Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
καλημέρα Δρ.Ιωσήφ
χθές πήγα και επισκέφθηκα μια φίλη (πρώην) Ρωσίδα.
Αν και έχουμε χωρίσει περίπου 4 χρόνια είμαστε πολύ καλά φιλαράκια.
Ειναι απο Αγ.Πετρούπολη και μένει 10 χρόνια ελλάδα.
Της έπιασα την κουβέντα για τις Ουκρανές - Ουκρανούς και λοιπούς λαούς της πρώην ΕΣΣΔ.
Αυτή σε λίγο θα πατήσει τα 50, τα έχει τα χρονάκια της.
Καταρχήν μόλις της είπα πως τραβιέμαι με Ουκρανίδες εδώ και λίγο καιρό μόνο που δεν με έδειρε!
Η ίδια είναι φανατική οπαδός του Πούτιν και της Ρωσίας.
Και τι δεν μου είπε για τους Ουκρανούς/νες....
οτι είναι πονηροί, βλάκες, ζηλέυουν τους ρώσους, δεν είχαν  ποτέ στην ουσιά δικό τους κράτος και γλώσσα, η γλώσσα που τώρα μιλάνε ειναι φόλα, οι γυναικες τους λένε ψέματα κτλ , κτλ κτλ...
Επίσης πολύ άσχημα στόλισε του Γεωργιανούς....ουτε να τους ακούει δεν θέλει.

Αυτά
Δάσκαλε σου ευχομαι καλό πάσχα και να περνας καλά

Επισκέπτης
Περπάταα πριν εικοσι λεπτα στον κεντρικο δρομο. Ο καιρος ειναι μουρλια αποψε κι ολοι ειχανε βγει οξω όπως παλια σε μας στα νησια περατζαδα στον δρομο μπροστα απο την προκυμαια, μονο που εδω δεν εχει θαλασσα κι ολα γιμονται στον κεντρικο δρομο.
Λεπον εκει που περπαταγα βλεπω μια μουναρα 1.72 φορουσε και τακουνια ειχε φτασει 185 μ έναν ταλαιπωρο 160 με καραφλα και βε πουλοβερακι εκανε μπαμ ότι ητανε ξενος.
Ρε πουστη μου λεω παιδευομαι και ξοδευομαι κοιτα μουνι που πετυχε ο τυπος απο την αγκενστβα. Συνομωτικα πλησιαζω κοντα τους  ν ακουσω συζητηση, λεγανε κατι μαλακειες στ αγγλικα, ύστερα απο 5 λεπτα κοντοσταθηκανε και χωρίσανε. Για να δουμε τι θα δουμε λεω τωρα ή μαλλον τι θα ακουσουμε. Ε λοιπόν μολις την εκανε ο τυπος ο ταλαιπωρος, η ψωλιεγκω έβγαλε το κινητό κι αμεσως τελεφωνο στον γκομενο!
Παιδες ταδε εστι ουκρανιδες!  Κι υπαρχουνε και διαφοροι κουτοι που νομιζουνε οτι θα πιασουνε γκομενα απο το ιντερνετ ή απο αγκένστβες...Ρε σας δουλευουνε!

Επισκέπτης
καλημέρα Δρ.Ιωσήφ
χθές πήγα και επισκέφθηκα μια φίλη (πρώην) Ρωσίδα.
Αν και έχουμε χωρίσει περίπου 4 χρόνια είμαστε πολύ καλά φιλαράκια.
Ειναι απο Αγ.Πετρούπολη και μένει 10 χρόνια ελλάδα.
Της έπιασα την κουβέντα για τις Ουκρανές - Ουκρανούς και λοιπούς λαούς της πρώην ΕΣΣΔ.
Αυτή σε λίγο θα πατήσει τα 50, τα έχει τα χρονάκια της.
Καταρχήν μόλις της είπα πως τραβιέμαι με Ουκρανίδες εδώ και λίγο καιρό μόνο που δεν με έδειρε!
Η ίδια είναι φανατική οπαδός του Πούτιν και της Ρωσίας.
Και τι δεν μου είπε για τους Ουκρανούς/νες....
οτι είναι πονηροί, βλάκες, ζηλέυουν τους ρώσους, δεν είχαν  ποτέ στην ουσιά δικό τους κράτος και γλώσσα, η γλώσσα που τώρα μιλάνε ειναι φόλα, οι γυναικες τους λένε ψέματα κτλ , κτλ κτλ...
Επίσης πολύ άσχημα στόλισε του Γεωργιανούς....ουτε να τους ακούει δεν θέλει.

Αυτά
Δάσκαλε σου ευχομαι καλό πάσχα και να περνας καλά

Ζίρο καλησπερα!

Σου αντευχομαι καλη ανασταση και καλη λευτερια στην πατρίδα.
Ότι σου έγραψε ειναι... ψεματα !
Tωρα αυτα που σου ειπε ότι ειναι από Αγια Πετρουπολη να τα...πιστευεις. Πιο πολλες ειναι οι πιθανοτητες να ειναι απο την Πετρούπολη!
Με αγαπη
Ιωσήφ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε και αγαπητέ εξάδερφε νομίζω οτι η ως άνω απαντηση σου ειναι απο την Πόλη έρχωμαι
και στην κορυφή κανέλλα κάτι δέ μου κολάει μάλλον παρανοήσες τεσπα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο τρίκαρδος που ειναι ?????? μου έλειψε αυτο το παιδί καιρό έχει να εμφνισθή λές να τον έχουνε μπουζουρντιαση και δεν το γνωρίζουμε ????

Ο Αρκάνς τι έγινε καιρό έχει να εξετασθή στα μαθηματά του μήπως τειρούμε διακοπές λόγο εορτών του Πάσχα ?????????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο αρκανς με κοροιδευει σε αλλο site...δεν εχει διαβασει το μαθημα του γι αυτο δεν μπαινει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τον εδωσε στεγνα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω ειμαι ρε μαγκες.απλα δεν γραφω αυτο το καιρο για  την ουκρανιδα,γιατι δεν βρεθικαμε καθολου,εχει πολλη δουλεια στο ανθωπολειο αυτες τις μερες και ειναι ολη μερα εκει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εδω ειμαι ρε μαγκες.απλα δεν γραφω αυτο το καιρο για  την ουκρανιδα,γιατι δεν βρεθικαμε καθολου,εχει πολλη δουλεια στο ανθωπολειο αυτες τις μερες και ειναι ολη μερα εκει.
πες οτι δεν σε γουσταρει κ ασ τα αυτα σε μας.......

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντεκερ την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου την καριολα.θα τυην εκοβα κιολας,αλλα ο δασκαλος ειπε να την κρατησω,να δουμε μεχρι που το παει η καριολα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου την καριολα.θα τυην εκοβα κιολας,αλλα ο δασκαλος ειπε να την κρατησω,να δουμε μεχρι που το παει η καριολα.
κ καλα φιμε μου.λοιπον σας αφηνω γιατι την πεφτω λιγο για υπνο.θα τα πουμε

Επισκέπτης
Δάσκαλε και αγαπητέ εξάδερφε νομίζω οτι η ως άνω απαντηση σου ειναι απο την Πόλη έρχωμαι
και στην κορυφή κανέλλα κάτι δέ μου κολάει μάλλον παρανοήσες τεσπα.

Καλησπερα ξαδερφε,

απάντηση για ποιο πραμα? Τωρα οντως δεν αντιλαμβανομαι για ποιο πραγμα γραφεις...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τι εγινε εξαφανιστικες παλι? πασχα με την μαγειρισα θα κανεις τελικα?

Επισκέπτης
δασκαλε τι εγινε εξαφανιστικες παλι? πασχα με την μαγειρισα θα κανεις τελικα?

Xε,χε καλησπέρα!
Όντως με βλεπω να ψηνω λουκανικα στο παρκο με την μαγειρισσα.
Εσύ φταις!
Εκει που εγραφα για την παρτη σου οτι ειναι αδυνατον για ουκρανιδα να σου δωσει κατι αμα δε σε γουσταρει πολυ, σκεφτηκα "για κατσε ρε μαλακα εδώ ετρωγα τζαμπα για κανα χρόνο!"
Εδώ και κανα δυο μερες ξαναμπηκα στο σισσυτιο! Κι ουτε ρωταει με ποια γυρναω, ουτε σπασιμο ορχεων ουτε τιποτις...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μου φαινετε οτι αποφασισες να γινεις νοικοκυρης μαλλον.οσο για την μαγειρισα πες να κανει και κανενα αλλο φαγητο,γιατι σε εχει ταραξει στα λουκανικα μου φαινετε.οπως την εχεις ταραξει στα λουκανικα και εσυ αυτην.ανταλλαγη λουκανικων κανετε?

Επισκέπτης
δασκαλε μου φαινετε οτι αποφασισες να γινεις νοικοκυρης μαλλον.οσο για την μαγειρισα πες να κανει και κανενα αλλο φαγητο,γιατι σε εχει ταραξει στα λουκανικα μου φαινετε.οπως την εχεις ταραξει στα λουκανικα και εσυ αυτην.ανταλλαγη λουκανικων κανετε?

Δεν ηννοησες. ¨οπως στην ελλαδα ψενουνε αρνια, εδώ το πασχα ψενουνε λουκανικα και σουβλακια, στο παρκο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ηννοησες. ¨οπως στην ελλαδα ψενουνε αρνια, εδώ το πασχα ψενουνε λουκανικα και σουβλακια, στο παρκο

Καλημέρα ξάδερφε,
και γιατί δέν τους μαθαίνης Πάσχα αλλά Ελληνικά (παρτε κανένα Αρνί να το σουβλήσετε)
να δείς τι μουνοθύελα θα μαζευτή γύρω σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

( το κάναμε πρίν 7 χρόνια στη Σλοβακία και έγινε της Που....ας το κάγκελο.).

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Και φυσικά μήν ξεχάσεις την μουσική υπόκρουση Κ Λ Α Ρ Ι Ν Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(Σαλέας - Γιώργος ο Μάγκας κλπ)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και φυσικά μήν ξεχάσεις την μουσική υπόκρουση Κ Λ Α Ρ Ι Ν Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(Σαλέας - Γιώργος ο Μάγκας κλπ)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξαδερφε καλημέρα,

ρε γαμωτο ότι αξιζει στην ελλαδα ειναι το Πασχα ! Γαμω την πουτάνα μου! Και φετος ήμανε πληρως προετοιμασμένος απο΄αποψεως πυροτεχνημάτων. Οχι οτι περυσι δεν είμασταν όλες οοι προκλησεις απο τους αυθαδης γειτόνους αντιμετωπίσθησαν με ομοβροντίες! Τελος παντων οικογενειακες υποχρεώσεις τι να κανουμε  δεν μπορώ να αφηκω τα μωρά πάλι μόνα τους, θα κλαινε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom