Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε μία Ρωσίδα 25 ΕΤΩΝ/175 /58 ΚΓ απο ΟΜΣΚ θέλει να την φιλιξενήσω για κανα δυό τρείς Μήνες Ελλάδα και εκτος απο την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: σεξουαλική περιποιηση μου λέει οτι είναι και καλή μαγείρησα λέω να ενδώσω αλλά δες τι μου έστειλε και δέν καταλαβαίνω τι είναι για εξηγησέ μου ή να απευθυνθώ στον Δημητράκη??????

Συνημμένα

• 64913612.jpg
    64913612.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 73642462.jpg
    73642462.jpg
    8 KB · Εμφανίσεις: 14

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε με πηρε τηλεφωνο η ουκρανιδα το πρωι και μου ζαλιζε τα παπαρια.με αγαπαει μου ειπε
και οτι τις λειπω.δασκαλε τις ειπα οτι μου εκοψαν το τηλεφωνο,και την παρασκευη θα μου κοψουν και το ρευμα.μου ειπε οτι κατι θα κανει.για να δουμε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε με πηρε τηλεφωνο η ουκρανιδα το πρωι και μου ζαλιζε τα παπαρια.με αγαπαει μου ειπε
και οτι τις λειπω.δασκαλε τις ειπα οτι μου εκοψαν το τηλεφωνο,και την παρασκευη θα μου κοψουν και το ρευμα.μου ειπε οτι κατι θα κανει.για να δουμε.

ΡΕ πρόσεχε Παρασκευή είναι αργία και δεν κόβουν το ρεύμα κάντο Πέμπτη εκτός αν σου δώσουν χάρη λόγο εορτών. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δάσκαλε μία Ρωσίδα 25 ΕΤΩΝ/175 /58 ΚΓ απο ΟΜΣΚ θέλει να την φιλιξενήσω για κανα δυό τρείς Μήνες Ελλάδα και εκτος απο την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: σεξουαλική περιποιηση μου λέει οτι είναι και καλή μαγείρησα λέω να ενδώσω αλλά δες τι μου έστειλε και δέν καταλαβαίνω τι είναι για εξηγησέ μου ή να απευθυνθώ στον Δημητράκη??????

εις την ανω φωτογραφία μαλλον εικονιζεται το γαστριμαργικό αριστουργημα ακρόσκα δια το οποιον έχω γραψει πριν απο καμια τριανταρια σελιδες. Το κατω  αριστουργημα προκειται περι του ζυμαρικου πλιμένι η γευστική αναμνησις του οποιου παραμενει εις αρκετά χωρια της ελλαδος αποτέλεσμα της απο χιλιετιας εγκαταστασεως των σλαυων εν ελλάδι. Προκειται δια ζυμη με γεμισιν κυμα ή πατατας ή και τα δυο μαζί. Εαν ειναι σπιτικο δεν προκειται δια τοσο αηδίας και καπως τρωγεται...Πωλειται και ετοιμον εις ολα τα καλα μπακάλικα...

Επισκέπτης

Της αρεσουν οι σκληροι άντρες φαίνεται!
Αρκανς εισαι υπευθυνος για την διαταραξιν της οικογενειακής μου γαληνης ! Επανέφερα την μαγειρισσα καιτωρα κανω οικονομια σαν τον Δημητράκη και τρωω τσάμπα! Χμμμμμ όχι δεν εχω φτασει ακομα σε τετοια επιπεδα να με πλερώνει αλλά γενικως κανω οτι μου γουστάρει! Φοβουμαι οτι ο μαθητης ξεπερασε τον δασκαλο! Άντε κι  ειναι μεσημερι ωρα να πα να φάω!

Επισκέπτης

Μα καλα πουτην γνωρισες? Αυτη στην Σιβηρία εσύ στην Β. Ελλάδα που τα κοιμιάσατε?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ζντράζβουϊτε Σύντροφε καθηγητά΄
Με πρόλαβες και απάντησες στον συμμαθητή μας.
Όντως το πρώτο πιάτο πρόκειται για τη σούπα Ακρόσκα (Акрошка), που περιέχει πατάτες (φυσικά), κρέας, άνηθο και κεφιρ, πράγμα που την καθιστά αηδέστατη (δεν με αρέσει το κεφιρ).
Το δεύτερο πρόκειται για πελμένια, δηλ. τα ρώσσικα ραβιόλια. Συμπαθέστατα. Σερβίρονται με ξύδι και μαύρο πιπέρι ή με σμετάνα.
Αν έχουν γέμιση πατάτας, λάχανου ή βύσσινου αποκαλούνται βαρένικι.  

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
με τετοια φαγητα που να παχαινουν οι ουκρανιδες ρε πουστη μου.οι δικες μας τα ζωα οτι βρουνε τρωνε.

Επισκέπτης
Όντως το πρώτο πιάτο πρόκειται για τη σούπα Ακρόσκα (Акрошка), που περιέχει πατάτες (φυσικά), κρέας, άνηθο και κεφιρ, πράγμα που την καθιστά αηδέστατη (δεν με αρέσει το κεφιρ).
Το δεύτερο πρόκειται για πελμένια, δηλ. τα ρώσσικα ραβιόλια. Συμπαθέστατα. Σερβίρονται με ξύδι και μαύρο πιπέρι ή με σμετάνα.

Πριβιετικ !

Ρε Μακουλη πρεπει να χεις φαει πολλες τετοιες μαλακειες ! Εγώ όλα αυτά τα έβαλα στο στόμα μου τοσα χρονια κανα δυο φορές, για πλιμένι δηλαδή την άλλη την παπαρια ουτε που την πλησιάζω! Γενικώς σπιτι ακολουθουσαμε κιουζίν γκρέκ ! επισης όλα αυτά τα παστα κωλοψαρα που κυκλοφορούνε εννοειται ότιδεν τα δοκίμασα ποτέ κι εχουν και μια μποχα...

Επισκέπτης
με τετοια φαγητα που να παχαινουν οι ουκρανιδες ρε πουστη μου.οι δικες μας τα ζωα οτι βρουνε τρωνε.

Ναι όντως ειναι και στον σωματότυπο βεβαια, γιατί πολλές κατεβαζουν κι ενακαρβελι ψωμί με την ακροσκα ή το  μπορς.

Επισκέπτης

εδώ στην αηδιόσκα δεν βανουνε κρέας ή τουλάχιστον δεν συνηθιζεται. Το ξευρω διοτι αποτελειβ απο τις εκλεκτοτερες γαστριμαργικες απολαυσεις της πολυβολήτριας. Ξερεις τι βανουνε¨: κομμένο λουκανικο (ο θεος να τακανει λουκανικα τι γατα και πηγμενο αιμα εχω φαει τοσα χρόνια...)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• irina02.jpg
    irina02.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
εδώ στην αηδιόσκα δεν βανουνε κρέας ή τουλάχιστον δεν συνηθιζεται. Το ξευρω διοτι αποτελειβ απο τις εκλεκτοτερες γαστριμαργικες απολαυσεις της πολυβολήτριας. Ξερεις τι βανουνε¨: κομμένο λουκανικο (ο θεος να τακανει λουκανικα τι γατα και πηγμενο αιμα εχω φαει τοσα χρόνια...)

προκειται δια το αποκορυφωμα τη ςαηδίας ! Σερβιρεται δε παντοτε κρυα! Μπλιαχ!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λάθος σύντροφε. Είναι ιδιαίτερα παχυντικά τα φαγητά τους.
Όλο αλεύρι, πατάτες και σμετάνα είναι.
Γι΄αυτό και πολλές μετά τα 49 ξεχειλώνουν.
Ρε Μακουλη πρεπει να χεις φαει πολλες τετοιες μαλακειες ! Εγώ όλα αυτά τα έβαλα στο στόμα μου τοσα χρονια κανα δυο φορές, για πλιμένι δηλαδή την άλλη την παπαρια ουτε που την πλησιάζω! επισης όλα αυτά τα παστα κωλοψαρα που κυκλοφορούνε εννοειται ότιδεν τα δοκίμασα ποτέ κι εχουν και μια μποχα...
Όντως έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την ρωσσική κουζίνα. Δεν με τρελαίνει πάντως.
Καλά τα παστά ψάρια που ανέφερες πέραν της μπόχας δεν μασιούνται. Καλύτερα να φας τις σόλες των παπουτσιών σου. Είναι σαφώς μαλακώτερες.
Πάντως οι Ρώσσοι τρελαίνονται γι' αυτά. Είναι λέει καλός μεζές για βοτκα !! :idiot:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εδώ στην αηδιόσκα δεν βανουνε κρέας ή τουλάχιστον δεν συνηθιζεται.  Ξερεις τι βανουνε¨: κομμένο λουκανικο (ο θεος να τακανει λουκανικα τι γατα και πηγμενο αιμα εχω φαει τοσα χρόνια...)
Ουκρανικό λουκάνικο.Μπλιάχχ!

Επισκέπτης
Λάθος σύντροφε. Είναι ιδιαίτερα παχυντικά τα φαγητά τους.
Όλο αλεύρι, πατάτες και σμετάνα είναι.
Γι΄αυτό και πολλές μετά τα 49 ξεχειλώνουν.Όντως έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την ρωσσική κουζίνα. Δεν με τρελαίνει

μετά τα 49? για κατέβα-κατεβα βάνου 29 !

Επισκέπτης
Το μονον που τους παραδεχομαι ειναι οτι απαξ απαντος στο σουβλακι(μεγάλο σουβλί) μαριναρουν το κρεας και δεν μυριζει κρεατιλα όπως στη ελλαδα

Επισκέπτης
Το μονον που τους παραδεχομαι ειναι οτι απαξ απαντος στο σουβλακι(μεγάλο σουβλί) μαριναρουν το κρεας και δεν μυριζει κρεατιλα όπως στη ελλαδα

κι  οι πατατες ειναι φυσικες δεν ειναι οι αηδίες που πουλανε στηνλαικη στην ελλαδα.
Αιφνης μπορει να χορτασει κανεις με μια τηγανια πατατες τοσο νοστιμες ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom