Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πολὺ ἐνδιαφέρον! Πάντως οἱ περιορισμοὶ ἐξαγωγῆς κεφαλαίων εἶναι πρόβλημα.

Ὅσον διὰ τὸν χρυσὸν, ἐνθυμοῦμαι τὴν τάλαινα μάμμη μου ὅταν εἰς τὰ μέσα τῆς δεκαετίας τοῦ '70 ἐπιχειροῦσε νὰ ἀγοράσῃ χρυσὰς λίρας καὶ ἐλάμβανε... ἀποδείξεις ἀγορᾶς.

Πάντως διὰ νὰ εἴμεθα δίκαιοι, σήμερον ἠμπορεῖ νὰ ἀγοράσῃ τὶς χρυσὸν ἐκ τῆς Τραπέζης τῆς Ἑλλᾶδος εἰς καλὰς (διὰ τὰ παγκόσμια τοκογλυφικὰ - σαράφικα δεδομένα) τιμάς.

Συγγνώμην διὰ τὴν ἄσχετον παρέμβασιν.

Επισκέπτης
Πολὺ ἐνδιαφέρον! Πάντως οἱ περιορισμοὶ ἐξαγωγῆς κεφαλαίων εἶναι πρόβλημα.

Ὅσον διὰ τὸν χρυσὸν, ἐνθυμοῦμαι τὴν τάλαινα μάμμη μου ὅταν εἰς τὰ μέσα τῆς δεκαετίας τοῦ '70 ἐπιχειροῦσε νὰ ἀγοράσῃ χρυσὰς λίρας καὶ ἐλάμβανε... ἀποδείξεις ἀγορᾶς.

Πάντως διὰ νὰ εἴμεθα δίκαιοι, σήμερον ἠμπορεῖ νὰ ἀγοράσῃ τὶς χρυσὸν ἐκ τῆς Τραπέζης τῆς Ἑλλᾶδος εἰς καλὰς (διὰ τὰ παγκόσμια τοκογλυφικὰ - σαράφικα δεδομένα) τιμάς.

Σοβαρώς ? δεν το ήξευρα, εγώ έχω μείνει ακόμη εις τας αποδείξεις αγοράς !
Σας ευχαριστώ η παρουσία σας με τιμά...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και καλα στο ιντερνέτι πώς συνενογιουνται, με νοήματα?
Έννοια σου και οι τύπισσες που κανουν αυτην την δουλεια το μιλανε το εγγλεζικο κουτσά-στραβά. Εν πάση περιπτώση εγώ είπον να πέρνετε τελέφωνα και να κόβετε κίνηση που ειναι η μανδαμ, όχι να συνδιαλέγεστε για τα αλιευτικα δικαιώματα της Ουκρανίας στην Μαυρη θάλασσα...

Αγαπητοι φίλοι μην συγχέεται τα τεκτενόμενα εν ελλάδι με τα της Ουκρανίας. Ο μισθος μιας δασκαλας ειναι 700 ρούβλια. Μια γκαρσόνα βγάζει 1000-1200 ρουβλια. Μία σύνταξις ειναι γυρω στα 400 ρουβλια. Για τον λόγον αυτό οι γεροι εδώ, δεν έχουν ουτε υπηρέτας, ουτε συχνάζουν σε καφετέριες ουτε κυνηγάνε ουκρανίδες  για να τους τα τρώνε όπως ο κ. γαμωξάδερφος.
Κατα τ άλλα τα ασφαλιστικα ταμεια εν ελλάδι πέφτουν έξω...
Στο ιντερνέτι φαντάζομαι στ' Αγγλικά και πιθανόν απ' την άλλη πλευρά να είναι η άλλη με το γκόμενο και να έχουν σκάσει στα γέλια. :headbang:

Έχω μπερδευτεί με τη μετατροπή των νομισμάτων - αυτά μου βγάζει το
700 Ukraine Hryvnia = 69.18377 Euro
700 Russian Rouble = 16.18966 Euro

Μια πωλήτρια πόσα βγάζει στην Ουκρανία ρε Ιωσήφ - σε Ευρώ για να μην μπλεκόμαστε? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο ιντερνέτι φαντάζομαι στ' Αγγλικά και πιθανόν απ' την άλλη πλευρά να είναι η άλλη με το γκόμενο και να έχουν σκάσει στα γέλια. :headbang:

700 Ukraine Hryvnia = 69.18377 Euro
700 Russian Rouble = 16.18966 Euro

Μια πωλήτρια πόσα βγάζει στην Ουκρανία ρε Ιωσήφ - σε Ευρώ για να μην μπλεκόμαστε? :think:
για τα Γκριβεν δεν μπορω να ξερω.για το ρουβλι ομως πανω κατω τοσο ειναι.για 1 Ευρω σου δινουνε 43,3 ρουβλια περιπου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δηλ ο μισθός μιας δασκάλας στη Ρωσία είναι €16? Πλάκα κάνετε τώρα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στη Ρωσσια οχι.Ουκρανια δεν ξερω.στην Ρωσσια μια δασκαλα παιρνει περιπου 15.000 ρουβλια (345 Ευρω).πριν την κριση τα ιδια λεφτα ηταν 430 Ευρω (με εισοτημια 1 προς 35).

Επισκέπτης

Αγαπητέ φίλε,
φοβούμαι ότι η ταπεινότης μου ειναι υπευθυνη της συγχισεώς σου.
Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα εξ αρχής.
Επισήμως το ουκρανικό νόμισμα καλειται «Γκρίβνα» πληθυντικός «Γκρίβεν».
Εισήχθη στην κυκλοφορία προ δεκαετίας περίπου απο τον τοτε πρόεδρο (και νυν) Κούτσμα. Παρ’οτι  την ονομασία που φέρει εξακολουθεικαι καλειται ρούβλι απο την πλειονότητα όπως πχ εν ελλάδι το δίδραχμον καλειτο «δίφραγκον» λόγω της ομοιοτητός του κατα την πρώτην κοπή διδράχμου εις το αντίστοιχον νόμισμα των δύο φράγκων Γαλλίας, το αντίστοιχον για το πενταδραχμον ή «τάληρον» προς το Βαυαρικό τάλαρ εξ ου και τα τάλληρα (χρήματα).
Η ισοτιμία Ευρώ Γκρίβενειναι περίπου  1 Ευρω = 10.5 Γκρίβεν

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

Επισκέπτης

:

Εγώ αναρίθμητες φορες τους εχω δει να γελάνε (ουκρανός γκόμενος και γκομενα) ενώ ο αλλοδαπός γκόμενος (πχ έλλην) δεν ειναι στο ιντερνέτι αλλα εχει έρθει στην ουκρανια για επίσκεψη στην "καλή" του. Εκει να δεις πλάκα...

Επισκέπτης
αλλά το χουμε πει ένας γκομενος απο δω ένα δωράκι, άλλος αποκει 50 ευρουδακια με γουέστερν , τρίτος παπουτσάκια κλπ,κλπ φασούλι το φασουλι γιομιζει το σακουλι...

Επισκέπτης
κι επειδή εισαστε κουτοι και νομιζετε οτι, οτι ισχύει εν ελλάδι ισχύει εν Ουκρανία αντε να το πυμε κι αυτό, για μία γυναίκα, δια λογους που θα μου επαιρναν τρεις σελίδας να εξηγησω, θεωρείτο ηθικώς μεμπτόν να σχετίζεται με ξένους ασχέτως των αγαθων της προθεσεων.

Επισκέπτης
Δράττομαι της ευκαιρίας να καλησπερίσω τον ευγενέστατο συνάδελφο καθηγητη της ρωσσολογίας...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
στη Ρωσσια οχι.Ουκρανια δεν ξερω.στην Ρωσσια μια δασκαλα παιρνει περιπου 15.000 ρουβλια (345 Ευρω).πριν την κριση τα ιδια λεφτα ηταν 430 Ευρω (με εισοτημια 1 προς 35).
Ευχαριστώ.
Η ισοτιμία Ευρώ Γκρίβενειναι περίπου  1 Ευρω = 10.5 Γκρίβεν
Μάλιστα. Άρα πόσα Γκρίβεν παίρνει περίπου δηλ μια δασκάλα στην Ουκρανία?

Επισκέπτης
εχω ηδη απαντήσει, ήδη το ξερεις και συ και ρωτουσες σε ποσα ευρω αντιστοιχουσαν ας μην επαναλαμβανομαστε...

γενικως δασκαλος - καθηγητής δεν θεωρειται καλή δουλειά. για καθηγητή πανεπιστημίου επισης το ίδιοα πλως εκει τα παίρνουνε  για να περνουν τους μαθητες στις εξετάσεις αναλόγως της σχολής και η ταρίφα ποιο ακριβα ειναι στις ιατρικές. Οι δάσκαλοι και καθηγηται ακόμη δεν εχουν ανακαλύψει να τα παίρνουν συγκεκαλυμένα όπως γινεται στην αιωνία χώρα μας με τα ιδιαίτερα και καλά κανουμε μαθημα στους αδυνάτους μαθητάς στην πραγματικοτητα τα τσεπώνουμε απ τους γονεις για να βαλουμε καλό βαθμο, μιλησουμε σε άλλους καθηγητάς κλπ, κλπ. Νομος και ταξις ...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
εχω ηδη απαντήσει, ήδη το ξερεις και συ και ρωτουσες σε ποσα ευρω αντιστοιχουσαν ας μην επαναλαμβανομαστε...
Δε είχα σκοπό να επαναλαμβάνομαι και να κουράζω κανέναν, αλλά είχες πει αυτό και μπερδεύτηκα με τα νομίσματα Ρωσίας & Ουκρανίας.

Ε. Οι πλεον επικινδυνες κατηγοριες ειναι κάτι γκαρσόνες, υπάλληλοι σε καφετεριες, μπιλιαρδάδικα , μπακάλικα  φοιτήτριες κλπ. Τωρα αμα σου πει οτι δουλευει δασκαλα πάλι 700 ρουβλια θα παιρνει αλλά πα να πει οτι τελος πάντων εχει μια διαφορετικη νοοτροπια περι χρηματος (ναιιιιιι, σίγουρα...)

Επισκέπτης
Δε είχα σκοπό να επαναλαμβάνομαι και να κουράζω κανέναν, αλλά είχες πει αυτό και μπερδεύτηκα με τα νομίσματα Ρωσίας & Ουκρανίας.

Ε. Οι πλεον επικινδυνες κατηγοριες ειναι κάτι γκαρσόνες, υπάλληλοι σε καφετεριες, μπιλιαρδάδικα , μπακάλικα  φοιτήτριες κλπ. Τωρα αμα σου πει οτι δουλευει δασκαλα πάλι 700 ρουβλια θα παιρνει αλλά πα να πει οτι τελος πάντων εχει μια διαφορετικη νοοτροπια περι χρηματος (ναιιιιιι, σίγουρα...)

ε καλως αμα το θετεις ετσι ορθον ειναι 700 ρουβλια ή γκριβεν  πωλήτρια πάλι τα ιδια παιρνει 700-800 κάπου εκεί.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δασκαλε μια ανθοπωλισα ποσα περνει στην ουκρανια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom