Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή το πρωί ήσουν Ουκρανία και το απόγευμα Ελλάδα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χμμμμ δεν έχει περασει ίσως απο τον  καταπληκτικό εγκεφαλό σου παιδί μου,η υποψία  ότι μπορεί να γραφω από διαφορετικους υπολογιστας σε διαφορετικους χωρους?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• irina2.JPG
    irina2.JPG
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 23917612.jpg
    23917612.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 23

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε καλημερα το εφαγε το παραμυθη η ρουφιανα 50 ευρω επεσε εχθες το βραδυ.αλλα και εγω αν και μεγαλη πεμπτη το καθηκον το εκανα κανονικα.

Επισκέπτης
δασκαλε καλημερα το εφαγε το παραμυθη η ρουφιανα 50 ευρω επεσε εχθες το βραδυ.αλλα και εγω αν και μεγαλη πεμπτη το καθηκον το εκανα κανονικα.

Εύγε ! Να το πάρεις το κορίτσι και κουμπάρος εγώ!
Είμαι ολιγον τι συντομος γιατι πα να φαω τσάμπα!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εύγε ! Να το πάρεις το κορίτσι και κουμπάρος εγώ!
Είμαι ολιγον τι συντομος γιατι πα να φαω τσάμπα!

κοίτα η θείος ή κουμπάρος και τα δύο δέν γίνετε ας γίνη και κανένας άλλος της  οικογένειας ασε που μπορει και να ισχύει αυτο που λέει ο λαος Ο κουμπάρος την κουμπαρα
την βοηθάει δυο φορές την βδομάδα (στην μπουγάδα εεε??) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Ωραία αρα θα έχεις ρεύμα για το Πάσχα  :think: :think: :think:  :2funny:  :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Συγχωρεσέ με,

στο κρύβαμε μετην μητέρα σου μέχρι σήμερα!
Έλα να σ'αγκαλιασω παιδί μου!
"Τη μαντιναδα δυο φορες
δεν πρεπει να τη λεεις
γιατι θα λενε οι κοπελιες
πως αλλη δεν κατεεις"
(Απο τον Πατουχα του Ι. Κονδυλακη)

"Μεγα του γενους δασκαλε" πηγαινε σε κανα γιατρο να σε κοιταξει, δεν ειναι κακο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Έχεις δίκιο.
Αυτοι οι βλακες οι ουκρανοι σημερα το πρωί δεν είχαν ελληνικες γραμματοσειρές εγκατεστημένες.
Θα τους πω για την παρατηρηση σου για να φοβηθουν...
Δηλαδή το πρωί ήσουν Ουκρανία και το απόγευμα Ελλάδα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
:2funny:
Σιγα μην εχει 3 υπολογιστες !!!!
Οταν σας λεω εγω οτι ο Σηφαλιος γραφει απο Ελλαδα και σας δουλευει, εσεις .... κουκια σας μαγειρευουνε.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ φιλε ο δασκαλος ειναι ουκρανια στο εχω ξαναπει.γιατι τρως τετοια κοληματα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......παντος ο Ιωσηφ για μενα κανει λειτουργημα σας εχει δωσει αρκετες πληροφωριες για την Ουκρανια.και αμα 'λαχει εχει και διαμερισμα στο κεντρο του Κιεβου που εσεις ουτε στα ονειρα σας δεν το εχεται δει!

Επισκέπτης
Παιδάκια Χριστος Ανέστη σε όλους, χρόνια πολλά κι άντε κι απο μια ουκρανίδα στον καθ ένα σας!

Επισκέπτης
......παντος ο Ιωσηφ για μενα κανει λειτουργημα σας εχει δωσει αρκετες πληροφωριες για την Ουκρανια.και αμα 'λαχει εχει και διαμερισμα στο κεντρο του Κιεβου που εσεις ουτε στα ονειρα σας δεν το εχεται δει!

Δημήτρη χρόνια πολλά και ότι επιθυμεις και να χαίρεσαι τις γίδες σου!
Τωρα εμεις εδώ περιμενουμε ποτε θα παει 4 το πρωί (οι γκομενες δηλαδη εγώ θα χρρρ,ζζζζζζ) για να πάνεσ την εκκλησία.
Ορθοδοξία ή θάνατος!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Να σαι καλά δάσκαλε - Σεπτέμβριο θα έρθω στη Νότια Ουκρανία για ένα μωρό.

Χρόνια σου πολλά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη χρόνια πολλά και ότι επιθυμεις και να χαίρεσαι τις γίδες σου!
Τωρα εμεις εδώ περιμενουμε ποτε θα παει 4 το πρωί (οι γκομενες δηλαδη εγώ θα χρρρ,ζζζζζζ) για να πάνεσ την εκκλησία.
Ορθοδοξία ή θάνατος!!!
χρονια πολλα Ιωσηφ αν σου πω οτι ειμαι αμαρτολος και απο την εκκλησια περασα με τ'αμαξι μονο απ'εξω κατα της 0:30 και αυτο επηδει ηταν ο δρομος μου.τωρα θα πεσω για υπνο γιατι κουραστηκα ολη νυχτα.θα σηκωθω το μεσημερακι και θα δω τι μαλακιες μου εχουν γραψει.δως τους απο μια Ουκρανεζα γιατι αυτα απο την αγαμια τα κανουν.αν ειχαν να γαμανε δεν θα ασχολουντουσαν με τσακωμους στο σα'ι'τ!

Επισκέπτης
χρονια πολλα Ιωσηφ αν σου πω οτι ειμαι αμαρτολος και απο την εκκλησια περασα με τ'αμαξι μονο απ'εξω κατα της 0:30 και αυτο επηδει ηταν ο δρομος μου.τωρα θα πεσω για υπνο γιατι κουραστηκα ολη νυχτα.θα σηκωθω το μεσημερακι και θα δω τι μαλακιες μου εχουν γραψει.δως τους απο μια Ουκρανεζα γιατι αυτα απο την αγαμια τα κανουν.αν ειχαν να γαμανε δεν θα ασχολουντουσαν με τσακωμους στο σα'ι'τ!

Χριστός Ανέστη και καλημέρα!

Επισκέπτης
Χριστός Ανέστη και καλημέρα!

Δε ξερω βρε παιδάκι μου τι τυος έπιασε χθες το βράδυ και ησχολουντο με σένα τώρα τα ειδα κι εγώ είχα παει στην εκκλησία τα ξημερώματα οπως συνηθιζεται το τοιουτον εδώ πέρα.

Επισκέπτης
Δε ξερω βρε παιδάκι μου τι τυος έπιασε χθες το βράδυ και ησχολουντο με σένα τώρα τα ειδα κι εγώ είχα παει στην εκκλησία τα ξημερώματα οπως συνηθιζεται το τοιουτον εδώ πέρα.

Εγώ  έχω να δηλώσω ότι Ο Δημήτρης φυσικά και είναι στην Ρωσσία, δεύτερον τον εκτιμώ πολύ διότι έχει το θάρρος της γνω΄μης του, τρίτον μου έχει κάνει εντύπωση οι γνώσεις που έχει για άτομο της ηλικίας του γύρω από την ιστορική πραγματικότητα, τέταρτον πιστεύω ότι ειναι σοβαρώτατο άτομο απ'ότι έχω συνομιλησει μαζί του, τώρα ο τρόπος ζωής που έχει τι να πω περί ορέξεως κολοκυθόπιττα, γενικώς τον εκτιμώ είναι πολύ ευγενικό παιδί πρώτα - πρώτα και για μένα αυτό μετρά τα μέγιστα...

Επισκέπτης
Βλέπω ότι είσασταν δραστηριοι χθες το βράδυ, αυτότο παιδί Ο Σαίξπηρ έβανε λινκ με τα ημισκούμπρια και το "Δημόσιο φορ έβερ". Μοου ταχε πρήξει ο Νινίς μετ αημισκούμπρια  όταν ήσαντε μοδα πριν από καμιά δεκαρία-δεκαπενταριά χρόνια πότε ήσαντε αυτοί θυμάται κανεις?
Σήμερις αρκίντια, μέρα που είναι! Υπεσχέθην προ πολλού στην μαγειρισσα ότι θα Πασχαλισουμε μαζί διότι η πολυβολήτρια δεν γουσταρε να ψέσουμε λοκάνικα στο δάσος διότι, θα ητο λέει όλη η πόλις. ¨Ελα όμως χθες που τα γυρισα και θελει κι αυτή! Έλα όμως που θα μαλλιοτραβηχτεί με την μαγείρισσα άμα την πάρω μαζί! Τώρα ριχνει κάτι ροχαλητά άλλο πράμα αλλά αμα ξυπνησει θα έχω γίνει Λούης!

Επισκέπτης
Δάσκαλε Ιωσηφ

[move]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ[/move]

Καταρχήν ημέρα γιορτής σήμερα δεν θα ηθελα να αναλωθούμε με μικρότιτες.
Οτί δηλώσεις είσαι άλλωστε στο Ελλαντισταν.
Αλλά επειδή μου σερβίρουνε ψέματα δεν σημένει ότι θα τα φάω.
Θυμέμαι μικρός στο χωριό μου, έρχονταν φιλοι και συγγενείς μετανάστες και μας έλεγαν της Χαλιμας τα παραμύθια. Τώρα ευτηχός υπάρχει άμεση πληροφόριση και οι παραμυθάδες όλοένα και λιγιστεύουνε. Είναι όμορφο να ακούς παραμύθια- ταξιδεύεις νοητά. Ειναι επικίνδυνο όμως να τα πιστεύης και να νομίζεις ότι θα τα ζήσεις. Αυτό συμβένει και με τον παραμυθά ότι μπαίνει στο όνειρό του και γίνεται πρωταγωνηστής.
Το επικίνδυνο ειναι να παρασίρει στην παραμύθα του και τους άλλους.

Χριστός Ανέστη !

Ρε παιδία το  τι γαμα ο καθ ένας δεν ξερω. Εκείνο που ξερω για την ουκρανία,  είναι αυτό που σας έχω περιγράψει. ήτοι: ότι άμα μείνεις πάνω από κανα μηνα και μιλας ρωσικα είναι αδύνατον να μην πιασεις καμια γκόμενα. Με τον καιρό πιάνεις κι αλλη κι  άλλη. Όχι όμως εν μία νυκτί όλα αυτά.  Δεν αναφέρομαι να πας κάπου και να σου δώσουν τηλέφωνα ένα βράδυ ή να μιλήσεις ή να κάτσεις παρεά με γκόμενες σε καμια ντίσκο.Τηλέφωνα θα μαζέψεις ένα  τηλεφωνικό καταλογο απ΄το πρώτο βράδυ απλώς μετά την αλλη μερα δεν θα εμφανιστει καμία. Έτσι ειναι οι ουκρανίδες. Άμα μείνεις πολύ καιρό στο τέλος εχεις από 3-4 γκόμενες που παιζουνε μονιμα  κι οτι αλλο πετύχεις. Τώρα εμένα μου φτάνουν οι γνωστες που έχω και τις ξερετε και σεις δια περιγραφών, δεν πολυβγαίνω εδώ δεν μπορώ να κανω ζάφτι τις τρεις γνωστές, μου χρειάζεται κι άλλη? Κάθε φορά λεω οτι θα σοβαρευτώ και θα μεινω με μία αλλά καθε φορά κάποια μαλακεία μου κανει η μία και θυμαμαι τις αλλες.
Αυτά για το πως δουλευει το συστημα στην ουκρανία.

Επισκέπτης
Έτσι δουλεύει το συστημα εδώ  και για τις ηλικίες  γυρω στα είκοσι. Με σχεσεις μόνιμες ή ημιμόνιμες
Τώρα για κατι τριαντάρες και βανε είναι πολύ πιο εύκολο υποθέτω, δεν εχω γαμησει ποτέ καμια εδώ ουτε και θέλω!
Αλλά μην φανταστείτε οτι υπάρχουνκαι πολλές διότι οι ουκρανίδες στα 20-22 παντρεύονται και  καλά κάνουν όχι τις μαλακειες της ελλάδος να ναι η νυφη γριά για να γαμηθει πρωτα πρωτα καλα και μετα να θυμηθει ότι πρεπει να παντρευτει και κανα μαλακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom