Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αλλα κατι τετοιες γκομενες παιζουν συνηθως και μια κυτταριτιδα αστα να πανε.
Εδω και πολλα χρόνια τετοια φρουτα δεν τρωω. Άσε καλυτερα το μοντελε με μικρό εώς ανυπαρκτο βυζακι και υψος και κοιμομαστε ησυχοι. Εξ αλλουτο βυζάκιμε 1500 ντολαρι στην ουκρανια φτιαχνεται (το πιο ακριβό)
¨αμα η γκομενα γίνει σαν βαρκα με κατι γιαουρτοσακουλες τι να την κανεις...
Δυστηχως. Ειναι παντως καυλιαρικος ο τυπος Γ ( οπως τον αποκαλεις )αν και δεν γνωριζω ποια χαρακτηριστικα του αποδιδεις. Αυτο το ανεκφραστο στα λεπτα χειλακια και το σηκωμένο φρύδι την ωρα του γαμησιου με τρελαινει. Να τη βουτας απο τις βυζαρες ή την κωλαρα ή όλα μαζι και αυτη να αποστασιοποιηται. Καυλαααααααα

Επισκέπτης
Η πιο ασχημες γυναικες που χω δει ήταν στην Σμύρνη. κατι μαυριδεροι νανοι με κατι κοντοποδαράκια και κατι κωλάθρες ΝΑ !

Επισκέπτης
Δυστηχως. Ειναι παντως καυλιαρικος ο τυπος Γ ( οπως τον αποκαλεις )αν και δεν γνωριζω ποια χαρακτηριστικα του αποδιδεις. Αυτο το ανεκφραστο στα λεπτα χειλακια και το σηκωμένο φρύδι την ωρα του γαμησιου με τρελαινει. Να τη βουτας απο τις βυζαρες ή την κωλαρα ή όλα μαζι και αυτη να αποστασιοποιηται. Καυλαααααααα

Γενικως παρατηρω ότι σ αρεσει να γαμας γκομενες που δεν πολυ γουσταρουν έχει κι αυτό την κάβλα του αλλα μετα μια δυο φορες κατανταει κουραστικο εαν εσυ τα κανεις ολα και η γκομενα δεν κανει τιποτα...

Επισκέπτης
Γενικως παρατηρω ότι σ αρεσει να γαμας γκομενες που δεν πολυ γουσταρουν έχει κι αυτό την κάβλα του αλλα μετα μια δυο φορες κατανταει κουραστικο εαν εσυ τα κανεις ολα και η γκομενα δεν κανει τιποτα...

βασικα καπως ετσι γαμιουνται οιπερισσοτερες γκομενες στην ουκρανια ανοιγουν τα ποδια η καθονται στα τεσσερα και περιμενουν να τον φανε και...περα βρέχει.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω για τα κοπλιμέντα, πιθανως να εχω γράψει ήδη καποια βιβλία με αντικειμενα τελειως άσχετα με τουτο δω, ειλικρινως πολλακις σκεπτομαι να κοψω το ιντερνετ διοτι πραγματικα δεν εχω χρονο. Εχει καταντησει μανια, ενω θα επρεπε να ασχολουμαι με την δουλεια μου διαπρεπω στον πνευματικο αυνανισμο...
Ειμαι σιγουρος και δεν εχω κανενα λογω να υπερβάλω ουτε να κανω κοπλιμεντο, οτι και στα αλλα αντικειμενα που εχεις ασχοληθει θα εχεις διαπρεψει,όπως και σε αυτο το site. Ακομα και αν καποια στιγμη την κανεις απο εδω, πραγμα που ολοψυχα απευχομαι θα μνημονευεσαι ως ο Μεγας μυστης της χωρας των Σκυθων. Πως λενε οι Μασσονοι για τον " Αγιο Γερμανο " εδω θα λεμε για τον "Αγιο Ουκρανο" :rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
βασικα καπως ετσι γαμιουνται οιπερισσοτερες γκομενες στην ουκρανια ανοιγουν τα ποδια η καθονται στα τεσσερα και περιμενουν να τον φανε και...περα βρέχει.
Ενταξει, εγω εχω παει με επαγγελματιες Ουκρανες εδω και μου φαινεται καπως φυσικο. Μια φορα πανω στο γαμησι με ρωτησε η αλλη " ιου Λλλάικ μάι τιτς ? " με ενα υφος σαν να πινουμε καφε . Της απαντησα " γιατι υπαρχει καποιος που δεν του αρεσουν? ". "ουφκουορς " μου απανταει ανεκφραστα και αφου τελειωσε η στατιστικη που προφανως έκανε, συνεχισαμε :zfuck:. Καταλαβαινω λοιπον οτι μπορει με μια πουτανα αυτου του ειδους η διαλεκτικη πανω στο γαμησι να εχει πλακα, γιατι δεν θα την ξαναδεις, ενω απο την γκομενα καποια στιγμη περιμενεις να σε παιξει,να σε καταπληξει, να σου δειξει τι μπορει να κανει

Επισκέπτης
Ενταξει, εγω εχω παει με επαγγελματιες Ουκρανες εδω και μου φαινεται καπως φυσικο. Μια φορα πανω στο γαμησι με ρωτησε η αλλη " ιου Λλλάικ μάι τιτς ? " με ενα υφος σαν να πινουμε καφε . Της απαντησα " γιατι υπαρχει καποιος που δεν του αρεσουν? ". "ουφκουορς " μου απανταει ανεκφραστα και αφου τελειωσε η στατιστικη που προφανως έκανε, συνεχισαμε :zfuck:. Καταλαβαινω λοιπον οτι μπορει με μια πουτανα αυτου του ειδους η διαλεκτικη πανω στο γαμησι να εχει πλακα, γιατι δεν θα την ξαναδεις, ενω απο την γκομενα καποια στιγμη περιμενεις να σε παιξει,να σε καταπληξει, να σου δειξει τι μπορει να κανει

κι εμένα μ αρεσει η γκομενα που εχεις στο εικονίδιον, η Ευα, αλλα για τα ματια και τα μαλλια της (οκ και για τους βυζους δε λεω οχι !) Γενικως παντως στην ουκρανια ψηλες γκομενες και μεγαλοι βύζοι δεν παιζει παιζει η κατηγορια Γ με βυζους αλλα αυτες ρε παιδακι μουεχουν ενα τετραγωνο στο ολον σωμα τους

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κι εμένα μ αρεσει η γκομενα που εχεις στο εικονίδιον, η Ευα, αλλα για τα ματια και τα μαλλια της (οκ και για τους βυζους δε λεω οχι !) Γενικως παντως στην ουκρανια ψηλες γκομενες και μεγαλοι βύζοι δεν παιζει παιζει η κατηγορια Γ με βυζους αλλα αυτες ρε παιδακι μουεχουν ενα τετραγωνο στο ολον σωμα τους
Και μένα αυτα τα δυο με τραβηξαν πρώτα και την ξεχωρισα, γιατι ok βυζαρες εχουν και οι αλλες σλαβομουναρες κουμπαρες που φωτογραφιζονται μαζι. Οσο για τις βυζαρες γενικοτερα συμφωνο οτι εξαρτουνται πάντα απο τη σωστη μεση. Οι γκομενες τυπου "Τουρπμινε'ι'γκερ - μπεντατζη οτι και βυζι να χουν, χανουν στα σημεια.
Επισης
Ελπιζω να μου επιτρεψεις να ποσταρω, το δοκιμιο σου για τους τυπους Α,Β,Γ που έψαξα και βρηκα. Ειναι σημαντικο βοηθημα και πρεπει να διαβαζεται τακτικα:

" Ένα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι.
«Το Ουκρανικό μουνάκι»
Υπό: Ιωσήφ Μπλάσκου Δρος Ουκρανολογίας

Αγαπητά μου παιδιά,

Αφού στο προηγούμενο μάθημα εξετάσαμε τις ουκρανικές κωλάρες ευελπιστώ ότι σήμερα θα καλύψουμε το κεφάλαιον περί ουκρανικού αιδοίου.
Για να σας ξαναθυμίσω λιγάκι το προηγούμενο μάθημα και να μπούμε στο σημερινό:
Οι γκόμενες στην Ουκραίνα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
Τύπου Α (μοντελέ γκόμενες, ψιλόλιγνες με όμορφα στητά κωλαράκια και μικρά βυζάκια) .
Τύπου Β (κάτι κοντόμουνα συνήθως με κωλάθρες και βυζάρες αλλά Ελλάδα με σώμα αχλαδέξ)
Τύπου Γ (μεσαίου ύψους συνήθως με επίπεδες κωλάρες που μπορεί να συνοδεύονται με ή χωρίς βύζους σώματος κούτας ψυγείου).

Ενδιάμεσα υπάρχουν διάφορες υπο-κατηγορίες πχ:
Α+ (άλφα πλους όχι ρέζους θετικό χαιβάνια). Πρόκειται για το κρεμ ντε λα κρεμ.
Β- εδώ πρόκειται για πολύ μπάζο. Αυτές δεν περπατάνε στον δρόμο παρά τσουλάνε με το πλάι.
Γ- πρόκειται για γκόμενες με επίπεδες κωλάρες, τετράγωνες και ΑΒΥΖΕΣ. Μπλιάχ !
Β+ και Γ+  : πρόκειται για ψηλές γκόμενες τις οποίες ακόμα κι ένας κονουασέρ του καλού μουνιού όπως εγώ, μπορεί να παρασυρθεί να τις γαμήσει... 

Τώρα:

Η Α κατηγορία. Έχει μουνάκι μακρόστενο, δηλαδή η διάστασις του ύψους είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την διάσταση του πλάτους.
Η Β κατηγορία. Έχει μουνί πλατύ, κάτι σαν παλιό φολξ βάγκεν σκαραβαίο με παχειά μουνόχειλα. Εάν η γκόμενα είναι πολύ νταρντανέξ τότε το μουνί της μοιάζει με ροζ λάχανο που περιμένει το καρότο.
Η Γ κατηγορία. Κι αυτή με πλατύ μουνί και μουνόχειλα αλά Β.

Στην Β και Γ κατηγορία ειδικά αν η γκόμενα τύχει και είναι ψηλή, πάτο δεν πρόκειται να πιάσετε! Εδώ ενδείκνειται γαμήσι κοιτάζοντας την γκόμενα με τα γονατά της περασμένα στους ώμους (εντάξει και τώρα μιλάνε τα μάτια!).
Η Α κατηγορία έχει ένα κομψό αριστοκρατικό μουνάκι γι’αυτό και δεν χρειάζεται να του αλλάξουμε τα φώτα. Φχαριστιέται γαμήσι ιεραποστολικό και στα τέσσερα.
Τώρα για το βάθος του μουνιού ρόλο παίζει και το ύψος. Άντε τώρα για την Άνια Ψόλοβνα που ήταν 1.80 να βρω πάτο. Αδύνατον! Έπρεπε να ήμουν ο Κουστό με το βαθυσκάφος του...
Γενικώς οι πιο πολλές γκόμενες πάντως μ’εκείνο που την βρίσκουν είναι στα τέσσερα και περιμένουν να τον αρπάξουν. Τα παλιά χρόνια εθεωρείτο πολύ άντεργκράουντ, αλλά με τις τελευταίες μοντερνοποιήσεις άμα η γκόμενα έχει καψούρα (οκ έστω για κεινο το βράδυ) δίνει και κωλαράκι...

Γενικά όλες οι Ουκρανίδες έχουν από μεσαία μέχρι μεγάλα μουνόχειλα, παχειά αν προτιμάται. Γι’ αυτό και καβλώνουν πολύ... άμα είστε ναυτικός και θέλετε το κεφάλι σας ήσυχο, παντρευτείτε Ουκρανίδα!
Καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του μουνιού παίζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της μουνοφέρουσας.
Έτσι αν το φυσικό χρώμα είναι ξανθό, το μουνάκι θα έχει πολύ λίγο τρίχωμα όχι δεξιά και αριστερά από τα μουνόχειλα, εκεί δεν θα έχει καθόλου, παρά πάνω από το μουνί, στο εφηβαίο για όσους πήγαν λιγάκι σχολείο. Το χρώμα των τριχών είναι άχρομο, δηλαδή οι τρίχες είναι σχεδόν διαφανείς. (παρένθεσις: θρασύς τσουρνόβλαχος μου έπρηξε τους  όρχεις στην Ελλάδα «όχι λέει και οι Ελληνίδες έχουν ξανθό μουνί, η ξαδέρφη μου έχει ξανθό μουνί κλπ» Ρε μαλάκα τόσες γκόμενες έχω γαμήσει εδώ καμιά ξανθιά δεν έχει ξανθές τρίχες, το μουνί είναι άχρωμο, τώρα εσένα παπάρα αν η ξαδέρφη σου έβαφε το...μουνί της  εσύ ο μαλάκας που να το καταλάβεις! (άλλο και τούτο που ήξερε το χρώμα του μουνιού της ξαδέρφης του, α ρε ανωμαλία ο κόσμος...)Το ξανθό μουνάκι ενδίκνυται για γλείψιμο χωρίς κίνδυνο να γυαλοχαρταριστεί η γλώσσα (άσε που είναι ξυρισμένο). Συνοδεύεται πακέτο από μία σφικτή ροζ, κωλοτρυπιδίτσα, καβλί και συχώριο...

Τώρα στις γκόμενες που έχουνε σκούρα μαλλιά, υπάρχουνε και περισσότερες τρίχες ενώ τα μουνόχειλα αποκτούν σκούρο χρώμα. Ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει τύχει γκόμενα εδώ χωρίς ξυρισμένο μουνάκι. Θεωρείται εκ των ουκ άνευ. Όπως ποτέ δεν έχωσυναντήσει γκόμενα που να ξυρίζει και τα μπούτια της (οκ τις γάμπες τις ξυρίζουν αλλά μιλαμε πάλι για πέντε τρίχες. Να μου’πεις εντάξει γαμάω κάτι τοπ μουνιά, έτσι είναι πληρώνεις κατιτίς παράπάνω αλλά!). Συνεχίζω...
Με τόσους πρόθυμους πούτσους που κυκλοφορούνε στην Ουκραίνα οι γκόμενες δεν τραβούν μαλακεία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι άμα τις τρίψεις την κλειτορίδα με τον αντίχειρα την ώρα που τον έχεις μέσα, η γκόμενα κατακαβλώνει. Οι ιθαγενείς αντίζηλοι από γαμήσι δεν σκαμπάζουν και πολλά και το μόνο που ξέρουν είναι να τον χώνουν και όπως είπα τώρα τελευταίος να γαμούν και κάνα κώλο. Γλυφομούνια, μουνοδάκτυλα, βυζογλείψιμο, πλατογλύψιμο, γλυφοκώλη είναι άγνωστα φρούτα. Γι’αυτό και μέγα πεδιόν λαμπρό ανοίγεται μπροστά σας τέκνα μου:
« πορευθέντες τσουτσουνίσατε πάντα τα έθνη!»
Ευελπιστώ ότι κάποιοι κατά την ώρα του μαθήματος δεν προέβησαν σε απρέπειες με το ένα χέρι...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και λιγη Εwa  :tits: :tits: :tits:

Συνημμένα

• n65214350882_2590138_4334.jpg
    n65214350882_2590138_4334.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n65214350882_2590140_4859.jpg
    n65214350882_2590140_4859.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 21

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δασκαλε και συμμαθητες συγνωμη  για την ξαφνικη αποχωρηση μου,αλλα επεσε τηλεφωνο απο την ουκρανιδα υστερα απο πολυ καιρο για να ερ8ει στο σπιτι μου,και οπως καταλαβαινε οταν σε καλει το καθηκον τα παρατας ολα.και μπαινω στο ζουμι.
δασκαλε αφου επεσε το γαμησι του αιωνα η ρουφιανα δασκαλε μου ξεφουρνισε τα ψεμματα του αιωνα.δασκαλέ μου ειπε οτι σταματησε απο το ανθωπολειο διοτι ειναι να παει σε αλλη δουλεια.αλλα δασκαλε μαλλον πηρε χαμπαρι η γυναικα του χορηγου τι εγινε και πρεπει να την εδιωξε απο το μαγαζι,και τωρα ο χορηγος τις εκοψε μισθο ανευ εργασιας.επισης δασκαλε με πληροφορισε οτι η μανα τις η καριολα βρισκετε σε εκδρομη με τον γαμοξαδερφο στην κρητη.δασκαλε πρεπει να τσονταρη και ο γαμοξαδερφος στο μισθο ανευ εργασιας. δασκαλε τις ειπα οτι ακομα συνεχιζω να ειμαι σε τραγικη κατασταση και ειπε θα με βοηθησει.(εδω να ανεφερω δασκαλε οσα λεφτα τις εχω παρει εiναι γυρω στα 130 ευρω τα εχω καρφιτσοσι στο τοιχο,οταν θα ερθεις θα τα δεις δασκαλέ,εχω γραψει επανω βοηθεια απο ουκρανια,τα δειχνω σε φιλους και τρελενοντε).δασκαλε παντως παλι ρωτησε για την τηλεοραση.τι εχεις μεινει στο ματι της ρουφιανας.αυτα προς το παρον.αυριο ειπαι δασκαλε οτι αν μπορεσει θα μου κανει το τραπεζι το μεσημερι.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε δεν περνω εγω χαμπαρι.ξερει ο δασκαλος.τετοιες πουτανες τις εχω γεννηση.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε δεν περνω εγω χαμπαρι.ξερει ο δασκαλος.τετοιες πουτανες τις εχω γεννηση.
ε αμα ειναι πιτσιρικα δεν υπαρχει κυνδυνος αμα ειναι ομως καμια χρονια στο κουρμπετι γαμισετα απο δω θα το παει απο κει θα το παει στο τελος οπως θελει θα το φερει

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ε αμα ειναι πιτσιρικα δεν υπαρχει κυνδυνος αμα ειναι ομως καμια χρονια στο κουρμπετι γαμισετα απο δω θα το παει απο κει θα το παει στο τελος οπως θελει θα το φερει
θα παρει τα αρχιδια μου στο τελος.αυτο θα γινει. 23 χρονων ειναι φιλε.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα παρει τα αρχιδια μου στο τελος.αυτο θα γινει. 23 χρονων ειναι φιλε.
το θεμα ειναι οτι εδω και μηνες γαμας καλα απο κει και περα ακριβως οπως το ειπες η καλητερη λυση ειναι να παρει τα αρχιδια σου :2funny:παντως για 23 χρονων εχει κανει καλο κυκλο χορηγων απο οτι διαβαζω

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το θεμα ειναι οτι εδω και μηνες γαμας καλα απο κει και περα ακριβως οπως το ειπες η καλητερη λυση ειναι να παρει τα αρχιδια σου :2funny:παντως για 23 χρονων εχει κανει καλο κυκλο χορηγων απο οτι διαβαζω
αφου εχει δασκαλα την μανα τις που ειναι καθηγητρια στην πουτσα.ειναι δασκαλεμενη στο φαγωμα.αλλα δεν ξερει η καημενη που εχει πεσει.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφου εχει δασκαλα την μανα τις που ειναι καθηγητρια στην πουτσα.ειναι δασκαλεμενη στο φαγωμα.αλλα δεν ξερει η καημενη που εχει πεσει.
αμα την παντρευτεις θα οικονομισεις και σπιτι στην ουκρανια εκει ολες εχουν σπιτι οι γαμιολες απ τον κομουνισμο

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αμα την παντρευτεις θα οικονομισεις και σπιτι στην ουκρανια εκει ολες εχουν σπιτι οι γαμιολες απ τον κομουνισμο
καλα ρε για μαλακα με ειχεις?λες να φορτωθω ουκρανιδα? με καηκανε τα αρχιδια για το σταβλο που θα εχει στο χωριο τις στην ουκρανια.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε για μαλακα με ειχεις?λες να φορτωθω ουκρανιδα? με καηκανε τα αρχιδια για το σταβλο που θα εχει στο χωριο τις στην ουκρανια.
:2funny: :2funny: :2funny:
το μηχανακι τι εγινε ? σε πηγε καμια βολτα?

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το εχει το μηχανακι με αυτο ηρθε.οχι ρε φιλε δεν παω με αυτην πουθενα,αφου ο χορηγος παραμονευει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom