κοιταξε φιλε συμφωνα με τα λεγομενα του δασκαλου η γκομενα αυτη αφου ειναι 27 χρονων οπως λες, εχει μεινει στο ραφι στην ουκρανια.εκτος αν ηταν παλια καμια γαμιολα και τωρα πηρε χαμπαρι τι παιζετε,και αποφασισε να το παιξει παρθενα.τωρα οσο για το κλικ που σου εκανε μεσω ιντερνετ καλυτερα αστο,γιατι και με το ποντικι σου κλικ κανεις.στα λεω αυτα για να μην ξεσηκωνεσε,και την φερεις εδω την γκομενα και φας κανενα παραμυθη και σου βγει καμια γαμιολα και τρεχεις και δεν φτανεις.γιατι ως γνωστων η μαλακια και η καψουρα φευγουν δυσκολα.αυτα εχω να σου πω.οσο για την πολη τις δεν θα ειναι και σαν το παρισι.Ιωσήφ καλησπέρα..
Πρώτη φορά αρθογραφώ στο συγκεκριμένο θέμα και ο λόγος είναι ο παρακάτω:
Γνώρισα μέσω internet μια κοπέλα από το Kherson.. Είναι 27 χρονών, πολύ όμορφη και δείχνει αρκετά σοβαρή..Επικοινωνούμε περίπου 20 μέρες περίπου, μόνο με emails και δεν μου έχει πει ούτε πως θέλει να φύγει από την πατρίδα της, ούτε μου έκανε κανένα υπαινιγμό για χρήματα κλπ.
Όταν την ρώτησα γιατί ψάχνεται στο Internet για σχέση, μου απάντησε, επειδή οι άντρες εκεί θεωρούνε τις όμορφες κοπέλες σαν παιχνίδι και μόνο, θέλουν να έχουν πάνω από μια κάθε φορά και πίνουν πολύ.. Δεν είναι αυτό που την ενδιαφέρει όπως μου είπε..
Επειδή μου έχει κάνει ένα κλικ αυτή η κοπέλα - αν και δεν είσαι ψυχολόγος - αλλά τις έχεις σπουδάσει τόσα χρόνια, ποιά είναι ή άποψη σου και λίγα λόγια αν θέλεις για την πόλη της..
Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
παντως δες τι θα σου πει και ο δασκαλος.