Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ειχε κατι μπουρδελοξενοδοχεια στην αθηνας και ευριπιδου με κατι πουτανες ο Θεος να τις κανει πουτάνες (οσοι εχουν παειστα περιχαρακωμενα μπουρδελα στην Σμυρνη θα με κατανοησουν) βεβαια ήτανε και πολυς κοσμος γκα - γκα τοτε απο το χωριο τους, χαμαληδες, μπετατζηδες σε οικοδομες, σε συνεργεια αυτοκινητων κλπ μην περιμενουμε καλλιγραφιες...

Θυμάμαι ένα ξενοδοχείο χαμηλά στην Αθηνάς στο δεξί χέρι κατεβαίνοντας. Είχε σκαλίτσα στην είσοδο και κάθονταν μία θεόχοντρη με ένα μίνι.

Μιλάμε για τραυματικές αναμνήσεις.

Επισκέπτης
καλησπερα, ηρθε κανα παιδακι για μαθημα η θα την πεσουμε για υπνο?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δύσκολα τα πράγματα δάσκαλε.

Εγώ πάντως διάβασα για τον υπουργό που παραιτήθηκε γιατί πλακώθηκε με κάτι μπάτσους στην Φρανκφούρτη.

Τι νομίζεις ήταν νηφάλιος ή πιωμένος;;

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Καλησπέρα Ιωσήφ..
Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν αποχωρήσεις από την τάξη..
Λοιπόν, όπως είχα ναφέρει σε ένα προηγούμενο post, έκανα ένα προφίλ σε site με γυναίκες του Ανατολικού μπλοκ και έπεσαν τα email βροχή..
Έκανα ένα ξεσκαρτάριμσα και συνέχισα να επικοινωνώ με μια 22χρονη από το Κέρσον αν θυμάμαι καλά τώρα την πόλη..
Η Νάστια μου είπε πως αν θέλω να γνωριστούμε από κοντά, θα πρέπει να ανέβω στην οδησσό και να έρθει αυτή εκεί.. Επειδή είναι αδύνατον να έρθει αυτή Ελλάδα..
Δεν μου ζήτησε ούτε χρήματα ούτε τίποτα.. (Τουλάχιστον μέχρι τώρα..)
Το κουφό είναι πως θα φέρει λέει και μια φίλη της μαζί που ξέρει πολύ καλά Αγγλικά για να μας βοηθάει στη μετάφραση και θα μένει λέει μαζί μας..
Δάσκαλε, έίμαι όλος μάτια να διαβάσω το μάθημα σου..
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή που θα δώσεις..

Επισκέπτης
Καλησπέρα Ιωσήφ..
Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν αποχωρήσεις από την τάξη..
Λοιπόν, όπως είχα ναφέρει σε ένα προηγούμενο post, έκανα ένα προφίλ σε site με γυναίκες του Ανατολικού μπλοκ και έπεσαν τα email βροχή..
Έκανα ένα ξεσκαρτάριμσα και συνέχισα να επικοινωνώ με μια 22χρονη από το Κέρσον αν θυμάμαι καλά τώρα την πόλη..
Η Νάστια μου είπε πως αν θέλω να γνωριστούμε από κοντά, θα πρέπει να ανέβω στην οδησσό και να έρθει αυτή εκεί.. Επειδή είναι αδύνατον να έρθει αυτή Ελλάδα..
Δεν μου ζήτησε ούτε χρήματα ούτε τίποτα.. (Τουλάχιστον μέχρι τώρα..)
Το κουφό είναι πως θα φέρει λέει και μια φίλη της μαζί που ξέρει πολύ καλά Αγγλικά για να μας βοηθάει στη μετάφραση και θα μένει λέει μαζί μας..
Δάσκαλε, έίμαι όλος μάτια να διαβάσω το μάθημα σου..
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή που θα δώσεις..

Axxxxxx... τωρα ειναι που δεν προκειται να γαμησεις!

Επισκέπτης
Axxxxxx... τωρα ειναι που δεν προκειται να γαμησεις!

Βρε παιδακι μου ,πες οτι εισαι αρρωστοςαρχιζεις και πηγαινεις σβαρνα σ ολους τους γιατρους ακους τιεχουν να σουπουν τηνπρωτηφορά αλλα απο κει και περα  καταληγεις σε ΕΝΑΝ και εκτελεις την θεραπεια του. Αμα αρχίζεις και κανεις τι σουλεει ο ενας γιατρος και τισου λεει ο αλλος ταυτογχρονως δεν βγαζεις ακρη διοτιστηνπραγματικοτητα δεν ακολουθεις καμια θεραπεια ουτε και την επιβεβλημενη.

Επισκέπτης
Εσύ τωρα ειχες την ασθενεια (την λοξα) με την ουκρανιδα απο το ιντερνετι απο την χερσόνησο εμφανιζεσαι σε μενα σου λεω οτιειναι ανοησιες, επειδη δεν σου αρεσε η απαντησις πηρες σβαρνα ολα τα υπολοιπα θεματα μπας και και σου πουνε αλλοι "ά καλα κανεις μπράβο!" μα και να σου πουνε τι ξερουνε ????

Επισκέπτης
Η καταληξις...

Αυτο που σου ειπε (θα φερω την φιλη μου) ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ ουκρανικο κολπο για να μην γαμησεις!
Πως να στο πω ? Ειναι το κλασσικοτερο κολπο που κανουν οι ουκρανιδες για να πληρωσεις ολα τα εξοδα και στο τελος να μεινεις με το πεος στο χερι!

Επισκέπτης
καιερωτω ? εσυ εχεις την καψα να εχεις γκομενα ουκρανιδα (διοτι περι αυτου προκειται να γαμησεις πηγαινε στο μπουρδελο δωσε 50-100 Ε και θα γαμησεις,δεν χρειαζεσαι να ξοδευεσαι). Ποσες φορες εχω γραψει οτι ολες απο το ιντερνετ σε ποσοστο 99% ειναι μαλακειες και πουτανες ? Στο τελος και να την γαμησεις θα το πληρωσεις 2000Ε . Αξιζει?
Τι προτεινω: Ανεβα ουκρανια , καθησε καιρο και βρες μια μαλακισμενη που σου ταιριαζει .

Επισκέπτης
Δύσκολα τα πράγματα δάσκαλε.

Εγώ πάντως διάβασα για τον υπουργό που παραιτήθηκε γιατί πλακώθηκε με κάτι μπάτσους στην Φρανκφούρτη.

Τι νομίζεις ήταν νηφάλιος ή πιωμένος;;

Α μπα καλε πιωμένος! μα καλα πινουνοιουκρανοι,τι λες τωρα?
Επι τη ευκαιρια ηταν ο μπατσο-υπουργος,ξερετε αυτοι που σε πιανουν αμα πιεις (κι αμα δε πιεις!)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Εσύ τωρα ειχες την ασθενεια (την λοξα) με την ουκρανιδα αποτο ιντερνετι αποτην χερσόνησο εμφανιζεσαι σε μενα σουλεω οτιειναι ανοησιες, επειδη δεν σουαρεσε η απαντησις πηρες σβαρνα ολα τα υπολοιπα θεματα μπας και και σου πουνε αλλοι ά καλα κανεις μπράβο! μα και να σου πουνε τι ξερουνε ????
Εννοείς εμένα Ιωσήφ;
Που αλλού έγραψα για το συγκεκριμένο ζήτημα..
Δεν έχω ζητήσει την άποψη κανενός άλλου εκτός από εσένα.. Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο;
Τέλος πάντων, έστω και αν μου τη λες, οι γνώσεις σου και η εμπειρία σου είναι πολύτιμες..
Άρα μου προτείνεις να μην μπω στον κόπο..

Επισκέπτης
Εννοείς εμένα Ιωσήφ;
Που αλλού έγραψα για το συγκεκριμένο ζήτημα..
Δεν έχω ζητήσει την άποψη κανενός άλλου εκτός από εσένα.. Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο;
Τέλος πάντων, έστω και αν μου τη λες, οι γνώσεις σου και η εμπειρία σου είναι πολύτιμες..
Άρα μου προτείνεις να μην μπω στον κόπο..

Στην λεω για το καλο σου...
γιατι τα χουμε παθει και εχουμε μαθει.
Λοιπον θα πατε στην οδησσο τρια ατομα θα μεινετε μια βδομαδα ?
7χ 100 Ε = 700 ξενοδοχειο
7χ 100 Ε εξοδα την ημερα = 700
τα αεροπικα εισητηρια σου 420 Ε

και τα εισητηρια αυτων των δυο υπολογιζε δεν στα βαζω

Θα πληρωσεις πανω απο 2000 Ε γιατι ? μπας και γαμησεις μια γκομενα που ουτε την εχεις δει!!!!!!!

θες να πλρωσεις τα 2000Ε ?
Πληρωσε τα αλλα για πάρτη σου για γκομενα που θα εχεις δει πρωτα κι αποφασισει οτι την γουσταρεις, σε γουσταρει και τα βρισκεται κι αφου   ΠΡΩΤΑ  γαμησεις  !!!

Αμα την βρεις στην ουκραίνα μετα παρτην και πηγαινε την και στην Αλάσκα ! Αλλα οχιμαλακειες με το ιντερνετ εσεις δεν το καταλαβαινετε αλλα γι αυτες ειναι το επαγγελμα τους !

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
καιερωτω ? εσυ εχεις την καψα να εχεις γκομενα ουκρανιδα (διοτι περι αυτου προκειται να γαμησεις πηγαινε στο μπουρδελο δωσε 50-100 Ε και θα γαμησεις,δεν χρειαζεσαι να ξοδευεσαι). Ποσες φορες εχω γραψει οτι ολες απο το ιντερνετ σε ποσοστο 99% ειναι μαλακειες και πουτανες ? Στο τελος και να την γαμησεις θα το πληρωσεις 2000Ε . Αξιζει?
Τι προτεινω: Ανεβα ουκρανια , καθησε καιρο και βρες μια μαλακισμενη που σου ταιριαζει .
Νόμιζα πως ήσουνα ποιό ευγενής αλλά μάλλον έκανα λάθος ή έχεις πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του δασκάλου..
Θα σου πω λοιπόν πως δεν έχω καμμιά κάψα για ουκρανίδα γκόμενα, ούτε πεινασμένος για πήδημα είμαι..
Αχόρταγος ναι..Και δόξα το Θεό τις ανατολικές τις έχω φάει με το κουτάλι..
Απλά γουστάρω να ταξιδεύω, να γνωρίζω κόσμο και αν μου κάτσει και καμμιά γνωριμία δεν με χαλάει..
Ούτε είμαι κανένα μικρό παιδάκι να μου τρώει η καθεμιά χρήματα αν δεν γουστάρω να τα χαλάσω εγώ..
Τέλος πάντων εγώ θα είμαι πιο ευγενικός και θα σου πω πως οι απόψεις σου είναι σεβαστές..
Αυτά και συγνώμη αν σε ξύπνησα και σου τσίτωσα τα νεύρα..

Επισκέπτης
Κοιταξε φιλε μου εγω εδω περα δεν χαιδευω...
Ουτε προσπαθω να γινομαι αρεστος.
αλλα πως να στο πω:
αυτο που σου ειπε "θα φερω και μια φίλη μου"
ειναι η κλασσικη ουκρανικη κομπίνα για πρωτάρηδες.
Για να σου γραφω ετσι επιτιμητικα κατι θα ξερω.
Εν παση περιπτωση επειδη εισαι ευγενικο παιδι καλη σου επιτυχια σε οτι αποφασισεις...

Επισκέπτης
Κυριοι εαν δεν υπαρχει κατι αλλο να μου επειτρεψετε να την πέσ(ξ)ω για υπνο...

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Πίστεψε με αν είχα αποφασίσει να πάω δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να ρωτήσω την γνώμη σου..
Όμως επειδή σε θεωρώ έμπειρο στο συγκεκριμένο θέμα, (αν και δεν έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί επί του προκειμένου), γι αυτό ζήτησα τη συμβουλή σου, την οποία και λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου..
Απλά μου αρέσει να είναι ο συνομιλητής μου ευγενής όπως είμαι και εγώ, διαφορετικά δεν δεν αξίζει να το συζητάμε παραπάνω..

Επισκέπτης
Βουρτσισα  τους οδοντας μου , τελευταιον και κοιμηθηκα.

Κοιτάξτε άσχετο με την σημερινη περιπτωση αλλα μια που ο πριστιν εγραψε  για τον αρκανς.
Το προβλημα με τους σημερινους νεους ειναι οτι ειναι φλουφληδες.
Δεν ειναι ψημένοι...Και που να ψηθουν άλλωστε ? Στην αλανα που δεν  υπαρχει και στην οικοδομη που δεν πανε ?
Γι αυτο κι απο την αγκαλιτσα της μαμας και του μπαμπα πάνε κατ ευθειαν στην πρεζα.
Εγω προτιμω τον αρκανς διοτι αυτο δικνυει άτομο μαχητικό.
Θυμαμαι  κοντευουν τριαντα χρονια ήτανε ενα παιδι ο Αντριανος . Ειχε ενα μουστακακι,ντυνοτανε με σακακι κλασσικος τυπος φλουφλη της εποχης. ¨Γι αυτο και δεν ειχε γκομενα δικια του . Ήξερε όμως όλες τις πουτανες και μασατζουδες των Αθηνων. Επειδη δε τις εκανε και γλυφομουνι, πραγμα αδιανοητον τοτε,διετεινετο ότι ολες του κανανε και εξτρα περιποιησεις. Τι να το κανω όμως εαν ειχε πηδηξει όλες τις πουτανες της Αθηνας? Κι ο Κωνσταντινος ο Μονομαχος και ο Ηλιογάβαλος σκοτωνανε θηρια στην αρενα παγιδευμενα μεσα σε δικτυα.
ο αντρας πρεπει να΄ ναι άντρας. Κι οπου χρειαζεται πρεπει να ριχνει και κανα δυο χαστουκια και στην γκομενα και στον γειτονα  και να μην φοβαται μην του φυγει η γκομενα και τι θα κανει, ουτε και να φοβαται θα ματωσειτο πουκαμισό του ή θα σπασει την μυτουλα του και θα γεμισει αιματα αμα τρεσαρεικαι κανα δυο μπουνιδια στον δρομο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom