Επισκέπτης
αλσ ντιρ.....
Εεεεεεεεεεεεεπ, σεμνά. Ο δάσκαλος είναι αναντικατάστατος.
Εμμμμ καλα το καταλαβα οτι κατι ακουγοταν κακόηχο στ αυτια μου!
αλσ ντιρ.....
Εεεεεεεεεεεεεπ, σεμνά. Ο δάσκαλος είναι αναντικατάστατος.
ασε στα γερμανικά σκίζω...δε το στέλνεις προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο? Εσύ πότε με το καλό θα έρθεις -λέμε τώρα
δηλ Ο ΤΖΟΣΕΦ εχει συμετοχη-σχεση,ΚΑΙ με το γνωστο εργο ΒΟΡΕΙΟΙ Κ ΝΟΤΙΟΙ???Να σε πάρω στα νότια τηλέφωνα η στα βόρεια? Μπερδεύτηκα....
οποιος δε θελει να ζυμωσει... αφηνει τα τηλ στα γραφεια ;)οκ κατσε να το βρω το χω αφησει στο γραφειο δε με παιρνεις αυριο να στο δωκω αν οντως ξερεις γκερμανικος θα βρεις ακρη ...κατι σκαμπαζει
οποιος δε θελει να ζυμωσει... αφηνει τα τηλ στα γραφεια ;)![]()
![]()
που συμβαινει αυτο το γεγονος ρε αρκανς με τις συντοπιτισες ουκρανες,γιατι δεν πολυπαρακολουθω το θρεντδασκαλε και συμμαθητες καλημερα.εντος τις ημερας θα σας δωσω την χθεσινοβραδυνη αναφορα.δασκαλε παντος κυκλοφορουνε πολλες συντοπιτισες σου.(ατελειωτες ειναι οι ρουφιανες).
τι εγινε ρε φιλε,βγαινεις κ σε τριλιτρο?δασκαλε να πω επισης οτι παιζουν και πολυ καλες προσφορες στα FKK αυτο το καιρο με μειωμενη εισοδο τις καθημερινες.εχει πολλες διαφημισεις στους δρομους με τις προσφορες αυτες.
ναι ντεκερ ειναι νεα εκδοση.τι κανεις ρε φιλε?τι εγινε ρε φιλε,βγαινεις κ σε τριλιτρο?
σκατα,δουλεια,δουλεια κ λιγο δουλεια τα νεα μου.εσυ?ναι ντεκερ ειναι νεα εκδοση.τι κανεις ρε φιλε?
φιλε αυτο εννουσα οταν εγραψα το πρωι οτι παντου υπαρχουν.πηγα καπου για καφε και οι σερβιτορες ητανε ουκρανες.καζα παντως αυτο με τις τιμες και τις προσφορες που ειδα στα διαφημιστικα ειναι πολυ καλο που ειδα.διοτι δεν εχω κανει επισκεψη ακομα.Καλά είχα παίξει μέσα στη πρόβλεψη ότι ο Αρκάνς ήταν Φρανκφούρτη ...τρελό γέλοιο...να πώ και εγώ ότι οι τιμες είναι λογικότατες και υπάρχουν και προσφορές με 70 ευρώ...αν κάποιος έχει χρόνο να ψάξει θα βρεί τρελλά μουνιά σε καλές τιμες....αυτά για να μη λέμε ότι οι ουκρανίδες μουνάρες είναι μόνο στην Ουκρανία