Επισκέπτης
θα το ακουγα με ευχαριστηση
δυστυχως πρεπει και να με βλεπεις ειναισκετσάκι δεν αποδιδεται μονον με την γραφη...
ειναι αρχαιο ανεκδοτο...
θα το ακουγα με ευχαριστηση
δωστο σαν να με σκηνοθετειςδυστυχως πρεπει και να με βλεπεις ειναισκετσάκι δεν αποδιδεται μονον με την γραφη...
ειναι αρχαιο ανεκδοτο...
Τι γνώριζε πολύ καλά...και πως επηρέαζε αυτό τη γκρίνια της?
γενικως δηλαδη τα πιο πολλα ζευγαρια εχουνε σχεσεις συμβατικες δεν υπαρχουν ερωτες και τα τοιαυτα βρισκουν καποιον-καποια επειδη ετσι εκατσε, ετσι τα φερε η τυχη,η καβλα ξερω γω και γι αυτο μετα τσιλιμπουρδιζουν δεξια αριστερα. Ειχα ενα μπαρμπα η γυναικα του ητανε 100-120 κιλα ουτε που ξερω. έλεγε "τετοια που ταν την ταραξα στο κερατο". Κακο που της εκανε...μαλλον την δικη του ελευθερια περιόρισε αφου ητανε αναγκασμενος μια ζωη να παιζει σ ενα θεατρο με καποιον που δεν γουσταρε.
AAAAΠ,αυτο ειναι δικο μου,εχουμε κ κλοπη πνευμ.ιδιοκτησιαςδεν είμαι γιατρός...δε ξέρω....αλλά το τελευταίο καιρό διαπιστώνω μία ακραία συμπεριφορά εξάρτησης προς το διδάσκαλο ...τουλάχιστον
κοιτα ουδεις σου απαγορευει να ανεβεις εσυ ουκρανια να την δεις. Απλα αμα ανεβεις θα αποπροσανατολιστεις τελειως διοτι θα δεις τοσο μουνι που δεν θα ξερεις ποια θα στοχοποιησεις!
Α ρε φίλε πως με καταλαβαίνεις..θα τον συνοδεύσω εγώ δάσκαλε για να τον προσέχω.
Τον![]()
![]()
![]()
ξεσχίσατε πάντος τον φίλο μου με τις απαντήσεις σας, πάει ο ενθουσιασμός του τον βλέπω να κατευθύνετε για άλλη γή άλλα μέρη.
θα τον συνοδεύσω εγώ δάσκαλε για να τον προσέχω.
Τον![]()
![]()
![]()
ξεσχίσατε πάντος τον φίλο μου με τις απαντήσεις σας, πάει ο ενθουσιασμός του τον βλέπω να κατευθύνετε για άλλη γή άλλα μέρη.
δασκαλε αυτο με τις φωτογραφιες στα παγκακια κατι μου θυμιζει παντως.Καλημέρα !
Κοιτα Ελ Ντοράντο του ανατολικοευρωπαικου μουνιου δεν υπάρχει!
Ουτε υδωρ του Καματερου ! Δυστυχώς στην ζωη οι ευκολες λυσεις δεν ειναι και πραγματικες παρα αποσκοπουν στην παραμυθία καποιου υπαρκτου προβληματος και στην εξαπάτηση. Ειναι πολυ ευκολο για καποιον να βγαζει φωτογραφιες με κοπέλες στα παγκακια,ισχυριζομενος κατόπιν οτι τις συνουσιασε ή οτι ειναι γκομενες του. Αλλα όταν ξεσηκωνεται αγαθιαρης κοσμος για να πραξει τα ιδια και πληρωνει τοσα εξοδα για το ταξιδι, νομιζω οτι ενας υπευθυνος ανθρωπος οφειλει να γραφει την αλήθεια τουλαχιστον απο σεβασμο προς τον συνανθρωπο. Και η αληθεια ειναι οτι για να φας όψάριον πρεπει να βρεξεις πολυ πωπω. Αλλέως υπάρχουν διαφορες εκδιδόμενες στις οποιες καταφευγουν στο τελος οι περισσοτεροι εισαγόμενοι επιδοξοι καζανοβες. Εν παση περιπτωση προτιμω να λεγω την ωμη αληθεια , η οποια λειτουργει και εν ειδη κρεισαρας διαχωριζοντας τα ατομα εκεινα που οντως εχουν διακαη ποθο απο τους υπολειπους απλως πασχοντες εκ πριαπισμου.
Καλημέρα !
Κοιτα Ελ Ντοράντο του ανατολικοευρωπαικου μουνιου δεν υπάρχει!
Ουτε υδωρ του Καματερου ! Δυστυχώς στην ζωη οι ευκολες λυσεις δεν ειναι και πραγματικες παρα αποσκοπουν στην παραμυθία καποιου υπαρκτου προβληματος και στην εξαπάτηση. Ειναι πολυ ευκολο για καποιον να βγαζει φωτογραφιες με κοπέλες στα παγκακια,ισχυριζομενος κατόπιν οτι τις συνουσιασε ή οτι ειναι γκομενες του. Αλλα όταν ξεσηκωνεται αγαθιαρης κοσμος για να πραξει τα ιδια και πληρωνει τοσα εξοδα για το ταξιδι, νομιζω οτι ενας υπευθυνος ανθρωπος οφειλει να γραφει την αλήθεια τουλαχιστον απο σεβασμο προς τον συνανθρωπο. Και η αληθεια ειναι οτι για να φας όψάριον πρεπει να βρεξεις πολυ πωπω. Αλλέως υπάρχουν διαφορες εκδιδόμενες στις οποιες καταφευγουν στο τελος οι περισσοτεροι εισαγόμενοι επιδοξοι καζανοβες. Εν παση περιπτωση προτιμω να λεγω την ωμη αληθεια , η οποια λειτουργει και εν ειδη κρεισαρας διαχωριζοντας τα ατομα εκεινα που οντως εχουν διακαη ποθο απο τους υπολειπους απλως πασχοντες εκ πριαπισμου.
¨Αν καταλαβα τι ενοείς τότε είσαι πολύ κακόςδασκαλε αυτο με τις φωτογραφιες στα παγκακια κατι μου θυμιζει παντως.
φιλε αλανταλον δεν ειμαι κακος.απλα κατι μου θυμιζουν οι φωτογραφιες στις πλατειες και τα παγκακια.το ειχα αναφερει και εγω παλαιοτερα αν θυμασε.¨Αν καταλαβα τι ενοείς τότε είσαι πολύ κακός![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε αλανταλον δεν ειμαι κακος.απλα κατι μου θυμιζουν οι φωτογραφιες στις πλατειες και τα παγκακια.το ειχα αναφερει και εγω παλαιοτερα αν θυμασε.