Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ασε στα γερμανικά σκίζω...δε το στέλνεις προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο? Εσύ πότε με το καλό θα έρθεις -λέμε τώρα

Επισκέπτης
ασε στα γερμανικά σκίζω...δε το στέλνεις προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο? Εσύ πότε με το καλό θα έρθεις -λέμε τώρα

οκ κατσε να το βρω το χω αφησει στο γραφειο δε με παιρνεις αυριο να στο δωκω αν οντως ξερεις γκερμανικος θα βρεις ακρη ...κατι σκαμπαζει

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μα σε πήρα και σήμερα το 2 και ήταν κλειστό...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να σε πάρω στα νότια τηλέφωνα η στα βόρεια? Μπερδεύτηκα....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
"ΦΑΓΑΤΕ" και τους αλσομαδοτρικαρδους απο το θρεντ,ποιος να γραψει καμμια μαλακια,αναγκαζομε και γραφω εγω :helpplea:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε και συμμαθητες καλημερα.εντος τις ημερας θα σας δωσω την χθεσινοβραδυνη αναφορα.δασκαλε παντος κυκλοφορουνε πολλες συντοπιτισες σου.(ατελειωτες ειναι οι ρουφιανες).

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δασκαλε και συμμαθητες καλημερα.εντος τις ημερας θα σας δωσω την χθεσινοβραδυνη αναφορα.δασκαλε παντος κυκλοφορουνε πολλες συντοπιτισες σου.(ατελειωτες ειναι οι ρουφιανες).
που συμβαινει αυτο το γεγονος ρε αρκανς με τις συντοπιτισες ουκρανες,γιατι δεν πολυπαρακολουθω το θρεντ

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε η φρανκουφουρτη ειναι για το πουτσο το πρωι εχω την εντυπωση οτι δουλευω σε εργοστασιο.λοιπον μπαινω στο ζουμι τις υποθεσης.
εχθες βγηκα με μια φιλη ελληνιδα,δασκαλε(αν και ειναι 38 ετων και εχει κανει και 3 παιδια παραμενει αρχιμουναρα).ειχαν να την δω καμια 5 χρονια και βγηκαμε για ποτο να τα πουμε,σε ενα μπαρ.ο φιλος μου δασκαλε επειδη ξεφυγε απο την γυναικα του υστερα απο 2 χρονια δεν αφησε ορθια πουτανα για πουτανα,οποιο πουτανατζιδικο εβλεπε μπροστα του,εμπαινε να γαμηση.αφου περιπλανηθηκε στα μπουρδελα,ηρθε και με βρηκε στο μπαρ.δασκαλε στο μπαρ δουλευαν μια πολονεζα,και μια ουκρανιδα,οι οποιες ηξεραν ελληνικα,διοτι ητανε καμια 5 χρονια στην κρητη και δουλευανε μαζι.ο φιλος αρχισε να τα ριχνει στην ουκρανιδα,αλλα πληροφοριθηκα απο την φιλη μου οτι τις γαμαει και τις 2 ενας ισπανος που εχει το μαγαζι.τελος παντων δασκαλε εφυγα  με την φιλη μου και ο φιλος μου εμεινε εκει.δασκαλε ηρθε ο μαλακας μετα απο κανενα δυωρο στο ξενοδοχειο,με το τηλεφωνο τις ουκρανιδας στο χερι.για να μην πολυλογο η ουκρανιδα ηρθε και τον πηρε απο το ξενοδοχειο κατα τις 2 το μεσημερι,και απο τοτε εχω χασει τα ιχνη του.εγω δασκαλε εχω ραντεβου με την φιλη μου κατα τις 7 για να παμε να δουμε αυτα που σου εχω πει απο το τηλεφωνο.ο αλλος τα εχει γραψει στα αρχιδια του,ηρθαμε για δουλεια,και το εχει ριξει στο μουνι.θα μου βγει κανενας γαμοξαδερφος και αυτος στο τελος.επισης να πω οτι ο καιρος ειναι σκατα,βρεχει.και οτι κυκλοφορει πολυ αστυνομια στο δρομο το βραδυ,αλλα δεν σε ενοχλουν,οσο για πουτανες υπαρχουν απειρες,και απο οτι ειδα και σε κατι διαφημιστικα οι τιμες ειναι παρα πολυ λογικες,και τις υπηρισιες που παρεχουν.

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε να πω επισης οτι παιζουν και πολυ καλες προσφορες στα FKK αυτο το καιρο με μειωμενη εισοδο τις καθημερινες.εχει πολλες διαφημισεις στους δρομους με τις προσφορες αυτες.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δασκαλε να πω επισης οτι παιζουν και πολυ καλες προσφορες στα FKK αυτο το καιρο με μειωμενη εισοδο τις καθημερινες.εχει πολλες διαφημισεις στους δρομους με τις προσφορες αυτες.
τι εγινε ρε φιλε,βγαινεις κ σε τριλιτρο?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλά είχα παίξει μέσα στη πρόβλεψη ότι ο Αρκάνς ήταν Φρανκφούρτη ...τρελό γέλοιο...να πώ και εγώ ότι οι τιμες είναι λογικότατες και υπάρχουν και προσφορές με 70 ευρώ...αν κάποιος έχει χρόνο να ψάξει θα βρεί τρελλά μουνιά σε καλές τιμες....αυτά για να μη λέμε ότι οι ουκρανίδες μουνάρες είναι μόνο στην Ουκρανία

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παντως το σαββατοκύριακο ήταν μια χαρά ο καιρός στη φρανκφούρτη...μα τι έχει γίνει εδώ σίτι τουρ μπουρδελιάρηδων πρώτη φορά ακούω

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλά είχα παίξει μέσα στη πρόβλεψη ότι ο Αρκάνς ήταν Φρανκφούρτη ...τρελό γέλοιο...να πώ και εγώ ότι οι τιμες είναι λογικότατες και υπάρχουν και προσφορές με 70 ευρώ...αν κάποιος έχει χρόνο να ψάξει θα βρεί τρελλά μουνιά σε καλές τιμες....αυτά για να μη λέμε ότι οι ουκρανίδες μουνάρες είναι μόνο στην Ουκρανία
φιλε αυτο εννουσα οταν εγραψα το πρωι οτι παντου υπαρχουν.πηγα καπου για καφε και οι σερβιτορες ητανε ουκρανες.καζα παντως αυτο με τις τιμες και τις προσφορες που ειδα στα διαφημιστικα ειναι πολυ καλο που ειδα.διοτι δεν εχω κανει επισκεψη ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom