Επισκέπτης
τωρα ενταξει εννοειται οτι για τις ωραιες γκομενες οι δουλειες αυτου του τυπου ειναι ξεκαρφωμα , οτι εν ελλάδι κατι μπαράκια , εφημερίδες, κλπ...
η δικια μου δασκαλε περνει και τα εξτρα απο τον χορηγο.ειναι σαν να εχει δικο τις ανθωπολειο η ρουφιανα.δασκαλε διαβασες που εγραψα για την τελευταια συναντηση που ειχαμε?Τωρα με ανθοπωλισσα δεν τα ειχα ποτε αλλα υποθετω 700-800 ρουβλια οτι κι οι πωλητριες...
η δικια μου δασκαλε περνει και τα εξτρα απο τον χορηγο.ειναι σαν να εχει δικο τις ανθωπολειο η ρουφιανα.δασκαλε διαβασες που εγραψα για την τελευταια συναντηση που ειχαμε?
Ιωσηφ παντος δε νομιζω στο Κιεβο να παιρνουν τετοια ψίχουλα!?!?μηπως στην επαρχια.στην Ρωσσια οπως εχω πολλες φορες γραψει.κατι τετοιο συμβαινει και στην Ουκρανια υπαρχει μεγαλη διαφορα στους μισθους στη Μοσχα που ενας μεσος μισθος ειναι 700-800 Ευρω.εμας στην Αγια Πετρουπολη που ειναι 450-500 στο Νοβγκοροντ που ειναι 200-220 και στο Ιβανοβο που παιρνουν καμια κατοστη Ευρω.σε νομιζω στο Κιεβο μια πωλητρια να παιρνει 65-70 Ευρω μισθο!μου φενονται λιγα?!για την επαρχια και πολλα ειναι εχω ακουσει για μισθους σε κατι χωρια 250-300 Γριβνια.για πες μας εσυ που ξερεις.ποσος ειναι ο μεσος μισθος στο Κιεβο?ε καλως αμα το θετεις ετσι ορθον ειναι 700 ρουβλια ή γκριβεν πωλήτρια πάλι τα ιδια παιρνει 700-800 κάπου εκεί.
Ιωσηφ παντος δε νομιζω στο Κιεβο να παιρνουν τετοια ψίχουλα!?!?μηπως στην επαρχια.στην Ρωσσια οπως εχω πολλες φορες γραψει.κατι τετοιο συμβαινει και στην Ουκρανια υπαρχει μεγαλη διαφορα στους μισθους στη Μοσχα που ενας μεσος μισθος ειναι 700-800 Ευρω.εμας στην Αγια Πετρουπολη που ειναι 450-500 στο Νοβγκοροντ που ειναι 200-220 και στο Ιβανοβο που παιρνουν καμια κατοστη Ευρω.σε νομιζω στο Κιεβο μια πωλητρια να παιρνει 65-70 Ευρω μισθο!μου φενονται λιγα?!για την επαρχια και πολλα ειναι εχω ακουσει για μισθους σε κατι χωρια 250-300 Γριβνια.για πες μας εσυ που ξερεις.ποσος ειναι ο μεσος μισθος στο Κιεβο?
στην Ουκρανια εχουν παραγωγη οποτε ειναι πιο φτηνα στην επαρχια.στη Ρωσσια στο βορρα οι τιμες ειναι τρελες!στην Τσουκοτκα που δεν φυτρωνει ουτε πατατα οι τιμες στα τροφιμα ειναι θα ελεγα 3 φορες απανω απο οτι στην Αγια Πετρουπολη.και στο Νοβγκοροντ δεν θα ελεγα οτι ειναι φτηνοτερα γιατι ολα τα φερνουν απο Αγια Πετρουπολη ειναι τοσοΟρθη η παρατηρησις πολλαπλασιαστε τα ποσα επι δυο, όχιοτι εχει καμια ουσιαστικη διαφορα διοτι ολα στο Κιεβο ειναι 2-3 φορες ακριβωτερα επισης απο την υποδελοιπη ουκρανία.
στην Ουκρανια εχουν παραγωγη οποτε ειναι πιο φτηνα στην επαρχια.στη Ρωσσια στο βορρα οι τιμες ειναι τρελες!στην Τσουκοτκα που δεν φυτρωνει ουτε πατατα οι τιμες στα τροφιμα ειναι θα ελεγα 3 φορες απανω απο οτι στην Αγια Πετρουπολη.και στο Νοβγκοροντ δεν θα ελεγα οτι ειναι φτηνοτερα γιατι ολα τα φερνουν απο Αγια Πετρουπολη ειναι τοσοοι Ρωσσοι που με το ισχυρο ρουβλι το μονο που πετυχαν ειναι η πατατα της Βραζηλιας ή της Σαουδικης Αραβιας!!!!(ειδα σημερα στο σουπερ μαρκετ ΠΑΤΑΤΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗς ΑΡΑΒΙΑς!που στη Ρωσσια?!?!!!)να ειναι πιο φτηνη απο τη Ρωσσικη!!!!!οποτε στο Νοβγκοροντ εχουν εισαγωμενα προ'ι'οντα που τα φερνουν απο Αγια Πετρουπολη με φορτηγα!!!!για τη Ρωσσια λενε οτι ειναι η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΛΗΘΙΩΝ! СТРАНА ДУРАКОВ και σιγουρα εχουνε απολυτο δικιο!!!!!!
και εμας Ιωσηφ φυτευουν πατατες αλλα στη χωρα των ηληθιων ειναι πολυ δυσκολο να της μεταφερουν στις πολεις!περσι η Ρωσσια ειχε υπερπαραγωγη σιταριου αλλα εκτος οτι το περισσοτερο δεν το μαζεψαν και ακομα απο αυτο που μαζεψαν το περισσοτερο σαπισε στις αποθηκες!μιλαμε για κρετινους!πιο μαλακες ανθρωπους δεν εχω δει απο τους Ρωσσους!
![]()
![]()
εδω που τα λεμε κι αυτοιτο ιδιο θα νομιζουν για εμας ! Διάβασα οτιυπαρχουν ατομα που πληρωσαν 800 Ε να γαμησουν μια θεια ουτε και γω ξερω απο που.
επισης ενα παραδειγμα ,εχω προεδρο εταιρειας χαλαει στη ρουμανια-μολδαβια-μεσω εμου βεβαια, γιατι μονος του θαδινε τα διπλοτριπλακάποτε ειχα γνωστον μου εφοπλιστη στην ελλαδα ταξιδευε στην αμερικη και εριχνε και κανα πεος για 2000 δολλαριακια. όταν του ζηταγε ο κηπουρος του να αγοράσουν λεπιδες για το χλοοκοπτικο που κανανε 400 δραχμές τσιναγε !
το μουνι σερνει καράβι...
στην ερωτηση πως εχουν λεφτα αυτοι ολοι,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ οτι ολοι ειναι πολιτικα διαπλεκομενοιεπισης ενα παραδειγμα ,εχω προεδρο εταιρειας χαλαει στη ρουμανια-μολδαβια-μεσω εμου βεβαια, γιατι μονος του θαδινε τα διπλοτριπλα-200ε να γαμισει καριολες απο κωλομπαρα,για 2-3 ωρες του λενε στο 20λεπτο ΠΑΝΤΑ του φευγουν
![]()
κ οταν τουπα να στειλει κατι χαρτια, για δικο του θεμα με κουριερ,120-150ε,ηταν πολυ επειγον,ταστειλε με το ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ με 10ευρω
![]()
![]()
![]()
,ηρθαν μετα απο 5-6 μερες λογω κι ενος μπερδεματος
![]()
,εχασε κ τη δουλεια
οποτε ειναι συνηθες το φαινομενο τζοσεφ
![]()
![]()
![]()
![]()