Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τωρα ενταξει εννοειται οτι για τις ωραιες γκομενες οι δουλειες αυτου του τυπου ειναι ξεκαρφωμα , οτι εν ελλάδι κατι μπαράκια , εφημερίδες, κλπ...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα με ανθοπωλισσα δεν τα ειχα ποτε αλλα υποθετω 700-800 ρουβλια οτι κι οι πωλητριες...
η δικια μου δασκαλε περνει και τα εξτρα απο τον χορηγο.ειναι σαν να εχει δικο τις ανθωπολειο η ρουφιανα.δασκαλε διαβασες που εγραψα για την τελευταια συναντηση που ειχαμε?

Επισκέπτης
η δικια μου δασκαλε περνει και τα εξτρα απο τον χορηγο.ειναι σαν να εχει δικο τις ανθωπολειο η ρουφιανα.δασκαλε διαβασες που εγραψα για την τελευταια συναντηση που ειχαμε?

Μην ανησυχεις διοτι και στην ουκρανια παιρνουν έξτρα!
όντως διαβασα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε καλως αμα το θετεις ετσι ορθον ειναι 700 ρουβλια ή γκριβεν  πωλήτρια πάλι τα ιδια παιρνει 700-800 κάπου εκεί.
Ιωσηφ παντος δε νομιζω στο Κιεβο να παιρνουν τετοια ψίχουλα!?!?μηπως στην επαρχια.στην Ρωσσια οπως εχω πολλες φορες γραψει.κατι τετοιο συμβαινει και στην Ουκρανια υπαρχει μεγαλη διαφορα στους μισθους στη Μοσχα που ενας μεσος μισθος ειναι 700-800 Ευρω.εμας στην Αγια Πετρουπολη που ειναι 450-500 στο Νοβγκοροντ που ειναι 200-220 και στο Ιβανοβο που παιρνουν καμια κατοστη Ευρω.σε νομιζω στο Κιεβο μια πωλητρια να παιρνει 65-70 Ευρω μισθο!μου φενονται λιγα?!για την επαρχια και πολλα ειναι εχω ακουσει για μισθους σε κατι χωρια 250-300 Γριβνια.για πες μας εσυ που ξερεις.ποσος ειναι ο μεσος μισθος στο Κιεβο?

Επισκέπτης
Ιωσηφ παντος δε νομιζω στο Κιεβο να παιρνουν τετοια ψίχουλα!?!?μηπως στην επαρχια.στην Ρωσσια οπως εχω πολλες φορες γραψει.κατι τετοιο συμβαινει και στην Ουκρανια υπαρχει μεγαλη διαφορα στους μισθους στη Μοσχα που ενας μεσος μισθος ειναι 700-800 Ευρω.εμας στην Αγια Πετρουπολη που ειναι 450-500 στο Νοβγκοροντ που ειναι 200-220 και στο Ιβανοβο που παιρνουν καμια κατοστη Ευρω.σε νομιζω στο Κιεβο μια πωλητρια να παιρνει 65-70 Ευρω μισθο!μου φενονται λιγα?!για την επαρχια και πολλα ειναι εχω ακουσει για μισθους σε κατι χωρια 250-300 Γριβνια.για πες μας εσυ που ξερεις.ποσος ειναι ο μεσος μισθος στο Κιεβο?

Ορθη η παρατηρησις πολλαπλασιαστε τα ποσα επι δυο, όχιοτι εχει καμια ουσιαστικη διαφορα διοτι ολα στο Κιεβο ειναι 2-3 φορες ακριβωτερα επισης απο την υποδελοιπη ουκρανία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ορθη η παρατηρησις πολλαπλασιαστε τα ποσα επι δυο, όχιοτι εχει καμια ουσιαστικη διαφορα διοτι ολα στο Κιεβο ειναι 2-3 φορες ακριβωτερα επισης απο την υποδελοιπη ουκρανία.
στην Ουκρανια εχουν παραγωγη οποτε ειναι πιο φτηνα στην επαρχια.στη Ρωσσια στο βορρα οι τιμες ειναι τρελες!στην Τσουκοτκα που δεν φυτρωνει ουτε πατατα οι τιμες στα τροφιμα ειναι θα ελεγα 3 φορες απανω απο οτι στην Αγια Πετρουπολη.και στο Νοβγκοροντ δεν θα ελεγα οτι ειναι φτηνοτερα γιατι ολα τα φερνουν απο Αγια Πετρουπολη ειναι τοσο :jerking: οι Ρωσσοι που με το ισχυρο ρουβλι το μονο που πετυχαν ειναι η πατατα της Βραζηλιας ή της Σαουδικης Αραβιας!!!!(ειδα σημερα στο σουπερ μαρκετ ΠΑΤΑΤΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗς ΑΡΑΒΙΑς!που στη Ρωσσια?!?!!!)να ειναι πιο φτηνη απο τη Ρωσσικη!!!!!οποτε στο Νοβγκοροντ εχουν εισαγωμενα προ'ι'οντα που τα φερνουν απο Αγια Πετρουπολη με φορτηγα!!!!για τη Ρωσσια λενε οτι ειναι η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΛΗΘΙΩΝ! СТРАНА ДУРАКОВ  και σιγουρα εχουνε απολυτο δικιο!!!!!!

Επισκέπτης
στην Ουκρανια εχουν παραγωγη οποτε ειναι πιο φτηνα στην επαρχια.στη Ρωσσια στο βορρα οι τιμες ειναι τρελες!στην Τσουκοτκα που δεν φυτρωνει ουτε πατατα οι τιμες στα τροφιμα ειναι θα ελεγα 3 φορες απανω απο οτι στην Αγια Πετρουπολη.και στο Νοβγκοροντ δεν θα ελεγα οτι ειναι φτηνοτερα γιατι ολα τα φερνουν απο Αγια Πετρουπολη ειναι τοσο :jerking: οι Ρωσσοι που με το ισχυρο ρουβλι το μονο που πετυχαν ειναι η πατατα της Βραζηλιας ή της Σαουδικης Αραβιας!!!!(ειδα σημερα στο σουπερ μαρκετ ΠΑΤΑΤΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗς ΑΡΑΒΙΑς!που στη Ρωσσια?!?!!!)να ειναι πιο φτηνη απο τη Ρωσσικη!!!!!οποτε στο Νοβγκοροντ εχουν εισαγωμενα προ'ι'οντα που τα φερνουν απο Αγια Πετρουπολη με φορτηγα!!!!για τη Ρωσσια λενε οτι ειναι η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΛΗΘΙΩΝ! СТРАНА ДУРАКОВ  και σιγουρα εχουνε απολυτο δικιο!!!!!!

;oxi τα μονο εισαγωμενα τροφιμα ειναι τα οπωροκηπευτικα και φρουτα κυριως το χειμωνα, το καλοκαιρι το φαινομενο ελλατουται λογω της εντοπιας παραγωγης που ειναι και καλυτερη επειδη δεν χρησιμοποιουνται λιπασματα , ορμονες κλπ. Η παραγωγη ειναι συνηθως απο αγροτες στα χωραφακια τους στα χωρια αλλα για τις πατατες πχ ο καθε ουκρανος ακομα και στην πολη εχει το δικο του χωραφακι στα περιχωρα οπου φυτευει  πατατες. Εδω όλοι φυτευουν πατατες και ειναι τρομερα ευκολο να βγουνε, υποθετω υπευθυνη ειναι η γη και η επαρκεια νερου.

Επισκέπτης
ως γνωστον εις την ουκρανια ειναι τα λεγομενα "μαυρα χώματα" όντως εδω η γη εχει χρωμα μαυρο όχι καφέ όπως στην ελλαδα και δεν υπαρχουν πετρες ουτε για δειγμα! Εαν καλλιεργουντο συστηματικως τα χωραφια η ουκρανια θα ητο απο τις πλουσιωτερες χωρες στον κοσμο !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και εμας Ιωσηφ φυτευουν πατατες αλλα στη χωρα των ηληθιων ειναι πολυ δυσκολο να της μεταφερουν στις πολεις :2funny:!περσι η Ρωσσια ειχε υπερπαραγωγη σιταριου αλλα εκτος οτι το περισσοτερο δεν το μαζεψαν και ακομα απο αυτο που μαζεψαν το περισσοτερο σαπισε στις αποθηκες!μιλαμε για κρετινους!πιο μαλακες ανθρωπους δεν εχω δει απο τους Ρωσσους! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ατυχώς αναδασμος της γης δεν εχει γινει κι ενω υποτιθεται οτιεχει καταργηθειο κομμουνισμος ουδεις λογος γινεται για επιστροφη των δημευμενων περιουσιων στους νομιμους κληρονομους των ιδιοκτητων. Παραμενει στα κολχοζ και υποθετω θα της βανουνε χερι κι αυτηνης οι διαφοροι όψιμοι καπιταλιστες και μπιζναδόροι που ουδεμιαν σχεσιν εχουν φυσικα με τους πρωην κρατουντας και νυν, αλλαξε ο μανωλιος...

Επισκέπτης
και εμας Ιωσηφ φυτευουν πατατες αλλα στη χωρα των ηληθιων ειναι πολυ δυσκολο να της μεταφερουν στις πολεις :2funny:!περσι η Ρωσσια ειχε υπερπαραγωγη σιταριου αλλα εκτος οτι το περισσοτερο δεν το μαζεψαν και ακομα απο αυτο που μαζεψαν το περισσοτερο σαπισε στις αποθηκες!μιλαμε για κρετινους!πιο μαλακες ανθρωπους δεν εχω δει απο τους Ρωσσους! :2funny: :2funny:

Το εχουμε ξανασυζητησει νομιζω οτιεχουν ισχυρο συναγωνισμο απο τους νοτιους γειτονες τους !

Επισκέπτης
εδω που τα λεμε κι αυτοιτο ιδιο θα νομιζουν για εμας ! Διάβασα οτιυπαρχουν ατομα που πληρωσαν 800 Ε να γαμησουν μια θεια ουτε και γω ξερω απο που.

Επισκέπτης
η αγαμια στην ελλαδα με οτι αυτη συνεπαγεται υπογεννητικοτητα, γηρανση πληθυσμου, ασφαλιστικο αδιεξοδο ειναι αποτα κυριωτερα προβληματα και τεχνηεντως δημιουργημενο.

Επισκέπτης
κάποτε ειχα γνωστον μου εφοπλιστη στην ελλαδα ταξιδευε στην αμερικη και εριχνε και κανα πεος για 2000 δολλαριακια. όταν του ζηταγε ο κηπουρος του να αγοράσουν λεπιδες για το χλοοκοπτικο που κανανε 400 δραχμές τσιναγε !
το μουνι σερνει καράβι...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
κάποτε ειχα γνωστον μου εφοπλιστη στην ελλαδα ταξιδευε στην αμερικη και εριχνε και κανα πεος για 2000 δολλαριακια. όταν του ζηταγε ο κηπουρος του να αγοράσουν λεπιδες για το χλοοκοπτικο που κανανε 400 δραχμές τσιναγε !
το μουνι σερνει καράβι...
επισης ενα παραδειγμα ,εχω προεδρο εταιρειας χαλαει στη ρουμανια-μολδαβια-μεσω εμου βεβαια, γιατι μονος του θαδινε τα διπλοτριπλα :grin:-200ε να γαμισει καριολες απο κωλομπαρα,για 2-3 ωρες του λενε στο 20λεπτο ΠΑΝΤΑ του φευγουν :grin: :helpplea: κ οταν τουπα να στειλει κατι χαρτια, για δικο του θεμα με κουριερ,120-150ε,ηταν πολυ επειγον,ταστειλε με το ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ με 10ευρω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:,ηρθαν μετα απο 5-6 μερες λογω κι ενος μπερδεματος :tickedoff: :jerking:,εχασε κ τη δουλεια :s&m_3:οποτε ειναι συνηθες το φαινομενο τζοσεφ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
επισης ενα παραδειγμα ,εχω προεδρο εταιρειας χαλαει στη ρουμανια-μολδαβια-μεσω εμου βεβαια, γιατι μονος του θαδινε τα διπλοτριπλα :grin:-200ε να γαμισει καριολες απο κωλομπαρα,για 2-3 ωρες του λενε στο 20λεπτο ΠΑΝΤΑ του φευγουν :grin: :helpplea: κ οταν τουπα να στειλει κατι χαρτια, για δικο του θεμα με κουριερ,120-150ε,ηταν πολυ επειγον,ταστειλε με το ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ με 10ευρω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:,ηρθαν μετα απο 5-6 μερες λογω κι ενος μπερδεματος :tickedoff: :jerking:,εχασε κ τη δουλεια :s&m_3:οποτε ειναι συνηθες το φαινομενο τζοσεφ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
στην ερωτηση πως εχουν λεφτα αυτοι ολοι,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ οτι ολοι ειναι πολιτικα διαπλεκομενοι :think:,γι αυτο κι οι υπολυποι πατε "κατα διαολου",οσοι ειστε νομοταγεις δηλ,πληρωνετε φορους συναφειες κ λοιπες σοφιστιες :jerking: :jerking: :jerking: κ μετα ΠΑΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑφΗΦΙΖΕΤΕ,τους ιδιους κ τους ιδιους  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και συνηθως  αυτοι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,οταν επιχειρουν εκτος τετοιου περιβαλοντος πανε επισης κατα διαολου :grin: :grin: :grin:
ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ τους ελληνες επιχειρηματιες,αλλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ,εκει κατω ,που ειναι κ παρα παρα πολλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ για σας κ για τα "μελλοντικα" παιδια μου :S :S :S :S

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ξεκινώ αργά αργά το πόνημα....

ΝΥΧΤΕΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΙΕΒΟ

(ωχ αμάν)

σε συνέχειες...(να κάνουμε και καμμιά δουλιά)

ένθετο παράρτημα του Θρέντ....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ερώτηση...Να πάει κανείς στο Κίεβο?

Τώρα, όχι. Παιδιά ανακάλυψα τη τέλεια ουκρανομουνοπαγίδα......λέγεται διακοπές

Παιδιά επαναλαμβάνω...είναι τρελές για διακοπές....
Παιδιά επαναλαμβάνω...δίνουν και το μουνί τους για διακοπές στη Μεσόγειο στο άψε-σβήσε και κώλο άμα λάχει

Πρόβλημα πρώτο
Που θα τις βρείτε...δε ξέρω...βρείτε τες....δώστε στο Μπλάσκο 10 ευρώ για κάθε γκόμενα που του δίνει το τηλέφωνό της για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα μαζί σας...στο ίντερνετ...στο τηλεφωνικό κατάλογο...βρείτε τες

Πρόβλημα Δεύτερο
Δεν έχουν βίζα...πολλές μπορούν να βρούν βίζα...κάτι κονέ από κόμμα (σπιτονοικοκυρά μου) ...κάτι βραχυπρόθεσμες σπουδές για αγγλίκά και μπείμπυ σίτινγ ...κάτι έχει μείνει από βίζα
και μπορεί να έρθουν...

αν όχι...Συρία, Τουρκία, Ισραήλ, Τυνησία ...η και Κύπρο ...το σίγουρο είναι ένα

θα έρθουν ...είναι όνειρο ζωής για αυτές....

Κάζας σπηκινγκ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ...

σιγά σιγά βρε αδελφέ....

εξάλλου τέσσερις μήνες ήταν αυτοί....(ο ήρωας τραβάει μια τζούρα...πίνει και λίγο από το πολλά βαρυ ...λοξοκοιτάει ενώ το χείλια σφίγγουν από τις αναμνήσεις....)...

τι να πρωτοθυμηθεί Μάσσσα, Βερούσκα, Οξάνα, Ααλα, Ναταλυυία, Ελενα...(Καλούση παιδί μου μη κλαίς)

Εγραψε ο δάσκαλος...μη κοιτάς το κάζα που η δουλια πληρώνει τη κάβλα....

σωστός...

αλλά τι κάβλα ήταν αυτή....απο που να αρχίσω....(ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom