Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε ρε που ειστε ολοι? κλεισαμε τη σχολη και δεν το ξερω? δασκαλεεεεεεεεεεεεε

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η χθεσινοδραδυνη εξοδος αγαπητοι συμμαθητες ητανε χαλαρι.πηγα για φαγητο με τον φιλο μου ο οποιος ο εφερε και την ουκρανιδα μαζι του.(βλεπω να μενει μονιμα εκει στο τελος).σημερα θα πραγματοποιησω γυρα σε κατι μερη καλα,γνωρισα ενα ελληνα ταξιτζη και εχουμε συμφωνησει να μας κανει με το φιλο μπουρδελοξεναγηση δυνατη.αντε να δουμε τι θα δουμε.παντως υπαρχουν απειρες προσφορες αυτο το καιρο σε ολες τις πουτανες.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οσοι ειστε απο θεσσαλονικη ψηφηστε σημερα στα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης γιατι ειναι τελευταια μερα.απο αυριο ξεκινανε τα πλει οφ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
     Σεβαστέ σύντροφε καθηγητά, σύντροφοι,
     Επιτρέψτε μου να παραθέσω αυτούσια αγγελία που αλίευσα σήμερα από την εφημερίδα "АФИНЫ & ЭЛЛАС" και παρακαλώ τον σύντροφο καθηγητή να μας την σχολιάσει, αφού την μεταφράσει,  καθότι ενδεικτική της νοοτροπίας των γυναικών που μας έχει αναλύσει πολλάκίς ανωτέρω.
"Женихаб грекаб полненькогоб выского ростаб до 75 лет. Я веселая и беззаботная хохотушка. Тэл ***" .
      Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για Ουκρανίδα.
      Άκου хохотушка  :2funny:

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε που ειστε ολοι?μου φαινετε οτι εκλεισε η σχολη?

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ο δασκαλος εχει εξαφανιστει εντελος φιλε ρεντ.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαγκες οποιος διαθετει νετ ας μπει στο σαιτ του icq και ας μπει στο τσατ της ρωσσιας.της πουτανας γινεται παρακαλανε οι γκομενες να τις φιλοξενησει καποιος για το καλοκαιρι.αντε γιατι εχω την γυναικα εγω και δεν μπορω.

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες οποιος διαθετει νετ ας μπει στο σαιτ του icq και ας μπει στο τσατ της ρωσσιας.της πουτανας γινεται παρακαλανε οι γκομενες να τις φιλοξενησει καποιος για το καλοκαιρι.αντε γιατι εχω την γυναικα εγω και δεν μπορω.
αστο φιλε παλιο το εργο.μουφες ειναι να ξερεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Λετε ο δασκαλος να επαθε κανενα κακο?

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δασκαλε τι γινετε? χαθηκες εντελος.

Επισκέπτης
Καλησπέρα!
Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας απλα ήμουν καπου επισκεψη εκτος πολεως για την πρωτομαγια !

και γυρισα πριν απο λιγο ! ο συμμαθητης καζας απ ότι βλεπω με επαιρνε τελεφωνο φαινεται εχει ξυπνησει η ερωτικη του διαθεσις για την συναδελφο της πολυβολητριας

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι....αλλά δεν ήταν μόνο για την ηλεκτρολόγο ....ήταν και απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλά...κατάλαβα ....δε παρεξηγεί ο Καζούλης....πέρασες καλά...?

Επισκέπτης
Καλά...κατάλαβα ....δε παρεξηγεί ο Καζούλης....πέρασες καλά...?

Ε εντάξει ως γνωστον γκομενες και τα τοιαυτα δεν ειχε ,  τι να χει εδω ! , οποτε αρκιντια ριγανη ειδα κατι συγγενεις, έκανα κατι ψιλοδουλειες κτλ, κτλ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σόρρυ...αλλά είχα πάει για δείπνο στου Παρασκευά....

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δασκαλε και συμμαθητες τι γινετε? πολυ ησυχια επεσε αυτες τις μερες.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Ιωσήφ καλησπέρα..
Πρώτη φορά αρθογραφώ στο συγκεκριμένο θέμα και ο λόγος είναι ο παρακάτω:
Γνώρισα μέσω internet μια κοπέλα από το Kherson.. Είναι 27 χρονών, πολύ όμορφη και δείχνει αρκετά σοβαρή..Επικοινωνούμε περίπου 20 μέρες περίπου, μόνο με emails και δεν μου έχει πει ούτε πως θέλει να φύγει από την πατρίδα της, ούτε μου έκανε κανένα υπαινιγμό για χρήματα κλπ.
Όταν την ρώτησα γιατί ψάχνεται στο Internet για σχέση, μου απάντησε, επειδή οι άντρες εκεί θεωρούνε τις όμορφες κοπέλες σαν παιχνίδι και μόνο, θέλουν να έχουν πάνω από μια κάθε φορά και πίνουν πολύ.. Δεν είναι αυτό που την ενδιαφέρει όπως μου είπε..
Επειδή μου έχει κάνει ένα κλικ αυτή η κοπέλα - αν και δεν είσαι ψυχολόγος - αλλά τις έχεις σπουδάσει τόσα χρόνια, ποιά είναι ή άποψη σου και λίγα λόγια αν θέλεις για την πόλη της..
Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom