Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Επισκέπτης
ΟΚ καλή περιπέτεια αυτή.
Πρέπει να βρω σε ποιό θέρετρο θα πάω.

χμμμ θα προτεινα να το καλοσκευτεις διοτι θα πληρωσεις πολλα λεφτα για μια μαλακεια.
χωρια που θα φας την ταλαιπωρια της αρκουδας.
Τωρα φετος εχω προ πολλου γραψει οτι μαλλον θα παω κι εγώ!
Το σηκωνει ο οργανισμος μου, αλλα εν παση περιπτωση εχω και καποια ανοσια...

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
χμμμ θα προτεινα να το καλοσκευτεις διοτι θα πληρωσεις πολλα λεφτα για μια μαλακεια.
χωρια που θα φας την ταλαιπωρια της αρκουδας.
Τωρα φετος εχω προ πολλου γραψει οτι μαλλον θα παω κι εγώ!
Το σηκωνει ο οργανισμος μου, αλλα εν παση περιπτωση εχω και καποια ανοσια...
δασκαλε μουνια εχει πολυ πραμα εκει?

Επισκέπτης
δασκαλε μουνια εχει πολυ πραμα εκει?

αβερτα αλλα μου ανοιγετε μεγαλη συζήτηση και δεν εχω ωρα.
συντομα για να προφτασω¨:

το χω γραψει δεκα φορες.
Υπαρχουν μερη που πηγαινουν οι πολυ πλουσιοι ουκρανοι και οι ξενοι. Εκει  ολες οι γκομενες ή ειναι καβατζωμενες ή θελουν το κατιτις τους. Στην περιπτωση που θελουν το κατιτις τους λενε αυτος εδω ο βλακας ειναι ξενος,αφου ηρθε εδω που ηρθε και δεν πηγε παρακατω που ειναι ελευθερο το μουνι προφανως δεν ξερει τι παιζει, κατσε να του ζητησουμε διπλα λεφτακια.
Και υπαχουν μερη που πηγαινει ο απλος κοσμος. Ελα ομως που πρεπει απαραιτητως να ξερεις ρωσικα, να παρεις το τραινο, να αλλαξεις λεωφορειο, να περπατησεις κλπ. οι πιο πολλοι απο σας ειναι καλομαθημενοι.
τριτον: ολοι περιμενουν να ρθουν καμια βδομαδα και να βγαλουν γκομενα! Ε ρε παιδια δεν γινονται αυτα ! πουτανες ναι γκομενες με ΤΙΠΟΤΑ !

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
αβερτα αλλα μου ανοιγετε μεγαλη συζήτηση και δεν εχω ωρα.
συντομα για να προφτασω¨:

το χω γραψει δεκα φορες.
Υπαρχουν μερη που πηγαινουν οι πολυ πλουσιοι ουκρανοι και οι ξενοι. Εκει  ολες οι γκομενες ή ειναι καβατζωμενες ή θελουν το κατιτις τους. Στην περιπτωσηπουθελουντο κατιτις τους λενε αυτος εδω ο βλακας ειναι ξενος,αφου ηρθε εδω πουηρθε και δεν πηγε παρακατω που ελευθερο το μουνι προφανως δεν ξερει τι παιζεικατσε να του ζητησουμε διπλα λεφτακια.
Και υπαχουν μερη που πηγαινει ο απλος κοσμος. Ελα ομως που πρεπει απαραιτητως να ξερεις ρωσικα, να παρεις το τραινο, να αλλαξεις λεωφορειο, να περπατησεις κλπ. οι πιο πολλοι απο σας ειναι καλομαθημενοι.
τριτον: ολοι περιμενουν να ρθουν καμια βδομαδα και να βγαλουν γκομενα! Ε ρε παιδια δεν γινονται αυτα ! πουτανες ναι γκομενες με ΤΙΠΟΤΑ !
καταλαβα.και εδω ταισμα χρειαζετε.

Επισκέπτης
καταλαβα.και εδω ταισμα χρειαζετε.

Το χω γραψει κατ επαναληψιν...Ουκρανίδες, αμαξια, παιχνιδια,νταμιρες κλπ ειναι σπορ που θελουν και λεφτα.
Επειδή πολλακις διαβαζω τα σχόλια διαφόρων αξιοπρεπων συμμετεχοντων έχω να παρατηρησω τα εξης:
Σε γενομενη παρατηρηση πως γινεται και διαφοροι συνανθρωποι μας μουσουλμανοι τω θρησκευμα απαντωνται και με γκομενες? Κοιταξτε:
Πρώτον πουτανες  οποιος εχει τα φραγκα μπορει να εχει στην ουκραίνα. Τα δολλαρια δεν αναφερουν ουτε φυλη, ουτε θρησκευμα πάνω (φτανει καποιος να ειναι μασόνος!) Γενικως πάντως οι Ουκρανοι μισουν, για λογο που ουτε οι ιδιοι γνωριζουν, τους Άραβες! Όπως εχω ξαναγραψει, πιο πολυ μισουν τους αραβες παρα τους μαυρους που δεν τους συμπαθουν ιδιαιτερως! Επομενως ουκρανιδα με άραβα σημαινει οτι το ατομο αυτο για τον α,β λογο ειναι ηδη ξεκομμενο απο τον κοινωνικο ιστό. Συνηθως σηματοδοτει ελευθέρια ηθη...
Δευτερον. Πολλάκις παρακολουθω στον δρομο διαφορους αραβας 3-4 νταγλαραδες με μια γκομενα ! Τοση επιτυχία εχουν. Αλλά και παλι αυτοι δεν ηρθαν στην ουκρανια να μεινουν μια βδομαδα ως τουρισται αλλα ειναι φοιτηται σε διαφορες σχολες. Λογικο και επομενον ειναι στα χρονια που καθονται, ε του κερατα όλο και καποια γκομενα θα πιασουνε (ο ένας στους τεσσερις, μεγαλη επιτυχία!) Όποιος 17άχρονος διαβαζει τας γραμμας αυτας, ας παρακαλεσει επομενως τους γονεις του να τον στειλουνε για σπουδες στην ουκρανια, ας σταματησει τα γαλλικα-αγγλικα και μαλακειες και ας αρχισει να μαθαινει ρώσικα και ουκρανικα.
Ειδατε τι χαζοι που ειμαστε και δεν στελνουμε τα παιδια μας στην ουκρανια για σπουδες να γαμησουν και τις ουκρανιδες και να παρουμε το αιμα μας πισω! Με μιαν μικρη σημειωση οτι τα διπλωματα στην ελλαδα δεν αναγνωριζονται!
Τεταρτον. Οι τουρκοι δεν καθονται στην Πολη, καλα τρωνε,καλα πινουν και λενε "τι να κανουμε, τι να κανουμε? γκομενες εδω δεν εχουμε δεν παμε να πηδηξουμε καμια στην ουκρανια?" όπως δυστυχως σκεπτονται εν ελλαδι.  οι Τουρκοι ή ειναι φοιτητες κι αυτοι ή ερχονται για εργασια άλλος πουλα τροφιμα, αλλος ρουχα άλλος ειναι τουριστικος πράκτορας, αλλοι δουλευουν σε τεχνικες εταιριες  κλπ, κλπ. Και για να ειμαι ειλικρινης κι αυτοι οι πιο πολλοι ολο με πουτανες ειναι σε κατι μερη τυπου Ριβερ και τα τοιαυτα. Θα σας στεναχωρησω αλλα κι αυτοι εχουν καποια δουλεια και το κυριωτερον η δουλεια τους πληρωνει και την καυλα τους. Για ρωτήστε και τον Καζα, αμα τα πληρωνε απο την τσεπη του θα διεννοειτο ποτε να ξανα'ρθει στην Ουκρανια ως τουρίστας?
Τωρα διαφορους ταλαιπωρους εξ ελλαδος που σκεπτονται "εχω χιλια ευρω τι να κανω να ανεβω?", γενικως τους αποθαρρηνω,διοτι 400Ε τα εισητηρια, 50-70 Ε την ημερα το διαμερισμα άντε βαλε 300 Ε, μια μερα να μεινει κανεις στο Κιεβο θελει 100 Ε για τα εξοδα του έ δεν καθεται στην Αθηνα, νορμαλ γυναικα δεν προκειται να βρει ουδεις σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ουτε ο Ριτσαρντ Γκιρ να ειναι στα νειατα του, στην Αθηνα με 500 Ε θα γαμησει 5-6 πουτανες στα στουντιο που θεωρουνται και καλυτερα απο μπορντελα και δεν θα φαει την ταλαιπωρια  και πιο φτηνα θα ερθει σε τελικη αναλυση. Βεβαια στην ελλαδα δεν μπορει καποιος να την παρει στην ντισκοτεκ την εκδιδόμενη να λυγουρευονται κι οι υπολοιποι. Ιδου πεδιον λαμπρον για εναν επιχειρηματια μαστρωπο. Ενα μπουρδελο σε στυλ ντισκοτεκ, οπως το Ριβερ δηλαδη, διοτι κατ ουσιαν περι τουτου προκειται.

Αυτα τα ολιγα...

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
mr blasco η κυριότερη αιτια επιτυχίας τον "αραβο" τούρκων είναι  ότι  οι  ουκρανίδες  και  οι μολδαβές πηγαίνουν άνετα  με  τουριστική βίζα τουρκια και αραβικό κόσμο ενώ  ευρώπη όχι  ευχάριστο

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Χαίρομαι....που με ανέφερε ο δάσκαλος...έτσι είναι για τις δουλιές όπως τα λέει...όμως θέλω να θίξω μέγα θέμα για τους τούρκους

οι τούρκοι ανεβαίνουν κατα ομάδες 3-4-7 κλπ τα ΠΣΚ και πιάνουν τα καλά τραπέζια στα καλά μαγαζιά και κάνουν τους χαίστες τα βλαχαδερά, παραγγέλνουν και αργιλέ...χορεύουν και στα τραπέζια και συνήθως έχουν και καλές συμβούλους (εσκορτς) για να κάνουν εφέ ...χαλάνε και τη πιάτσα γιατί δε μπορείς να καμακώσεις γκόμενα που αράζει από τα τραπέζια τους....έρχονται σε ρωτάνε αν είσαι ιταλός κλπ...και γενικά τη σπάνε σαν αγέλη

Αρα είναι πιο μπροστά από μας...έλεγα μεσα μου αν είχαμε και μεις αποστολές ΠΣΚ θα γαμάγαμε εμείς καλύτερα...αλλά δεν το κάνουμε ακόμη

Τώρα δε ξέρω...γύφτοι είναι μπορεί να κοιμώνται όλοι μαζί στο ίδιο διαμέρισμα όταν έρχονται από Κων/πολη όπως καναμε εμείς πριν από 30 χρόνια...πάντως κάτι φταίει και θέλει ανάλυση και ρεκομεντείσιονς τάχιστα το εθνικό αυτό θεμα...

Να δώσω και μια άλλη διασταση επίσης με την ευκαιρία...είμαι στην ευχάριστο θέση να σας ανακοινωσω ότι οι συναλλαγματικές εισροές από το τουρισμό θα αυξηθούν εφέτος αφού 3 Ουκρανίδες φίλες θα με επισκεφτούν αυτό το καλοκαίρι...πολυ καβλωμένες για τουρισμό τις βλέπω φέτος...άλλο μεγάλο γιγαντιαίο θέμα

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να πώ μάλιστα οτι με την ευκαιρία της θερινής σεζόν θα είμαι σύντομα στην ευχάριστον θέση να ανακοινώσω τη διατριβή μου με πολλές-πολλές πληροφορίες και ευκαιρίες για το Κίεβον και τη κατάκτηση των ουκρανιδομουνάρων....σε ειδικό ένθετο παρά του θρεντ

Επισκέπτης
Χαίρομαι....που με ανέφερε ο δάσκαλος...έτσι είναι για τις δουλιές όπως τα λέει...όμως θέλω να θίξω μέγα θέμα για τους τούρκους

οι τούρκοι ανεβαίνουν κατα ομάδες 3-4-7 κλπ τα ΠΣΚ και πιάνουν τα καλά τραπέζια στα καλά μαγαζιά και κάνουν τους χαίστες τα βλαχαδερά, παραγγέλνουν και αργιλέ...χορεύουν και στα τραπέζια και συνήθως έχουν και καλές συμβούλους (εσκορτς) για να κάνουν εφέ ...χαλάνε και τη πιάτσα γιατί δε μπορείς να καμακώσεις γκόμενα που αράζει από τα τραπέζια τους....έρχονται σε ρωτάνε αν είσαι ιταλός κλπ...και γενικά τη σπάνε σαν αγέλη

Αρα είναι πιο μπροστά από μας...έλεγα μεσα μου αν είχαμε και μεις αποστολές ΠΣΚ θα γαμάγαμε εμείς καλύτερα...αλλά δεν το κάνουμε ακόμη

ρωτηστε  ποσο ειναι το εισητηριο Αθηνα - Κιεβο και μετα Κων/πολη- Κιεβο  ή Κων/πολη -Οδησσο  με το πλοιο και θα λυθουν πολλες αποριες.
Το τι σημαινει για την κωλοβη ελλαδα η έλλειψις της Κων/πολεως εγω το αντεληφθην όταν εμεινα Ουκρανια...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Για αυτό και είσαι και εθνικός ήρωας...γιατί πολέμησες μόνος σα το ξέμπαρκο λιοντάρι (λάιον) όλες τις καραγυφταροφυλές περιλαμβανομένων και των γειτόνων χαιστών...

Επισκέπτης
Για αυτό και είσαι και εθνικός ήρωας...γιατί πολέμησες μόνος σα το ξέμπαρκο λιοντάρι (λάιον) όλες τις καραγυφταροφυλές περιλαμβανομένων και των γειτόνων χαιστών...

Μονος δεν λες τιποτα...Στην μεση του πουθενα.
έριξα τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου αλλα και τα γαμησια που έφαγα αλλο πραμα...
Γενικως οποιος κατσει χρονια εδω "ψηνεται" πολυ στα μυστηρια της ζωης.
Παλιοτερα βεβαια,μεχρι και πριν απο πεντε χρονια τα πραγματα ητανε καλυτερα.
μετα μπηκανε στην μεση οι τραπεζες με τα δανεια των δανειων σε οποιον χτυπαγε την πορτα τους και γαμησανε τις τιμες και την ενοικιαση πουτανων για οποιον ενδιαφερεται και την εγκληματικοτητα γιατι σκεπτεται ο αλλος "πρεπει να βρω φραγκα παση θυσια..."

Επισκέπτης
Γενικα ο μεσος ουκρανος ειναι αναλγητος. Αντεχει στα παντα, στην φτωχια, στην κακοπεραση, στην εργασια, στις αρρώστιες.
βεβαια υπαρχουν και πολλοι που τιναζουν τα πεταλα στην πορεια αλλα δεν νομιζω οτι πολυ-νοιαζονται οι υπολοιποι. Business as usual. Και εκεινο που δεν εχετε καταλαβει απο τον απλο ταλαιπωρο που θαρθει μια φορα με τηνελπιδα να γαμησει μεχρι τον Λατσιο με την Universalis ειναι οτι αποτελειτε και το φαι τους!

Επισκέπτης
mr blasco η κυριότερη αιτια επιτυχίας τον "αραβο" τούρκων είναι  ότι  οι  ουκρανίδες  και  οι μολδαβές πηγαίνουν άνετα  με  τουριστική βίζα τουρκια και αραβικό κόσμο ενώ  ευρώπη όχι  ευχάριστο

Αγαπητέ φίλε,

Οι άραβες δεν φημίζονται ιδιαίτερα για τον τουρισμο τους στην Ουκρανία, πέραν ίσως απο το Ντουμπάι. . Εκτος εαν εννοεις  τους Αυγυπτίους, οι οποιοι κατηγορηματικως δεν συμπεριλαμβανουν τον εαυτόν τους στους Αραβες. Εν πάση περιπτώση αυγύπτιοι και υπήκοοι Η.Α.Ε. δεν υπάρχουνστην Ουκρανία. Οι άραβες για τους οποιους μιλουμε ειναι διαφοροι τριτοκλασσάτοι  από Ιορδανία, Υεμένη και Συρία δηλαδή απο αραβικές χώρες που ειχαν καλες σχέσεις με το πρώην ανατολικό μπλοκ. Γενικά όλοι αυτοι ειναι μπατιρηδες. Μην περιμένετε τιποτα Κουβετιανους ή Ομανους φοιτητας στο λονδίνο που κυκλοφορουσανε με πόρσε και τζαγκουαρ...Ζορισμένα πράματα. Μου εχει κανει εντυπωση ότι πολλοι απο δαυτους οχι μονον δεν πανε στην πατριδα  τους οταν κλεινει το πανεπιστημιο Χριστουγεννα και Πασχα αλλα δεν πάνε και τοκαλοκαίρι .Υπάρχουν επίσης πολλοι Ιρανοί  σε  καλυτερη οικονομικη κατασταση θα έλεγα.
Οι Τουρκοι ειναι δέκα σκαλες πιο πάνω. Διότι και  τουρίστες έχουν to καλοκαιρι, στην Κων/πολη όλο το χρόνο, αλλα και σε όλη την Τουρκία λειτουργουνε πάρα πολλες βιοτεχνίες των 4-5-20 ατόμων που πωλουν τα προιόντα τους στην Ουκρανία. Αν παει ο Καζας  και τους ρωτησει στο Ριβερ Πάλας οταν καθονται σε παρεες  «ρε πιαδιά εσεις πως απο δω?» θα του ειπουνε άλλος πουλαει μπισκότα, άλλος ρουχα, άλλος παπουτσια και παει λέγοντας. Λογικόν ειναι να πάρει κι ο καθ ένας απο μια πουτάνα για την νυχτα. Σιγα το κατόρθωμα...Κατόρθωμα όμως και επιτυχία ειναι ότι αυτοι οι άνθρωποι  έρχονται φραγκάτοι στην ουκρανία για κάποια δουλειά. Ναι μεν τους σερνει η πουτσα τους τα βράδυα, αλλα την ημέρα κάπου βγάζουνε τα προς το ζειν γιατί κατι εχουν να πουλήσουν. Εμεις τι έχουμε? Αρκίντια ογκρατεν. Για παένετε στον Μουνδρο που ειναι τα βυρσοδεψία, που ειναι τα  παπουτσάδικα και τα κοπτοραπτουδικα στον Ταυρο ? τα σιδεράδικα στο Μπουρνάζι ? τους κλεισανε όλους οι καταπληκτικοι άνθρωποι που κυβερνουν την ελλάδα την τελευταια τριακονταπενταετία!
Που θελω να καταλήξω : Καλως, κακώς δεν ξέρω, στην ουκρανία περα απο μια ηλικία 17-22 ετών που σαλιαρίζουν στο πανεπιστημιο με τους συμμαθητες τους, στις κοπέλες μετρανε τα φραγκάκια. Οι Τουρκοι έχουν βρει τον τροπο να τις γαμανε και να κανουν και την δουλεια τους. Πως να γεμίσει  επομένως με ελληνικο στοιχείο η ουκρανία όταν στην ελλαδα οι παραγωγικες επιχειρησεις έχουνε κλεισει κι οι νεοι ζουνε απο την συνταξη της γιαγιας?

Με τιμη

Ιωσηφ Μπλασκος

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Το χω γραψει κατ επαναληψιν...Ουκρανίδες, αμαξια, παιχνιδια,νταμιρες κλπ ειναι σπορ που θελουν και λεφτα.
Επειδή πολλακις διαβαζω τα σχόλια διαφόρων αξιοπρεπων συμμετεχοντων έχω να παρατηρησω τα εξης:
Σε γενομενη παρατηρηση πως γινεται και διαφοροι συνανθρωποι μας μουσουλμανοι τω θρησκευμα απαντωνται και με γκομενες? Κοιταξτε:
Πρώτον πουτανες  οποιος εχει τα φραγκα μπορει να εχει στην ουκραίνα. Τα δολλαρια δεν αναφερουν ουτε φυλη, ουτε θρησκευμα πάνω (φτανει καποιος να ειναι μασόνος!) Γενικως πάντως οι Ουκρανοι μισουν, για λογο που ουτε οι ιδιοι γνωριζουν, τους Άραβες! Όπως εχω ξαναγραψει, πιο πολυ μισουν τους αραβες παρα τους μαυρους που δεν τους συμπαθουν ιδιαιτερως! Επομενως ουκρανιδα με άραβα σημαινει οτι το ατομο αυτο για τον α,β λογο ειναι ηδη ξεκομμενο απο τον κοινωνικο ιστό. Συνηθως σηματοδοτει ελευθέρια ηθη...
Δευτερον. Πολλάκις παρακολουθω στον δρομο διαφορους αραβας 3-4 νταγλαραδες με μια γκομενα ! Τοση επιτυχία εχουν. Αλλά και παλι αυτοι δεν ηρθαν στην ουκρανια να μεινουν μια βδομαδα ως τουρισται αλλα ειναι φοιτηται σε διαφορες σχολες. Λογικο και επομενον ειναι στα χρονια που καθονται, ε του κερατα όλο και καποια γκομενα θα πιασουνε (ο ένας στους τεσσερις, μεγαλη επιτυχία!) Όποιος 17άχρονος διαβαζει τας γραμμας αυτας, ας παρακαλεσει επομενως τους γονεις του να τον στειλουνε για σπουδες στην ουκρανια, ας σταματησει τα γαλλικα-αγγλικα και μαλακειες και ας αρχισει να μαθαινει ρώσικα και ουκρανικα.
Ειδατε τι χαζοι που ειμαστε και δεν στελνουμε τα παιδια μας στην ουκρανια για σπουδες να γαμησουν και τις ουκρανιδες και να παρουμε το αιμα μας πισω! Με μιαν μικρη σημειωση οτι τα διπλωματα στην ελλαδα δεν αναγνωριζονται!
Τεταρτον. Οι τουρκοι δεν καθονται στην Πολη, καλα τρωνε,καλα πινουν και λενε "τι να κανουμε, τι να κανουμε? γκομενες εδω δεν εχουμε δεν παμε να πηδηξουμε καμια στην ουκρανια?" όπως δυστυχως σκεπτονται εν ελλαδι.  οι Τουρκοι ή ειναι φοιτητες κι αυτοι ή ερχονται για εργασια άλλος πουλα τροφιμα, αλλος ρουχα άλλος ειναι τουριστικος πράκτορας, αλλοι δουλευουν σε τεχνικες εταιριες  κλπ, κλπ. Και για να ειμαι ειλικρινης κι αυτοι οι πιο πολλοι ολο με πουτανες ειναι σε κατι μερη τυπου Ριβερ και τα τοιαυτα. Θα σας στεναχωρησω αλλα κι αυτοι εχουν καποια δουλεια και το κυριωτερον η δουλεια τους πληρωνει και την καυλα τους. Για ρωτήστε και τον Καζα, αμα τα πληρωνε απο την τσεπη του θα διεννοειτο ποτε να ξανα'ρθει στην Ουκρανια ως τουρίστας?
Τωρα διαφορους ταλαιπωρους εξ ελλαδος που σκεπτονται "εχω χιλια ευρω τι να κανω να ανεβω?", γενικως τους αποθαρρηνω,διοτι 400Ε τα εισητηρια, 50-70 Ε την ημερα το διαμερισμα άντε βαλε 300 Ε, μια μερα να μεινει κανεις στο Κιεβο θελει 100 Ε για τα εξοδα του έ δεν καθεται στην Αθηνα, νορμαλ γυναικα δεν προκειται να βρει ουδεις σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ουτε ο Ριτσαρντ Γκιρ να ειναι στα νειατα του, στην Αθηνα με 500 Ε θα γαμησει 5-6 πουτανες στα στουντιο που θεωρουνται και καλυτερα απο μπορντελα και δεν θα φαει την ταλαιπωρια  και πιο φτηνα θα ερθει σε τελικη αναλυση. Βεβαια στην ελλαδα δεν μπορει καποιος να την παρει στην ντισκοτεκ την εκδιδόμενη να λυγουρευονται κι οι υπολοιποι. Ιδου πεδιον λαμπρον για εναν επιχειρηματια μαστρωπο. Ενα μπουρδελο σε στυλ ντισκοτεκ, οπως το Ριβερ δηλαδη, διοτι κατ ουσιαν περι τουτου προκειται.

Αυτα τα ολιγα...

Πολύ σωστό σε βρίσκω δάσκαλε.
Αυτές είναι οι τιμές τις έζησα πρίν 6 χρόνια που βρέθηκα Κίεβο, Ντονιετσκ, Γενάκιεβο, Μαριούπολη . Αν δεν ξέρεις να το παίξεις σε φάγανε και γύρισες πίσω άδειος στην τσέπη και γεμάτος σπέρμα σταρχίδια!!!
Εγώ ευτυχώς αν και είχα πάει για δουλεία, γνώρισα τη 2η μέρα στο Κίεβο κάποια Μαρίνα ωραίο μουνί ψηλή μμελαχροινή, υπάλληλος εκεί σε μινιμαρκετ΄΄ηξερε Ελληνικά έλεγε είχε δουλεψει στην Πάτρα σε καφετέρια ( μάλλον μπαρομπουρδελο) της εταξα γάμους βίζα και τα τοιαυτα, και 15 μέρες την πέρασα ζάχαρη. Το μόνο έξοδο τα εισητήρια για να με ακολουθήσει εκεί ( πήρε άδεια απ τη δουλειά της) και κάτι ρούχα που της έκανα δώρο στο παζάρι στο Κίεβο. Για τιμές και που θα πάμε κανόνιζε αυτή μιας και εγώ "οπως της είπα δεν είχα σκεφτεί να φέρω πολύ χρήμα μαζί μου" ... Ακόμη με περιμένει να την πάρω τηλ να της πώ για τη βίζα....  :2funny: :2funny:

Παρεπιμτόντως ο Δημητράκης βρίσκεται Ελλάδα και απο ότι μαθαίνω έχει ξεσκίσει στη Φυλής τις Ρωσίδες!!!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δασκαλε και συμμαθητες τι γινετε? μηπως εκλεισε η σχολη και δεν το πειραμε χαμπαρι?

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες τι γινετε? μηπως εκλεισε η σχολη και δεν το πειραμε χαμπαρι?

άσε γιατί εχω μεγάλη στεναχώρια δε μου παιρνει η μανα μου καινούριο ποδήλατο κι έχω πάει να σκάσω!
Σκέφτομαι να πουλήσω τα LEGO και τα πλέυ μομπίλ μου  αλλά και πάλι λεφτά για τσόπερ δεν μαζεύονται...
Τέλος πάντων αυριο σκέπτομαι να παραδωσω μάθημα.

Επισκέπτης
Θα πουλήσεις τα LEGO για κανα CT? :rockon:

κοίτα πουλάω τα LEGO  απο τα πλαιυ μομπίλ τους τους καουμπόιδες και τους ινδιάνους και καπάκι δίνω τεσσερα τευχη του μπόζο ,δύο του τζόνυ λόγκαν και τεσσερα του μικρου ήρωα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom