αρχιδια.δεν φορουσε κρανος δασκαλε.1500 Ε ? κράνος τουλαχιστον της πηρε? μην παθει και τιποτις το κοριτσι !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
και μοτοσακό σέρνει δάσκαλε....
![]()
Καλησπέρα!
Καλα θα τρελαθω! Η Αξανα που λετε ητανε μια αρχιδω που τριγυριζε σπιτι μου και μετά το διαμερισμα
πηρανε τα μυαλα της αερα. οποτε με βλεπει κανει οτι δεν με γνωριζει! Θα της δοκω κανα δυο χαστουκους την επομενη φορα αμα την δω στα πατινια να επαναφερω την μνημη της...
Επισκέπτης
αρχιδια.δεν φορουσε κρανος δασκαλε.
Τι δεν φορουσε κρανος? κι αυτη σαν τον λαγο?
δεν φορουσε δασκαλε.ουτε βρακι δεν θα φορουσε μαλλον.Τι δεν φορουσε κρανος? κι αυτη σαν τον λαγο?
Επισκέπτης
δεν φορουσε δασκαλε.ουτε βρακι δεν θα φορουσε μαλλον.
Ε καλα ντάξει βρακι δεν θα φορουσε λογω ζέστης, να παθει καμια αποπληξια το κοριτσι ?
Και γω τωρα που ρχεται καλοκαιρι λεω να το καταργησω...
Επισκέπτης
Ε καλα ντάξει βρακι δεν θα φορουσε λογω ζέστης, να παθει καμια αποπληξια το κοριτσι ?
και μια που η κουβεντα ηρθε για βρακια στην ουκραίνα φορανε μονο στρινγκ!
Αμα ερχομαι στην ελλαδα διακρινω κατι βρακες που φορανε τα μπαζα εδω μεσα απο τα παντελονια σα μπειμπιλινο!
Μαλιστα πριν απο 7-8 χρονια ηταν της μοδας χαμηλοκαβαλα παντελονια με το ταγκα εξω απο το παντελονι!
μπορει να ηθελε να αεριστη η κοπελα δασκαλε.Ε καλα ντάξει βρακι δεν θα φορουσε λογω ζέστης, να παθει καμια αποπληξια το κοριτσι ?
Επισκέπτης
και μια που η κουβεντα ηρθε για βρακια στην ουκραίνα φορανε μονο στρινγκ!
Αμα ερχομαι στην ελλαδα διακρινω κατι βρακες που φορανε τα μπαζα εδω μεσα απο τα παντελονια σα μπειμπιλινο!
Μαλιστα πριν απο 7-8 χρονια ηταν της μοδας χαμηλοκαβαλα παντελονια με το ταγκα εξω απο το παντελονι!
Φοραγανε τοτες και κατι παπουτσια εκ τουρκιας χαμηλοτακουνα μν αλλα με κατι μυτες 15 ποντους !
Επισκέπτης
μπορει να ηθελε να αεριστη η κοπελα δασκαλε.
ειναι αυτο που λενε πηρε οο κωλος της αερα!
Επισκέπτης
ειναι αυτο που λενε πηρε οο κωλος της αερα!
Κι αμα παρουν οι κωλαρες τους αερα γαμηστε τα κι αφηστε τα...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
χαιρετώ από Σκωτία....μη με ρωτάτε τι κάνω εδώ ήρθα να τσεκάρω το Σαμαρά για του χρόνου...
είναι κάτι ξεκωλιάρες οι σκωτσέζες ...πώπώ...δεν είπα ότι είναι μουνάρες αλλά μου τον έχουν κάνει κάγκελο με τη πουτανιά ...πολύ τσολιά μανάδες κόρες ...βρέφη και γιαγιάδες
είναι κάτι ξεκωλιάρες οι σκωτσέζες ...πώπώ...δεν είπα ότι είναι μουνάρες αλλά μου τον έχουν κάνει κάγκελο με τη πουτανιά ...πολύ τσολιά μανάδες κόρες ...βρέφη και γιαγιάδες
οι σκοτζεζοι φορανε φουστες?χαιρετώ από Σκωτία....μη με ρωτάτε τι κάνω εδώ ήρθα να τσεκάρω το Σαμαρά για του χρόνου...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
μπα...που τέτοια πολιτιστικά...μόνο μουνιά ...μουνιά...μουνιά...ω ρε ξύπνησε το καμάκι του βαρκάρη στο νησί
Επισκέπτης
χαιρετώ από Σκωτία....μη με ρωτάτε τι κάνω εδώ ήρθα να τσεκάρω το Σαμαρά για του χρόνου...
Καλως την περδικα!
και σε σκεφτόμαναι που εχεις εξαφανιστει!
Επισκέπτης
Καλα ειχε τοσο μουνι στην Σκωτία και δεν το θυμαμαι?
ρε μπας και ειχες καιρο να δεις γυναικα αλλα πανα θεμα σε ησανε στο κιεβο πριν τρεις βδομαδες!
Επισκέπτης
Καλα ειχε τοσο μουνι στην Σκωτία και δεν το θυμαμαι?
ρε μπας και ειχες καιρο να δεις γυναικα αλλα πανα θεμα σε ησανε στο κιεβο πριν τρεις βδομαδες!
τελος παντων, σκωτίστηκα ! Εδω δε μου φτανουν οι δικες μου να χω και τις σκωτσεζες...
Παντως αυτη που ηθελα να σε προωθησω ολο σε ζηταγε μεχρι και το πασχα! Καημο το ειχε να σου κατσει...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Μα και εγώ καημό το έχω....μεγάλο καημό πες της.....
Επισκέπτης
τελος παντων, σκωτίστηκα ! Εδω δε μου φτανουν οι δικες μου να χω και τις σκωτσεζες...
Παντως αυτη που ηθελα να σε προωθησω ολο σε ζηταγε μεχρι και το πασχα! Καημο το ειχε να σου κατσει...
Εχει μια κωλαρα και κατι βυζους μαλλον πρεπει να σε χει καψουρευτει απο τοτε που δεν σε γνωρισε...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ναί ...είχε έρθει μαζί σου στη περίφημη βόλτα στου Παρασκευά...η το είχες αφήσει το κορίτσι στο παγκάκι του