Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ ρε δάσκαλε πάλι διάβαζα ΤΑΡΑΤΑΤΑ και ΖΑΚΟΥΛΑ. :cheesy: Δεν έχανα τεύχος - το ΜΠΛΕΚ δεν είχε πράμα μέσα και μου φαινότανε φλώρικο. :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ ρε δάσκαλε πάλι διάβαζα ΤΑΡΑΤΑΤΑ και ΖΑΚΟΥΛΑ. :cheesy: Δεν έχανα τεύχος - το ΜΠΛΕΚ δεν είχε πράμα μέσα και μου φαινότανε φλώρικο. :2funny:

σε εχουν παρασύρει τα κακα αναγνωσματα σου! Σε λιγο θα μας πεις οτι διαβαζες και οριμπίλε!
εγω εδινα κατι παραπάνω στο περιπτερο και επαιρνα το σκανδαλο.
Ειχε διαφορα βαρυγδουπα αρθρα με τιτλο "Μαρια η σεξουάλα¨" , "το ξελογιασμα του υδραυλικου" και τα τοιαυτα...

Επισκέπτης
Παντως εχεις δικιο το Μπλεκ ητανε φλουφλικο περιοδικο. δεν φρονω οτι ο καθηγητης Μυστηριος ητο οτι καλυτερο υποδειγμα για τον Ρουντη  αλλα απο τοτε που εβανε το "Μυστικος πράκτωρ θανατος" και τον "Φλας γκόρντον ανεβηκε" πολύ...

Επισκέπτης
Παντως εχεις δικιο το Μπλεκ ητανε φλουφλικο περιοδικο. δεν φρονω οτι ο καθηγητης Μυστηριος ητο οτι καλυτερο υποδειγμα για τον Ρουντη  αλλα απο τοτε που εβανε το "Μυστικος πράκτωρ θανατος" και τον "Φλας γκόρντον ανεβηκε" πολύ...

Μετα πηγα και στον καινεματογραφο και ειχα δει την ταινια "Φλας Γκορντον" με την Μαριατζελα Μελάτο αυγο που τοτε εθεωρειτομεγαλη μουναρα...

Επισκέπτης
Μετα πηγα και στον καινεματογραφο και ειχα δει την ταινια "Φλας Γκορντον" με την Μαριατζελα Μελάτο αυγο που τοτε εθεωρειτομεγαλη μουναρα...

ακομη δεν ειχανε ανακαλυφτει οι ουκρανιδες τοτε.
Σχολειο ειχανε ερθει κατι παιδια "τα ρωσακια" παλινοστουντων με την αμνησ(τ)ία πουχε δωκει ο Ali Cara , o Σταυροπουλας? ο παπατόπουλος? τα χω χασει κι εγώ ...

Επισκέπτης
οι πρωτοι αυθεντικοι ρωσοι που ειδα εγω εκτος απο ιμιτασιον ηταν κατι ταλαιπωροι που κανανε κρουαζιερες ! στο αιγαιο με κατι σοβιετικα πλοια εκει καπου το 1976-77 δεν θυμαμαι να ειχανε τιποτα μουναρες μαζί τους...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Άμα σου πω ότι πρέπει να έχω 5-6 ΣΚΑΝΚΔΑΛΟ & ΔΙΑΒΑΣΕ ME στο υπόγειο - θα το πιστέψεις? ;)

Πρέπει να τα σκανάρω και μετά να τα πουλήσω στο eBay. :grin: :rockon:

Επισκέπτης
Τωρα που το σκεπτομαι δεν θυμαμαι να ειχανε τιποτα νεους μαζι τους μην την κανουνε απο τον σοσιαλιστικο παραδεισο!
Όλοι οι επιβαται ησαντε ανω των πενηντα !
Λιγα χρονια μετα βγηκε και στα ελληνικα το αριστουργημα της παγκοσμιου διαννοησεως η μεγαλη Σοβιετικη εγκυκλοπαιδεια.

Επισκέπτης
Άμα σου πω ότι πρέπει να έχω 5-6 ΣΚΑΝΚΔΑΛΟ & ΔΙΑΒΑΣΕ ME στο υπόγειο - θα το πιστέψεις? ;)

Πρέπει να τα σκανάρω και μετά να τα πουλήσω στο eBay. :grin: :rockon:

εχω την εντυπωση οτι μια φορα τον χρονο κυκλοφορουσε το Σκανδαλο σε τομο με ολο τα προηγουμενα τευχη!

Επισκέπτης
Εν τω μεταξυ κυκλοφοραγανε και εκεινα τα κιτρινα τα τρολλευ που χε φερει ο Ali που τανε σοβιετικης κατασκευης σαν το PPsh !  μιλαμε ειχανε μια λαμαρινα κανα ποντο χοντρη! Μια φορα καναμε το λαθος και τρακαραμε με να απο δαυτα και το μαστρακακι μας εγινε καλκιτος!

Επισκέπτης
Η σημαντικοτερη τεχνολογικη καινοτομια δεν ηταν σοβιετικη αλλα ανατολικο γερμανικη! Το βαρτμπουργκ που ηταν διχρονο !

Επισκέπτης
Η σημαντικοτερη τεχνολογικη καινοτομια δεν ηταν σοβιετικη αλλα ανατολικο γερμανικη! Το βαρτμπουργκ που ηταν διχρονο !

μειναμε μια φορα με μια τετοια μαλακεια στην Ευριπιδου κι ακομα θυμαμαι που εσπρωχνα. Απο τοτε ητανε μπουρδελο εκει και γι αυτο κατεληξαν εκει σημερα οι διαφοροι...

Επισκέπτης
Μια φορα ήτανε στο τραινο η Γαβριελλα καθομαναι μου λεει σηκω να κατσω  εγώ !
Της λεω κυρά μου αμα μου το ζηταγες ευγενως φυσικα θα σηκωνομουν, τωρα σιγα μην σηκωθω !

Επισκέπτης
Μια φορα ήτανε στο τραινο η Γαβριελλα καθομαναι μου λεει σηκω να κατσω  εγώ !
Της λεω κυρά μου αμα μου το ζηταγες ευγενως φυσικα θα σηκωνομουν, τωρα σιγα μην σηκωθω !

ειχε κατι μπουρδελοξενοδοχεια στην αθηνας και ευριπιδου με κατι πουτανες ο Θεος να τις κανει πουτάνες (οσοι εχουν παειστα περιχαρακωμενα μπουρδελα στην Σμυρνη θα με κατανοησουν) βεβαια ήτανε και πολυς κοσμος γκα - γκα τοτε απο το χωριο τους, χαμαληδες, μπετατζηδες σε οικοδομες, σε συνεργεια αυτοκινητων κλπ μην περιμενουμε καλλιγραφιες...

Επισκέπτης
Τολμωνα πω οτι εις την Τρουμπαν η καταστασις ητο πολυ καλυτερη απο το κεντρο των Αθηνων διοτι εκει οι κ.κ.πελαται ησαντε πιο φραγκατοι,ναυτικοι,αμερικανοι φαντάροι καμια σχεσις. στην Αθηνα ητανε τελειως μπυθουλεξ...

Επισκέπτης
ητανε και τα ηθη πιο εξημερωμενα, ο κινέζος   μπασκετμπολιστας Ko Em Gee μαχαίρωσε τρεις νοματους και το κανανε οι εφημεριδες σειριαλ για μηνες ! Σημερα θα το δειχνανε στην τελεοραση για καμια μερα στις τελευταιες ειδησεις μετα της δηλωσεις της παπαρηγα και πριν τον καιρο...

Επισκέπτης
ητανε και τα ηθη πιο εξημερωμενα, ο κινέζος   μπασκετμπολιστας Ko Em Gee μαχαίρωσε τρεις νοματους και το κανανε οι εφημεριδες σειριαλ για μηνες ! Σημερα θα το δειχνανε στην τελεοραση για καμια μερα στις τελευταιες ειδησεις μετα της δηλωσεις της παπαρηγα και πριν τον καιρο...

Το μεγαλο μπαμ εγινε με τον Τραβόλτα και καπου εκει πρεπει να βγηκανε και τ ανέκδοτα με τους ποντίους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom