Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε κανε καμια εξοδω ακομα μαζι τις,καψε δηλαδη κανενα 50ευρω ακομα να δεις τι παιζει.αλλα μην την γυρνας στα μπαρ και στα ποτα,πολυ,διοτι αυτες ειναι και λιγουρες,παντην στο σπιτι σου και πεστην στα ισα και θα δειξει τι ειναι.παντως απο οσα λες πρεπει να την γαμαει και ο φιλος σου ο παντρεμενος να ξερεις.μπερδεμενη δουλεια ειναι αν ετσι η φαση ομως να ξερεις.προσεξε μονο να μην σε εχουν για ξεκαρφωμα οι αλλοι.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ειστε  άνθρωπος τετοιων περιγραφών αλλα΄χθες και σημερα έβλεπα κατι μουνάκια φάτσα καρτα και θυμόμουν αυτές τις αηδιαστικές μουναθρες της ελλαδος. Μπλιάχ!
τζοσεφ χρονια πολλα κατ αρχην κ χριστος βοσκρεσ
παρατηρω οτι παροτι ειμαστε κοντα σε καποιες αποψεις,ακομα κ στις ακροδεξιες σου,οχι σε ολες βεβαια,υπαρχει κ καποιο χασμα γενεων μεταξυ μας :grin:,εχω να παρατηρησω,για να μην ονειρευονται κι οι αταξιδευτοι αναγνωστες σου,οτι απο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ειναι γεματη η ουκρανια,η μολδαβια κ γενικα ολη η ανατ.ευρωπη :S :S :S :S
με την ελλαδα λοιπον η βασικη διαφορα ειναι πως ειναι πολυ πιο προσβασιμες, σε οσους εχουν τα εφοδια βεβαια,οι ανω του μετριου γυναικες εως κ οι μουναρες,και οτι βεβαια ειναι κ καλυτερη η αναλογια πατσαβουρες-καλες απ οτι στην ελλαδα,αλλα κ στο east-europe παει το πατσαβουριο συννεφο :S :S :S :S,λαβετε δε κι υποψη οτι αν μιλαμε π.χ. για τσεχια-που εχω βαρεθει να διαβαζω μαλακισμενες αναφορες για τις μουναρες της πραγας που κυκλοφορουν στους δρομους,πραγμα ανυπαρκτο,χειροτερα κι απο ελλαδα ειναι η εικονα-οποτε φιλε τζοσεφ νομιζω οτι λογω οιστρου μαλλον,το υπερβαλλεις το θεμα υπερ των ανατολικων γυναικων

Επισκέπτης
τζοσεφ χρονια πολλα κατ αρχην κ χριστος βοσκρεσ
παρατηρω οτι παροτι ειμαστε κοντα σε καποιες αποψεις,ακομα κ στις ακροδεξιες σου,οχι σε ολες βεβαια,υπαρχει κ καποιο χασμα γενεων μεταξυ μας :grin:,εχω να παρατηρησω,για να μην ονειρευονται κι οι αταξιδευτοι αναγνωστες σου,οτι απο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ειναι γεματη η ουκρανια,η μολδαβια κ γενικα ολη η ανατ.ευρωπη :S :S :S :S
με την ελλαδα λοιπον η βασικη διαφορα ειναι πως ειναι πολυ πιο προσβασιμες, σε οσους εχουν τα εφοδια βεβαια,οι ανω του μετριου γυναικες εως κ οι μουναρες,και οτι βεβαια ειναι κ καλυτερη η αναλογια πατσαβουρες-καλες απ οτι στην ελλαδα,αλλα κ στο east-europe παει το πατσαβουριο συννεφο :S :S :S :S,λαβετε δε κι υποψη οτι αν μιλαμε π.χ. για τσεχια-που εχω βαρεθει να διαβαζω μαλακισμενες αναφορες για τις μουναρες της πραγας που κυκλοφορουν στους δρομους,πραγμα ανυπαρκτο,χειροτερα κι απο ελλαδα ειναι η εικονα-οποτε φιλε τζοσεφ νομιζω οτι λογω οιστρου μαλλον,το υπερβαλλεις το θεμα υπερ των ανατολικων γυναικων

Βοίσινα Βασκρές ! (για τον φίλο που με ρωτησε για το αληθως ανέστη σε πμ)
Ρεντ έχω γρα΄ψει επανειλλημένως ότι εδώ κυκλοφορουνε και κατι κοντά, χαμηλοκωλικα κλπ.
Τώρα με τα χρόνια που εχω καθησει και τις επενδύσεις που έχω κανει εννοείται ότι για την πάρτη μου έχω κατι καλό, δεν λεω΄΄οτι εχω τα καλυτερα, εδώ η μια μουναρα ειναι καλυτερη απο την άλλη, αλλα εν παση΄περιπτώση κατι καλό...
Και πάλι χρόνια πολλά!

Επισκέπτης
γεια σας συντροφοι,γεια σου δασκαλε ιωσηφ,παρακολουθω τα μαθηματα ουκρανολογιας τακτικα,σημερα εκανα εγγραφη και αυτο γιατι τις τελευταιες μερες γνωρισα 1 ουκρανιδα μεσω 1 φιλου..ωραιο παιδι,μπλε ματι,καστανοξανθο μαλλι,170 υψος,πανω απο το μεσο ορο των ελληνιδων αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπολλειπεται των κοριτσιων που διαμενουν ουκρανια.εδω ειναι με τη μανα της αλλα μενουν χωρια..ενας παντρεμενος ελληνας αν εχω καταλαβει καλα την εχει σπιτωσει τη μανα της (σε ακριβη συνοικια των αθηνων) λες δασκαλε το μηλο να πεφτει κατω απο το μηλια?για να μην τα πολυλογω ο φιλος μου την περιεγραψε σαν 1 κοπελα που δεν μπορει να ζησει χωρις το σεξ,οτι δεν εχει και πολλους ηθικους φραγμους.,με τον πρωην της και καλα χωρισε γιατι δεν την ικανοποιουσε(ο φιλος που μ τη γνωρισε ειναι παντρεμενος και την ξερει γτ πηγαινουν μαζι γυμναστηριο)... τεσπα βγαινουμε την πρωτη φορα και μ το παιζε σεμνοτυφη και μη αυτο μη το αλλο φιλακι μεχρι το μαγουλο και λιγο λωκο επιασα..το ιδιο και τη δευτερη φορα που βγηκαμε...παρεπιπτοντως εγω πληρωσα τα ποτα,δεν εκανε κινηση λες και ητανε κατι το φυσικο να πληρωσω εγω,μετα με ρωτισε τι καπνιζω της αρεσουνε πουρακια,αλλα δν εκανα κινηση να της αγορασω,της ειπα οτι αν θελει μπορω να της στριψω απο τα δικα μ...και στα μαγαζια δασκαλε ξερεις τι εκανε?περα που ο ανδρικος πληθυσμος την κοιτουσε σα χανος..με ρωτουσε ανα 5 λεπτα σε πειραζει να ζητησω τσιγαρο? τους ξετρακιασε τους ανθρωπους,και μετα δν της αρεσε η μουσικη με ρωταει σε πειραζει να παω στο ντι-τζευ να ζητησω τραγουδι?(ετσι κανουν και στην ουκρανια,παντα ρωτανε πριν κανουν κατι?μονο για την τουαλεττα δν με ρωτησε).την παραμονη της αναστασης μ στειλε μηνυμα τι θα κανω και τα συναφη..αλλα την απεφυγα δν μπορω να της κανω τον ταξιτζη,να της πληρωνω τα ποτα και ι αμοιβη μ να ειναι 1 φιλακι στο μαγουλο,αντε να πιασω και λιγο λωκο,σημερα μ ξαναστειλε να βγουμε για καφε,σκεφτομαι και γω να την τσεκαρω,της λεω μ κλεψανε το πορτοφολι και ειμαι προς αναζητηση οικονομικης ενισχυσης,μ ξαναστελνει ποσα σ κλεψανε?και καλα μην στενοχωριεσαι,αλλα κουβεντα ι ρουφιανα να τσονταρει τπτ...τεσπα δασκαλε ιωσηφ θελω να ρωτησω     1.πως ειναι δυνατον να μ λεει ο φιλος οτι ειναι κολλημενη με το σεξ και οτι χωρισε τον πρωην γτ δεν την ικανοποιουσε και σε μενα μονο φιλακι στο μαγουλο?μηπως θελει να της κανω καμια μικροεπενδυση για ν ανοιξει τα ποδια?     2. να της ζητησω τπτ δανεικα τωρα που μ χουν κλεψει και καλα το πορτοφολι?     3.οταν ειχαμε βγει αυτη ειχε 3 κινητα,τα οποια τα βαζει στο τραπεζι,αλλα δεν χτυπουσε ποτε κανενα.ειναι δυνατον τετοιο μουνι να μην δεχοτανε σε 1 απο τα 3 ενα 1 τηλ η 1 μηνυμα?τοτε τι τα κανει και τα 3 μαζι?   4.τι πιθανοτητες εχω η τι πρεπει να κανω  για να την εχω εστω για συνοδο?εχω βαλει στο ματι κατι ωραια κομματια ελλεινιδες οι οποιες με  ψιλοσνομπαρανε,τωρα αν εχω αυτο το ουκρανικο μουνι διπλα μ μπορει να εχω καλυτερες πιθανοτητες να κανω κατι μ τις ελλεινιδες..ευχαριστω...

Νομίζω ότι ο καλύτερος μαθητής μου αρκάνς ήδη σε κάλυψε.
Να παρατηρησω:
α. για κατι που δεν εχω ξαναγράψει ότι όντως στην ουκρανία η γκομενα όταν συνοδευεται πρεπει  να ζητά απο τον καβαλιερο της άδεια για το τι κανει (τυπικόν αλλα στοιχειώδες) . Άμα η γκομενα δεν ρωτά για άδεια παει να πει οτι σε γραφει κανονικα ή σε περνα για μαλακα( ή βγαίνει με άλλους 100 ή ειναι πουτάνα (συνήθως στους ξενους κανουν κατι τετοια)
β. βλεπω οτι ξερογλυφεσαι να κανεις οτι ο Αρκανς αλλα προσεχε διότι μαλλον θα παρεις τ αρκιντια μου.

Επισκέπτης

Παιδιά γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους

Επέστρεψα –προσωρινά- γιατί με κάλεσε ένας φίλος να δω τους τσακωμούς σας.

Λοιπόν μια και δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον να μαθαίνω από αυτούς θα ξαναποχωρίσω, αλλά πρώτα θα ήθελα να κάνω μια πρόταση.

Νομίζω ότι μια προσωπική γνωριμία -όσων από εσάς είστε φανατικοί θαμώνες τους Thread- (και από ότι κατάλαβα είστε και του Ρωσία επίσης) θα λύσει πολλές απορίες και θα αντιστρέψει συναισθήματα.

Προσωπικά εγώ γνώρισα τον Δημήτρη στην τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα και πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη αυτή η γνωριμία –άσχετα αν δεν θέλω ή δεν μπορώ να κάνω την ζωή του- μπορώ όμως να τον καταλάβω, και επικοινωνώ τακτικά μαζί του.

Τέτοια άτομα δεν έχουμε την δυνατότητα να τα συναντούμε κάθε μέρα και σίγουρα μια προσωπική επαφή θα λύσει πολλές απορίες και παρεξηγήσεις.

Πιστεύω ότι όσοι σας παρακολουθούν, δεν θέλουν να βλέπουν μια εχθρική αντιπαράθεση μεταξύ των πρωταγωνιστών.
(Αυτήν την πρακτική ας την αφήσουμε για την τηλεόραση).

Ίσως αυτοί οι ίδιοι που ονομάζουν σήμερα τον Δημήτρη ρακοσυλλέκτη, ελεεινό και σκουπίδι τις Ρωσίας να είναι οι ίδιοι που θα λυπόντουσαν -έως και θα θιγόντουσαν- να διαβάζουν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, όπως νιώθω εγώ τώρα.

Εύχομαι και επιζητώ μια συνάντηση για όλους μαζί τις επόμενες μέρες, την οποία δεν θα έχανα με τίποτα.
;)

Χρόνια πολλά !

Κοιτα προσπαθω να βλεπω το ποτηρι μου μισογεμάτο! Τουλαχιστον αποδικνυουμε οτι ειμαστε γνησιοι απογονοι των αρχαιων ελληνων! Σοβαρα τωρα εκείνο που θα παρακαλεσω ειναι οι τυχον παρατηρησεις και διαφωνιες να γινονται με ευγένεια χωρις χαρακτηρισμους. Αλλέως η κριτική δεν ειναι επικοδομητική παρα προσωπική προσβολή.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες χρονια πολλα κ χριστος ανεστη.καλα ειστε?

Επισκέπτης
Βοίσινα Βασκρές ! (για τον φίλο που με ρωτησε για το αληθως ανέστη σε πμ)
Ρεντ έχω γρα΄ψει επανειλλημένως ότι εδώ κυκλοφορουνε και κατι κοντά, χαμηλοκωλικα κλπ.
Τώρα με τα χρόνια που εχω καθησει και τις επενδύσεις που έχω κανει εννοείται ότι για την πάρτη μου έχω κατι καλό, δεν λεω΄΄οτι εχω τα καλυτερα, εδώ η μια μουναρα ειναι καλυτερη απο την άλλη, αλλα εν παση΄περιπτώση κατι καλό...
Και πάλι χρόνια πολλά!

Πουτανγαμων σε πιανω αδιαβαστο! Απήντησα ηδη απο τις 16:27...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ολοι ασυγχώρητοι είσαστε...τι σας έπιασε.....αλλα το ωραιότερο ήταν να συναντηθούμε όλοι μαζί και να ιδρύσουμε σωματείο....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ολοι ασυγχώρητοι είσαστε...τι σας έπιασε.....αλλα το ωραιότερο ήταν να συναντηθούμε όλοι μαζί και να ιδρύσουμε σωματείο....

:2funny: :2funny: :2funny: για τον ως άνω  φίλε καζα.Εγώ μέσα... :2funny: :2funny:

Καλημέρα  χρονια πολλά σε όλλους και καλλά μυαλά
αν και παρακολουθούσα ολλες αυτές τις ημέρες όλλους τους παραλογισμούς και τις ασυναρτησίες δέν μπορούσα να απαντήσω παρόλλα αυτά πρέπει να καταλάβετε ότι εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε πληροφορίες για τυχόν γνώσεις μας επί των θεμάτων που αναρτώνται και όχι για ψυχογραφήματα και αλλες αηδίες.
Επίσης όποιος δεν συμφωνεί ή δέν έχει να προσφέρει κάτι επι του θέματος να αλλάξει κανάλι όπως στην  tv  και να μήν συμετέχει καί δέν υπάρχει περίπτωση να παρασυρθεί κανείς λόγο ηλικίας σιγά τα καημένα τα νέα τα παιδιά 18+ άρα νέοι υπεύθυνοι των πραξεών τους και των αποφασεών τους και στο κάτω κάτω άν δέν πάθουν δεν θα μάθουν ποτέ.
Οι προσωπικές εμπειρίες του καθένα ψήνουν και αδρώνουν τον καθένα με εμπειρίες και απόψεις δικές τους και όχι απο την ανάγνωση  των εμπειριών τρίτων.
Τέλος κανουμε το κέφι μας εδώ και δέν καθοδηγήτε κανείς και απο κανέναν αυτά τα ολίγα
γιατι αν συνεχίσω δέν θα σταματήσω.
Οσο για τα διβατήρια δυο και τρεία και ΔΣ και ότι θέλετε υπάρχουν στην ανατολική αγορα νομιμα νομιμότατα  αρκεί να πληρωθούν σωστά.
(ξέρετε πόσοι Ρώσοι (Πρωην ΕΣΣΔ)έγιναν Ελληνικής καταγωγής μόνο και μόνο για να πάρουν Ελληνικό διαβατήριο και να φύγουν απο τήν χώρα τους ??? και Πόσοι Ελληνοποιήθηκαν απο τίς εδώ αρχές προκειμένου να έχουν δικαίωμα ψήφου??????? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ>>>>>>>>>>>>>>>>>........

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΙΩΣΗΦ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι βεβαίως ο Ζαχούλης είναι το πρότυπο του αρχαιοελληνικού κάλους

Αλσομας δεν ξέρω γιατι εισαι τόσο αρνητικό άτομο και ουτε επιθυμώ να μάθω,
θα σου πω όμως οτι ο Ζαχούλης εχει κρεβατώση τα καλύτερα και γνωστότερα μουνιά της εποχής του ακόμη και έως σήμερα προκειμένου να τις αναδείξη και να τις προωθήση επαγγελματικά κατι το οποίο είναι γεγονος και όχι παπαρολογίες και αέρας κοπανιστός είναι άξιος σεβασμού όχι λόγο ηλικίας αλλά λόγο αρσενικότητας φύλλου και όχι σαν τις αδελφές που έχουν κατακλύση όλλα τα πόστα.

( Ο ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????)

Επισκέπτης
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΙΩΣΗΦ.

Ξάδερφε χρόνια πολλά !
Τι να κανουμε ειναι ορισμένοι που λογω αφελειας δινουν λαβη για σχόλια αλλα και καποιοι άλλοι αυτόκλητοι τιμητες των ηθων αρχίζουν τόυς απαξιωτικους χαρακτηρισμους. Και δίκαιο να ειχανε καθ αυτόν τον τρόπο φανερώνεται μόνον κακή προαίρεσις.  Τωρα ο Αλσομας -Τρικαρδος για να μαι ειλικρινής στο κοκτέηλ των αναθεματων του βανει και κανα δυο επιχειρήματα αλλά τέλος πάντων άμα βλεπουμε εναν ανθρωπο στο δρόμο πεσμένο προσπαθουμε να τον βοηθησουμε,δεν τον αρχίζουμε στις κλωτσιες!
Αυτά και καλημέρα...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: για τον ως άνω  φίλε καζα.Εγώ μέσα... :2funny: :2funny:

Καλημέρα  χρονια πολλά σε όλλους και καλλά μυαλά
αν και παρακολουθούσα ολλες αυτές τις ημέρες όλλους τους παραλογισμούς και τις ασυναρτησίες δέν μπορούσα να απαντήσω παρόλλα αυτά πρέπει να καταλάβετε ότι εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε πληροφορίες για τυχόν γνώσεις μας επί των θεμάτων που αναρτώνται και όχι για ψυχογραφήματα και αλλες αηδίες.
Επίσης όποιος δεν συμφωνεί ή δέν έχει να προσφέρει κάτι επι του θέματος να αλλάξει κανάλι όπως στην  tv  και να μήν συμετέχει καί δέν υπάρχει περίπτωση να παρασυρθεί κανείς λόγο ηλικίας σιγά τα καημένα τα νέα τα παιδιά 18+ άρα νέοι υπεύθυνοι των πραξεών τους και των αποφασεών τους και στο κάτω κάτω άν δέν πάθουν δεν θα μάθουν ποτέ.
Οι προσωπικές εμπειρίες του καθένα ψήνουν και αδρώνουν τον καθένα με εμπειρίες και απόψεις δικές τους και όχι απο την ανάγνωση  των εμπειριών τρίτων.

Ναι θα παρασυρθουνε λες και ειναι η Στεφανία στον "κατήφορο".
Για τ'όνομα του Θεου τον ελληνικο λαο τον εχουν παρασύρει κατ επαγγελμα και κατ εξακολουθησιν οι διαφοροι βολευταί εδώ και 50 χρόνια ! Τώρα δεν παρασύρεται από κανέναν διοτι ειναι αργυρώνητος! Πάει και τους ψηφίζει εν γνωση του για να διοριστεί, παρει την συνταξη, την μεταθεση, την άδεια για Προ Πο κι ότι άλλες απαγορευσεις εχουν σκεφτεί αυτοι οι καταπληκτικοι άνθρωποι ώστε να κανουν το ρουσφετι και να νομιζουν οι αφελεις οτι κατι τους δινουν!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Χρόνια σου πολλά ! Ο ξαδερφος εχει πει να σε προσέχω!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι ναι ναι  :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι καλό παιδί και ηθικότατο δεν εχει αφήση πιάτσα για πιάτσα -μπουρδέλο για μπουρδέλο-
μασαζ για μασάζ - δέν λιώνει σόλες παπουτσιών αλλά λάστιχα αυτοκινήτων προκειμένου να έχει αυθεντικό αποτελεσμα η ερευνα του για εκπαιδευτικούς λόγους βεβαίως βεβαίως. :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Εδιάβαζον σε άλλο θεμα για τον Τσεχο πιλοτο του ενοικιασμενου αεροπλανου απο την Ολυμπιακή που αρνηθηκε να πετάξει  με το αγιο φως διότι λεει θα υπηρχε στο αεροσκαφος φλογα:

Πρώτον εγώ θυμαμαι πριν απο τριάντα χρονια και φλογες υπήρχαν στα αεροσκαφη,και τσιγαρα και πιπες και ψαλιδια και μαχαίρια και σπρευ και οτι ηθελες/ Και ποτέ δεν θυμαμαι κανενα αεροσκαφος να πιασε φωτιά και να πεσε εξ αιτιας τετοιας πυρκαγιας.
Δευτερον οπου και να βρισκεσαι πρεπει να σεβεσαι τα ηθη και εθιμα της χωρας και να μην προσπαθεις να κανεις τον έξυπνο.
Τρίτον αμφισβητουσαν ορισμενοι το άγιον φως. Ε- εντάξει αναβει κατα θαυματουργό τρόπο από την επαφή του θειικου οξεος με το υπερμαγγανικό κάλιο! Ρε παιδιά για τ όνομα του Θεου, προκειται περι ωραιώτατου εθίμου δεν χρειάζεται να το γαμαμε...
Τεταρτον το πιο επιτυχημενο προιόν που κανανε εξαγωγη οι ρωμιοι αυτοκρατορες και χρησιμοποιειται εως τωρα στην Ουκρανία ειναι η Ορθοδοξία. Παρεπιπτοντως εδω οι παπαδες , τουλαχιστον οι πιο πολλοι, δεν ειναι και πανηδες.
Πιστευω οτι το θεμα στην χωρα μας χαλασε απο τους Τουρκους οι οποιοι ειχανε την συνηθεια λογω της κτηνωδίας των, ο πιο μεγάλος να γαμει καιτον πιο μικρό ή πιο αδύνατο. Γι αυτό απο τουρκοκρατιας προωθουνται τετοια ατοπμα στα δημοσια αξιωματα για να ειναι του χεριου τους ή του πεους τους. Όποιος αμφισβητει ας διαβασει την ιστορία του Φραντζή σχετικως με τον γυιο του μεγαλου Δουκός Νοταρα κι απο εκει θα καταλάβει...
Άντε  για να σας παρασυρω εγώ σημερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom