Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπέρα Δάσκαλε!
μόλις γύρισα απο τις φίλες μου τις Ουκρανίδες!
είχαν μαγειρέψει αυτούς τους λαχανοντολμάδες που λες και μια σούπα (σαν πατσά ενα πράγμα) που το λένε χολοντζιετς- κάπως έτσι-
καλό ήτανε!

πω ρε πουστη μου, πρεπει να πεινας πολυ για να τρως αυτες τις αηδιες!

Επισκέπτης
πω ρε πουστη μου, πρεπει να πεινας πολυ για να τρως αυτες τις αηδιες!

και να τρως εδω το καταλαβαινω λογω αναγκης, σιγα μην εφαγα ποτε βεβαια αυτες τις μαλακειες, αλλα να τις τρως στην ελλαδα με τοσα φαγια, ήμαρτον!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ρωτα αλλα ειναι εκτος ειδικοτητος! εγω ειμαι ουκρανολογος!

Το ξέρω ότι είμαι ελαφρώς εκτος θέματος αλλα και εκτος ειδικότητας του δασκαλου αλλα μάλλον θα πάω εκεί κάποιο ταξίδι και σκέφτηκα να ρωτήσω.

Είναι κανονικοί άνθρωποι εκεί?

Επισκέπτης
Το ξέρω ότι είμαι ελαφρώς εκτος θέματος αλλα και εκτος ειδικότητας του δασκαλου αλλα μάλλον θα πάω εκεί κάποιο ταξίδι και σκέφτηκα να ρωτήσω.

Είναι κανονικοί άνθρωποι εκεί?

Οχι κατι εξωγήινοι μενουν...
Μα τωρα τι ερωτηση ειναι αυτή?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αγαπητέ δάσκαλε...λόγω φόρτου εργασίας γράφω αραιά ...αλλά μία παράκληση μόνο

αν τη πάρεις τη Μαριάνα Τόλη που τα υπομένει μόνο για να είσαι καλά και στομαχικώς και άλλως

να γίνω ο κουμπάρος σας....

Με την ευχή μου....κλαψ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οχι κατι εξωγήινοι μενουν...
Μα τωρα τι ερωτηση ειναι αυτή?

Πλακα έκανα

Έχω ακούσει ότι Belarus έχει όμορφες κοπέλες. Αλλα δεν έχω πάει Minsk ακόμα.

Και μιας και καταλαβαίνω ότι το Minsk είναι ακόμα terra incognita, υπόσχομαι αν πάω και αν δε μείνω εκεί να μοιραστώ μαζί σας εμπειρίες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Πλακα έκανα

Και μιας και καταλαβαίνω ότι το Minsk είναι ακόμα terra incognita, υπόσχομαι αν πάω και αν δε μείνω εκεί να μοιραστώ μαζί σας εμπειρίες

αντε ντε!
απο όσες Λευκορωσίδες ιερόδουλες έγω γνωρίσει πάντως, έχω καλές εντυπώσεις

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αντε ντε!

Aντε μακάρι να πάω.

Έργα υποδομών εκεί κάνουν κυρίως οι έχοντες τις ευλογίες τις Ρωσίας οποτε πρώτα πρέπει να οριστικοποιήσουμε αυτό και μετά βουρ στο ψητό

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αμα εχεις γαμησει ποτε ουκρανιδα γνωριζεις τι γαμησει κανουν οι πιο πολλες, οχι πολλα πραματα ανοιγουν τα ποδια και περιμενουν να τον φανε, η τουρλωνουν τον κωλο και περιμενουν να τονφανε απο πισω!
ε τωρα τζοσεφ θα αγανακτισω,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ -ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ-ειναι το ουκρανικο,μην ακουω τωρα τετοιες,με συγχωρεις,μ.......
φιλικα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ουσιαστικά Enforcer είναι κομμουνιστική χώρα ( ακόμη). Και ο Λουκασένκο μόνο με τον Πούτιν τα πάει καλά.Αυτές οι δύο χώρες νομίζω είναι κοντά στον να (επαν)ενωθούν.Κάτι σα το γερμανικό Anschluss της ναζιστικής Γερμανίας με την Αυστρία το 1938.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πλακα έκανα

το μινκ αγαπητε εχει "ανακαλυφθει" καιρο αρκετο απο αμερικαν κ ιταλιαν λοβερμποι και το γαμησι κοιμαινεται με καλες και ανω γκομενες απο 100-200ε/ωρα!!!!!!!!!!!1
επισης επειδη διωκεται,υποτιθεται,κι η πορνεια,μπορεις να πληρωσεις στο κλαμπ το "μωρο" κ στο χοτελ να ερθει απο κανεις,εως αυτη με το μπατσο
υ.γ.οι πληροφοριες μου αυτες ειναι 95% σιγουρες γιατι δεν ειναι απο μενα,αλλα απο φιλο "λοβερμποι" που ομως,λογω,ανωτατης σκυλοπαιδειας(βουκουρεστι),σπανιως λεει γι αυτα τα θεματα μαλακιες(γι αλλα λεει βεβαια)
επισης το μονο σιγουρο ειναι οτι το μινσκ ειναι ακριβο για τον τουριστα,ειδικα αν αγνοοει την ρωσσικη η μπελαρουσικη
καλυτερα καντε τη καμμια επαρχια,μπας κ μαθουμε κ κανα νεο ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Aντε μακάρι να πάω.

Έργα υποδομών εκεί κάνουν κυρίως οι έχοντες τις ευλογίες τις Ρωσίας οποτε πρώτα πρέπει να οριστικοποιήσουμε αυτό και μετά βουρ στο ψητό
αν ομως θασαι μονιμος,απο οτι εκ των συμφραζομενων καταλαβα τωρα,ο δικος μου "λαβερ"ειπε επισης οτι το επιπεδο απο τις κοπελλες-σκυλολοι- εκει ειναι υψηλοτατο,και αν λεει ετσι αυτος ετσι ειναι 100%

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αντε ντε!
εναν μολδαβο παντως το καλοκαιρι που ειχε παρει 2 μαζι μπελαρουσιδες,πουτανες,τσακωθηκαν κ πανω στο καυγα,μεθυσμενες τον μαχαιρωσαν ασχημα,στην μολδαβια αυτα εγιναν

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αφού μιλάμε για τροφή κι εσένα γουργουρίζει το στομάχι σου, υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να δοκιμάσουμε από την Ουκρανική κουζίνα???
Λάβε υπ'οψιν πως είμαι χορτοφάγος και πως θα ήθελα δυνητικά να "εντυπωσιάσω" μία θηλυκό απόγονο των Σκυθών..
Σύντροφε,
          με βάση τις εμπειρείες μου στις Ουκρανές και τις γνώσεις μου πάνω στην Ουκρανική κουζίνα, θα σου συνιστούσα , προκειμένου εντυπωσιάσεις την φίλη σου να την πας σε κανένα καλό εστιατόριο ΕΔΩ.
  Η Ουκρανική (και η ρώσσικη) κουζίνα είναι κουζίνες φτωχές, με έλλειψη φαντασίας και ποικιλίας. Από την άλλη η κακή ποιότητα αρκετών προϊόντων και η χρήση του ηλιελαίου την καθιστούν μάλλον άνοστη (ως αντιπαθητική) για μας τους Ελληνες που έχουμε συνηθίσει σε άλλου είδους κουζίνα. Πάντως με μια ικανή μαγείρισσα (σπάνιο είδος - οι περισσότερες πίνουν) τα πραγματα διορθώνονται.
    Αν επιθυμείς παρ΄όλα αυτά να της μαγειρέψεις (και μάλιστα χορτοφαγικά) θα σου συνιστούσα την εξής απλή συνταγή Овощная Запеканка.
   -Λοιπόν σε ένα πυρέξ ή στο ταψι βάλε ενα  κουνουπίδι και 70γρ. μπροκολλο (βράσε τα και τα δύο από πριν με αλάτι για ελάχιστα λεπτα) και κόψε τα σε τούφες, πρόσθεσε ψιλοκομμένες πιπεριές (πρασινες και κόκκινες γλυκές). Προσθεσε από πάνω 2 αυγά χτυπημένα με 350 γρ. γάλα και πίπέρι, πασπάλισε το με 40 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήσε τα σε μέτριο φούρνο για 25-30 λεπτά και είσαι έτοιμος. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις ροδέλλες ελιάς και μοσχοκάρυδο (που δεν χρησιμοποιούνται στη ρώσσικη κουζίνα), μαντιτάρια ή και κολοκυθάκια βραστά.
Θα το σερβίρεις ζεστο μαζί με μια σαλάτα από ψιλοκομμένα ραπανάκια, άνιθο, κρεμμυδάκι μαϊντανο, περιχυμμένα με σμετάνα.
Εύκολο και εντυπωσιακό.
   Προς enforce. Λάβε υπόψη σου ότι οι πρώην Σοβιετικοί θεωρούσαν ότι οι ωραιότερες γυναίκες στην ΕΣΣΔ ήταν οι Λευκορωσσίδες Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση και το γεγονός ότι υπάρχει διαθέσιμη στέγη και ξενάγηση από κάτι ξαδελφούλες  :boobies: καθιστά την Λευκορωσσία τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό μου. Ψήνεσαι ?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Λευκορωσία???Σεποιά πόλη?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Στο Гомель. Δηλ σε ενα χωριό κοντα στην πόλη.
Ξέρεις τίποτα από κει ? Αν ναι γράψε (σε άλλο θρεντ όμως, μην σπαμάρουμε το παρόν).

SAKISSKG

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
συγγνωμη παιδιά για τα κεφαλαία.

Επί του θέματος έχετε κάτι να μου υποδείξετε?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συγγνωμη παιδιά για τα κεφαλαία.

Επί του θέματος έχετε κάτι να μου υποδείξετε?

Ρε καλώς τον ΝΕΟ  
εγώ μόνο αυτό ξέρω 

τα υπόλοιπα θα σε καλύψουν οι συμμαθητές μου ή ο Δάσκαλος.
και γράφε με μικρά όχι κεφαλαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom