την μικρη ψωλιεγκω σε κανα στρατιωτικο μπουρδελο...

Όπως έλεγε κι η γριούλα μου τρωνε , πινουν και καυλώνουν...
Εδώ οι μαθητριες, σπουδαστριες, φοιτητριες δουλευουν σε κατι τσιφουτες ως τους ως άνω από  τις 07:00 εώς τις 22:00

Επισκέπτης
Όπως έλεγε κι η γριούλα μου τρωνε , πινουν και καυλώνουν...
Εδώ οι μαθητριες, σπουδαστριες, φοιτητριες δουλευουν σε κατι τσιφουτες ως τους ως άνω από  τις 07:00 εώς τις 22:00

Ήτοι δεκαπεντάωρο, ποσο μαζευεται διοτι στην αριθμητική ημανε αδυνατος...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
που να δεις και αυτό - είδες προόδους δασκαλε στην Ελλάδα??????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πωπω ρε φιλε αλανταλον σερνεις να γαμισεις.σαν τα σκυλια εχεις γινει.

ναι ρε γαμώτω έχω έχω μπλέξει με την "κολοδουλεία" μου και τις εορτές και θέλω να ξεφύγω.
Βασικά οχι να γαμήσω  ΠΑΡΕΑ μου λείπη να την κοπανήσω εκτος.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom