Επισκέπτης
ειναι δε και εξαιρετικα ευφυεις άνθρωποι...
λατρεις των γραμματων και των τεχνών και βαθυτατοι γνωστες της ιστορικης πραγματικοτητος...
ειναι δε και εξαιρετικα ευφυεις άνθρωποι...
λατρεις των γραμματων και των τεχνών και βαθυτατοι γνωστες της ιστορικης πραγματικοτητος...
καλημέρα Δρ.Ιωσήφ
χθές πήγα και επισκέφθηκα μια φίλη (πρώην) Ρωσίδα.
Αν και έχουμε χωρίσει περίπου 4 χρόνια είμαστε πολύ καλά φιλαράκια.
Ειναι απο Αγ.Πετρούπολη και μένει 10 χρόνια ελλάδα.
Της έπιασα την κουβέντα για τις Ουκρανές - Ουκρανούς και λοιπούς λαούς της πρώην ΕΣΣΔ.
Αυτή σε λίγο θα πατήσει τα 50, τα έχει τα χρονάκια της.
Καταρχήν μόλις της είπα πως τραβιέμαι με Ουκρανίδες εδώ και λίγο καιρό μόνο που δεν με έδειρε!
Η ίδια είναι φανατική οπαδός του Πούτιν και της Ρωσίας.
Και τι δεν μου είπε για τους Ουκρανούς/νες....
οτι είναι πονηροί, βλάκες, ζηλέυουν τους ρώσους, δεν είχαν ποτέ στην ουσιά δικό τους κράτος και γλώσσα, η γλώσσα που τώρα μιλάνε ειναι φόλα, οι γυναικες τους λένε ψέματα κτλ , κτλ κτλ...
Επίσης πολύ άσχημα στόλισε του Γεωργιανούς....ουτε να τους ακούει δεν θέλει.
Αυτά
Δάσκαλε σου ευχομαι καλό πάσχα και να περνας καλά
πες οτι δεν σε γουσταρει κ ασ τα αυτα σε μας.......εδω ειμαι ρε μαγκες.απλα δεν γραφω αυτο το καιρο για την ουκρανιδα,γιατι δεν βρεθικαμε καθολου,εχει πολλη δουλεια στο ανθωπολειο αυτες τις μερες και ειναι ολη μερα εκει.
κ καλα φιμε μου.λοιπον σας αφηνω γιατι την πεφτω λιγο για υπνο.θα τα πουμεντεκερ την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου την καριολα.θα τυην εκοβα κιολας,αλλα ο δασκαλος ειπε να την κρατησω,να δουμε μεχρι που το παει η καριολα.
Δάσκαλε και αγαπητέ εξάδερφε νομίζω οτι η ως άνω απαντηση σου ειναι απο την Πόλη έρχωμαι
και στην κορυφή κανέλλα κάτι δέ μου κολάει μάλλον παρανοήσες τεσπα.
δασκαλε τι εγινε εξαφανιστικες παλι? πασχα με την μαγειρισα θα κανεις τελικα?
δασκαλε μου φαινετε οτι αποφασισες να γινεις νοικοκυρης μαλλον.οσο για την μαγειρισα πες να κανει και κανενα αλλο φαγητο,γιατι σε εχει ταραξει στα λουκανικα μου φαινετε.οπως την εχεις ταραξει στα λουκανικα και εσυ αυτην.ανταλλαγη λουκανικων κανετε?
Δεν ηννοησες. ¨οπως στην ελλαδα ψενουνε αρνια, εδώ το πασχα ψενουνε λουκανικα και σουβλακια, στο παρκο
Και φυσικά μήν ξεχάσεις την μουσική υπόκρουση Κ Λ Α Ρ Ι Ν Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(Σαλέας - Γιώργος ο Μάγκας κλπ)