Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι,γραφε με μικρα.ειναι στους κανονες

Ντέκερ άσε τα μαθήματα με τους κανόνες και δώσε κανένα καλό προορισμό
γιατι έχω σκάση με τα χιλια δυό που μου συμβαίνουν τελευταία επαγγελματοοικονομικά.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
συγγνωμη παιδιά για τα κεφαλαία.

Επί του θέματος έχετε κάτι να μου υποδείξετε?
αν πας κιεβο,οποιος κ να σε κατατοπισει,κρατα κ μικρο καλαθι η αλλιως "βρασε ρυζι",εκτος αν το φυσας το χρημα στ αληθεια
αν πας οντεσσα κατι μπορω να βοηθησω,οχι κατι θεαματικο βεβαια,αλλα καλο

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ?
Λες Ουκρανια σαν να λες Κοζανη, Καστορια η δεν ξερω και γω τι.
Αν μιλας τα Ρωσικα τοτε φιλε μου θα ξεσκιστεις, δεν χρειαζεσαι υποδειξεις.
Αν δεν μιλας, δεν σημαινει οτι θα μεινεις και αγαμητος.
Στο ξενοδοχειο που θα μεινεις (οποιο ξενοδοχειο ειναι αυτο. Μικρο-μεγαλο,ακριβο-φτηνο) πες στον σεκιουριτα του ξενοδοχειου οτι θελεις στο δωματιο σου μια κοπελλα και δωσε του περιγραφη πως την θελεις. Σε μιση ωρα θα ειναι στο κρεβατι σου. Ετσι απλα. :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε αλλανταλον μηπως μιλησες με το δασκαλο καθολου?

SAKISSKG

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια έχετε δίκιο. Πηγαίνω Κίεβο και μιλάω κάτι λίγα ρωσικά

Επισκέπτης
παιδια έχετε δίκιο. Πηγαίνω Κίεβο και μιλάω κάτι λίγα ρωσικά

A ωραία! Λοιπον θα πιασεις μαζί με τον Kαζα ο ένας την δεξιά μερια απο την εισοδο του ΖΑΡΑ κι ο άλλως την αριστερά!
Κι όποια γκομενα περνα θα την ρωτάτε αγγλιστή "What are your plans for tonight baby?"

Επισκέπτης
A ωραία! Λοιπον θα πιασεις μαζί με τον Kαζα ο ένας την δεξιά μερια απο την εισοδο του ΖΑΡΑ κι ο άλλως την αριστερά!
Κι όποια γκομενα περνα θα την ρωτάτε αγγλιστή "What are your plans for tonight baby?"

¨Αντε θα σας βοηθήκω θα ¨ρωτάτε "Στο τι μπουντις ντίλαετ σεβόντια βέτσερα κρασαβιτσα ?"
όχι ακριβης μεταφρασις αλλα κανειι πιο πολυ νοημα στην ρωσικη, διαβασε το ρε Καζα να το αποστηθησεις...

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Nτα ! βλεπω ότι παλι τιμωρήθηκες ! Τι να πω, σε μενα εισαι ο καλυτερος μαθητής! Την ουκρανιδα ην γλιεπεις?
δασκαλε την ειδα το πρωι εκανε βολτες με το μηχανακη το καινουργιο.αλλα δεν την παιρνω τηλεφωνο αν δεν με παρει αυτη.μαλλον κανει τα γλυκα ματια στο χορηγο αυτο το καιρω,ειναι το μηχανακι στη μεση βλεπεις.

Επισκέπτης
δασκαλε την ειδα το πρωι εκανε βολτες με το μηχανακη το καινουργιο.αλλα δεν την παιρνω τηλεφωνο αν δεν με παρει αυτη.μαλλον κανει τα γλυκα ματια στο χορηγο αυτο το καιρω,ειναι το μηχανακι στη μεση βλεπεις.

Εδω έχει γινει η ζωη μας ποδηλατο κι αυτη πηρε κιολας καινουριο μηχανακι? Ε ρε πουστη μου στην επομενη ζωη μου θα ζητησω να γεννηθω ουκρανιδα!

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Εδω έχει γινει η ζωη μας ποδηλατο κι αυτη πηρε κιολας καινουριο μηχανακι? Ε ρε πουστη μου στην επομενη ζωη μου θα ζητησω να γεννηθω ουκρανιδα!
δασκαλε μην φανταστεις οτι ειναι και κανενα αμαν.μια μαλακια ειναι αλλα κανα 1500 ευρω θα τα εσκασε ο χορηγος στανταρ.

Επισκέπτης

Ε ρε πουστη μου! το μουνι σερνει μηχανακι !
Να μου πεις εδω στην ουκρανια και της αλληνης της αρχίδος της Αξανας της ειχε παρει ο πουρέιτζερ ο γκομενος εκ Μοσχας διαμοιρασμα και για να μηχανακι...

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
με αυτον που πρεπει να μαθω τι γινετε ειναι ο γαμοξαδερφος δασκαλε.θα τον εχει ξεζουμιασει η μανα τις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.050
Πόντοι
42.697
Ε ρε πουστη μου! το μουνι σερνει μηχανακι !

και μοτοσακό σέρνει δάσκαλε....
%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom