Επισκέπτης
Σαν Ισπανίδα μοιάζει.
Ας πει και ο δάσκαλος.
Μπλιαχ! Ισπανιδα θα με βανεις να ξεράσω....
Σαν Ισπανίδα μοιάζει.
Ας πει και ο δάσκαλος.
Δυστηχως. Ειναι παντως καυλιαρικος ο τυπος Γ ( οπως τον αποκαλεις )αν και δεν γνωριζω ποια χαρακτηριστικα του αποδιδεις. Αυτο το ανεκφραστο στα λεπτα χειλακια και το σηκωμένο φρύδι την ωρα του γαμησιου με τρελαινει. Να τη βουτας απο τις βυζαρες ή την κωλαρα ή όλα μαζι και αυτη να αποστασιοποιηται. Καυλαααααααααλλα κατι τετοιες γκομενες παιζουν συνηθως και μια κυτταριτιδα αστα να πανε.
Εδω και πολλα χρόνια τετοια φρουτα δεν τρωω. Άσε καλυτερα το μοντελε με μικρό εώς ανυπαρκτο βυζακι και υψος και κοιμομαστε ησυχοι. Εξ αλλουτο βυζάκιμε 1500 ντολαρι στην ουκρανια φτιαχνεται (το πιο ακριβό)
¨αμα η γκομενα γίνει σαν βαρκα με κατι γιαουρτοσακουλες τι να την κανεις...
Δυστηχως. Ειναι παντως καυλιαρικος ο τυπος Γ ( οπως τον αποκαλεις )αν και δεν γνωριζω ποια χαρακτηριστικα του αποδιδεις. Αυτο το ανεκφραστο στα λεπτα χειλακια και το σηκωμένο φρύδι την ωρα του γαμησιου με τρελαινει. Να τη βουτας απο τις βυζαρες ή την κωλαρα ή όλα μαζι και αυτη να αποστασιοποιηται. Καυλαααααααα
Γενικως παρατηρω ότι σ αρεσει να γαμας γκομενες που δεν πολυ γουσταρουν έχει κι αυτό την κάβλα του αλλα μετα μια δυο φορες κατανταει κουραστικο εαν εσυ τα κανεις ολα και η γκομενα δεν κανει τιποτα...
Ειμαι σιγουρος και δεν εχω κανενα λογω να υπερβάλω ουτε να κανω κοπλιμεντο, οτι και στα αλλα αντικειμενα που εχεις ασχοληθει θα εχεις διαπρεψει,όπως και σε αυτο το site. Ακομα και αν καποια στιγμη την κανεις απο εδω, πραγμα που ολοψυχα απευχομαι θα μνημονευεσαι ως ο Μεγας μυστης της χωρας των Σκυθων. Πως λενε οι Μασσονοι για τον " Αγιο Γερμανο " εδω θα λεμε για τον "Αγιο Ουκρανο"Σε ευχαριστω για τα κοπλιμέντα, πιθανως να εχω γράψει ήδη καποια βιβλία με αντικειμενα τελειως άσχετα με τουτο δω, ειλικρινως πολλακις σκεπτομαι να κοψω το ιντερνετ διοτι πραγματικα δεν εχω χρονο. Εχει καταντησει μανια, ενω θα επρεπε να ασχολουμαι με την δουλεια μου διαπρεπω στον πνευματικο αυνανισμο...
Ενταξει, εγω εχω παει με επαγγελματιες Ουκρανες εδω και μου φαινεται καπως φυσικο. Μια φορα πανω στο γαμησι με ρωτησε η αλλη " ιου Λλλάικ μάι τιτς ? " με ενα υφος σαν να πινουμε καφε . Της απαντησα " γιατι υπαρχει καποιος που δεν του αρεσουν? ". "ουφκουορς " μου απανταει ανεκφραστα και αφου τελειωσε η στατιστικη που προφανως έκανε, συνεχισαμεβασικα καπως ετσι γαμιουνται οιπερισσοτερες γκομενες στην ουκρανια ανοιγουν τα ποδια η καθονται στα τεσσερα και περιμενουν να τον φανε και...περα βρέχει.
Ενταξει, εγω εχω παει με επαγγελματιες Ουκρανες εδω και μου φαινεται καπως φυσικο. Μια φορα πανω στο γαμησι με ρωτησε η αλλη " ιου Λλλάικ μάι τιτς ? " με ενα υφος σαν να πινουμε καφε . Της απαντησα " γιατι υπαρχει καποιος που δεν του αρεσουν? ". "ουφκουορς " μου απανταει ανεκφραστα και αφου τελειωσε η στατιστικη που προφανως έκανε, συνεχισαμε. Καταλαβαινω λοιπον οτι μπορει με μια πουτανα αυτου του ειδους η διαλεκτικη πανω στο γαμησι να εχει πλακα, γιατι δεν θα την ξαναδεις, ενω απο την γκομενα καποια στιγμη περιμενεις να σε παιξει,να σε καταπληξει, να σου δειξει τι μπορει να κανει
Και μένα αυτα τα δυο με τραβηξαν πρώτα και την ξεχωρισα, γιατι ok βυζαρες εχουν και οι αλλες σλαβομουναρες κουμπαρες που φωτογραφιζονται μαζι. Οσο για τις βυζαρες γενικοτερα συμφωνο οτι εξαρτουνται πάντα απο τη σωστη μεση. Οι γκομενες τυπου "Τουρπμινε'ι'γκερ - μπεντατζη οτι και βυζι να χουν, χανουν στα σημεια.κι εμένα μ αρεσει η γκομενα που εχεις στο εικονίδιον, η Ευα, αλλα για τα ματια και τα μαλλια της (οκ και για τους βυζους δε λεω οχι !) Γενικως παντως στην ουκρανια ψηλες γκομενες και μεγαλοι βύζοι δεν παιζει παιζει η κατηγορια Γ με βυζους αλλα αυτες ρε παιδακι μουεχουν ενα τετραγωνο στο ολον σωμα τους
ε αμα ειναι πιτσιρικα δεν υπαρχει κυνδυνος αμα ειναι ομως καμια χρονια στο κουρμπετι γαμισετα απο δω θα το παει απο κει θα το παει στο τελος οπως θελει θα το φερειφιλε δεν περνω εγω χαμπαρι.ξερει ο δασκαλος.τετοιες πουτανες τις εχω γεννηση.
θα παρει τα αρχιδια μου στο τελος.αυτο θα γινει. 23 χρονων ειναι φιλε.ε αμα ειναι πιτσιρικα δεν υπαρχει κυνδυνος αμα ειναι ομως καμια χρονια στο κουρμπετι γαμισετα απο δω θα το παει απο κει θα το παει στο τελος οπως θελει θα το φερει
το θεμα ειναι οτι εδω και μηνες γαμας καλα απο κει και περα ακριβως οπως το ειπες η καλητερη λυση ειναι να παρει τα αρχιδια σουθα παρει τα αρχιδια μου στο τελος.αυτο θα γινει. 23 χρονων ειναι φιλε.
αφου εχει δασκαλα την μανα τις που ειναι καθηγητρια στην πουτσα.ειναι δασκαλεμενη στο φαγωμα.αλλα δεν ξερει η καημενη που εχει πεσει.το θεμα ειναι οτι εδω και μηνες γαμας καλα απο κει και περα ακριβως οπως το ειπες η καλητερη λυση ειναι να παρει τα αρχιδια σουπαντως για 23 χρονων εχει κανει καλο κυκλο χορηγων απο οτι διαβαζω
αμα την παντρευτεις θα οικονομισεις και σπιτι στην ουκρανια εκει ολες εχουν σπιτι οι γαμιολες απ τον κομουνισμοαφου εχει δασκαλα την μανα τις που ειναι καθηγητρια στην πουτσα.ειναι δασκαλεμενη στο φαγωμα.αλλα δεν ξερει η καημενη που εχει πεσει.
καλα ρε για μαλακα με ειχεις?λες να φορτωθω ουκρανιδα? με καηκανε τα αρχιδια για το σταβλο που θα εχει στο χωριο τις στην ουκρανια.αμα την παντρευτεις θα οικονομισεις και σπιτι στην ουκρανια εκει ολες εχουν σπιτι οι γαμιολες απ τον κομουνισμο
καλα ρε για μαλακα με ειχεις?λες να φορτωθω ουκρανιδα? με καηκανε τα αρχιδια για το σταβλο που θα εχει στο χωριο τις στην ουκρανια.