flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Την ηλικία μου την ξέρει από την πρώτη στιγμή και ενώ μιλάμε δυο μήνες περίπου, όταν είδε φωτογραφίες μου ζήτησε να με συναντήσει..Αγαπητέ φίλε
Τόσα χρόνια στην ουκρανία έχω δει, ουτε κι εγώ ξερω, ποσες γκομενες κι αυτά που κανουν στο ιντερνετ, τις προσκλησεις που στελνουν κτλ. Η διαφορά είναι ότι εσύ τις βλέπεις μόνον την οθόνη στην ελλάδα ενω εγώ τις βλέπω δια ζήσεως καθε μερα.
Εάν έχεις μπει στον κόπο να διαβασεις τις προηγουμενες τριακοσιες σελιδες θα παρατηρησες ότι σε όσους μου γράψανε «γνωρισα την ταδε και την ταδε γκομενα απο το ιντερνετ» τους απήντησα ότι αυτά ειναι ανοησίες και τους προέτρεψα εαν έχουν έξη για ουκρανίδα ας ερθουνστην ουκρανια κι ας γνωρίσουν πραγματικά γκόμενα κι οχι μεσω του υπολογιστου. Γιατί?
Διότι γνωρίζω ότι οι πιο πολλες απ αυτές ή ειναι πουτάνες μεταμφιεσμενες ή εχουν άλλους δεκα γκομενους και τους παιζουν όλους μαζί για τζαμπα διακοπες και δώρα.
Τώρα εάν κάποιος φίλος γουστάρει να πληρώσει 2000 Ε για να ΄χει την ψευδαίσθησηότι δεν γαμα πουτάνα ας κανει ότι καταλαβαινει,εμένα δεν με ενδιαφέρει.
Στην δική σου όμως την περίπτωση μου χτύπησε καμπανακι διότι αυτο που μου έγραψες ότι θα φερεικαι μια φίλη της είναι κλασσικο στην ουκρανία όταν θελει η γκομενα να σε φτυσει (αφου πληρώσεις ότι φατε κι οτιπιειτε...) Ειναι όπως λέμε στην ελλάδα «και να μας γράφεις», εννοώντας ότι εαν μας ξαναδεις τρυπα μας την μύτη.
Προς ενίσχυσιν της παραπανω αποψεώς μου σήμερα γράφεις ότι σου πε ότι δεν μπορει κι οτι μονον το σαββατοκύριακο κλπ. Φίλε μου δεν ξερω τι εχει παιχτει αλλα πιθανολογώ ότι της έστειλες καμια φωτογραφιουλα και σε κυαλάρισε και δεν σε γουσταρει ή της είπες πόσων χρονών είσαι. Τα εξης πάντως ειναι σιγουρα:
Πρωτον: Εάν σε γουσταρε φυσικα και θα ερχόταν χωρίς «φίλη» (μπορει να ναι και απο καμια αγκένστβα)
Δευτερον : φυσικα και θα εβρισκε χρόνο
Τριτον : και χρονο να μην ευρισκε θα σε προσκαλουσε στην πολη της ώστε να βλεποσασταν μετά την δουλειά.
Αυτάααα....
Όμως τα υπόλοιπα που λες τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου και σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις..
Τώρα για σένα arcans, αν είσαι εδώ επειδή φτιάχνεσαι να την λες στον καθένα που δεν γουστάρεις αυτά που γράφει, συνέχισε μόνος σου.. Εγώ δεν ασχολήθηκα και δεν θα ασχοληθώ μαζί σου..