Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τι γνώριζε πολύ καλά...και πως επηρέαζε αυτό τη γκρίνια της?

Επισκέπτης
με την πολυβολητρια εχει παιχτει το εργο τα χαμε τα χαλασαμε 10 φορες, όποτε δε γουσταρε κατι σηκωνοτανε κι εφευγε απ το σπιτι , δυο φορες την έδιωξα εγώ, ειχαμε κατι θυματα απο τον αμαχο πληθυσμο, τελικα το σκεφτηκα με τον αρκανς κι εναν κινέζο που δεν σας εχω γραψει ποτε γι αυτον  και λεω "επ κρατει !" θα ξαναφέρω την μαγειρισσα .

Επισκέπτης
Τι γνώριζε πολύ καλά...και πως επηρέαζε αυτό τη γκρίνια της?

ε εντάξει...γενικά ειναι άνθρωπος που κατεβαζει μουτρα, τωρα εγω εχωτα προβληματα μου ειμαι και φυση μελαγχολική να χω κι εναν απο διπλα να με ριχνει παραπάνω δεν λεει. Παρεπιπτοντως η φιλη της ειναι πολυ ευχαριστος χαρακτηρας, απορω πως κανουν παρεα.

Επισκέπτης
γενικως δηλαδη τα πιο πολλα ζευγαρια εχουνε σχεσεις συμβατικες δεν υπαρχουν ερωτες και τα τοιαυτα βρισκουν καποιον-καποια επειδη ετσι εκατσε, ετσι τα φερε η τυχη,η καβλα ξερω γω και γι αυτο μετα  τσιλιμπουρδιζουν δεξια αριστερα. Ειχα ενα μπαρμπα η γυναικα του ητανε 100-120 κιλα ουτε που ξερω. έλεγε "τετοια που ταν την ταραξα στο κερατο". Κακο που της εκανε...μαλλον την δικη του ελευθερια περιόρισε αφου ητανε αναγκασμενος μια ζωη να παιζει σ ενα θεατρο με καποιον που δεν γουσταρε.

Επισκέπτης
γενικως δηλαδη τα πιο πολλα ζευγαρια εχουνε σχεσεις συμβατικες δεν υπαρχουν ερωτες και τα τοιαυτα βρισκουν καποιον-καποια επειδη ετσι εκατσε, ετσι τα φερε η τυχη,η καβλα ξερω γω και γι αυτο μετα  τσιλιμπουρδιζουν δεξια αριστερα. Ειχα ενα μπαρμπα η γυναικα του ητανε 100-120 κιλα ουτε που ξερω. έλεγε "τετοια που ταν την ταραξα στο κερατο". Κακο που της εκανε...μαλλον την δικη του ελευθερια περιόρισε αφου ητανε αναγκασμενος μια ζωη να παιζει σ ενα θεατρο με καποιον που δεν γουσταρε.

γενικως καποιος οσο ωραιος, οσο πλουσιος και να ναι αμα σου σπαζει τους ορχεις καλο ειναι ν αποφευγεται.

Επισκέπτης
ο πιο πολυς κοσμος κανει συμβιβασμους σου λεει η γκομενα να χω εναν πλουσιο αντρα και δε με νοιαζει ας με γαμαει ο μαστορας, ο αλλος λεει να χω μια ωραια γυναικα ,οπως λεμε να χω ενα ωραιο αμαξι,  αλλοι το φιλοσοφουνε και λενε δε με νοιαζει αμα γαμανε κι αλλοι φτανει που γαμαω εγώ ,  τα νεα ζευγαρια ειναι του κωλου...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν είμαι γιατρός...δε ξέρω....αλλά το τελευταίο καιρό διαπιστώνω μία ακραία συμπεριφορά εξάρτησης προς το διδάσκαλο ...τουλάχιστον
AAAAΠ,αυτο ειναι δικο μου,εχουμε κ κλοπη πνευμ.ιδιοκτησιας :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
,τζοσεφ βαλε ταξη,θα καταντησει το θρεντ μπουρδελο σαν την ελλαδα στο τελος :headbang: :headbang: :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κοιτα ουδεις σου απαγορευει να ανεβεις εσυ ουκρανια να την δεις. Απλα αμα ανεβεις θα αποπροσανατολιστεις τελειως διοτι θα δεις τοσο μουνι που δεν θα ξερεις ποια θα στοχοποιησεις!

θα τον συνοδεύσω εγώ δάσκαλε για να τον προσέχω.
Τον  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3:ξεσχίσατε πάντος τον φίλο μου με τις απαντήσεις σας, πάει ο ενθουσιασμός του τον βλέπω να κατευθύνετε για άλλη γή άλλα μέρη.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Τον  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3:ξεσχίσατε πάντος τον φίλο μου με τις απαντήσεις σας, πάει ο ενθουσιασμός του τον βλέπω να κατευθύνετε για άλλη γή άλλα μέρη.
Α ρε φίλε πως με καταλαβαίνεις..
Καλά σου λέω εγώ να πάμε στας Μολδαβίας που τα ξέρω λιγάκι τα μέρη και έχουμε και τα κονέ μας..Όχι βέβαια όπως ο redpeainz ή ο soritas, αλλά κάτι έχουμε μάθει και εμείς μετά από τόση διατριβή.. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Καλημέρα !

Κοιτα Ελ Ντοράντο του ανατολικοευρωπαικου μουνιου δεν υπάρχει!
Ουτε υδωρ του Καματερου ! Δυστυχώς στην ζωη οι ευκολες λυσεις δεν ειναι και πραγματικες παρα αποσκοπουν στην παραμυθία καποιου υπαρκτου προβληματος και στην εξαπάτηση. Ειναι πολυ ευκολο για καποιον να βγαζει φωτογραφιες με κοπέλες στα παγκακια,ισχυριζομενος κατόπιν οτι τις συνουσιασε ή οτι ειναι γκομενες του. Αλλα όταν ξεσηκωνεται αγαθιαρης κοσμος για να πραξει τα ιδια και πληρωνει τοσα εξοδα για το ταξιδι, νομιζω οτι ενας υπευθυνος ανθρωπος οφειλει να γραφει την αλήθεια τουλαχιστον απο σεβασμο προς τον συνανθρωπο. Και η αληθεια ειναι οτι για να φας όψάριον πρεπει να βρεξεις πολυ πωπω. Αλλέως υπάρχουν διαφορες εκδιδόμενες στις οποιες καταφευγουν στο τελος οι περισσοτεροι εισαγόμενοι επιδοξοι καζανοβες.  Εν παση περιπτωση προτιμω να λεγω την ωμη αληθεια , η οποια λειτουργει και εν ειδη κρεισαρας διαχωριζοντας τα ατομα εκεινα που οντως εχουν διακαη ποθο απο τους υπολειπους απλως πασχοντες εκ πριαπισμου.

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα !

Ουτε υδωρ του Καματερου ! Δυστυχώς στην ζωη οι ευκολες λυσεις δεν ειναι και πραγματικες παρα αποσκοπουν στην παραμυθία καποιου υπαρκτου προβληματος και στην εξαπάτηση. Ειναι πολυ ευκολο για καποιον να βγαζει φωτογραφιες με κοπέλες στα παγκακια,ισχυριζομενος κατόπιν οτι τις συνουσιασε ή οτι ειναι γκομενες του. Αλλα όταν ξεσηκωνεται αγαθιαρης κοσμος για να πραξει τα ιδια και πληρωνει τοσα εξοδα για το ταξιδι, νομιζω οτι ενας υπευθυνος ανθρωπος οφειλει να γραφει την αλήθεια τουλαχιστον απο σεβασμο προς τον συνανθρωπο. Και η αληθεια ειναι οτι για να φας όψάριον πρεπει να βρεξεις πολυ πωπω. Αλλέως υπάρχουν διαφορες εκδιδόμενες στις οποιες καταφευγουν στο τελος οι περισσοτεροι εισαγόμενοι επιδοξοι καζανοβες.  Εν παση περιπτωση προτιμω να λεγω την ωμη αληθεια , η οποια λειτουργει και εν ειδη κρεισαρας διαχωριζοντας τα ατομα εκεινα που οντως εχουν διακαη ποθο απο τους υπολειπους απλως πασχοντες εκ πριαπισμου.
δασκαλε αυτο με τις φωτογραφιες στα παγκακια κατι μου θυμιζει παντως.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα ως επίδοξο καζανόβα....άλλωστε με λένε καζαμπλάνκα είπαμε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.114
Πόντοι
42.697
Καλημέρα !

ρεσπεκτ Δασκαλε!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε  καλημέρα
πού εισαι΄;;;; ΄δεν βλέπω παραδώσεις μαθημάτων και ανησυχώ
σε λίγο θα πάθω στερητικό σύνδρομο.

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
¨Αν καταλαβα τι ενοείς τότε είσαι πολύ κακός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε αλανταλον δεν ειμαι κακος.απλα κατι μου θυμιζουν οι φωτογραφιες στις πλατειες και τα παγκακια.το ειχα αναφερει και εγω παλαιοτερα αν θυμασε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε αλανταλον δεν ειμαι κακος.απλα κατι μου θυμιζουν οι φωτογραφιες στις πλατειες και τα παγκακια.το ειχα αναφερει και εγω παλαιοτερα αν θυμασε.

ξέρω και μάλιστα και πού αναφερώσουν αλλα ας μην το ανοιξουμε το θέμα.
Ο Δασκαλός πού είναι???????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom