Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λοιπον το βρηκα! Θα μασκαρευτω σε γρια μανα του που βγηκε απο τον ταφο για να τον βαλει στον ισιο δρομο! πως σου φαινεται?

ή για να τον βαλει στον ταφο γιατι καιρος του ειναι! αντε τα γεροντο σαλιαρισματα μας λειπουνε τωρα...

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
λοιπον το βρηκα! Θα μασκαρευτω σε γρια μανα του που βγηκε απο τον ταφο για να τον βαλει στον ισιο δρομο! πως σου φαινεται?
καλο ειναι δασκαλε.και θα εμφανισουμε και το καζα,σαν μετανοημενο που γυρισε στον ισιο δρομο και αυτος.

Επισκέπτης
καλο ειναι δασκαλε.και θα εμφανισουμε και το καζα,σαν μετανοημενο που γυρισε στον ισιο δρομο και αυτος.

οκ έδεσε τοτε! προσεχε ομως τον καζαν διοτι τον βλεπω να την πεφτει στην μικραν, ειναι ερωτυλος!

Επισκέπτης
οκ έδεσε τοτε! προσεχε ομως τον καζαν διοτι τον βλεπω να την πεφτει στην μικραν, ειναι ερωτυλος!

ξεχασαμε...τον καζα δεν τον βλεπω να ερχεται διοτι το παιζει μπιζι. Εκεινον που βλεπω ειναι ο αλαν επομενωςς μετανοημενος θα ναι ο αλαν...

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ξεχασαμε...τον καζα δεν τον βλεπω να ερχεται διοτι το παιζει μπιζι. Εκεινον που βλεπω ειναι ο αλαν επομενωςς μετανοημενος θα ναι ο αλαν...
οποιος προλαβει να μετανοηση πρωτος δασκαλε δεν χασει.εκτος αν ειναι μαλακες και οι δυο.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΟΧΙ το έχει κλειστό και δέν ξέρω που ειναι και τι κάνη. ειμαι γραφείο και περιμένω μήπως πάρη τηλ.

τον ξαναπαίρνω και θα σε πάρω να σου πω.
ΜΗΠΩς το θρεντ εχει μετονομαστει,ΣΕ "ολα οσα θελετε να μαθετε για τον ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟ"??? :grin: :grin: :grin:

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
δασκαλε και την μαγειρισα εχεις φερει μαζι σου?

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε τι γινετε? εγω εδω και μια ωρα εχω φτασει στο προορισμο.σε πρωτη φαση δεν ειδα τιποτα καλο να κυκλοφορει,εκτος απο κατι μουνιτσες καλες που ειχε στο αεροδρομιο.βιομηχανικες περιοχες γαμωτο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Που - Ουκρανία? Αν ναι, θέλουμε πληρέστατες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.... :dancing:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
OK - cool. Καλά μουνιά ζντημπούτζαζ... :boobies:

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντως στην ρεσεψιον στο ξενοδοχειο ειχε ενα καλο καβλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom