Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
  ναναι καλά η ομαδάρα η Σαχτάρ....και πέτυχα το Ελενάκι από το Ντονέτσκ στα καλύτερα του που το παζάρεβα τόσο καιρό...και κατέβασε επιτέλους τη τιμη αισθητά...για το Ντονέτσκ και την ομαδάρα του ρε γαμώτο...

βγάζει μουνάρες το Ντονε΄τσκ...να μου το θυμηθήτε....

Κάζας σπήκινγκ

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ξέρω και μάλιστα και πού αναφερώσουν αλλα ας μην το ανοιξουμε το θέμα.
Ο Δασκαλός πού είναι???????????????????
φιλε μολις μιλησα με το δασκαλο στο τηλεφωνο.ειναι εκει που ητανε υστερα απο μια περιοδεια που εκανε.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
   ναναι καλά η ομαδάρα η Σαχτάρ....και πέτυχα το Ελενάκι από το Ντονέτσκ στα καλύτερα του που το παζάρεβα τόσο καιρό...και κατέβασε επιτέλους τη τιμη αισθητά...για το Ντονέτσκ και την ομαδάρα του ρε γαμώτο...

Κάζας σπήκινγκ
Μόνο το Ντόνετσκ? Ο παράδεισος με τις μουνάρες πρέπει να είναι. :boobies:

Πήγε φίλος Αυστραλός πρόσφατα και πέρασε ζάχαρη απ' ότι μου είπε.

Δε βλέπω την ώρα να πάω - ελπίζω τέλος καλοκαιριού να ξεκλέψω 10 μέρες απ' τη δουλειά. :rolleyes:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και εχει και απ ευθιας πτηση καθε Παρασκευη οτι πρεπει.

Επισκέπτης

Κάζας σπήκινγκ

Nai την επομένη φορα βανε ένα πορτοκαλοκόκκινο μπλουζάκι και κασκόλ και πάενε στο γήπεδο.
Απαραιτητως με μια μπουκαλα μπυρα στο χερι!

Επισκέπτης
Και εχει και απ ευθιας πτηση καθε Παρασκευη οτι πρεπει.

προφανως αναφερεσαι στην ντανιετσκ ερ ειναι και φτηνοτερον το εισητηριοδιοτι δεν πληρωνεις τονφορο τωνγαμημενων των αεροδρομιων. Ειδικα για τους φιλους απο θεσσαλονικη, διοτι νομιζω κανει σταση θα ναι πιο συμφερτικο διότι γλυτωνουν και το χατατσι της γνωστης γερμανικης εταιριας

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δασκαλε αν ανεβασεις τα διδακτρα,θα εισαι και εσυ ενα κομματι του καπιταλισμου.θα οργανωσω τους συμμαθητες για αποχη απο τα μαθηματα.εχουμε δικαιωμα στην μαθηση και εμεις οι φτωχοι.
πωπω ρε πουστη μου πολυ συριζα την ειδα :think: :think:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τελικά δάσκαλε ποιά είναι η αεροπορική εταιρεία που πρέπει να προτιμάμε για ταξίδι διακοπών στην Ουκραίνα?

Επισκέπτης
δασκαλε αν ανεβασεις τα διδακτρα,θα εισαι και εσυ ενα κομματι του καπιταλισμου.θα οργανωσω τους συμμαθητες για αποχη απο τα μαθηματα.εχουμε δικαιωμα στην μαθηση και εμεις οι φτωχοι.
πωπω ρε πουστη μου πολυ συριζα την ειδα :think: :think:

ε αφου το εγραψα πιστευω στην δημοσιο παιδεια οχι για τιποτα αλλο (αλλα θα επρεπε να) καλλιεργει το πνευμα της αμμίλης.

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
η δημοσια παιδεια στην ελλαδα δασκαλε,το μονο που καλλιεργει ειναι το πνευμα τις μαλακιας. :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
τελικά δάσκαλε ποιά είναι η αεροπορική εταιρεία που πρέπει να προτιμάμε για ταξίδι διακοπών στην Ουκραίνα?

καλή ερωτηση.

Την πιο φτηνή !

Ουσιαστικα απο ελλαδα πετανε η αεροσουιτ καιη Ντανιετσκ.
Η αεροσουιτ ειναιτης πλακας εταιρία 9τωρα παειστο λαου-λαουνα κοψει και την μασα) αλλα πανακριβη!
Η Ντανιετσκ πιο φτηνη διοτι πεταει Ντανιετσκ και οχι κιεβο επομενως δεν πληρωνει κανεις το χαρατσι του αεροδρομιου του κιεβου.
επισης αν θυμαμαι καλα πετα κι απο Tesalonica ή κανει σταση εκεικαι γλυτωνεις την κλεψια του αεροδρομιου της Adinas.
Αυτο για τους βορειους.
η φτηνοτερη ολων συνηθως ειναι η καρπαταιρ συγχωρηστε με μπορει να κανω λαθος εν παση περιπτωση πετα μεσω τιμεσοαρας κανεις σταση ρομανια κι απο κει κιεβο.

Επισκέπτης
καλή ερωτηση.

Την πιο φτηνή !

Ουσιαστικα απο ελλαδα πετανε η αεροσουιτ καιη Ντανιετσκ.
Η αεροσουιτ ειναιτης πλακας εταιρία 9τωρα παειστο λαου-λαουνα κοψει και την μασα) αλλα πανακριβη!
Η Ντανιετσκ πιο φτηνη διοτι πεταει Ντανιετσκ και οχι κιεβο επομενως δεν πληρωνει κανεις το χαρατσι του αεροδρομιου του κιεβου.
επισης αν θυμαμαι καλα πετα κι απο Tesalonica ή κανει σταση εκεικαι γλυτωνεις την κλεψια του αεροδρομιου της Adinas.
Αυτο για τους βορειους.
η φτηνοτερη ολων συνηθως ειναι η καρπαταιρ συγχωρηστε με μπορει να κανω λαθος εν παση περιπτωση πετα μεσω τιμεσοαρας κανεις σταση ρομανια κι απο κει κιεβο.

η πλακα ειναι τα δικαιωματα της πτησεως Adina - Κιεβο τα εχει η Olympiakos η οποια τα εχει εκχωρησει στην Αερογλυκο!
Της οποιας τα αφεντικα κατι ουκρανοι πολιτες ισραηλιτες το θρησκευμα, γαμανε τα εισητηρια! Το πλεον ακριβο εισητηριο σε μια απο τις πτωχότερες χωρες της ευρωπης.
Μετα λενε οτι η αστυνομια εξαρθρωνει σπειρας εκβιαστων...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και για τις πτήσεις όχι για κίεβο αλλά για τα καλοκαιρινά θέρετρα?

Επισκέπτης
και για τις πτήσεις όχι για κίεβο αλλά για τα καλοκαιρινά θέρετρα?

καθε τεταρτη η Αερογλυκο με σταση στην Οδησσό. Λογικα εχει και πτηση προς απο Γιαλτα απο Κιεβο αλλα δεν ειμαι σιγουρος συνηθως ο κοσμος για τις μετακινησεις του εδωχρησιμοποιει το τραινο ή το καλοκαιρι για την παραλια ...πουρματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom