Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είναι πολύ εύκολο ποιά θα στοχοποιήσει ο άνθρωπος...τη κοπέλα δίπλα στο παγκάκι....

στην αμερική είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας

στην ουκρανία η κοπέλα από το διπλανό παγκάκι...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εν τω μεταξύ ο Αρκάνς κάνει ήδη μαθήματα...πως λέμε ιζνογκουντ ...χαλίφης στη θέση του χαλίφη....έτσι...παρότι συμπαθής κύριε συμμαθητά...για κοιτάξτε για καμμία βίδα μην έχει πέσει κάπου εκεί

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
απόλυτη ταύτιση του πολλά υποσχόμενου υφηγητή μετά του καθηγητή του....

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εν τω μεταξύ ο Αρκάνς κάνει ήδη μαθήματα...πως λέμε ιζνογκουντ ...χαλίφης στη θέση του χαλίφη....έτσι...παρότι συμπαθής κύριε συμμαθητά...για κοιτάξτε για καμμία βίδα μην έχει πέσει κάπου εκεί
καζα θελεις να πεις οτι ειμαι τρελος?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δεν είμαι γιατρός...δε ξέρω....αλλά το τελευταίο καιρό διαπιστώνω μία ακραία συμπεριφορά εξάρτησης προς το διδάσκαλο ...τουλάχιστον

Επισκέπτης
καζα θελεις να πεις οτι ειμαι τρελος?

ρε παιδια τρελος ειμαι εγώ... ηρεμία ειχαμε τον Τρικαρδο-Αλσόμα που ανακατευε τους παντες, ειχε την πλάκα του δεν λεω να ναι καλα ο ανθρωπος αμα διαβαζει, ενταξει μην τσακωνομαστε μεταξυ μας για ανοησιες.  Εγω παω να παιξω με τα πλαιυ-μομπιλ κι εσυ ρε καζα διαβαζε λιγακι Τεν Τεν...

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δεν είμαι γιατρός...δε ξέρω....αλλά το τελευταίο καιρό διαπιστώνω μία ακραία συμπεριφορά εξάρτησης προς το διδάσκαλο ...τουλάχιστον
με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις.

Επισκέπτης
Ο αρκανς φταιει αλλα φταιει που τα ξαναφτιαξα με την μαγειρισσα και γιναμε μπιλιες με την  πολυβολητρια η οποια χμμμμ κατι παραπανω ητανε απο γκομενα. ....

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
καζα φωτιες αναψες παλι μεσα στην ταξη.εισαι ζωηρος μαθητης.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι...κάθομαι στο τελευταίο θρανίο και πετάω σαίτες

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να πώ και ένα αστείο να γελάσουμε....να σπάσει λίγο η ένταση ( λέμε τώρα.)...πάω στη Καρίμπιαν και μου τη πέφτει μια νταρνανάρα....να χορέψουμε ..να κάνουμε να δείξουμε....λέω τώρα κάποιο λάκο έχει ....ήταν μουγγή....

Επισκέπτης
Να πώ και ένα αστείο να γελάσουμε....να σπάσει λίγο η ένταση ( λέμε τώρα.)...πάω στη Καρίμπιαν και μου τη πέφτει μια νταρνανάρα....να χορέψουμε ..να κάνουμε να δείξουμε....λέω τώρα κάποιο λάκο έχει ....ήταν μουγγή....

ρε ήτανε η ιδανικη γκομενα! τηλεφωνο εχεις  να την παιρνεις να τα λέτε?

Επισκέπτης
Είχε ΄...έστελνε σμσ....

και γαμω τις γκομενες!
ουτε να σου πρηζει τ αρχιδια "θελω λεφτα να πληρωσω το πανεπιστημιο", ουτε να σου λεει "θελω καινουριο φορεμα" ουτε τίποτα! Ουτε να σε κουτσομπολευειστους αλλους τικανεις,ποιος εισαι κλπ, τι γινεται σπιτι, ποσα λεφτα βγαζεις, κτλ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μπα ...τα έκανε όλα αυτά με τα χέρια.....φτηνά τη γλύτωσα....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δε μου λες τώρα...η πυροβολήτρια ήταν αφέντρα? (σε πειράζω)

Επισκέπτης
δε μου λες τώρα...η πυροβολήτρια ήταν αφέντρα? (σε πειράζω)

ναι ειχε ενα μαστίγιο μ΄'εδενε στο κρεβάτι,φόραγε και μια πλαστική καιμου ριχνε και να πεος...
Καζα νομιζω ότι σε χουν παρασυρει τα κακα αναγνωσματα σου στο ιντερνετ.
σπασαρχίδω είναι, δε μ αρεσει το να,δε μ αρεσει τ αλλο, δεν αισθανομαι καλα και τα τοιαυτα...
Ας πουμε οτι γνωριζομαστε πολυ καλα κι ας πουμε οτι γνωριζει πολυ καλα τι ακριβως παιζει με μενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom