Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο αντρας πρεπει να΄ ναι άντρας. Κι οπου χρειαζεται πρεπει να ριχνει και κανα δυο χαστουκια και στην γκομενα και στον γειτονα  και να μην φοβαται μην του φυγει η γκομενα και τι θα κανει, ουτε και να φοβαται θα ματωσειτο πουκαμισό του ή θα σπασει την μυτουλα του και θα γεμισει αιματα αμα τρεσαρεικαι κανα δυο μπουνιδια στον δρομο...
Για δες ρε μαγγα τι ξυνογαλα κυκλοφορουν.
Μαγγιτη επειδη ειμουν Τρουμπα το 75 που δεν ξερεις που πεφτει εχω μονο μια αποφαση δυς εις φαπες. :s&m_1:
Οσο για τον ανδρα εαν ξερεις το ειδος, τα βαζει με ανδρες και οχι με κοριτσακια, ετσι αιωνιως σε καταδικαζω σε :kissass:
Αυτα μωρτη και αντε γεια.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Dear Joe,

ελπίζω να χαίρεις άκρας υγείας και να με συγχωρέσεις που δεν ήμουν πολύ τακτικός στα μαθήματα.

Επ΄ευκαιρίας θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς έχει διαμορφωθεί η κοινή γνώμη γύρω από την υπόθεση του Ivan Demjanjuk (Иван Николаевич Демьянюк). Για όσους δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένη υπόθεση το 1977 εκτοξεύτηκαν εναντίον του κατηγορίες πως ήταν ο περιβόητος «Ιβάν ο Τρομερός», ένας από τους φύλακες του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Σομπιμπόρ.
Το 2005 αποφασίστηκε η απέλασή του στη Γερμανία, την Πολωνία ή την Ουκρανία και το Μάρτιο του 2009 εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από την εισαγγελία του Μονάχου για συνέργεια στους φόνους 29.000 Εβραίων  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ο Ντέμιανουκ εισήλθε στις ΗΠΑ το 1952, ισχυριζόμενος πως είχε συλληφθεί ως αιχμάλωτος πολέμου από το γερμανικό στρατό στην Ουκρανία.
Στο αεροδρόμιο του Μονάχου προσγειώθηκε χτες το ιδιωτικό τζετ το οποίο μετέφερε το Τζων Ντέμιανουκ από το Κλήβελαντ των ΗΠΑ για να μεταφερθεί στις φυλακές Σταντελχάιμ.

15athumblarge.jpg

demjanjuk1.jpg

Θα με ενδιέφερε η σημερινή άποψη των Σκυθών καθώς γνωρίζω πως πρόκειται για μία σκιώδη περίοδο της Ιστορίας τους. Τους προβληματίζει η υπόθεση ή το ξεπερνάν ευχάριστα λόγω δεδηλωμένου Αντι-σημιτισμού (χειρότερου από αυτόν που τρέφει ο Γιωργάκης Παπανδρέου...)???

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
[/b]  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ο Ντέμιανουκ εισήλθε στις ΗΠΑ το 1952, ισχυριζόμενος πως είχε συλληφθεί ως αιχμάλωτος πολέμου από το γερμανικό στρατό στην Ουκρανία.
Στο αεροδρόμιο του Μονάχου προσγειώθηκε χτες το ιδιωτικό τζετ το οποίο μετέφερε το Τζων Ντέμιανουκ από το Κλήβελαντ των ΗΠΑ για να μεταφερθεί στις φυλακές Σταντελχάιμ.

15athumblarge.jpg

demjanjuk1.jpg

Θα με ενδιέφερε η σημερινή άποψη των Σκυθών καθώς γνωρίζω πως πρόκειται για μία σκιώδη περίοδο της Ιστορίας τους. Τους προβληματίζει η υπόθεση ή το ξεπερνάν ευχάριστα λόγω δεδηλωμένου Αντι-σημιτισμού (χειρότερου από αυτόν που τρέφει ο Γιωργάκης Παπανδρέου...)???
Κανεις δεν εχει αντιρρηση οτι οι εγληματιες πολΕμου πρεπει να τιμωρηθουν. Ο Γιωργακης και υπηκοος ΗΠα ποτε προσβαλε το ιδουαικο στοιχειο.Οσο για τεροριστες. Σαν ξεχασαμε ακομη και την δολοφονια του Σουηδου γενικου γραμματεα του ΟΗΕ.
Σαν ξεχασαμε οτι δυο προεδροι του Ισραηλ ηταν επικυρηγμενοι τρομοκρατες, Ισαακ και σια.
Μημπως πρεπει ορισμενοι να διαβασουν και λιγο ιστορια γιατι Shamom Lejaim και μαυρο φιδι που μας εφαγε οταν το Ισραηλ
εμαθε την τακτικη των διωκτων του.
Οσο για μενα παραμενω αγνος και ονειροπολος σιωνιστης. Και οσοι δεν ξερουν παλι την ιστορια ο σιωνισμος δεν απεχει ουτε εκατοστο της Φιλικης Εταιριας μαλλον αυτη ακολουθησε ενα σιωνιστικο μοντελλο. Τελος παντων το κακο μου ειναι ο πασιφισμος και δεν μπορω να το ξεπερασω.

Επισκέπτης
Για δες ρε μαγγα τι ξυνογαλα κυκλοφορουν.
Μαγγιτη επειδη ειμουν Τρουμπα το 75 που δεν ξερεις που πεφτει εχω μονο μια αποφαση δυς εις φαπες. :s&m_1:
Οσο για τον ανδρα εαν ξερεις το ειδος, τα βαζει με ανδρες και οχι με κοριτσακια, ετσι αιωνιως σε καταδικαζω σε :kissass:
Αυτα μωρτη και αντε γεια.

Αγαπητέ φίλε,

Πράγματικά πρεπει να εντυπωσιαζόντουσαν πολυ οι καμπαρετζούδες  στην Φίλωνος όταν σε έβλεπαν να πηγαίνεις στην ΕΒΓΑ για κασάτο ή στο περίπτερο ν΄άγοράσεις Τιραμόλα. 
Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Σκυλίτσης μας ειχε ζαλισει  ότι «υπάρχουν και μικρά παιδιά...» και έστειλε όλες τις πουτάνες πακέτο στην Φυλής...

Την άλλη φορά θα σε παρακαλέσω να επανέλθεις πιο συνεσταλμένος...
Σε ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Dear Joe,

ελπίζω να χαίρεις άκρας υγείας και να με συγχωρέσεις που δεν ήμουν πολύ τακτικός στα μαθήματα.

Επ΄ευκαιρίας θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς έχει διαμορφωθεί η κοινή γνώμη γύρω από την υπόθεση του Ivan Demjanjuk (Иван Николаевич Демьянюк). Για όσους δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένη υπόθεση το 1977 εκτοξεύτηκαν εναντίον του κατηγορίες πως ήταν ο περιβόητος «Ιβάν ο Τρομερός», ένας από τους φύλακες του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Σομπιμπόρ.
Το 2005 αποφασίστηκε η απέλασή του στη Γερμανία, την Πολωνία ή την Ουκρανία και το Μάρτιο του 2009 εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από την εισαγγελία του Μονάχου για συνέργεια στους φόνους 29.000 Εβραίων  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Σεξ-πήρε καλημέρα,

Να απαντησω μονολεκτικως στηνερωτησιν σου κατα ποσον απησχόλησε τους Ουκρανους η υπόθεσις  Ντεμιανουκ:

Ουδόλως !

Κοιταξε κάποιος πρεπει να λαβει σοβαρως υπ’οψιν του τα εξης :

Πρωτον στην ουκρανια  η συντριπτικη πλειοψηφια του πληθυσμου ειναι νεοι. Εδω δεν γνωριζουν κι ουτε ενδιαφερονται να μαθουν για πραγματα που συνεβησαν πριν 15 χρόνια κατα την ανεξαρτησία, θα ενδιαφερθουν για το τι εγινε τον καιρο του 21 στον πόλεμο?

Δευτερον ειδικά μετα την ανεξαρτησία, η συνεργασία ορισμενων ουκρανων με τους ναζί (και στην συνεχεια η μαζικη εκτελεση τους απο τον Σταλιν) είναι θεμα ταμπού. Οι ηλικιωμενοι δεν το συζητουν  και οι νεοι απλως δεν το γνωρίζουν. Σε γενόμενη συζήτηση σε βγαζουν ψευτη ή ανιστόρητο. Ως γνωστόν και απο την ελλαδα οι κομμουνισται παραχαρασουν την ιστορία και δημιουργουν μιαν άλλη δικη τους. Ε αυτη η παραδοσις εξακολουθει και υπάρχει στην ουκρανία.

Τρίτον το θεμα της συνεργασίας συζηταται, οποτε ανασυρθει, οχι στην ουκρανια αλλα στην ρωσία διοτι οι Ρωσσοι κατα καποιον τροπον την μπαινουν στους ουκρανους.

Τέταρτον. Το συγκεκριμένο θεμα του Ντεμιανουκ έχει καταντησει ιλαρο- τραγωδία. Σερνεται στα διακαστηρια απο το 1977 και ηδη ειχε εκδοθει στο Ισραήλ απ όπου αθωώθηκε. Ορθως έγραψε οφίλος εκ πειραιώς ότι και ο μπέγκιν κατεζητείτο. Ειναι γνωστη η φαση στον ΟΗΕ όπου μπλα- μπλαδιαζαν  για τους αραβες τρομοκρατες και ο πρεσβης της Συριας εβγανε την επικύρηξη του Μπέγκιν πάνω στο τραπέζι για τον φόνο καμια διακοσαρια άγγλων στρατιωτων όταν ειχε βανει μπομπα. Ο μπέγκιν βεβαια αφου τα κανε λαμπογυαλο μετα πήρε το Νομπελ ειρήνης !

Πέμπτον. Οι ουκρανοι ειναι αντισημίτες  διότι όπως εχω γράψει, για αγνωστους εις εμε λόγους που μαλλον πρεπει να διερευνηθουν υπό της ψυχιατρικης, μισουν τους άραβες !
Εαν εννοεις τους εβραιους της ουκρανιας ,αυτοι απλουστατα δεν ειναι σημιτες!

Αυτα τα ολιγα...

Επισκέπτης
πεστα χρυσοστομε

Αγαπητέ φίλε,

σε ευχαριστω.

Φοβουμαι όμως ότι ολίγα εχεις να ωφεληθεις απο τις σελίδες μου, μιας και η εμπειρία της ζωης σου εδίδαξε το  σημαντικοτερον:

" Το ΠΝ και το μουνι,
  θέλουνε υπομονή !  "

φιλικα 

Ιωσήφ

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έχεις μιλήσει με τον arcans? :2funny:
φιλε εγω τα λεω χυμα γιατι πιστευω οτι ο αλλος τα καταλαβαινει καλυτερα.στο κατω κατω ειμαστε σε σαιτ που εχει θεμα τετοια πραγματα.αν ειμασταν στο σαιτ του κατηχητικου θα μιλουσα διαφορετικα.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Το διακυνδινεύω να μου την πεις πάλι, αλλά επειδή εκτιμώ την εμπειρία σου αγαπητέ Ιωσήφ στο συγκεκριμένο θέμα, θέλω την γνώμη σου..
Η κοπέλα με ενημέρωσε σήμερα, πως επειδή δεν μπορεί να πάρει άδεια από τη δουλειά της, θα έρθει Οδησσό μόνο Παρασκευοσαββατοκύριακο..
Όσον αφορά τη φίλη της, θα έρθει να με παραλάβει από το αεροδρόμιο (αν πάω), αλλά δεν θα μείνει μαζί μας..
Πως τα ερμηνεύεις όλα αυτά;

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Δεν πιστεύω τίποτα φίλε..
Ότι κάτσει και αν κάτσει.. Εγώ αν πάω, το συνδιάζω με διακοπές και φυσικά μετά θα περάσω και από Μολδαβία που είναι δίπλα και έχω τα κονέ μου..
Απλά επειδή από τις φωτογραφίες της, αν είμαι αληθινές, μου έκανε ένα κλικ, σκέφτομαι να το ρισκάρω..
Δεν προκαταβάλω τίποτα για να μην απογοητευτώ..
Αυτά..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ακριβώς - πας για διακοπές, να περάσεις καλά κι αν κάτσει έκατσε. Αν όχι, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Δε νομίζω να χρειάζεσαι τη γνώμη του κάθε Ιωσήφ, έτσι?

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Ακριβώς - πας για διακοπές, να περάσεις καλά κι αν κάτσει έκατσε. Αν όχι, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Δε νομίζω να χρειάζεσαι τη γνώμη του κάθε Ιωσήφ, έτσι?
Έτσι είναι φίλε pristine..
Απλά ζητησα τη γνώμη του Ιωσήφ επειδή τόσα χρόνια στην Ουκρανία, έχει μάθει τη νοοτροπία τους..
Λαβαίνω υπόψιν μου τα σχόλια του και με βοηθάνε (αν το αποφασίσω να πάω), να ξέρω τι μπορεί να αντιμετωπίσω..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Έτσι, έτσι για τράβηξε του το αυτί δάσκαλε.

Άκου Σάκης.

Πανος-άκης.

Επισκέπτης
Το διακυνδινεύω να μου την πεις πάλι, αλλά επειδή εκτιμώ την εμπειρία σου αγαπητέ Ιωσήφ στο συγκεκριμένο θέμα, θέλω την γνώμη σου..
Η κοπέλα με ενημέρωσε σήμερα, πως επειδή δεν μπορεί να πάρει άδεια από τη δουλειά της, θα έρθει Οδησσό μόνο Παρασκευοσαββατοκύριακο..
Όσον αφορά τη φίλη της, θα έρθει να με παραλάβει από το αεροδρόμιο (αν πάω), αλλά δεν θα μείνει μαζί μας..

Αγαπητέ φίλε

Τόσα χρόνια στην ουκρανία έχω δει, ουτε κι εγώ ξερω, ποσες γκομενες κι αυτά που κανουν στο ιντερνετ, τις προσκλησεις που στελνουν κτλ. Η διαφορά είναι ότι εσύ τις βλέπεις μόνον την οθόνη στην ελλάδα ενω εγώ τις βλέπω δια ζήσεως καθε μερα.
Εάν έχεις μπει στον κόπο να διαβασεις τις προηγουμενες τριακοσιες σελιδες θα παρατηρησες ότι σε όσους μου γράψανε «γνωρισα την ταδε και την ταδε γκομενα απο το ιντερνετ»  τους απήντησα ότι αυτά ειναι ανοησίες και τους προέτρεψα εαν έχουν έξη για ουκρανίδα ας ερθουνστην ουκρανια κι ας γνωρίσουν πραγματικά γκόμενα κι οχι μεσω του υπολογιστου.  Γιατί?
Διότι γνωρίζω ότι οι πιο πολλες απ αυτές ή ειναι πουτάνες μεταμφιεσμενες ή εχουν άλλους δεκα γκομενους και τους παιζουν όλους μαζί για τζαμπα διακοπες και δώρα.
Τώρα εάν κάποιος φίλος γουστάρει να πληρώσει 2000 Ε για να ΄χει την ψευδαίσθησηότι δεν γαμα πουτάνα ας κανει ότι καταλαβαινει,εμένα δεν με ενδιαφέρει.

Στην δική σου όμως την περίπτωση  μου χτύπησε καμπανακι διότι αυτο που μου έγραψες ότι θα φερεικαι μια φίλη της είναι κλασσικο στην ουκρανία όταν θελει η γκομενα να σε φτυσει (αφου πληρώσεις  ότι φατε κι οτιπιειτε...) Ειναι όπως λέμε στην ελλάδα «και να μας γράφεις», εννοώντας ότι εαν μας ξαναδεις τρυπα μας την μύτη.

Προς ενίσχυσιν της παραπανω αποψεώς μου σήμερα γράφεις ότι σου πε ότι δεν μπορει κι οτι μονον το σαββατοκύριακο κλπ. Φίλε μου δεν ξερω τι εχει παιχτει αλλα πιθανολογώ ότι της έστειλες καμια φωτογραφιουλα και σε κυαλάρισε και δεν σε γουσταρει ή της είπες πόσων χρονών είσαι. Τα εξης  πάντως ειναι σιγουρα:
Πρωτον: Εάν σε γουσταρε φυσικα και θα ερχόταν χωρίς  «φίλη» (μπορει να ναι και απο καμια αγκένστβα)
Δευτερον : φυσικα και θα εβρισκε χρόνο
Τριτον : και χρονο να μην ευρισκε θα σε προσκαλουσε στην πολη της  ώστε να βλεποσασταν μετά  την δουλειά.

Αυτάααα....

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε πρεπει να καταλαβεις κατι.ζητησες την γνωμη του δασκαλου και σου την ειπε.απο εκει και περα αν θελεις την ακους και αν θελεις τον γραφεις τον δασκαλο στα αρχιδια σου.αλλα απο εκει και περα μην ζαλιζεις τα παπαρια του δασκαλου.ο δασκαλος σου ειπε την γνωμη του, αν εχεις αρχιδια κανε τα κουμαντα σου με το μουνι και μην ακους κανεναν.τωρα αν φας καμια πουτσα κατσε και απολαυσε την.δεν θα εισαι ουτε πρωτος ουτε ο τελευταιος χαφτομουνις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom