Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
ΑΛΗΘΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Αυτή η τοποθέτηση σου ειναι αρκετή και σοβαρή.
Και βέβαια όταν μείνει κάποιος σένα τόπο για κάποιο διάστημα (όχι 10 μέρες πχ.) και ψάχνεται θα βρεί άκρες. Αν μάλιστα ο τόπος αυτός βγένει από ένα μεγάλο διάστημα εγκλοβησμού και έχει οικονομικά- κοινωνικά- πολιτικά προβλήματα και σκάσεις με φράγκα και τουπέ, λογικό ειναι να ξεσκισθείς στο μουνί.

Λογικό ειναι ακόμα, οι Ουκρανίδες να δείχνουν την άσχημη συμπεριφορά και νοοτροπία τους με την πρώτη ευκαιρία, γιατί έτσι έχουνε μάθει ή γιατί έτσι απελευθερόνουν τις ενοχές και τα κόμπλεξ τους.
Γνώρισα κοπέλες απο το πρώην Ανατολικό μπλόκ σαν τα "κρύα τα νερά" και μορφομένες και με κουλτούρα που μες την απελπισία τους γίνανε πουτάνες. Αυτό τις στιγμάτησε τις περισσότερες, δεν μπορεί μια 22χρονη καλονη να μαμιεται με εναν 50 χρονο καραφλα-κοιλαρα σαν εμενα και να με γουστάρει, δεν μπορει όσο ψωνισμένος να ειμαι να πιστεψω ότι ένας άγγελος με ερωτεύτικε έτσι όπως ειμαι.
Ειναι περήφανοι οι περισσότεροι σλάβικοι λαοί και ο Ιωσηφ δεν θέλει να το αποδεχθεί.
Είναι οι Σλάβοι που σταμάτησαν τους ναζίδες και όχι οι αδελφες οι Αγγλοι.
Τώρα που στο Ελλαντισταν έρχονται δύσκολα χρόνια πείνας(και θα ειναι πάρα πολλα) να δούμε έμεις τι πουτάνες θα παράγουμε (είναι μπάζα οι ελληνίδες)

Επισκέπτης
Επίσης δεν μιλαω για πουτάνες
Βλεπω καμιά φορά φωτό που αναρτουνε διαφοροι και διηγούντε την γάμησα έτσι κι έτσι και τέλικα πρόκειται περί πουτάνας. Δεν νομιζω οτι ειναι κανα μεγαλο κατορθωμα. Κι ο Κωνσταντίνος ο Μονομάχος κι ο Ηλιογάβαλος κατεβαιναν στην αρένα και σκότωναν θηρία που τους έφερναν αιχμαλωτισμένα σε δίκτυα. Αυτό μπορεί να το κανει ο καθείς...

Επισκέπτης
Διδάσκαλε Χριστὸς Ἀνέστη!

Σᾶς παρακολουθῶ ἀνελλιπῶς ἐξαρχῆς καὶ θὰ ἠθελον νὰ ἐρωτήσω ἐὰν ἡ μετανάστευσις ἐν Οὐκρανίᾳ εἶναι σώφρων κίνησις ἀπὸ οἰκονομικῆς ἀπόψεως. Δηλαδὴ ἐάν ἠμπορεῖ τις νὰ ἐπιδοθῃ εἰς ἐπιχειρήσεις αἱ ὁποῖαι μετὰ κάποια ἔτη θὰ τοῦ ἐξασφαλίσουν ἕν ἱκανοποιητικὸν εἰσόδημα καὶ ἐλεύθερον χρόνον διότι ἡ θήρευσις τοῦ αἰδοίου ἀπαιτεῖ κυρίως ἐλεύθερον χρόνον.

Ὁ κ. Dimitrakis29 περιέγραψε πολλάκις τίνι τρόπῳ ἐπέλυσεν τὸ οἰκονομικὸν πρόβλημα, θεωρῶ ὅμως ὅτι αὐτὸς ἀποτελεῖ ἐξαίρεσιν. Ὁ κανών εἰς τὴν Ρωσσικὴν καὶ Οὐκρανικὴν κοινωνίαν (ἔχω τὴν ἐντύπωσιν ὅτι) εἶναι τὰ κυκλώματα τὰ ὁποία λυμαίνονται τὸν οἰκονομικὸν βῖον ἐντὸς τῶν ὁποίων ἀδύνατον νὰ διεισδύσῃ ἀλλοδαπὸς. Συσχετίσατε αὐτὸ τὸ γεγονὸς μὲ τὴν αὐτοκαταστροφικὴν εἰς προσωπικὸν ἐπίπεδον σχέσιν τῶν ρωσσο - οὐκρανῶν  μὲ τὸ χρῆμα καὶ θὰ εὕρετε τάχιστα τοὺς λόγους τῆς χρονίας οἰκονομικῆς καχεξίας των.

Εὑρίσκομαι ἐλαφρῶς ἐκτὸς θέματος τοῦ νήματος, θὰ μὲ ἐνδιέφεραν ὅμως αἱ ἀπόψεις σας ὥστε νὰ τᾶς ἀντιπαραβάλω μὲ τὰ κρατοῦντα ἐν Ἑλλάδι ὅπου, παρὰ τὴν ἄφθονον μεμψιμοιρίαν, ΕΙΝΑΙ δυνατὸν νὰ καταστῃ τις οἰκονομικῶς ἀνεξάρτητος εἰς σχετικῶς νεαρὰν ἠλικίαν χωρὶς - ἐννοεῖται - νὰ ἔχῃ κληρονομήσῃ μερικὰ ἑκατομμύρια.

Επισκέπτης
ΑΛΗΘΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Αυτή η τοποθέτηση σου ειναι αρκετή και σοβαρή.
Και βέβαια όταν μείνει κάποιος σένα τόπο για κάποιο διάστημα (όχι 10 μέρες πχ.) και ψάχνεται θα βρεί άκρες. Αν μάλιστα ο τόπος αυτός βγένει από ένα μεγάλο διάστημα εγκλοβησμού και έχει οικονομικά- κοινωνικά- πολιτικά προβλήματα και σκάσεις με φράγκα και τουπέ, λογικό ειναι να ξεσκισθείς στο μουνί.

Λογικό ειναι ακόμα, οι Ουκρανίδες να δείχνουν την άσχημη συμπεριφορά και νοοτροπία τους με την πρώτη ευκαιρία, γιατί έτσι έχουνε μάθει ή γιατί έτσι απελευθερόνουν τις ενοχές και τα κόμπλεξ τους.
Γνώρισα κοπέλες απο το πρώην Ανατολικό μπλόκ σαν τα "κρύα τα νερά" και μορφομένες και με κουλτούρα που μες την απελπισία τους γίνανε πουτάνες. Αυτό τις στιγμάτησε τις περισσότερες, δεν μπορεί μια 22χρονη καλονη να μαμιεται με εναν 50 χρονο καραφλα-κοιλαρα σαν εμενα και να με γουστάρει, δεν μπορει όσο ψωνισμένος να ειμαι να πιστεψω ότι

Κοίτα εγώ πρώτος το χω γράψει ότι οι γκόμενες εδώ θελουν τον γκόμενο έτσι κι έτσι κι έτσι. Αλλά μην νομιζεις ότι όλες εδώ γαμιούνται με τον Ρισταρντ Γκιρ! Ο έρως ειναι  τυφλός! Έχω δει κατι μουνάρες με  κατι σαπιοκοιλιες να τρελένεσαι. άμα ήσαντε στην  ελλάδα θα αυτοκτονουσανε οι γκομενες αυτές! Και προσοχή δεν μιλαω για τυπους με λεφτά εδω αλλα για απλους καραμαλάκες που πεσαν στην  περίπτωση να τους καψουρευτει μια μουνάρα.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Aκου φίλε Ιωσήφ, μία γυναίκα που εξεναγκάζεται να κάνει σεξ γιατί έχει ή νομίζει ότι μπορεί να έχει υλικά οφέλη (φαι-ρούχα-λούσα-χρήματα κλπ)αλλά ακόμα και συναισθηματική ασφάλεια (πχ. γιατί νοίθει ευάλοτη ή μόνη) είναι δλδ χώρις ουσιαστικά ερωτική έλξη, γίναται "πουτάνα"

Γι'αυτό και λέμε πουτάνες όχι μόνο της κατ'επάγγελμα γυναίκες έτσι.

Ομαδοποιήσεις και διαχωρίσμοι υπάρχουν πολλοί για όλους τους ανθρώπους.

Λέμε όμως ότι ο έρωτας είναι τυφλός.

Επισκέπτης
Διδάσκαλε Χριστὸς Ἀνέστη!

Σᾶς παρακολουθῶ ἀνελλιπῶς ἐξαρχῆς καὶ θὰ ἠθελον νὰ ἐρωτήσω ἐὰν ἡ μετανάστευσις ἐν Οὐκρανίᾳ εἶναι σώφρων κίνησις ἀπὸ οἰκονομικῆς ἀπόψεως. Δηλαδὴ ἐάν ἠμπορεῖ τις νὰ ἐπιδοθῃ εἰς ἐπιχειρήσεις αἱ ὁποῖαι μετὰ κάποια ἔτη θὰ τοῦ ἐξασφαλίσουν ἕν ἱκανοποιητικὸν εἰσόδημα καὶ ἐλεύθερον χρόνον διότι ἡ θήρευσις τοῦ αἰδοίου ἀπαιτεῖ κυρίως ἐλεύθερον χρόνον.

Ὁ κ. Dimitrakis29 περιέγραψε πολλάκις τίνι τρόπῳ ἐπέλυσεν τὸ οἰκονομικὸν πρόβλημα, θεωρῶ ὅμως ὅτι αὐτὸς ἀποτελεῖ ἐξαίρεσιν. Ὁ κανών εἰς τὴν Ρωσσικὴν καὶ Οὐκρανικὴν κοινωνίαν (ἔχω τὴν ἐντύπωσιν ὅτι) εἶναι τὰ κυκλώματα τὰ ὁποία λυμαίνονται τὸν οἰκονομικὸν βῖον ἐντὸς τῶν ὁποίων ἀδύνατον νὰ διεισδύσῃ ἀλλοδαπὸς. Συσχετίσατε αὐτὸ τὸ γεγονὸς μὲ τὴν αὐτοκαταστροφικὴν εἰς προσωπικὸν ἐπίπεδον σχέσιν τῶν ρωσσο - οὐκρανῶν  μὲ τὸ χρῆμα καὶ θὰ εὕρετε τάχιστα τοὺς λόγους τῆς χρονίας οἰκονομικῆς καχεξίας των.

Εὑρίσκομαι ἐλαφρῶς ἐκτὸς θέματος τοῦ νήματος, θὰ μὲ ἐνδιέφεραν ὅμως αἱ ἀπόψεις σας ὥστε νὰ τᾶς ἀντιπαραβάλω μὲ τὰ κρατοῦντα ἐν Ἑλλᾶδι ὅπου, παρὰ τὴν ἄφθονον μεμψιμοιρίαν, ΕΙΝΑΙ δυνατὸν νὰ καταστῃ τις οἰκονομικῶς ἀνεξάρτητος εἰς σχετικῶς νεαρὰν ἠλικίαν χωρὶς - ἐννοεῖται - νὰ ἔχῃ κληρονομήσῃ μερικὰ ἑκατομμύρια.

Αληθώς Ανέστη !

Φοβούμαι οτι θα γινω κακεντρεχής πασχαλιατικα. Το καθεστώς στην ουκρανία ομοιάζει πολύ με της ελλάδος. Ήτοι εδώ  μια χουφτα άνθρωποι, οι κομισσάριοι, πλαστογραφήσανε τους τιτλους ιδιοκτησίας και κάτι ψευτομετοχές και βρεθηκαν εκκατομυριούχοι στην ελλάδα μια χουφτα πάνηδες δώσανε γη και υδωρ στους ξενους και βρεθηκανε απο γκόμενοι ομοφυλοφίλων δημοσιων προσώπων εκκατομυριουχοι επισης. Και οι μεν και οι δε ζηλοτύπως δεν αφήνουν καναν άλλον να παρει μερίδιο  από την πίττα. Και στις δυο χωρες όλα απαγορευονται κι ολα επιτρεπονται φτανει να λαδώσεις. Η διαφορά ειναι οτι εδω η καταστασις πριν απο 10-15 χρόνια ηταν πολυ πιο ευκολη, με λιγα λεφτάκια καποιος ξενος μπορουσε να αγορασει ακίνητα ή επιχειρήσεις με μεγάλη αξια. Όχι όμως τα "φιλετα". Αυτά τα κρατησανε οι κομισαριοι δια τρομερων απατεωνιών. Το χω ξαναγραψει¨: Όταν ηρθα εδω και έλεγα που μενω στην  ελλάδα με κοιτουσαν σαν...εξωγήινο. Μετά μαζευτήκανε κι οι νεο φωτιστοι Γιάννηδες εδώ, αλλά πότε? Όταν όλα ειχανε ανέβει δεκα φορές πάνω! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσα λεφτά εχουν πεταξει η τραπεζα του Πειραία κι η  Ευρωτράπεζα εδώ. Τα σπασμενα θα τα πληρώσουν οι μετοχοι κι οι καταθεται.  Για ποιον λόγο? Διοτι οι διοικησεις των ειναι κομπλεξικές κάνουν ότι τα ξερουν όλα, αλλα΄ξερουν...αρκίντια.
Γενικώς εαν καποιος δεν ειναι οικονομικως ανεξαρτητως δεν θα τον συμβουλευα να εγκατασταθει εδώ. Από την άλλη επειδή το Ευρώ έχει ακριβύνει και οι τιμές στην Ελλάδα ειναι εξωφρενικές συμφέρει κάποιος να μενει εδώ,  να χει οικογένεια κλπ στοιχίζει το 1/3 των χρηματων από ότι στην ελλάδα.  

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Θα πω πως βλέπω την περίπτωση-φαινόμενο του Δημητράκι.

Οπτικά πρώτα, από τις φωτογραφίες που παρουσίαζει.
Λοίπον, ο φίλος Δημητράκης έχει πολύ φοβισμένο βλέμα και είναι συναισθηματικα ανασφαλής.
Δλδ, δεν έχει ένα αντρίκιο καθαρό βλέμμα που έχει ένας 35άρης.
Αυτό που με προδιαθέτει να σκεφτώ γι'αυτόν είναι ότι ειναι 15άρης συναισθηματικά, άρα ευάλοτος. Το ντισημό του δεν συνάδει στην ηλικία του, παρδαλο μπεμπεκίζει. Οι μεταμφίεσεις του ειναι εικονικές (πχ. ενας καιμποη στη Ρωσία) και εξεζητημένες. Η προσπάθια του να κρύψει κάποιες ελλατωματικές ( κατάυτον) εμφανισιακές του αδυναμίες, όπως η καραφλα του
με οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν έχει αποδεχθεί το σώμα του δλδ τον εαυτό του.
Ειναι μάλον και "αγαθός" γιατί όλες του οι προσπάθειες καλοπισμού του, γνωρίζει ότι είναι μάταιες αλλά επιμένει (δεν μπορεί πχ. να γίνει 1.80 ) άλλα ουτε και "μακρυμάλλης"

Από ιστορικής πλευράς, όπως έχει ο ιδιος διηγηθεί κατά καιρούς.
Μάλλον από προβληματική οικογένεια. Η μητέρα του, του ειναι μισητή και καταπιεστηκη.
Στον πατέρα του (αντρικό πρότυπο) έχει κάνει πολύ λίγες αναφορές, τον περιγράφει ως "κερατά" και ανθρωπακι.
Η μεταεφηβηκή του φυγή για σπουδές στο εξωτερικό γίνεται αμέσως απόφαση-σχέδιο μη επιστροφής του (μόνιμη φυγή δλδ) άρα απουσιάζει το συνάισθημα. Κάνει σχέδια και παντρευται κανει παιδι γαι να πάρει διαβατήριο (Ισραηλ) δλδ θελει και το πετυχένει να αλλάξει ταυτότητα.
Για να μην το πολυκουράζω και για έχουν δουλιά οι επαγγελματίες ψυχολόγοι, συμπερασματικά ο Δημητράκης ειναι ένας "μικρος Δημητράκης" εγκλοβισμένος σ'ένα σώμα άνδρικό. Δεν έχει αγαπηθεί ποτέ του, αλλα προσπαθεί να μην αγαπήσει ούτε αυτός.
Η μονίμος εφηβική συναισθηματική του κατάσταση τον οδηγεί στην ερωτική έλξη μόνο με "πιπινάκια".
Αυτά...........  τα λιγα...........κουράστηκα

Αν τώρα αυτός ο άνθρωπος θέλει να λειτουργήσει ως πρότυπο θαυμασμού ειναι άρρωστος.
Αν μάλιστα κάποιοι τον θαυμάζουν ειναι ακόμα ποιο εληπείς

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Ιωσήφ να σου κάνω και το δικό σου ψυχόγραμμα τσάμπα;;;;;;;;;;;;;;;

Αν θέλεις πόσταρε και καμιά σου φώτο να την κάνουμε εικόνισμα. :priest: :priest: :priest:
Σε έχει παρακάλέσει και ο Δημητράκης που τον θαυμάζεις, αλλά εσύ ντρέπεσε.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι σας έπιασε Πασχαλιάτικα?
Διάβαζα κάποιον άσχετο τις προάλλες εδώ, για την δήθεν ασυνέχεια του ελληνικού έθνους και την δήθεν πλαστογραφηση της ιστορίας από τον...Παπαρηγόπουλο! και σεις εδώ προβάλετε περίτρανη απόδειξη της φυλετικής συγγενείας με τους αρχαίους προγόνους. Δεν χρειαζόμαστε τους ξένους μπορούμε και μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας!
Νομίζω ότι η κριτική για να ειναι επικοδομητική πρεπει να είναι καλοπροαίρετη και διακριτική. Με το να κονιορτοποιούμε έναν άνθρωπο, καλοπροαίερετο κατα τεκμήριο, δεν οδηγούμεθα σε τίποτα.
Εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπω έναν ευγενέστατο άνθρωπο, ο οποίος έχει την καλή θεληση να γράφει κάποια πράγματα για την ρωσσία που τουλάχιστον για μένα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τώρα πώς ντύνεται κι αν εχει μαλλια ή όχι σκασιλαρα μου, δεν είναι γκομενά μου ούτε μου ζητά λεφτά!
Ούτε ποτέ μου ζήτησε την  συμβουλή μου για την ιδιωτική του ζωή, ούτε  η δική μου είναι καλύτερη!
Δυστυχώς η λίμπιντο ζητά διόδους διαφυγής δύο από των οποίων ειναι ο αυνανισμός και  το σεξ. Στην ελλάδα ένα νέος άνθρωπος δεν μπορεί να εκφραστει΄δημιουργικά. Όλα τα πόστα είναι πιασμένα απο τους γέρους και τους συγγενείς και εραστας  των γέρων και δεν αφήνουν κανέναν άλλον!
Για τα διπλωματικά διαβατήρια που γράφατε: παένετε να δωσετε εξετάσεις στο διπλωματικό σωμα κι αμα περάσετε να μου τρυπήσετε τον Πανο! Πώς αφου είναι όλοι με μέσον! Ήρθε ποτέ κανεις από το υπουργείο εξωτερικών να ρωτήσει εμένα ή τον Δημητράκη ή τον καθε εμένα και τον καθε Δημητράκη "για πείτε μας ποια η γνωμη σας για το τάδε θεμα τι πιστευετε?" Στους όρχεις τους! Νομίζετε ότι ο πρόξενος στην Α. Πετρούπολη θα ειναι ευφυέστερος ή πιο ρωμαλέος από τον Δημητράκη? Φοβούμαι πως όχι...Επομένως ο άνθρωπος εξαντλεί την δημιουργικοτητά του στο να δίνει συμβουλες εδώ σ αυτό το μετερίζι ...Τι να κανουμε η Ντορα πηρε για συμβουλο τον Κωστακη εμείς δικαιούμεθα να ομιλούμε μονον για γκόμενες και πουτάνες...

Αυτά τα ολιγα και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους!

Επισκέπτης
Ιωσήφ παιδάκι μου, αστααααααααααααα ίσααααααααααααααααααα βρε ΠΑΠΑΡΟ-ΕΘΝΑΡΧΗ που θέλεις να διδάξεις τελειόφοιτος δυετούς παιδαγωγικής ακαδημίας, για την καθαρότητα της φυλής μας.

Φτύσε τα μπουτάκια σου υπεροπτη φασιστάκο.
Όσο για τον Δημητράκι δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα ούτε για τα διπλωματικά διαβατήρια.
Θέλεται τρομάρα σας να σας καλέσουν να διδάξετε
Πολύ αλληλογλύφτεστε και δεν μου αρέσει'

Δεν κονιοτροπώ τον Δημητάκι, κανέναν δεν κάνω κιμά.
Αλλά επειδής εδώ διαβάζουν και άβγαλτα αγόρια, σε λίγο θα κάνουν ήρωα τον συναισθηματικά σακάτη.

Αυτά για την καθαρότητα του κώλου να τα διδάξεις σε τίποτα χρυσαυγήτες, μέτα να κάνετε ένα μπιντε όλοι μαζί και να αυνανισθίτε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ
ΠΑΡΑΣΤΗΚΆ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΕ

Έχεις απόλυτο δίκαιο !
Εγώ προσωπικώς δεν ξέρω τι γράφω! Υποθέτω το ίδιο και για τον Δημητράκη ! Δεν έχουμε ιδέα για Ουκρανία-Ρωσσία .
Εσύ μάλλον γνωρίζεις περισσότερα δια της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος ! Βοηθειά μας !
Ούτε και είμαστε έλληνες! Είμαστε αλμπάνια !

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Βρε Αμαρτωλέ και ΖΟΥΛΙΑΡΗ alsomas, τί σε έπιασε Πασχαλιάτικα βρέ ?
Διαφωνώ Κάθετα (που λέγανε παλιά...χεχεχε) με τις ζουλιάρικες
επιθέσεις σου στον Δάσκαλο και στον Δημητράκη που προσφέρουν
τις γνώσεις τους (ή ακόμα και τα παραμύθια τους κατ΄εσέ) αφιλοκερδώς.

Επισκέπτης
Ε είμαι λίγο μεγάλος  για να με δουλευουν διάφοροι «φίλοι» που σήμερα παρουσιάζουν εμένα καλό και τον Δημητράκη κακό, αύριο ο  κακός θα είμαι εγώ κι ο καλός ο Δημητράκης και πάει λέγοντας. Το κοινό σημειό όλων αυτών είναι ότι μισουν το ελληνικό έθνος, την ελλάδα και κατα παράδοξον τρόπον πάντα είναι βολεμένοι σε κάποιο δημόσιο πόστο.
Αγαπητέ Αλσόμα (ή Τρικαρδε) όταν εσύ πήγαινες εγώ είχα γυρίσει δεκα φορές...

Επισκέπτης
Βρε Αμαρτωλέ και ΖΟΥΛΙΑΡΗ alsomas, τί σε έπιασε Πασχαλιάτικα βρέ ?
Διαφωνώ Κάθετα (που λέγανε παλιά...χεχεχε) με τις ζουλιάρικες
επιθέσεις σου στον Δάσκαλο και στον Δημητράκη που προσφέρουν
τις γνώσεις τους (ή ακόμα και τα παραμύθια τους κατ΄εσέ) αφιλοκερδώς.

Σκορπιε χρόνια πολλά χριστός ανέστη!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σκορπιε χρόνια πολλά χριστός ανέστη!

Αληθώς Ανέστη Αγαπητέ Δάσκαλε Ιωσήφ !

Υ.Γ. 1. Αν και το ΚΚΕ έχει κάποιες αμφιβολίες επ αυτού ...μπούχαχαχα !!!
    2. Αν και στο 'Εργοστάσιο' της 'Αντιπροσωπείας' τον Λένιν τον
        ταριχεύσανε για να τον προσκυνάνε ...μπούχαχαχα {δίς} !!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δεν είπα ότι δεν είσαστε Έλληνες, συναισθηματικά άρρωστοι είπα ότι είσαστε.

Αυτό που έχω πρόβλημα μαζί σου, δεν είναι αν είσαι ή οχι στην Ουκρανία, όπου και να είσαι νασαι καλά
Το προβλημα είναι η υπεροψία σου, το ξερόλικο ύφος σου και οι γενικευμένες φασίζουσες απόψεις σου.
Πάντως έσυ έχεις αγαπήσει και αγαπηθεί, το ότι προδόθηκες πολάκις σημένει ότι κάτι κάνεις λάθος εσύ, μήπως το ύφος σου η νοοτροπία σου οι απόψεις σου. δεν ξέρω.
Το να θέλεις όμως να διδάξεις μέσα από τα άσχημα-άτυχα βιόματα σου, να μας προστατευσεις και καλά αναδεικνύει το προβλημά σου. Άλλωστε δικαίομα στο λάθος έχουμε όλοι.
Για το Δημητράκι το πρόβλημα ειναι οι προσλαβάνουσες οικογενειακες και βιοματικές του εικόνες

Βρε Αμαρτωλέ, αφού δεν σου αρέσει ο Δάσκαλος Ιωσήφ, τί ξημεροβραδιάζεις εδώ μέσα στο
    θέμα του ? ? ? Μην διαβάζεις το θέμα του άμα δεν σου αρέσει, αλλά εμ το διαβάζεις
    εμ του κάνεις και κριτική.

Υ.Γ. Κατά την γνώμη μου , θα έπρεπε να είχε την δυνατότητα ένας που ανοίγει ένα θέμα
    να αποκλείει από αυτό όσους δεν προσφέρουν επικοδομητικά και απλά μπαίνουν για
    να κοροιδέψουν. Έτσι θα γλύτωναν πολλά θέματα από άπειρα άσχετα μηνύματα χωρίς
    ουσία.

Επισκέπτης
Βρε Αμαρτωλέ, αφού δεν σου αρέσει ο Δάσκαλος Ιωσήφ, τί ξημεροβραδιάζεις εδώ μέσα στο
    θέμα του ? ? ? Μην διαβάζεις το θέμα του άμα δεν σου αρέσει, αλλά εμ το διαβάζεις
    εμ του κάνεις και κριτική.

Υ.Γ. Κατά την γνώμη μου , θα έπρεπε να είχε την δυνατότητα ένας που ανοίγει ένα θέμα
     να αποκλείει από αυτό όσους δεν προσφέρουν επικοδομητικά και απλά μπαίνουν για
     να κοροιδέψουν. Έτσι θα γλύτωναν πολλά θέματα από άπειρα άσχετα μηνύματα χωρίς
     ουσία.

Καλώς αφού μπήκαμε σήμερα στον τομέα της ψυχιατρικής να προσθέσω ότι η περίπτωση του αλσόμα είναι μαζοχιστική!
Δεν του αρέσει ΄τι διαβάζει αλλά επιμένει να το διαβάζει!
Εν πάση περιπτώση εμενα δεν με ενοχλεί ούτε άνοιξα το θεμα για αυτολιβανισμό. Εάν ενοχλεί τον αλσόμα ο πατριωτισμός ελεύθερος είναι να ανοιξει ένα δικό του θέμα γύρω από την πολυ πολιτισμικότητα, τον Chi mi tee, τα αλμπάνια και ότι τέλος πάντων τον ευχαριστεί. Νομίζω ότι τον δυσαρεστουμε τοσο εγώ όσο και ο Δημητράκης διότι και οι δυό έχουμε γράψει με διαφορετικά λόγια ότι ο κομμουνισμός-σοσιαλισμός και το κακο΄συναπάντημα ήταν απάτη και όπου υπήρχαν τετοια πράγματα ήταν στυγνές δικτατορίες. Και συμπληρώνω μόνον εγώ όσοι ήτανε κοινωνοί τετοιων ιδεολογιών στην χώρα μας ήσαν ή πανηλίθιοι ή καιροσκόποι ή επίδοξοι τυρρανοι  ή πράκτορες ή όλα μαζί.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλώς αφού μπήκαμε σήμερα στον τομέα της ψυχιατρικής να προσθέσω ότι η περίπτωση του αλσόμα είναι μαζοχιστική!
Δεν του αρέσει ΄τι διαβάζει αλλά επιμένει να το διαβάζει!

Το bourdela βρίθει από τέτοιες περιπτώσεις από τότε που ξεκίνησε.
Να μην σου κάνει εντύπωση τίποτα  ;)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Την καμαρόνω την προσφώνησή σου στο προσωπό μου ως ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ (και κλέφτης να προσθέσω μόνος μου)
Και ο γεροντάς μου έτσι με αποκαλεί.

Όσο για την προτασή σου φίλε μου ΧΟΤΣΚΟΡΠΙΕ να μην διαβάζω τον θρεντ έχεις δίκαιό μεγάλο.
Έλα μου ντε όμως που με φτιάχνουν οι φασίστες και τους γουστάρω.
Για την δημοκρατική αποψή σου, αποκλησμού από δημόσια σηζήτηση (γιατί στο διδίκτιο έτσι είναι) νομίζω ότι θα πρέπει να πεις στον ΠΑΠΑΡΟ-ΕΘΝΑΡΧΗ Ιωσήφ να το προτίνει στους μόντ.

Η δημοκρατία έχει την έννοια του να σέβεσαι και τον άλλο και την δική του άποψη αγαπητέ
αλσόμα, εάν απλά μπαίνεις στο θέμα του για να τα κάνεις 'μπάχαλο' τότε παραβιάζεις την
δημοκρατία. Και όπως έλεγαν στο σχολείο όταν πήγαινα (πρωτού μπούν οι ΚΚΕδες δάσκαλοι
και κάνουν προπαγάνδα στα παιδάκια για να τα κάνουν γενίτσαρους) η δημοκρατία του
ενός φτάνει μέχρι εκεί που ξεκινάει η δημοκρατία του άλλου.

Άνοιξε δικό σου θέμα για ουκρανίδες και θα το διαβάζεις μόνος σου αλσόμα,
όπως κι ο δάσκαλος αν ανοίξει θέμα για παζάρι με κατασκευαστή για αγορά διαμερίσματος
μόνος του θα το διαβάζει, ο καθένας στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες.

Η γνώμη μου είναι οτι δεν πρέπει να προσπαθούμε να 'γαμάμε' το θέμα του άλλου,
εάν δεν έχεις να προσφέρεις μην συμμετέχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom