Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ρε ο γαμωξαδερφος δε θα χαμπαριασει ουτως η αλλως προτεινω να σωθει χωρις να του πουμε τιποτα...
Κανε το καλο και ριχτο στο γυαλο!
αν σωσουμε το γαμοξαδερφο δασκαλε μας θα συγχωρεθουν πολλες απο τις αμαρτιες ολων μας.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
οντως τον εχουνε βρει μικρο και τον εκμεταλευονται αυτες οι καργιόλες...
Οι γονεις του το ξερουν ?
ρε δασκαλε αν ζουν οι γονεις του γαμοξαδερφου θα πρεπει να ειναι 120 χρονων.ο γαμοξαδερφος ειναι γυρω στα 70 γιαυτο και αυτη η ρουφιχτρα η μανα τις τον εχει απο κοντα.αλλα πρεπει να τον σωσουμε το γαμοξαδερφο.

Επισκέπτης
οντως τον εχουνε βρει μικρο και τον εκμεταλευονται αυτες οι καργιόλες...
Οι γονεις του το ξερουν ?

ετσι ειναι αυτες οι πουτανες πανε και βρισκουν κατι  αθωα παιδια σαν τον γαμωξαδερφο και τα απομυζουν πασης ικμαδας...

Επισκέπτης
ρε δασκαλε αν ζουν οι γονεις του γαμοξαδερφου θα πρεπει να ειναι 120 χρονων.ο γαμοξαδερφος ειναι γυρω στα 70 γιαυτο και αυτη η ρουφιχτρα η μανα τις τον εχει απο κοντα.αλλα πρεπει να τον σωσουμε το γαμοξαδερφο.

70 ? Απο τι να τον σωσουμε ? εδω ερχεται το μοιραιο ! αστον να παει ευχαριστημενος και κοιτα να σωθουμε εμεις !

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ετσι ειναι αυτες οι πουτανες πανε και βρισκουν κατι  αθωα παιδια σαν τον γαμωξαδερφο και τα απομυζουν πασης ικμαδας...
γιαυτο δασκαλε πρεπει να το σωσουμε.και απο οτι εχω καταλαβει ο γαμοξαδερφος πρεπει να ειναι και λιγο αβγαλτος,και μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι επεσε στο στομα του λυκου.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0

Επισκέπτης
γιαυτο δασκαλε πρεπει να το σωσουμε.και απο οτι εχω καταλαβει ο γαμοξαδερφος πρεπει να ειναι και λιγο αβγαλτος,και μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι επεσε στο στομα του λυκου.

ε ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι ακομα λιγακι μικρος....

Επισκέπτης
δασκαλε θα πεθανει φτωχος.θα του φανε τα ευρω του οι καριολες.

οντως αλλα σκεπτομαι πως μπορουμε να τον απαλαξουμε εμεις απ το δυσβασταχτο φορτιο των ευρω...
ουτως η αλλεως εκει που θα παει συντομα ειναι ολα δωρεαν !

Επισκέπτης
οντως αλλα σκεπτομαι πως μπορουμε να τον απαλαξουμε εμεις απ το δυσβασταχτο φορτιο των ευρω...
ουτως η αλλεως εκει που θα παει συντομα ειναι ολα δωρεαν !

δε μου λες βλεπει καλα? Αν εβαζα μινι φουστα και γοβες λες να πιανε?

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
δασκαλε δεν ξερω.δεν τον εχω γνωρισει.αλλα εμαθα απο ενα φιλο του οτι εχει κοψει μινιατικο στην ρουφιανα την μανα.πρεπει να κρατιετε καλα απο φραγκα ο γαμοξαδερφος,και αυτες οι καριολες που να τον αφησουν τωρα.

Επισκέπτης

τον πουστη τον γαμωξαδερφο αυτος τωρα πρεπει να φροντιζει για την σωτηρια της ψυχης του η ουκρανιδα τον μαρανε!
Το καταντημα της σημερινης γερολαιας...

Επισκέπτης
δασκαλε δεν ξερω.δεν τον εχω γνωρισει.αλλα εμαθα απο ενα φιλο του οτι εχει κοψει μινιατικο στην ρουφιανα την μανα.πρεπει να κρατιετε καλα απο φραγκα ο γαμοξαδερφος,και αυτες οι καριολες που να τον αφησουν τωρα.

Ναι αλλα πως θα τον βανουμε στον ισιο δρομο έχεις ακουστα για γεροντοέρωτες?
Αυτος δε παιρνει απο λογια...
Σου λεει εγω απολυομαι οπου ναναι, στ αρχιδια μου να περασω καλα όσο μου μεινε.

Επισκέπτης

Ετσι δυστυχως σκεπτονται οι σημερινοι γεροι...

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
δασκαλε θα τον γραψουμε στην σχολη και τον γαμοξαδερφο,και ισως ανοιξουν τα ματια του.εκτος αν ειναι εντελος μαλακας και δεν καταλαβαινει απο λογια.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
παω στοιχημα θα πηγαινει και σε καμια κοντινη πολη που δεν το ξερουνε να παιρνει και κανα βιαγκρα...
φαντασου δε να τον κληρονομησει η ουκρανιδα μαμα!
μπα δεν πιστευω.μπορει να πηγαινει η μανα τις η καραπουταναρα να του παιρνει για να ελεγχει τις δοσεις που του δινει,μεχρι να τον ψοφησει εντελος.

Επισκέπτης
δασκαλε θα τον γραψουμε στην σχολη και τον γαμοξαδερφο,και ισως ανοιξουν τα ματια του.εκτος αν ειναι εντελος μαλακας και δεν καταλαβαινει απο λογια.

τωρα στα γεραματα μαθε γερο ολα οσα ηθελες να ρωτησεις για ουκρανιδες μουναρες...
Χχμμμμμμμμ.....κατι δεν μου καθεται.
ρε παιδι μου αυτος τωρα ειναι για καμια ροκα, να πασπαλιζει τι τυρι στα μακαρονια και να ταιζει τα περιστερια στον εθνικο κηπο...

Επισκέπτης
τωρα στα γεραματα μαθε γερο ολα οσα ηθελες να ρωτησεις για ουκρανιδες μουναρες...
Χχμμμμμμμμ.....κατι δεν μου καθεται.
ρε παιδι μου αυτος τωρα ειναι για καμια ροκα, να πασπαλιζει τι τυρι στα μακαρονια και να ταιζει τα περιστερια στον εθνικο κηπο...

λοιπον το βρηκα! Θα μασκαρευτω σε γρια μανα του που βγηκε απο τον ταφο για να τον βαλει στον ισιο δρομο! πως σου φαινεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom