Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κι  οι πατατες ειναι φυσικες δεν ειναι οι αηδίες που πουλανε στηνλαικη στην ελλαδα.
Αιφνης μπορει να χορτασει κανεις με μια τηγανια πατατες τοσο νοστιμες ειναι.

Το ιδιο και για τα υπολοιπα οποροκηπευτικα αλλα μονον το καλοκαιρι. Τους υπολοιπους μηνες ειναι εισαγωγης κι ειναι οπως τα δικα μας με φαρμακα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μεσημεριανη επισκεψη ουκρανιδας για να παρει τις πιπες τις.μου ειπε θα με βοηθηση με το ρευμα,και μου εδωσε 15 ευρω μετα απο καιρο.δασκαλε τις ειπα οτι δεν με σωνουν με τιποτα.δασκαλε πρεπει να βρω τροπο να ανεβασω το επιδομα μου,πασχα ερχετε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δασκαλε μεσημεριανη επισκεψη ουκρανιδας για να παρει τις πιπες τις.μου ειπε θα με βοηθηση με το ρευμα,και μου εδωσε 15 ευρω μετα απο καιρο.δασκαλε τις ειπα οτι δεν με σωνουν με τιποτα.δασκαλε πρεπει να βρω τροπο να ανεβασω το επιδομα μου,πασχα ερχετε.
ετσι τυπε μου :rockon:
και τα παπουτσα μεσα :rockon:

Επισκέπτης

ki εγώ ειχα αιφνιαδιαστική επισκεψη της πολυβολήτριας η οποια δηλωνει οτι  θα μαλλιοτραβηξει την μαγείρισσα!
Δεν νομιζω να μου δωσει 100 ρουβλια πάντως αλλα θα την ξεσκίσω!
Ειδα χθες και  την κορη του ιεραποστόλου που ηταν σαν κλαμένο μουνί. Ξαναζητησε να μπει στο προγραμμα προστασίας... ουκρανίδων.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε σημερα μπαινω στη δευτερη φαση του σχεδιου.μολις ερθει η ουκρανιδα,κατεβαζω το γενικο απο το ρευμα και τις λεω οτι μου το εκοψαν.για να δουμε θα με λυπηθη μερες που ειναι κιολας.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• IRINA.jpg
    IRINA.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 368721523.jpg
    368721523.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε σημερα μπαινω στη δευτερη φαση του σχεδιου.μολις ερθει η ουκρανιδα,κατεβαζω το γενικο απο το ρευμα και τις λεω οτι μου το εκοψαν.για να δουμε θα με λυπηθη μερες που ειναι κιολας.

Εδώ κοντεύουμε να σε λυπηθούμε εμείς που ξέρουμε τι γίνετε.
Να σου κάνουμε έρανο για τα δίδακτρα????? :think: :think: :think:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ κοντεύουμε να σε λυπηθούμε εμείς που ξέρουμε τι γίνετε.
Να σου κάνουμε έρανο για τα δίδακτρα????? :think: :think: :think:

τι να κανω ρε φιλε.ακολουθω του δασκαλου τις οδηγιες κατα γραμμα,μηπως και παρω το αιμα αλλων συναδελφω πισω που την εχουν πατησει απο αυτες.

Επισκέπτης
τι να κανω ρε φιλε.ακολουθω του δασκαλου τις οδηγιες κατα γραμμα,μηπως και παρω το αιμα αλλων συναδελφω πισω που την εχουν πατησει απο αυτες.

Αντε, τι έγινε? το'φαγε? προτείνω να βγάλεις την ασφάλεια ή να βάλεις μια καμμένη! Μπορεί να μην είναι τόσο ζωντανό... και να δει τον πίνακα!

edit_Duracell: Διόρθωση greekglish! ΠΡΟΣΟΧΗ...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δάσκαλε μία Ρωσίδα 25 ΕΤΩΝ/175 /58 ΚΓ απο ΟΜΣΚ θέλει να την φιλιξενήσω για κανα δυό τρείς Μήνες Ελλάδα και εκτος απο την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: σεξουαλική περιποιηση μου λέει οτι είναι και καλή μαγείρησα λέω να ενδώσω αλλά δες τι μου έστειλε και δέν καταλαβαίνω τι είναι για εξηγησέ μου ή να απευθυνθώ στον Δημητράκη??????
Εξαρταται απο το πως γνωριστηκατε...

Aν γνωριστηκατε τυχαια μεσω "σπαμ email", προκειται για απατη.. Θα σε παει σιγα σιγα, και το τελος θα σου ζητησει να της στειλεις χρηματα για τα αεροπορικα εισιτηρια. Φυσικα ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ..!!

Αυτα..και Καλο Πασχα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εξαρταται απο το πως γνωριστηκατε...

Aν γνωριστηκατε τυχαια μεσω "σπαμ email", προκειται για απατη.. Θα σε παει σιγα σιγα, και το τελος θα σου ζητησει να της στειλεις χρηματα για τα αεροπορικα εισιτηρια. Φυσικα ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ..!!

Αυτα..και Καλο Πασχα.

Η αλεπού 100 το αλεπουδάκι 101 γίνετε???????  δεν γινετε. :thumbsup: :thumbsup:
και μην ξεχνάς μηδεν εχει λαμβάνει παρα του μη έχοντος.
Καλό σου Πάσχα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε το εριξα το παραμυθι απο το τηλεφωνο.μου ειπαι μπορει να περασει το βραδυ απο τι σπιτι.αν ερθει θα με βρει με ενα κερι μονο αναμενω.θα τις κανω χοντρη πλακα.

Επισκέπτης
ρε φίλε έχεις ποστάρει 1953 ποστ και ακόμα να μάθεις τους κανόνες του φόρουμ? που είναι οι mod ρε γαμώτο!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Έχεις δίκιο.
Αυτοι οι βλακες οι ουκρανοι σημερα το πρωί δεν είχαν ελληνικες γραμματοσειρές εγκατεστημένες.
Θα τους πω για την παρατηρηση σου για να φοβηθουν...

Επισκέπτης
Έχεις δίκιο.
Αυτοι οι βλακες οι ουκρανοι σημερα το πρωί δεν είχαν ελληνικες γραμματοσειρές εγκατεστημένες.
Θα τους πω για την παρατηρηση σου για να φοβηθουν...

Δηλαδή το πρωί ήσουν Ουκρανία και το απόγευμα Ελλάδα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom