dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω δεν ειμαι υπερ του κομουνισμου.για μενα το κακο που εκανε ο Παπαδοπουλος ηταν που ξεσκιστηκε να παιρνει δανεια.πηρε πιο πολλα δανεια την επταετια απο οσα δεν ειχε παρει το Ελληνικο κρατος απο το 1828 που αναγνωριστηκε.αλλα ο Γιωργος Παπαδοπουλος ΔΕΝ προδωσε ΔΕΝ δεχτηκε να αποσυρει την μεραρχια απο την Κυπρο για αυτο και τον καθεραισανε οι Αμερικανοι και βαλανε τον Ιωαννιδη που δεχτηκε να κανει αυτο το εγγλημα!καταλαβαιτε το οι εχθροι της Ελλαδας ειναι οι φονιαδες των λαων οι Αμερικανοι.οι Αμερικανοι φταινε για ολα τα κακα που γιναν στην Ελλαδα απο το 1945 μεχρι σημερα!Σόρρυ Δάσκαλε δεν σας καταλαβένω, παρακαλώ γίνεται πιο σαφής.
Εγώ το έχω δηλώσει καθαρά, ειμαι αντικουμουνηστής και πιστεύω ότι εδώ γίνεται πατριωτικό έργον.
Προσπαθώ να δώσω να καταλάβουν οι νεότεροι συμμαθητές μου που δεν έζησαν την ελευθεριά και προκοπή του τόπου μας, επί των ημερών της Εθνικοσωτηρίου Επαναστάσεως ότι όλοι μας ζουσαμε καλύτερα.
Δλδ, δεν είναι σωστό να ομολογώ ότι φέρεται στον λόγον σας, πολλας ομοιότητες, του σωτήρα μας Γεωργιού Παπαδοπούλου