Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Περιμενω τωρα την άλλη να μαγειρεψει και κανα φαγακι να φαμε για το βραδυ γιατι γουργουριζει η κοιλιτσα μας...

Dear Joe,

σε ευχαριστώ δια την εκτίμηση την οποία τρέφεις για το πρόσωπο μου.

Αφού μιλάμε για τροφή κι εσένα γουργουρίζει το στομάχι σου, υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να δοκιμάσουμε από την Ουκρανική κουζίνα???

Από σούπες τι προτείνεις??? Βorshcht, Kapusniak, Rosolnyk ή Yushka ???

Τώρα που γιορτάσαμε το Πάσχα προτίμησες Πασκα ή Μπάμπκα???

Για κυρίως θα πρότεινες  Pyrohy, Varenyky, Ηolubtsi, Syrnyky, Pliatsky, Kanapky ή σκέτο λαρδί???

Λάβε υπ'οψιν πως είμαι χορτοφάγος και πως θα ήθελα δυνητικά να "εντυπωσιάσω" μία θηλυκό απόγονο των Σκυθών... :tits2: :tits2: :tits2:

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Επισκέπτης
Dear Joe,

σε ευχαριστώ δια την εκτίμηση την οποία τρέφεις για το πρόσωπο μου.

Αφού μιλάμε για τροφή κι εσένα γουργουρίζει το στομάχι σου, υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να δοκιμάσουμε από την Ουκρανική κουζίνα???

Από σούπες τι προτείνεις??? Βorshcht, Kapusniak, Rosolnyk ή Yushka ???

Τώρα που γιορτάσαμε το Πάσχα προτίμησες Πασκα ή Μπάμπκα???

Για κυρίως θα πρότεινες  Pyrohy, Varenyky, Ηolubtsi, Syrnyky, Pliatsky, Kanapky ή σκέτο λαρδί???

Λάβε υπ'οψιν πως είμαι χορτοφάγος και πως θα ήθελα δυνητικά να "εντυπωσιάσω" μία θηλυκό απόγονο των Σκυθών... :tits2: :tits2: :tits2:

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Τωρα ο μακουλης εχει ασχοληθει μ αυτες τις αηδιες αλλα τελος πάντων...

Για μπορς εχω γραψει, ψαξε στις σημειωσεις πριν καμια 40 αρια σελιδες νομιζω...
Καπουσνιακ : προκειται περι λαχανοσουπας (καπουστα=λαχανον) ενπεριεχουσας τοματακι πελτέ, πατατα βραστή, ενιοτε κρεας βραστο, κρομμυδι, καροτον ...)
Ροσόλνικ θελει μαριναρισμενο αγγουρακι, καροτο, πατατα και κρομμυον.
Γιουσκα θελει πατατα,καροτον, κρομμυον και ενα ωόν βραστον σε κομματια!

Επροτιμησα πάσχα ειναι κατι σαν κεικ(της κακιας ωρας δικο μας) εν παη περιπτωση το χλαπακιασα...
Μπαπκα τρωγεταικαθε μερα καιειναι στρογγυλον ενω το πασχα ομοιαζει σαν κεικ με ημιψηλλον...

Επισκέπτης
Τωρα ο μακουλης εχει ασχοληθει μ αυτες τις αηδιες αλλα τελος πάντων...

Για μπορς εχω γραψει, ψαξε στις σημειωσεις πριν καμια 40 αρια σελιδες νομιζω...
Καπουσνιακ : προκειται περι λαχανοσουπας (καπουστα=λαχανον) ενπεριεχουσας τοματακι πελτέ, πατατα βραστή, ενιοτε κρεας βραστο, κρομμυδι, καροτον ...)
Ροσόλνικ θελει μαριναρισμενο αγγουρακι, καροτο, πατατα και κρομμυον.
Γιουσκα θελει πατατα,καροτον, κρομμυον και ενα ωόν βραστον σε κομματια!

Επροτιμησα πάσχα ειναι κατι σαν κεικ(της κακιας ωρας δικο μας) εν παη περιπτωση το χλαπακιασα...
Μπαπκα τρωγεταικαθε μερα καιειναι στρογγυλον ενω το πασχα ομοιαζει σαν κεικ με ημιψηλλον...

Πιρογκ γενικως ονμαζουναυτοι εδω οι μαλακες τις πιττες γλυκες και μη  που μαγειρευονται στο φουρνο. Μπορεινα περιεχουν οι αλμυρες(αρχιδια αλμυρες ΄τσι τις λενε αυτοι όλες μου γλυκιζουν!) λαχανο, μελιτζάνα, κομματακια κρεας, κυμα κι οι γλυκες λεμονι, μηλα , βατομουρα κλπ

Επισκέπτης
Όλο κλο κλο και αυγό τίποτα? :grin:

αμα εχεις γαμησει ποτε ουκρανιδα γνωριζεις τι γαμησει κανουν οι πιο πολλες, οχι πολλα πραματα ανοιγουν τα ποδια και περιμενουν να τον φανε, η τουρλωνουν τον κωλο και περιμενουν να τονφανε απο πισω!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε κανει και μαθηματα μαγειρικης η σχολη?

Επισκέπτης
Πιρογκ γενικως ονμαζουναυτοι εδω οι μαλακες τις πιττες γλυκες και μη  που μαγειρευονται στο φουρνο. Μπορεινα περιεχουν οι αλμυρες(αρχιδια αλμυρες ΄τσι τις λενε αυτοι όλες μου γλυκιζουν!) λαχανο, μελιτζάνα, κομματακια κρεας, κυμα κι οι γλυκες λεμονι, μηλα , βατομουρα κλπ

Γκολουπτσι ειναι λαχανοντολμαδαι ! απλώς χωρις καθολου λαδι ελιας ειναι τελιως ανοστοι εδώ!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
αμα εχεις γαμησει ποτε ουκρανιδα γνωριζεις τι γαμησει κανουν οι πιο πολλες, οχι πολλα πραματα ανοιγουν τα ποδια και περιμενουν να τον φανε, η τουρλωνουν τον κωλο και περιμενουν να τονφανε απο πισω!
Οι απόψεις διίστανται δάσκαλε. :woldman:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τωρα με την μαγειρισσα ναι! τι να κανουμε αφου με ρωτησε το παιδι ο Σεξ Πήρος εχω και την μαγειρισα απο δίπλα να του χαλασω χατήρι?
δασκαλε σου αφησε κουσουρια η μαγειρισα.αν συνεχισεις ετσι σε βλεπω να διδασκεις μαγειρικη μετα.σαν τον μαμαλακη θα γινεις.

Επισκέπτης
Οι απόψεις διίστανται δάσκαλε. :woldman:

ε ναι ενταξει ξερω και ποιες κανουν καλο γαμησι αλλα θα πρπει να γραψωκανα δυο σελιδες πως και γιατι και τωρα δεν εχω χρονο, θα τα υπαγορευσω στην ελλαδα στον αρκανς και θα τα δακτυλογραφησει αυτος, εγω βαριεμαι!

Επισκέπτης
ε ναι ενταξει ξερω και ποιες κανουν καλο γαμησι αλλα θα πρπει να γραψωκανα δυο σελιδες πως και γιατι και τωρα δεν εχω χρονο, θα τα υπαγορευσω στην ελλαδα στον αρκανς και θα τα δακτυλογραφησει αυτος, εγω βαριεμαι!

άντε για να μαθαινετε:

αυτες που ειναι απο χωριο κανουν τρελα γαμησια
αυτες πουναι απο πολη συνηθως ειναι κατι ψοφιες...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Νότια Ουκρανία λέει δάσκαλε? :rockon:

Επίσης το Τσερνόμπιλ που στο διαβολο είναι? 3 βυζιά έχουν οι γκόμενες από κει? :new_shocked:

Επισκέπτης
Νότια Ουκρανία λέει δάσκαλε? :rockon:

Επίσης το Τσερνόμπιλ που στο διαβολο είναι? 3 βυζιά έχουν οι γκόμενες από κει? :new_shocked:

Οχι και πολλα πραματα εκτος απ τοκαλοκαιρι διοτι κατεβαινει ολη η υπολειπη ουκρανια. Εννοω βεβαιως απο γκομενες, τωρα για αξιοθεατα κατι εχουν αλλα αμα ηθελες να δεις αξιοθεατα θα πηγαινες στο Παρισι σωστα?

Tsernompil einai kanμa 120 aria xiliometra apo to Kiebo, πανω στον Δνειπερο κι αυτο και κοντα στην Λευκορωσια...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
μπορώ να ρωτήσω κάτι για Belarus η είμαι εκτος θέματος?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.940
Πόντοι
42.697
Γκολουπτσι ειναι λαχανοντολμαδαι ! απλώς χωρις καθολου λαδι ελιας ειναι τελιως ανοστοι εδώ!

καλησπέρα Δάσκαλε!
μόλις γύρισα απο τις φίλες μου τις Ουκρανίδες!
είχαν μαγειρέψει αυτούς τους λαχανοντολμάδες που λες και μια σούπα (σαν πατσά ενα πράγμα) που το λένε χολοντζιετς- κάπως έτσι-
καλό ήτανε!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οχι και πολλα πραματα εκτος απ τοκαλοκαιρι διοτι κατεβαινει ολη η υπολειπη ουκρανια. Εννοω βεβαιως απο γκομενες, τωρα για αξιοθεατα κατι εχουν αλλα αμα ηθελες να δεις αξιοθεατα θα πηγαινες στο Παρισι σωστα?

Tsernompil einai kanμa 120 aria xiliometra apo to Kiebo, πανω στον Δνειπερο κι αυτο και κοντα στην Λευκορωσια...
Thanx Ιωσήφ - θα κάνω ένα ταξίδι Σεπτέμβρη γι' αυτό ρωτάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom