Επισκέπτης
λοιπον το βρηκα! Θα μασκαρευτω σε γρια μανα του που βγηκε απο τον ταφο για να τον βαλει στον ισιο δρομο! πως σου φαινεται?
ή για να τον βαλει στον ταφο γιατι καιρος του ειναι! αντε τα γεροντο σαλιαρισματα μας λειπουνε τωρα...
λοιπον το βρηκα! Θα μασκαρευτω σε γρια μανα του που βγηκε απο τον ταφο για να τον βαλει στον ισιο δρομο! πως σου φαινεται?
καλο ειναι δασκαλε.και θα εμφανισουμε και το καζα,σαν μετανοημενο που γυρισε στον ισιο δρομο και αυτος.λοιπον το βρηκα! Θα μασκαρευτω σε γρια μανα του που βγηκε απο τον ταφο για να τον βαλει στον ισιο δρομο! πως σου φαινεται?
καλο ειναι δασκαλε.και θα εμφανισουμε και το καζα,σαν μετανοημενο που γυρισε στον ισιο δρομο και αυτος.
οκ έδεσε τοτε! προσεχε ομως τον καζαν διοτι τον βλεπω να την πεφτει στην μικραν, ειναι ερωτυλος!
οποιος προλαβει να μετανοηση πρωτος δασκαλε δεν χασει.εκτος αν ειναι μαλακες και οι δυο.ξεχασαμε...τον καζα δεν τον βλεπω να ερχεται διοτι το παιζει μπιζι. Εκεινον που βλεπω ειναι ο αλαν επομενωςς μετανοημενος θα ναι ο αλαν...
ΜΗΠΩς το θρεντ εχει μετονομαστει,ΣΕ "ολα οσα θελετε να μαθετε για τον ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟ"???ΟΧΙ το έχει κλειστό και δέν ξέρω που ειναι και τι κάνη. ειμαι γραφείο και περιμένω μήπως πάρη τηλ.
τον ξαναπαίρνω και θα σε πάρω να σου πω.
ρε φιλε ρεντ συζητηση εντος τις ταξεως κανουμε.ΜΗΠΩς το θρεντ εχει μετονομαστει,ολα οσα θελετε να μαθετε για τον ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟ???![]()
![]()
![]()
ΜΗΠΩς το θρεντ εχει μετονομαστει,ΣΕ "ολα οσα θελετε να μαθετε για τον ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟ"???![]()
![]()
![]()
δασκαλε και την μαγειρισα εχεις φερει μαζι σου?
στη σχολη μαγειρικης?παλι με καινουργιες συνταγες θα σε περιμενει δασκαλενιετ ! εχει μαθηματα στην σχολη της ....
οχι φιλε.ευρωπη ειμαι.ξερει ο δασκαλος.Που - Ουκρανία? Αν ναι, θέλουμε πληρέστατες ταξιδιωτικές εντυπώσεις....![]()
αρχιδια.καλα να ειναι οι πουτανες οπως την βλεπω την φαση.OK - cool. Καλά μουνιά ζντημπούτζαζ...![]()
παντως στην ρεσεψιον στο ξενοδοχειο ειχε ενα καλο καβλι.
τελος παντων προς το παρον.άντε και να τους χιλιάσεις τους κλώνους!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()