Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε τζοσεφ,τωρα μου φαινεται που εφυγε ο "αλσομας" δεν γραφεις πλεον,θες και συ "το γερμανο σου" μαλλον!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

λογικά πρεπει να ταξιδεύη για Θεσσαλονίκη εκτος και άν κάτι άλλαξε γιατί έχει κλειστό το κινητό του και δέν έχω γνώση που :coffee: :coffee: :coffee: και  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
λογικά πρεπει να ταξιδεύη για Θεσσαλονίκη εκτος και άν κάτι άλλαξε γιατί έχει κλειστό το κινητό του και δέν έχω γνώση που :coffee: :coffee: :coffee: και  :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε φιλε αλανταλον.τελικα ο δασκαλος θα ανεβει θεσσαλονικη?μιλησες καθολου μαζι του?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ελα ρε φιλε αλανταλον.τελικα ο δασκαλος θα ανεβει θεσσαλονικη?μιλησες καθολου μαζι του?

ΟΧΙ το έχει κλειστό και δέν ξέρω που ειναι και τι κάνη. ειμαι γραφείο και περιμένω μήπως πάρη τηλ.

τον ξαναπαίρνω και θα σε πάρω να σου πω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ελα ΟΚ μιλησα μαζί του Ακυρο προς το παρόν.
θα σε περιμένη να γυρίσης απο το ταξίδι σου και θα το οργανώσουμε με την επιστροφή σου.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ελα ΟΚ μιλησα μαζί του Ακυρο προς το παρόν.
θα σε περιμένη να γυρίσης απο το ταξίδι σου και θα το οργανώσουμε με την επιστροφή σου.
οκ ρε φιλε εγω αυριο φευγω.εχω μιληση με το δασκαλο ξερει.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
δασκαλε τι γινετε? εχουμε κανενα νεο?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αρκανς σκετο και αρκανς2 το ιδιο και το αυτο?

Επισκέπτης
δασκαλε τι γινετε? εχουμε κανενα νεο?

Ναι ! Αποφασισαμε να βαλουμε ΣΥΡΤΕΞ !
Λοιπον αιντε να γυρισεις με το καλο να ρθουμε στην κοπελλα σου να την γνωρισουμε να σας δωκω και την ευκη μου.
Καιρος σου ειναι!

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ναι ! Αποφασισαμε να βαλουμε ΣΥΡΤΕΞ !
Λοιπον αιντε να γυρισεις με το καλο να ρθουμε στην κοπελλα σου να την γνωρισουμε να σας δωκω και την ευκη μου.
Καιρος σου ειναι!
δασκαλε πλακα κανεις τωρα? θελεις να με αρραβωνιασεις? αφου ειπαμε οτι ο συμμαθητης καζας θα την παρει την γκομενα.

Επισκέπτης
δασκαλε πλακα κανεις τωρα? θελεις να με αρραβωνιασεις? αφου ειπαμε οτι ο συμμαθητης καζας θα την παρει την γκομενα.

Ο καζας ? ποτε ρε παιδια τα κανονισατε? που ημανε εγω και δεν το θυμαμαι?
Ο καζας καθ οτι γερο ξεκουτης θυμαμαι ειχε προσφερθει να κανει τον θειο οχι τον γαμπρο!
μπραβο καζα...
Σοβαρος κυριος να σου πετυχει που ολο σαλιαριζει...

Επισκέπτης
Ο καζας καθ οτι γερο ξεκουτης θυμαμαι ειχε προσφερθει να κανει τον θειο οχι τον γαμπρο!
μπραβο καζα...

τελος παντων αμα την αγαπαει να την παρει, αλλα αυτη το ξερει ?

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
μπραβο καζα...
εχεις δικιο δασκαλε ο καζας ειπαμε θα κανει το θειο απο την αμερικη.μαλλον ο αλανταλον θα την παρει τοτε.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εχω μια προταση ιωσηφ μου.Μηπως το θρεντ θα πρεπει να μετονομαστει σε "όλα οσα θα θέλατε να μάθετε για τις ουκρανιδες μουναρες τα μαθατε,πάμε για άλλα?"Πως σου φαινεται η ιδεα? :kissass2:

Επισκέπτης
εχω μια προταση ιωσηφ μου.Μηπως το θρεντ θα πρεπει να μετονομαστει σε "όλα οσα θα θέλατε να μάθετε για τις ουκρανιδες μουναρες τα μαθατε,πάμε για άλλα?"Πως σου φαινεται η ιδεα? :kissass2:

α κανουμε πρακτικη τωρα μην διακοπτεις!

Επισκέπτης
καλα τοτε θα βαλουμε στο κολπο το γαμοξαδερφο μηπως και σωθει κοντα στο καζα,και τον αλανταλον.

ρε ο γαμωξαδερφος δε θα χαμπαριασει ουτως η αλλως προτεινω να σωθει χωρις να του πουμε τιποτα...
Κανε το καλο και ριχτο στο γυαλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom