Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Εδιάβαζον σε άλλο θεμα για τον Τσεχο πιλοτο του ενοικιασμενου αεροπλανου απο την Ολυμπιακή που αρνηθηκε να πετάξει  με το αγιο φως διότι λεει θα υπηρχε στο αεροσκαφος φλογα:

Πρώτον εγώ θυμαμαι πριν απο τριάντα χρονια και φλογες υπήρχαν στα αεροσκαφη,και τσιγαρα και πιπες και ψαλιδια και μαχαίρια και σπρευ και οτι ηθελες/ Και ποτέ δεν θυμαμαι κανενα αεροσκαφος να πιασε φωτιά και να πεσε εξ αιτιας τετοιας πυρκαγιας.
Δευτερον οπου και να βρισκεσαι πρεπει να σεβεσαι τα ηθη και εθιμα της χωρας και να μην προσπαθεις να κανεις τον έξυπνο.
Τρίτον αμφισβητουσαν ορισμενοι το άγιον φως. Ε- εντάξει αναβει κατα θαυματουργό τρόπο από την επαφή του θειικου οξεος με το υπερμαγγανικό κάλιο! Ρε παιδιά για τ όνομα του Θεου, προκειται περι ωραιώτατου εθίμου δεν χρειάζεται να το γαμαμε...
Τεταρτον το πιο επιτυχημενο προιόν που κανανε εξαγωγη οι ρωμιοι αυτοκρατορες και χρησιμοποιειται εως τωρα στην Ουκρανία ειναι η Ορθοδοξία. Παρεπιπτοντως εδω οι παπαδες , τουλαχιστον οι πιο πολλοι, δεν ειναι και πανηδες.
Πιστευω οτι το θεμα στην χωρα μας χαλασε απο τους Τουρκους οι οποιοι ειχανε την συνηθεια λογω της κτηνωδίας των, ο πιο μεγάλος να γαμει καιτον πιο μικρό ή πιο αδύνατο. Γι αυτό απο τουρκοκρατιας προωθουνται τετοια ατοπμα στα δημοσια αξιωματα για να ειναι του χεριου τους ή του πεους τους. Όποιος αμφισβητει ας διαβασει την ιστορία του Φραντζή σχετικως με τον γυιο του μεγαλου Δουκός Νοταρα κι απο εκει θα καταλάβει...
Άντε  για να σας παρασυρω εγώ σημερα...

Eιληκρινά 1+000000000000000000000000000000000000000000000χιλάδες μηδενικά
Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

άλλωστε είσαι τελειόφοιτος της Πατριαρχικής σχολής των Ιερο-σολίμων  :priest: :priest: αν δεν με απατά η μνήμη μου, πριν την φοιτησή σου στην Παιδαγωγική Ακαδημία ....Τ (θα ρωτήσω τον αδελδό μου να έχει φωτογραφία σου, να την ποστάρω)

Θα ήθελα να πω τέλος ότι δεν έχω καμία σχέση με κάποιον κύριο Τρίκαρδο, άλλωστε μου έφαγε και τα χρήματα της ενγραφής μου στη σχολή Ουκρανολογίας

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
δασκαλε μετα απο απουσια 5 ημερων η ουκρανιδα σημερα με πηρε τηλεφωνο.(μαλλον θα γινει βραδυνη συναντηση σημερα).δασκαλε αφου μου ευχηθηκε και τα σχετικα,τη ρωτησα πως περασε το πασχα, μου ειπε οτι ηρθε ενας ξαδερφος τις μανας τις και πηγανε και κανανε πασχα στο εξοχικο του.δασκαλε μου μυριζει κατι υποπτο αυτο,μαλλον κανενας γαμοξαδερφος τις μανας τις θα ειναι.θα μαθω τι παιζετε,και θα αναφερω λεπτομερεις κατα την βραδυνη μου αναφορα.

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
δασκαλε μετα απο απουσια 5 ημερων η ουκρανιδα σημερα με πηρε τηλεφωνο.(μαλλον θα γινει βραδυνη συναντηση σημερα).δασκαλε αφου μου ευχηθηκε και τα σχετικα,τη ρωτησα πως περασε το πασχα, μου ειπε οτι ηρθε ενας ξαδερφος τις μανας τις και πηγανε και κανανε πασχα στο εξοχικο του.δασκαλε μου μυριζει κατι υποπτο αυτο,μαλλον κανενας γαμοξαδερφος τις μανας τις θα ειναι.θα μαθω τι παιζετε,και θα αναφερω λεπτομερεις κατα την βραδυνη μου αναφορα.

Ουκρανός ξάδερφος της μάνας της με εξοχικό στην Ελλάδα !  Πολυ κονομημένος! Ποιος ειναι Ο Μπλαχίν?
Αναμένουμε την βραδυνη σου αναφοράν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εδιάβαζον σε άλλο θεμα για τον Τσεχο πιλοτο του ενοικιασμενου αεροπλανου απο την Ολυμπιακή που αρνηθηκε να πετάξει  με το αγιο φως διότι λεει θα υπηρχε στο αεροσκαφος φλογα:

Πρώτον εγώ θυμαμαι πριν απο τριάντα χρονια και φλογες υπήρχαν στα αεροσκαφη,και τσιγαρα και πιπες και ψαλιδια και μαχαίρια και σπρευ και οτι ηθελες/ Και ποτέ δεν θυμαμαι κανενα αεροσκαφος να πιασε φωτιά και να πεσε εξ αιτιας τετοιας πυρκαγιας.
Δευτερον οπου και να βρισκεσαι πρεπει να σεβεσαι τα ηθη και εθιμα της χωρας και να μην προσπαθεις να κανεις τον έξυπνο.
Τρίτον αμφισβητουσαν ορισμενοι το άγιον φως. Ε- εντάξει αναβει κατα θαυματουργό τρόπο από την επαφή του θειικου οξεος με το υπερμαγγανικό κάλιο! Ρε παιδιά για τ όνομα του Θεου, προκειται περι ωραιώτατου εθίμου δεν χρειάζεται να το γαμαμε...
Τεταρτον το πιο επιτυχημενο προιόν που κανανε εξαγωγη οι ρωμιοι αυτοκρατορες και χρησιμοποιειται εως τωρα στην Ουκρανία ειναι η Ορθοδοξία. Παρεπιπτοντως εδω οι παπαδες , τουλαχιστον οι πιο πολλοι, δεν ειναι και πανηδες.

Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά διδάσκαλε. Δεν γνωρίζω αν στην Ουκραΐνα υπάρχει το έθιμο των κόκκινων αυγών αλλά αν ναι ελπίζω να τους τσάκισες τα τσόφλια.

Κατά δεύτερον επειδή συμμετείχα και εγώ στο νήμα περί της διακομιδής του Αγίου Φωτός έχω να πω τα ακόλουθα και να απαντήσω σημείον προς σημείου στα γραφόμενα σου:

Εισαγωγή: Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, δηλαδή φλόγες πάνω σε αεροπλάνα ή γενικά μεταφορικά μέσα. Αεροπλάνα, τραίνα, λεωφορεία, φορτηγά αυτοκίνητα, κρουαζιερόπλοια έχουν πιάσει φωτιά και πολλές ζωές έχουν χαθεί από αβλεψίες και για πράγματα που θεωρούνταν ασήμαντα.

Πρώτον: πριν από 30 χρόνια δεν υπήρχαν στα αεροπλάνα ανιχνευτές καπνού (smoke detectors) όπως σήμερα. Λόγω ατυχημάτων και λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος τώρα υπάρχουν ανιχνευτές τόσο στις τουαλέτες όσο και στους χώρους μεταφοράς φορτίων. Οι ανιχνευτές αυτοί πιθανόν να ενεργοποιούνται με τον καπνό της φλόγας.
Δες εδώ ένα βιντεάκι για ένα πολύ γνωστό αεροπορικό ατύχημα:
[googlevid=425,350]]
Επίσης έχουν αλλάξει σημαντικά οι κανονισμοί ασφαλείας λόγω τρομοκρατικών ενεργειών. Δες πχ τι θεωρείται από τον νόμο όπλο και επομένως δεν μπορεί να μεταφέρεται σε αεροπλάνο. Και δεν μιλάω για κανένα αμερικάνικο νόμο αλλά για τον Ν. 2168/1993.

Δεύτερον: Ο πιλότος πριν απ'όλα πρέπει να εφαρμόζει τους κανονισμούς ασφαλείας για τις πτήσεις. Αυτό άλλωστε απαιτούν και οι διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας. Και αυτή είναι η προτεραιότητα και όχι τα τοπικά ήθη και έθιμα. Δηλαδή αν κανένας ινδουϊστής θέλει να ταξιδέψει με την ιερή του αγελάδα να την πάρει μαζί του;

Τρίτον: δεν ξέρω με αυτή την φάμπρικα που άνοιξε με τα ταξιδάκια στα Ιεροσόλυμα αλλά πριν 30 χρόνια πως κάναμε ανάσταση; Έρχονταν και τότε το Άγιο Φως από την Ιερουσαλήμ κάθε Μεγάλο Σάββατο βράδυ;
Το θέμα είναι ότι μερικοί έχουν βρει έναν ωραίο τρόπο για να κάνουν το ταξιδάκι τους και μερικοί πολιτικοί έναν άκοπο τρόπο για να προβάλλονται και να εμφανίζονται στην τηλεόραση. Και όλα αυτά με τα χρήματα του κράτους.
Κανένας δεν θα είχε αντίρρηση η εκκλησία να διοργάνωνε την διακομιδή με δική της πρωτοβουλία, να μίσθωνε τα αεροπλάνα, να αποζημίωνε τα πλωτά του Λιμενικού και γενικώς να αναλάμβανε όλα τα έξοδα.

Τέταρτον: θα προτιμούσαμε να είχαμε και άλλες εξαγωγές στην Ουκρανία πλην της ορδοδοξίας και του Ιωσήφ Μπλάσκου. Εξαγωγές που θα ενίσχυαν την οικονομία της χώρας μας και θα μείωναν την διαρροή των Ευρώ που μαζεύουν εδώ οι Ουκρανίδες CT, CG, πουτάνες και πουτάνες γενικώς και τα οποία εξάγουν και επενδύουν στην χώρα τους.

Επισκέπτης
Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά διδάσκαλε. Δεν γνωρίζω αν στην Ουκραΐνα υπάρχει το έθιμο των κόκκινων αυγών αλλά αν ναι ελπίζω να τους τσάκισες τα τσόφλια.

Κατά δεύτερον επειδή συμμετείχα και εγώ στο νήμα περί της διακομιδής του Αγίου Φωτός έχω να πω τα ακόλουθα και να απαντήσω σημείον προς σημείου στα γραφόμενα σου:

Εισαγωγή: Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, δηλαδή φλόγες πάνω σε αεροπλάνα ή γενικά μεταφορικά μέσα. Αεροπλάνα, τραίνα, λεωφορεία, φορτηγά αυτοκίνητα, κρουαζιερόπλοια έχουν πιάσει φωτιά και πολλές ζωές έχουν χαθεί από αβλεψίες και για πράγματα που θεωρούνταν ασήμαντα.

Πρώτον: πριν από 30 χρόνια δεν υπήρχαν στα αεροπλάνα ανιχνευτές καπνού (smoke detectors) όπως σήμερα. Λόγω ατυχημάτων και λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος τώρα υπάρχουν ανιχνευτές τόσο στις τουαλέτες όσο και στους χώρους μεταφοράς φορτίων. Οι ανιχνευτές αυτοί πιθανόν να ενεργοποιούνται με τον καπνό της φλόγας.
Δες εδώ ένα βιντεάκι για ένα πολύ γνωστό αεροπορικό ατύχημα:

Επίσης έχουν αλλάξει σημαντικά οι κανονισμοί ασφαλείας λόγω τρομοκρατικών ενεργειών. Δες πχ τι θεωρείται από τον νόμο όπλο και επομένως δεν μπορεί να μεταφέρεται σε αεροπλάνο. Και δεν μιλάω για κανένα αμερικάνικο νόμο αλλά για τον Ν. 2168/1993.

Δεύτερον: Ο πιλότος πριν απ'όλα πρέπει να εφαρμόζει τους κανονισμούς ασφαλείας για τις πτήσεις. Αυτό άλλωστε απαιτούν και οι διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας. Και αυτή είναι η προτεραιότητα και όχι τα τοπικά ήθη και έθιμα. Δηλαδή αν κανένας ινδουϊστής θέλει να ταξιδέψει με την ιερή του αγελάδα να την πάρει μαζί του;

Τρίτον: δεν ξέρω με αυτή την φάμπρικα που άνοιξε με τα ταξιδάκια στα Ιεροσόλυμα αλλά πριν 30 χρόνια πως κάναμε ανάσταση; Έρχονταν και τότε το Άγιο Φως από την Ιερουσαλήμ κάθε Μεγάλο Σάββατο βράδυ;
Το θέμα είναι ότι μερικοί έχουν βρει έναν ωραίο τρόπο για να κάνουν το ταξιδάκι τους και μερικοί πολιτικοί έναν άκοπο τρόπο για να προβάλλονται και να εμφανίζονται στην τηλεόραση. Και όλα αυτά με τα χρήματα του κράτους.
Κανένας δεν θα είχε αντίρρηση η εκκλησία να διοργάνωνε την διακομιδή με δική της πρωτοβουλία, να μίσθωνε τα αεροπλάνα, να αποζημίωνε τα πλωτά του Λιμενικού και γενικώς να αναλάμβανε όλα τα έξοδα.

Τέταρτον: θα προτιμούσαμε να είχαμε και άλλες εξαγωγές στην Ουκρανία πλην της ορδοδοξίας και του Ιωσήφ Μπλάσκου. Εξαγωγές που θα ενίσχυαν την οικονομία της χώρας μας και θα μείωναν την διαρροή των Ευρώ που μαζεύουν εδώ οι Ουκρανίδες CT, CG, πουτάνες και πουτάνες γενικώς και τα οποία εξάγουν και επενδύουν στην χώρα τους.

Πώ πώ σειρά ολοκληρων πολλων και σοβαρών παρατηρήσεων.
Χρόνια πολλά Βολταίρε και συγχαρητηρια για το επιπεδό σου στο οποίο ξεχωρίζω εσένα και τον Σαίξπηρ. Αρχίζω :

«Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά διδάσκαλε. Δεν γνωρίζω αν στην Ουκραΐνα υπάρχει το έθιμο των κόκκινων αυγών αλλά αν ναι ελπίζω να τους τσάκισες τα τσόφλια.»

Όντως και υπάρχει, η ουκρανία καθε χρόνο γίνεται και χριστιανικότερη , ο κόσμος εδώ επανα- χριστιανίζεται όλο και  περισσότερο, ας μην ξεχνούμε ότι οι περισσότεροι ορθόδοξοι βρισκονται στην ρωσία ουκρανία

»Εισαγωγή: Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, δηλαδή φλόγες πάνω σε αεροπλάνα ή γενικά μεταφορικά μέσα. Αεροπλάνα, τραίνα, λεωφορεία, φορτηγά αυτοκίνητα, κρουαζιερόπλοια έχουν πιάσει φωτιά και πολλές ζωές έχουν χαθεί από αβλεψίες και για πράγματα που θεωρούνταν ασήμαντα.
Πρώτον: πριν από 30 χρόνια δεν υπήρχαν στα αεροπλάνα ανιχνευτές καπνού (smoke detectors) όπως σήμερα. Λόγω ατυχημάτων και λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος τώρα υπάρχουν ανιχνευτές τόσο στις τουαλέτες όσο και στους χώρους μεταφοράς φορτίων. Οι ανιχνευτές αυτοί πιθανόν να ενεργοποιούνται με τον καπνό της φλόγας.:»

Ρε Βολταίρε επιδή εισαι μιας ηλικίας και συ θυμασαι ότι το καπνισμα και η φλογα αναπτηρος στα αεροπλάνα επιτρεπότανε. Καλώς απαγορευτηκε γιατι ο χωρος ητανε περιορισμενος και ντουμανιαζε αλλά τοσα χρονια εγω προσωπικως δεν θυμαμαι να πεσε κανα αεροπλάνο επειδή άρπαξε φωτιά η καμπινα των επιβατων απο τσιγάρο.

«Επίσης έχουν αλλάξει σημαντικά οι κανονισμοί ασφαλείας λόγω τρομοκρατικών ενεργειών. Δες πχ τι θεωρείται από τον νόμο όπλο και επομένως δεν μπορεί να μεταφέρεται σε αεροπλάνο. Και δεν μιλάω για κανένα αμερικάνικο νόμο αλλά για τον Ν. 2168/1993.»

Τώρα εδώ εχουμε δυο καραμέλες¨:

Την τρομοκρατία (διεθνή καραμέλα) και την οπλοκατοχή στην Ελλάδα.

Για την διεθνη καραμέλα. Η τρομοκρατία αποτελει προσχημα για την καταστολή των προσωπικών ελευθεριών διεθνώς.Tελεια και παύλα.
Εάν κόπτοντο τοσο πολύ η ΗΠΑ και η Μιkρή Βρεττανία για την ίαση του φαινομένου,
θα εφρόντιζαν  για την επιστροφή των παλαιστινίων στην πατρίδα τους που απο κει ξεκινανε όλα τα προβλήματα.
Εάν πάλι δεν το ηθελαν και στ αρχίδια τους ας μην παιρνανε άραβες επιβατες ή μουσουλμάνους και τεέιωσε το πρόβλημα ! Όλα αυτά ειναι προσχήματα...

Δευτερον για την ελληνική καραμέλα.
Απαξιώ να διαβασω τον γελοίο νόμο, προιόν οπισθογεμών και αργυρωνήτων. Στην Ελλάδα όλα (λαβες, κοντάκια, νουντσάκου, σούρικεν  θεωρούνται όπλα! Θα επρότεινα επομένως  οι μπάτσοι που φυλανε τους οπισθογεμείς να έχουν όχι πιστόλια και αυτόματα αλλά σουρικεν και νουντσάκου!
Στην χώρα μας για τους κρατουντας ο μεγαλύτερος εχθρός δεν ειναι οι Τουρκοι, που τους γλείφουνε παντοιοτρόπως αλλά ο λαός, μπας και ξυπνησει! Γι αυτό και φροντίζουν να ειναι άοπλος! Τώρα αν μας σκοτώνουν τ αλμπάνια στ αρχίδια τους, αυτοι σωματοφύλακες και όπλα έχουν κι αν αυριο κανουν ντου οι τουρκοι και μας σφαξουν όλους και πάλι στ αρχίδια τους αυτοί θα φυγουν στην Ελβετία και στην αμερική για να ροκανίζουν όσα έχουν μαζέψει (με μοχθο φυσικά...)

«Τρίτον: δεν ξέρω με αυτή την φάμπρικα που άνοιξε με τα ταξιδάκια στα Ιεροσόλυμα αλλά πριν 30 χρόνια πως κάναμε ανάσταση; Έρχονταν και τότε το Άγιο Φως από την Ιερουσαλήμ κάθε Μεγάλο Σάββατο βράδυ;
Κανένας δεν θα είχε αντίρρηση η εκκλησία να διοργάνωνε την διακομιδή με δική της πρωτοβουλία, να μίσθωνε τα αεροπλάνα, να αποζημίωνε τα πλωτά του Λιμενικού και γενικώς να αναλάμβανε όλα τα έξοδα.»

Ναι μεν αλλά...
Επι της ουσίας εχεις δίκαιον. Αλλά...
Δυστυχώς πρεπει να λάβουμε μετρα τα οποια να τονιζουν το θρησκευτικό συναίσθημα διότι καλως ή κακως η ορθοδοξια αποτελει συνεχεια του ελληνισμου και ειμαστε ζωσμένοι από παντου και τωρα έχουμε και την5η φαλαγγα βαλει μεσα...  Εντάξει  μην αρχισουμε κουβεντα ποσους έσφαξαν, ουτε και πιστευω στον θεο των Χριστιανων και των εβραίων αλλα αποτελει εθνική αναγκαιότητα να κάνουμε μόκο.
Αν θελείς κακως η  εκκλησία δεν πληρώνει φόρους.Και κακως ουσυαστικά απαγορευονται άλλες εκκλησίες στην ελλάδα (ας δοκιμάσει καποιος να ακολουθει το πατρωο ημερολογιο και μαυρο φιδι που τον εχει φαει).

«Τέταρτον: θα προτιμούσαμε να είχαμε και άλλες εξαγωγές στην Ουκρανία πλην της ορδοδοξίας και του Ιωσήφ Μπλάσκου. Εξαγωγές που θα ενίσχυαν την οικονομία της χώρας μας και θα μείωναν την διαρροή των Ευρώ που μαζεύουν εδώ οι Ουκρανίδες CT, CG, πουτάνες και πουτάνες γενικώς και τα οποία εξάγουν και επενδύουν στην χώρα τους.»

Αμ εδώ σε θελω !

Ξερεις ποιοι ειναι οι μεγαλύτεροι εξαγωγεις εδώ? Οι τουρκοι !
Γιατί ? Διότι ο κ. Ali Cara που τον διεδέχθη ο κ. Σταυρόπουλος διελύσανε την ελληνική βιοτεχνία. Ο πρώτος με τους τοκογλύφους και τα πανωτόκια (που διετήρησε ο δευτερος) και ο δευτερος με τα συνδικάτα όπου ερχόταν ο καθε αλήτης και σου κλεινε την επιχείρηση με το έτσι θελω. Και οι δυο μαζί με το ΙΚΑ που ποση ηταν η εισφορά το 1977 και ποση το 2007 γιανα γαμα τζαμπα ο καθε κυριος Βοθρολομαίος!

Αυτά τα ολιγα....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:huh: :huh: :huh: :huh: Εγώ επειδή είμαι απο χωριό και αυτά είναι πολυ επιστημονικά δεν τα καταλαβένου μήπως μπορείτε να επικεντρωθέιτε επι του μαθήματος δια τις Ουκρανίδας το αμνί ?????????? :huh: :huh: :huh:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

Εξαγωγές που θα ενίσχυαν την οικονομία της χώρας μας και θα μείωναν την διαρροή των Ευρώ που μαζεύουν εδώ οι Ουκρανίδες CT, CG, πουτάνες και πουτάνες γενικώς και τα οποία εξάγουν και επενδύουν στην χώρα τους.
[/quote]
αγαπητε οι ουκρανες ρουμανες κ λοιπα,απο παντου θελουν να τα παρουν,εδω ομως κ σε νοτια ιταλια-ισπανια βρισκουν κ τα κανουν,εγω απειρες περιπτωσεις που τους ταχουν φαει εχω δει στις ανωτερω χωρες(κ βεβαια γυναικες της πλακας ετσι,ογδοη διαλογη απο χαρακτηρα  εμφανιση,ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, στα ορια του ανεκτου)απο ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ,ΟΛΑΝΔΟΥΣ ΚΛΠ κανονικους ευρωπαιους,δεν ταχω δει αυτα,ισως να υπαρχουν καποια μεμονομενα μαλακοπεριστατικα
ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ,ο "λαος εχει τις γυναικες-και τους ηγετες-που του αξιζουν"?
το λεω οχι για αμπελοφιλοσοφια,αλλα επειδη απο τα συμφραζομενα κ τις παραδοχες που βλεπω ΕΔΩ στο συγκεκριμενο σαιτ,ειναι κ εδω πολλοι διαθεσιμοι να τα ¨χωσουν" οταν βρουν την καταλληλη (ψοφια) "μουναρα" απο ουκρανορουμανομολδαβοαλβανιες κλπ
ο μιτσος 29,αναμεσα στα ακραια που λεει,εχει δωσει κ καποια αξιωματα οπως π.χ γυναικες ανω των 28-30 χρ, ειναι τελειωμενες,χαρη τους κανεις αμα τις γαμας εκει,επισης,ισχυει δυστυχως το "δωσε θαρρος στο χωριατη κ σου ανεβηκε στη πλατη" κ αυτες αλλα κ το σοι,κορες πατεραδες αδερφια κλπ,αναλογα ποσα εχεις τοσοι πιο πολλοι παλευουν ν ανεβουν
ΒΕΒΑΙΑ μπορεις να παρεις κ ειδικα κ μονο απο ουκρανια-ρωσια,αστερι γυναικα,μουναρα κυρια κ με επιπεδο,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ αν μπορεις να εισαι εκει,να γνωρισεις 10,20,50 100 κοπελλεσ,οχι διπλοχωρισμενες κ χηρες, κ μετα να καταληξεις με καποια
Αν ψαχνεις ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΟΥ, γυρω απο την πλ.βικτωριας η οπου αλλου εντος της χωρας,μαλλον θα συμπληρωσεις το παζλ των απανταχου ταλαιπωρουμενων κ  ενιοτε υπερκεραταδων ως ειθιστε,ειδικα το θερος που παει η γυναικα να δει τους δικουσ της,κ να αναζητησει την αυτοεπιβεβαιωση στα πατρια της εδαφη,που τοσο της ειχε λειψει
δεν ειναι πεσιμιστικο το κειμενο,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ειναι,να μην μπλεκουμε την πουτσα με τη βουρτσα,γιατι αγαπητοι,τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας,ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,απλα καλυτερες δυνατοτητες επιλογης

,

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το λεω οχι για αμπελοφιλοσοφια,αλλα επειδη απο τα συμφραζομενα κ τις παραδοχες που βλεπω ΕΔΩ στο συγκεκριμενο σαιτ,ειναι κ εδω πολλοι διαθεσιμοι να τα ¨χωσουν" οταν βρουν την καταλληλη (ψοφια) "μουναρα" απο ουκρανορουμανομολδαβοαλβανιες κλπ

συμφωνώ απολύτος αλλά αυτο που υπογράμμισα μου άρεσε περισσότερο απο όλλα.

τίς ευχές μου και υγεία  φίλε μου Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε.

Επισκέπτης
συμφωνώ απολύτος αλλά αυτο που υπογράμμισα μου άρεσε περισσότερο απο όλλα.

τίς ευχές μου και υγεία  φίλε μου Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε.

Εντάξει μου βαζετε τον αφρό (ουκρανίδες) με την μουργα! (ρουμάνια, μολβαβίδες κι αλμπάνια!)
Ήμαρτον! Βανει κι η μυλωνου τον αντρα της με τους πραματευτάδες!

Επισκέπτης
Εξαγωγές που θα ενίσχυαν την οικονομία της χώρας μας και θα μείωναν την διαρροή των Ευρώ που μαζεύουν εδώ οι
ΒΕΒΑΙΑ μπορεις να παρεις κ ειδικα κ μονο απο ουκρανια-ρωσια,αστερι γυναικα,μουναρα κυρια κ με επιπεδο,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ αν μπορεις να εισαι εκει,να γνωρισεις 10,20,50 100 κοπελλεσ,οχι διπλοχωρισμενες κ χηρες, κ μετα να καταληξεις με καποια
,

Λοιπόν εγώ που είμαι λέω χίλιες πρεπει να γνωρίσεις και πάλι λίγες λέω...
Τέτοια περίπτωση εμενα μου τυχαίνει καθε τεσσερα χρόνια...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εντάξει μου βαζετε τον αφρό (ουκρανίδες) με την μουργα! (ρουμάνια, μολβαβίδες κι αλμπάνια!)

Δίκιο έχεις δάσκαλε το έχω δείξη ξανά μπορεί η μούργα να κάνει αυτο που κάνει η Ουκρανέζα ??? δέν μπορεί.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
tzosef δικιο εχεις στο διαχωρισμο,εξαλλου πιο κατω γραφω οτι μονο ουκρανη η ροσσιδα μπορει να βγει της προκοπης,κι εγω αναμεσα στα απειρα κοπροσκυλα που ξερω μονο 5,6 οθκρανες κ ρωσσιδες συμπαθω πολυ.ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΑ του ποστ αυτου ειναι να προστατευσει κ να βαλει λιγο σε σκεψη αυτους που ζουν στην ελλαδα,στην περιπτωση αυτη δηλ των ανωτερω γυναικων που ειναι ηδη εδω,οι διαφορες στα χαλια ειναι μικρες,γιατι οπως ξερεις ςδω φτανουν μονο οι τελευταιοι τροχοι απο τις εκει αμαξες εξ ου κ το ΟΦΣΑΙΝΤ ΕΠΙΠΕΔΟ
παντως εκτος απο εμας τους "εκτος",ελπιζω να διαβασει το κειμενο κ κανας απο τους "εντος" κ τη σκαπουλαρει απο την "κοπελλα" ,θα επιμεινω με βαση το προηγουμενο σκεπτικο,της ουκρανορουμανομολδοαλβανιας!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο για το ποσες πρεπει να γνωρισει κανεις πριν,εβαλα πιο λιγες,γιατι εσυ εισαι και στη πιο ,ισως,χειροτερη κ διεφθαρμενη πολη,δηλ το ΚΙΕΒΟ,οπου εκει κ ολες να γνωρισεις,μπορει καμμια να μην κανει-βλεπε ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-

Επισκέπτης
οσες πρεπει να γνωρισει κανεις πριν,εβαλα πιο λιγες,γιατι εσυ εισαι και στη πιο ,ισως,χειροτερη κ διεφθαρμενη πολη,δηλ το ΚΙΕΒΟ,

είναι κι αυτό το παιδί ο καζας περικυκλωμένος από την διαφθορά και την λαγνεία!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

οκ φίλε μου θα σε ενημερώσω σχετικά.

Εγώ δέν ξέρω αν πρέπει η 'οχι αλλά με προβλημάτισες  σε σχέση με τις ουκρανορουμανομολδαβοαλβανιες κλπ. αλλά άν η γκομενα είναι έτσι όπως μου αρέσει και την θέλω μόνο για πήδημα και να περάσουμε καλά ποσός με ενδειαφέρει η καταγωγή της ή η εθνικοτητά της.
η απόφαση δική σας  (και δεν ενοώ εσάς που ζείτε σχεδόν μόνιμα εκεί).

ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ
ΜΟΛΔΑΒΕΖΕΣ
ΡΟΥΜΑΝΕΣ
ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ

Επισκέπτης
οκ φίλε μου θα σε ενημερώσω σχετικά.

Εγώ δέν ξέρω αν πρέπει η 'οχι αλλά με προβλημάτισες  σε σχέση με τις ουκρανορουμανομολδαβοαλβανιες κλπ. αλλά άν η γκομενα είναι έτσι όπως μου αρέσει και την θέλω μόνο για πήδημα και να περάσουμε καλά ποσός με ενδειαφέρει η καταγωγή της ή η εθνικοτητά της.
η απόφαση δική σας  (και δεν ενοώ εσάς που ζείτε σχεδόν μόνιμα εκεί).

ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ
ΜΟΛΔΑΒΕΖΕΣ
ΡΟΥΜΑΝΕΣ
ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ

Ρε συ αυτο δεν ειναι δικο μου.Το χε πει μια μισ ουκρανία πριν λιγα χρόνια...
Ότι δηλαδή σ όλες τις χωρες υπάρχουν πανεμορφες γυναίκες αλλά στην ουκραίνα τις βλεπεις στον δρόμο!
Αυτό θυμηθηκα με τα φιλμάκια σου!
Είναι περα για περα αλήθεια παιδες...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
  ( Ο ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????)

Πιθανώς να μην άντεξε άλλο στο πειρασμό, να αγόρασε σπίτι και να ησύχασε ο άνθρωπος.. Δεν ξέρεται ότι όποιος βρίζει και ειρωνεύεται τελικά του γυρνά μπούμερανγκ ?

Keep on writting guys..Αν μη τι άλλο, υπάρχει μια ευχάριστη συνεχεία στα γραφόμενα..

Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom