Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε

Τόσα χρόνια στην ουκρανία έχω δει, ουτε κι εγώ ξερω, ποσες γκομενες κι αυτά που κανουν στο ιντερνετ, τις προσκλησεις που στελνουν κτλ. Η διαφορά είναι ότι εσύ τις βλέπεις μόνον την οθόνη στην ελλάδα ενω εγώ τις βλέπω δια ζήσεως καθε μερα.
Εάν έχεις μπει στον κόπο να διαβασεις τις προηγουμενες τριακοσιες σελιδες θα παρατηρησες ότι σε όσους μου γράψανε «γνωρισα την ταδε και την ταδε γκομενα απο το ιντερνετ»  τους απήντησα ότι αυτά ειναι ανοησίες και τους προέτρεψα εαν έχουν έξη για ουκρανίδα ας ερθουνστην ουκρανια κι ας γνωρίσουν πραγματικά γκόμενα κι οχι μεσω του υπολογιστου.  Γιατί?
Διότι γνωρίζω ότι οι πιο πολλες απ αυτές ή ειναι πουτάνες μεταμφιεσμενες ή εχουν άλλους δεκα γκομενους και τους παιζουν όλους μαζί για τζαμπα διακοπες και δώρα.
Τώρα εάν κάποιος φίλος γουστάρει να πληρώσει 2000 Ε για να ΄χει την ψευδαίσθησηότι δεν γαμα πουτάνα ας κανει ότι καταλαβαινει,εμένα δεν με ενδιαφέρει.

Στην δική σου όμως την περίπτωση  μου χτύπησε καμπανακι διότι αυτο που μου έγραψες ότι θα φερεικαι μια φίλη της είναι κλασσικο στην ουκρανία όταν θελει η γκομενα να σε φτυσει (αφου πληρώσεις  ότι φατε κι οτιπιειτε...) Ειναι όπως λέμε στην ελλάδα «και να μας γράφεις», εννοώντας ότι εαν μας ξαναδεις τρυπα μας την μύτη.

Προς ενίσχυσιν της παραπανω αποψεώς μου σήμερα γράφεις ότι σου πε ότι δεν μπορει κι οτι μονον το σαββατοκύριακο κλπ. Φίλε μου δεν ξερω τι εχει παιχτει αλλα πιθανολογώ ότι της έστειλες καμια φωτογραφιουλα και σε κυαλάρισε και δεν σε γουσταρει ή της είπες πόσων χρονών είσαι. Τα εξης  πάντως ειναι σιγουρα:
Πρωτον: Εάν σε γουσταρε φυσικα και θα ερχόταν χωρίς  «φίλη» (μπορει να ναι και απο καμια αγκένστβα)
Δευτερον : φυσικα και θα εβρισκε χρόνο
Τριτον : και χρονο να μην ευρισκε θα σε προσκαλουσε στην πολη της  ώστε να βλεποσασταν μετά  την δουλειά.

Αυτάααα....
Την ηλικία μου την ξέρει από την πρώτη στιγμή και ενώ μιλάμε δυο μήνες περίπου, όταν είδε φωτογραφίες μου ζήτησε να με συναντήσει..
Όμως τα υπόλοιπα που λες τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου και σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις..
Τώρα για σένα arcans, αν είσαι εδώ επειδή φτιάχνεσαι να την λες στον καθένα που δεν γουστάρεις αυτά που γράφει, συνέχισε μόνος σου.. Εγώ δεν ασχολήθηκα και δεν θα ασχοληθώ μαζί σου..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
τελειως τυχαια μπηκα κ ειπα να πω μια κουβεντα χωρις παρεξηγηση
arcans εισαι λαθος κ του τι λες ετσι χυμαδουρα
ουτε ψειρα στα παπαρια του δασκαλου νασουνα δε θα ενδιαφεροσουνα τοσο
για τα παπαρια του αν τα πρηζει η οχι
αυτα ευχαριστω κ sorry για τυχον παρεξηγησεις

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τελειως τυχαια μπηκα κ ειπα να πω μια κουβεντα χωρις παρεξηγηση
arcans εισαι λαθος κ του τι λες ετσι χυμαδουρα
ουτε ψειρα στα παπαρια του δασκαλου νασουνα δε θα ενδιαφεροσουνα τοσο
για τα παπαρια του αν τα πρηζει η οχι
αυτα ευχαριστω κ sorry για τυχον παρεξηγησεις
φιλε εγω ειπα την γνωμη μου.απο εκει περα ο καθενας λεει οτι θελει.εγω μιλησα χυμα για να καταλαβει ο φιλος.μαλλον εσυ εισαι ψειρα στα παπαρια αυτου που εκανε την ερωτηση.αν ειναι τοσο εξυπνος καποιος ποιος ο λογος να ρωτας?αμα εχειες αρχιδια παρε το αερπλανο και πανε ουκρανια ξεκαρφωτος και αμα εισαι μαγκας βγαλε ακρη.αλλα μερικοι μου φαινετε οτι σας αρεσει να ακουτε αυτα που θελετε,και οχι αυτα που πρεπει.
sorry και απο εμενα για τυχον παρεξηγησεις.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
....ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλτατε ιωσηφ...βεβαίως...βεβαίως....

εν Αθήναις είμαι....έτοιμος να γράψω τα απομνομονεύματα μου εις ένθετον παρά του θρεντ

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.065
Πόντοι
3.556
φιλε εγω ειπα την γνωμη μου.απο εκει περα ο καθενας λεει οτι θελει.εγω μιλησα χυμα για να καταλαβει ο φιλος.μαλλον εσυ εισαι ψειρα στα παπαρια αυτου που εκανε την ερωτηση.αν ειναι τοσο εξυπνος καποιος ποιος ο λογος να ρωτας?αμα εχειες αρχιδια παρε το αερπλανο και πανε ουκρανια ξεκαρφωτος και αμα εισαι μαγκας βγαλε ακρη.αλλα μερικοι μου φαινετε οτι σας αρεσει να ακουτε αυτα που θελετε,και οχι αυτα που πρεπει.
sorry και απο εμενα για τυχον παρεξηγησεις.
εκτος απο ψειρα στα παπαρια του ενος μας προεκυψες
και κεχαγιας στα αρχιδια του αλλου τωρα (flowers lover)
αν ενοχλει το δασκαλο θα τολεγε ο ιδιος
αλλα αποτι φαινεται του αρεσει να τα λεει κ να τα ξαναλεει
καθοτι δασκαλος και ο αλλος τον αρεσει να τα ακουει να τ'ακουει
το κακο που ειναι δε ξερω
εσυ κατσε εκει στα παπαρια του να κατσω κ γω καθοτι συναδελφοι ναουμε οπως ειπες πριν
κ δε θελω παρεξηγησεις ολα λεγοντε με φιλικο σκοπο  ;)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Δυο γάιδαροι μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα..
Και δεν θέλω παρεξηγήσεις, όλα λέγονται με φιλικό σκοπό.. :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
....ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλτατε ιωσηφ...βεβαίως...βεβαίως....

εν Αθήναις είμαι....έτοιμος να γράψω τα απομνομονεύματα μου εις ένθετον παρά του θρεντ

Έλα, έλα, οργάνωσε το παιχνίδι ως άλλος Dan Marino.

Αλλά πέτα και καμιά μπαλιά προς εμάς τους wide receivers σου (λέμε τώρα........).

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ρε φιλε πρεπει να καταλαβεις κατι.ζητησες την γνωμη του δασκαλου και σου την ειπε.απο εκει και περα αν θελεις την ακους και αν θελεις τον γραφεις τον δασκαλο στα αρχιδια σου.αλλα απο εκει και περα μην ζαλιζεις τα παπαρια του δασκαλου.ο δασκαλος σου ειπε την γνωμη του, αν εχεις αρχιδια κανε τα κουμαντα σου με το μουνι και μην ακους κανεναν.τωρα αν φας καμια πουτσα κατσε και απολαυσε την.δεν θα εισαι ουτε πρωτος ουτε ο τελευταιος χαφτομουνις.
:2funny:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εκτος απο ψειρα στα παπαρια του ενος μας προεκυψες
και κεχαγιας στα αρχιδια του αλλου τωρα (flowers lover)
αν ενοχλει το δασκαλο θα τολεγε ο ιδιος
αλλα αποτι φαινεται του αρεσει να τα λεει κ να τα ξαναλεει
καθοτι δασκαλος και ο αλλος τον αρεσει να τα ακουει να τ'ακουει
το κακο που ειναι δε ξερω
εσυ κατσε εκει στα παπαρια του να κατσω κ γω καθοτι συναδελφοι ναουμε οπως ειπες πριν
κ δε θελω παρεξηγησεις ολα λεγοντε με φιλικο σκοπο  ;)
μεγαλε συνεχισε ετσι και σε λιγο το νο6 θα ειναι πραγματικοτητα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
σε λιγο το νο6 θα ειναι πραγματικοτητα

:rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μεγαλε Ιωσηφ Μπλάσκο, αν εβγαζες βιβλιο με αυτον τον τιτλο και με αυτο το ονομα ( με αρκανς να προλογιζει) θα χεζοσουν στο ταληρο, αλλα μαλλον αυτο το ξερεις ή θα το εχουν γραψει οι συναγωνιστες ήδη.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και στο ζαπειο η παρουσιαση του βιβλιου να γινει ομως.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καταλίνα ? ποια ειναι αυτη? αεροπλανο ή ουκρανιδα?
Καλησπερα...
Αμερικαν μπαρ το κανατε εδω μεσα...
δασκαλε εχεις δικιο.απο κολομβια ειναι η καταλινα.αλλα η μανα τις ειναι μουναρα δασκαλε.αλλα δεν πιανεις στην ουκρανια αλφα δασκαλε εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom