vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τα αυθεντικά υποθέτω .κοίτα πουλάω ..... τεσσερα του μικρου ήρωα!
Τα αυθεντικά υποθέτω .κοίτα πουλάω ..... τεσσερα του μικρου ήρωα!
Τα αυθεντικά υποθέτω .![]()
Εγώ ρε δάσκαλε πάλι διάβαζα ΤΑΡΑΤΑΤΑ και ΖΑΚΟΥΛΑ.Δεν έχανα τεύχος - το ΜΠΛΕΚ δεν είχε πράμα μέσα και μου φαινότανε φλώρικο.
![]()
Παντως εχεις δικιο το Μπλεκ ητανε φλουφλικο περιοδικο. δεν φρονω οτι ο καθηγητης Μυστηριος ητο οτι καλυτερο υποδειγμα για τον Ρουντη αλλα απο τοτε που εβανε το "Μυστικος πράκτωρ θανατος" και τον "Φλας γκόρντον ανεβηκε" πολύ...
Μετα πηγα και στον καινεματογραφο και ειχα δει την ταινια "Φλας Γκορντον" με την Μαριατζελα Μελάτο αυγο που τοτε εθεωρειτομεγαλη μουναρα...
Άμα σου πω ότι πρέπει να έχω 5-6 ΣΚΑΝΚΔΑΛΟ & ΔΙΑΒΑΣΕ ME στο υπόγειο - θα το πιστέψεις? ;)
Πρέπει να τα σκανάρω και μετά να τα πουλήσω στο eBay.![]()
![]()
Όχι ρε Ιωσήφ - για όνομα. 15θήμερο ή κάτι τέτοιο.εχω την εντυπωση οτι μια φορα τον χρονο κυκλοφορουσε το Σκανδαλο σε τομο με ολο τα προηγουμενα τευχη!
Η σημαντικοτερη τεχνολογικη καινοτομια δεν ηταν σοβιετικη αλλα ανατολικο γερμανικη! Το βαρτμπουργκ που ηταν διχρονο !
Μια φορα ήτανε στο τραινο η Γαβριελλα καθομαναι μου λεει σηκω να κατσω εγώ !
Της λεω κυρά μου αμα μου το ζηταγες ευγενως φυσικα θα σηκωνομουν, τωρα σιγα μην σηκωθω !
ητανε και τα ηθη πιο εξημερωμενα, ο κινέζος μπασκετμπολιστας Ko Em Gee μαχαίρωσε τρεις νοματους και το κανανε οι εφημεριδες σειριαλ για μηνες ! Σημερα θα το δειχνανε στην τελεοραση για καμια μερα στις τελευταιες ειδησεις μετα της δηλωσεις της παπαρηγα και πριν τον καιρο...