Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σκατα,δουλεια,δουλεια κ λιγο δουλεια τα νεα μου.εσυ?
ειμαι εκτος φιλε,διαβασε την αναφορα που εγραψα και θα καταλαβεις.και εγω για δουλεια ειμαι ασε που αλλος ο φιλος μου το εριξε στο σεξοτουρισμο.δικαιολογημενος παντως 2 χρονια ειχε να ξεφυγει απο την γυναικα του.

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παντως το σαββατοκύριακο ήταν μια χαρά ο καιρός στη φρανκφούρτη...μα τι έχει γίνει εδώ σίτι τουρ μπουρδελιάρηδων πρώτη φορά ακούω
φιλε παντως εχθες γαμηθηκε να βρεχει.σημερα μπορω να πω οτι ειναι καλα αν και εχει συννεφια.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αν εχεις χρόνο ψάξε γερά γύρω γύρω και μετά χύσε γερά (και ποιοτικά). Χαίρομαι που παίζεις σωστά

Παρεπτιτόντως Σιτιτουρ Ουκρανοβλαβων...Κάζας Κιεβο, Αρκανς Φρανκφούρτη, Ρεντπαενς..Μολδαβία και Δάσκαλος...να το πάρει το ποταμι?

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν εχεις χρόνο ψάξε γερά γύρω γύρω και μετά χύσε γερά (και ποιοτικά). Χαίρομαι που παίζεις σωστά

Παρεπτιτόντως Σιτιτουρ Ουκρανοβλαβων...Κάζας Κιεβο, Αρκανς Φρανκφούρτη, Ρεντπαενς..Μολδαβία και Δάσκαλος...να το πάρει το ποταμι?
καζα ξερω που ειναι ο δασκαλος.μιλησαμε στο τηλεφωνο.αλλα καλυτερα μην λες που ειναι ο δασκαλος,διοτι μπορει να στραβωσει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειμαι εκτος φιλε,διαβασε την αναφορα που εγραψα και θα καταλαβεις.και εγω για δουλεια ειμαι ασε που αλλος ο φιλος μου το εριξε στο σεξοτουρισμο.δικαιολογημενος παντως 2 χρονια ειχε να ξεφυγει απο την γυναικα του.
μπραβο φιλε μου.εκει,στη δουλεια.μην ενδωσεις στις πουτανες θα σου φανε ολο το χρονο.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε αυριο το βραδυ λεω να ασχοληθω με το σπορ,και να δω τι παιζετε.
κ καλα θα κανεις φιλε μου.να μας πεις κ εμας γιατι δεν εχουμε παει,εγω τουλαχιστον.δεν εχει φτασει η χαρη μου μεχρι εκει.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ουτε γραφείο πήγε να πάρει κάποιο τηλέφωνο ούτε τίποτα...

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι με τον ΑλενΝτελόν
βλεπω  τον αλανταλον να κολησει με το δασκαλο,και θα μενουν ολοι σε ενα σπιτι.ο δασκαλος,ο αλανταλον,η πολυβολιτρια,η μαγειρισσα,και η κορη του ιεραποστολου.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τουλάχιστον θα μείνει για μένα...η ηλεκτρολόγος η γερμανίδα....ελπιζω να μην είναι μοναχοφάης ο δάσκαλος

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βλεπω  τον αλανταλον να κολησει με το δασκαλο,και θα μενουν ολοι σε ενα σπιτι.ο δασκαλος,ο αλανταλον,η πολυβολιτρια,η μαγειρισσα,και η κορη του ιεραποστολου.

Φαντάσου Γ Λ Ε Ν Τ Ι Α  :jerking: :jerking: :jerking:  :grouphug:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εγω παριπιπτοντως ειμαι στην πατρις,ανμενοντας μια συμφψνια για καποιο 2ετες προγραμμα για τις κολοχωρες,οποτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειμαι ,προσωρινως,στο σχημα ουκρανοβλαβων,αλλα  μετεχω κι εγω ,ακουσιως βεβαια,στο σχημα των ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΗΔΩΝ :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
παντως χωρις Μλπασκοου-Ρειντζερ σερνεται το θρρεντ,οχι τιποτα αλλο δεν εχω και κανενα να τσακωνομαι στα αλλα θρεντ,μολδαβια ρουμανια κλπ,και στο δικο μας κ στο αγγλοφωνο ISG,βαρεθηκαν να γραφουν ποσο ωραια  :uglystupid: και ευκολα :s&m_1: ειναι με τις -κατα φαντασια τους-μουναρες στις προαναφερθησες χωραι :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τουλάχιστον θα μείνει για μένα...η ηλεκτρολόγος η γερμανίδα....ελπιζω να μην είναι μοναχοφάης ο δάσκαλος

Και εγώ που νόμιζα ότι ήσουνα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom