Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ναι...ο θείος από το Σικάγο....θα φέρω μια πατρινιά κολλητή μου να κάνει την αλβανίδα...να δούμε τότε πως θα αντιδράσουν οι δικές σου

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι...ο θείος από το Σικάγο....θα φέρω μια πατρινιά κολλητή μου να κάνει την αλβανίδα...να δούμε τότε πως θα αντιδράσουν οι δικές σου
καζα εγω δεν κολονο πουθενα να ξερεις.η κολλητη σου η πατρινια να μην κολοση.ειναι καλο μουνι τουλαχιστον? να κανουμε καμια τραμπα καλη αν ειναι.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πλάκα πλάκα αν ψήναμε τίποτα μαντονιτσες δικές μας που πηγαίνουν σε κάτι ψυρρή και γκάζια και κουφονήσια να κάνουν τις σλοβένες για να κόψουμε το τσαμπουκά των ανατολικών ..θα γαμούσαμε και τις δικές μας....δύο σε ένα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δε κολώνει πουθενά η πατρινιά (από το Ρίο είναι) ...μιλάμε είναι μεγάλο αλάνι....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν ξερω.αλλα αυτοι ειναι Μολδαβοι δουλευουν ενας σε πλυντηριο αυτοκηνιτων ο αλλος σε ενα σουβλατζιδικο και ξερω και μερικους αλλους.ολοι λενε οτι εκει το μουνι ειναι πιο ευκολο.ολα ειναι 4-5 φορες πιο φτηνα απο'δω  και οτι εδω ουτε γυριζουν να τους κοιταξουν.ενω εκει εχουν επυτηχιες.αν παω θα εχω γνωμη.
ρε δημητρη αυτοι που λες εσυ, σε αυτες που λεω εγω ουτε που διανοουνται να τις μιλησουνε,οχι να τις γαμησουνε
εν ταξει τετοιοι εχουνε κατι μπαζα,η αν ειναι και καμια καλη τη γαμανε 1000 απο τους κΑΛΟΥς
τετοιες φασεις εγω,δηλ με αντρα-γκομενο που δουλευει στη ρωσσια, εχω παρει κανα 5νταρι,κ μπαμ μπαμ,αλλα στα απο χωρια κυριως ειναι αυτες η απο κωλοσυνοικιες,λυσεις αναγκης και μονο για μια φορα,η καμμια πιπα το πρωι,μετα απο αποτυχημενη εξοδο σε κλαμπ
φαντασου οτι αυτες που βρηκα εγω,κανα 5αρι,ειναι διαλογη απο ουτε ξερω ποσες,μπαζα του μπαζου,που μεσω καποιων γνωρισα στα χωρια βασικα

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
καλότατο μουνί...δεν είναι μικρή όμως...εκεί στα 40...αλλά για τον γαμοξάδελφο θα είναι η μις τηνείτζερ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να σας καληνυχτίσω ...γιατί πέραν ενός πούτσου...εχουμε και δουλιές αύριο.....

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
καλότατο μουνί...δεν είναι μικρή όμως...εκεί στα 40...αλλά για τον γαμοξάδελφο θα είναι η μις τηνείτζερ
παροτι δε με αφορα,αν και στη πατρα ειμαι τωρα,πρεπει να μπει οριο ηλικιας των συζητουμενων γυναικων μαξιμουμ τα 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στα 40 η γυναικα απεχει απο 8 εως 14 χρονια απο την εμηνοπαυση,δηλ το "ερωτικο" της θανατο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν ειναι καλο μουνι την γαμαω και εγω καζα.και ας το γαμοξαδερφο να χαιρετε.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αν ερθουν και μεινουν μαζι μου 1000%!μπορει να μην της γαμαω μαζι παρτουζα αλλα ξεχωριστα.παντος να ερθουν να μενουν μαζι μου και να μην γαμιομαστε ολοι δεν γινεται!
μαλλον θα μετακομισω αγια πετρουπολη κανα μηνα τον αυγουστο!!!!!!!!!!!
οκ μιτσο,ληξις του θεματος,με καλυψες

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες τι εγινε? γαματε ολοι σας? η την πεσατε για υπνο?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε φιλε ρεντ σε εχω για εξυπνο.μην τρως παραμυθια και εσυ.
κοιτα παντα ειμαι επιφυλακτικος,αλλα πετρουπολη θελω να παω να τη δω ουτως η αλλως,εσυ τωρα με το μιτσο ανοιξατε κοντρα ανευ λογου κατ εμε παντα,αλλα βλεπω οτι ο μιτσος "θεμα" παρουσιαζει,που εδω θα τον στεναχωρησω ισως,αλλου, εκει που εγω παω,δυσκολα θα παρουσιαζε κατι αντιστοιχο,ειδικα αν δε τα "χωνει",που δεν νομιζω ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
οποτε μια επι τοπου εξεταση,οταν κι εαν ,γινει,θα μου λυσει κ μενα αποριες,οχι για το μιτσο,αλλα για τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της  πρωην ΕΣΣΔ και τις παρτουζιακες δυνατοτητες ανα περιοχη-αυτο για τον "καζα"!!!!!!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα παντα ειμαι επιφυλακτικος,αλλα πετρουπολη θελω να παω να τη δω ουτως η αλλως,εσυ τωρα με το μιτσο ανοιξατε κοντρα ανευ λογου κατ εμε παντα,αλλα βλεπω οτι ο μιτσος θεμα παρουσιαζει,που εδω θα τον στεναχωρησω ισως,αλλου εκει που εγω παω,δυσκολα θα παρουσιαζε κατι αντιστοιχο,ειδικα αν δε τα "χωνει",που δεν νομιζω
οποτε μια επι τοπου εξεταση,οτασν κι αν ,γινει,θα μου λυσει κ μενα αποριες,οχι για το μιτσο,αλλα για τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΕΣΣΔ
φιλε εμενα παντως οι φωτο που βγαινει με τις γκομενες μου θυμιζει ελληνα βλακα τουριστα που πηγε διακοπες και λεει στις γκομενες << hello ειμαι απο ελλαδα να βγουμε μια φωτογραφια?>> και αυτες δεν του χαλανε το χατιρη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε εμενα παντως οι φωτο που βγαινει με τις γκομενες μου θυμιζει ελληνα βλακα τουριστα που πηγε διακοπες και λεει στις γκομενες << hello ειμαι απο ελλαδα να βγουμε μια φωτογραφια?>> και αυτες δεν του χαλανε το χατιρη.
δεν θα σε σχολιασω φουκαρα απλως θα βαλω τη φωτο.ας κρινει ο κοσμος αν ειναι ετσι οπως τα λες!!!ποιος ξερει ποσο καιρο εχεις να γαμισεις.σφεντονα τον εχεις κανει :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom