Επισκέπτης
Δηλαδή το πρωί ήσουν Ουκρανία και το απόγευμα Ελλάδα!
Χμμμμ δεν έχει περασει ίσως απο τον καταπληκτικό εγκεφαλό σου παιδί μου,η υποψία ότι μπορεί να γραφω από διαφορετικους υπολογιστας σε διαφορετικους χωρους?
Φαινεται κοριτσι για...σπιτι !
δασκαλε καλημερα το εφαγε το παραμυθη η ρουφιανα 50 ευρω επεσε εχθες το βραδυ.αλλα και εγω αν και μεγαλη πεμπτη το καθηκον το εκανα κανονικα.
Εύγε ! Να το πάρεις το κορίτσι και κουμπάρος εγώ!
Είμαι ολιγον τι συντομος γιατι πα να φαω τσάμπα!
δασκαλε καλημερα το εφαγε το παραμυθη η ρουφιανα 50 ευρω επεσε εχθες το βραδυ.αλλα και εγω αν και μεγαλη πεμπτη το καθηκον το εκανα κανονικα.
"Τη μαντιναδα δυο φορεςΣυγχωρεσέ με,
στο κρύβαμε μετην μητέρα σου μέχρι σήμερα!
Έλα να σ'αγκαλιασω παιδί μου!
Έχεις δίκιο.
Αυτοι οι βλακες οι ουκρανοι σημερα το πρωί δεν είχαν ελληνικες γραμματοσειρές εγκατεστημένες.
Θα τους πω για την παρατηρηση σου για να φοβηθουν...
......παντος ο Ιωσηφ για μενα κανει λειτουργημα σας εχει δωσει αρκετες πληροφωριες για την Ουκρανια.και αμα 'λαχει εχει και διαμερισμα στο κεντρο του Κιεβου που εσεις ουτε στα ονειρα σας δεν το εχεται δει!
χρονια πολλα Ιωσηφ αν σου πω οτι ειμαι αμαρτολος και απο την εκκλησια περασα με τ'αμαξι μονο απ'εξω κατα της 0:30 και αυτο επηδει ηταν ο δρομος μου.τωρα θα πεσω για υπνο γιατι κουραστηκα ολη νυχτα.θα σηκωθω το μεσημερακι και θα δω τι μαλακιες μου εχουν γραψει.δως τους απο μια Ουκρανεζα γιατι αυτα απο την αγαμια τα κανουν.αν ειχαν να γαμανε δεν θα ασχολουντουσαν με τσακωμους στο σα'ι'τ!Δημήτρη χρόνια πολλά και ότι επιθυμεις και να χαίρεσαι τις γίδες σου!
Τωρα εμεις εδώ περιμενουμε ποτε θα παει 4 το πρωί (οι γκομενες δηλαδη εγώ θα χρρρ,ζζζζζζ) για να πάνεσ την εκκλησία.
Ορθοδοξία ή θάνατος!!!
χρονια πολλα Ιωσηφ αν σου πω οτι ειμαι αμαρτολος και απο την εκκλησια περασα με τ'αμαξι μονο απ'εξω κατα της 0:30 και αυτο επηδει ηταν ο δρομος μου.τωρα θα πεσω για υπνο γιατι κουραστηκα ολη νυχτα.θα σηκωθω το μεσημερακι και θα δω τι μαλακιες μου εχουν γραψει.δως τους απο μια Ουκρανεζα γιατι αυτα απο την αγαμια τα κανουν.αν ειχαν να γαμανε δεν θα ασχολουντουσαν με τσακωμους στο σα'ι'τ!
Χριστός Ανέστη και καλημέρα!
Δε ξερω βρε παιδάκι μου τι τυος έπιασε χθες το βράδυ και ησχολουντο με σένα τώρα τα ειδα κι εγώ είχα παει στην εκκλησία τα ξημερώματα οπως συνηθιζεται το τοιουτον εδώ πέρα.
Δάσκαλε Ιωσηφ
[move]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ[/move]
Καταρχήν ημέρα γιορτής σήμερα δεν θα ηθελα να αναλωθούμε με μικρότιτες.
Οτί δηλώσεις είσαι άλλωστε στο Ελλαντισταν.
Αλλά επειδή μου σερβίρουνε ψέματα δεν σημένει ότι θα τα φάω.
Θυμέμαι μικρός στο χωριό μου, έρχονταν φιλοι και συγγενείς μετανάστες και μας έλεγαν της Χαλιμας τα παραμύθια. Τώρα ευτηχός υπάρχει άμεση πληροφόριση και οι παραμυθάδες όλοένα και λιγιστεύουνε. Είναι όμορφο να ακούς παραμύθια- ταξιδεύεις νοητά. Ειναι επικίνδυνο όμως να τα πιστεύης και να νομίζεις ότι θα τα ζήσεις. Αυτό συμβένει και με τον παραμυθά ότι μπαίνει στο όνειρό του και γίνεται πρωταγωνηστής.
Το επικίνδυνο ειναι να παρασίρει στην παραμύθα του και τους άλλους.