Τι αναφορά....δε κοιμήθηκα....καθόλου....
Θεικό πλάσμα....Απίθανη Μάσσα ...Μετά τη φανταστική Βικτώρια τη προηγούμενη επίσκεψη (το 11 στα 10)...Να μας διαβάζει άρα ο Καλούσης απο το Κορυδαλό? (πού έλεγε κάτι τέτοια στο βιβλίο)
Τέλειο κρεβάτι...Μεγάλο νάζι η καραπουτανάρα...Τη πήρα κατά τις 2.15. Χτύπησε μερικές φορές και τη στιγμή που το σήκωσε κατάλαβα ότι ήταν δικιά μου για τη βραδιά (δηλαδή δεν είχε βρεί άλλο). Εφυγα σφαίρα για το διαμέρισμα. Σε λίγο ήρθε το μωρό μου.
Τι να πώ 3παρά 10 ήρθε που λεγε και ο μακαρίτης Διονυσίου ...μου λε η καρδιά μου που με πας...της λέω σε εκείνη που αγαπααας...καλύτερα μαζί σου και τρελοοοοοοός ...(εντάξει με 150 λιγότερα).
Τι να πώ...μέχρι τις 1 η ώρα που μου έδωσε το τελευταίο φιλάκι έξω από το Φράιντεις μετά το πρωινό (αχ ήταν ερωτευμένα τα πουλάκια μου!!!) τα κάναμε όλα...λίγο κοιμηθήκαμε κανά δύωρο και λιγότερο...είμαι άυπνος και έχω πολλή δουλιά σήμερα...γαμώτο....
Δε πειράζει...για σας είναι η ζωή ....τους νέους τους μορφονιούς τους γαμίκους....
Ελα καζα διορθωσα την κολλα σου...
“tι αναφορά....δε κοιμήθηκα....καθόλου....”
Έ ετσι ειναι ξαγρυπνας για το καλο της ανθρωποτητος...
«Θεικό πλάσμα....Απίθανη Μάσσα ...»
Δηλαδή τι μαγειρευει και καλά? Τι σουσιαξε κανα μπορς η σουτζουκακια σμυρναίκα?
«Μετά τη φανταστική Βικτώρια τη προηγούμενη επίσκεψη (το 11 στα 10)...Να μας διαβάζει άρα ο Καλούσης απο το Κορυδαλό? (πού έλεγε κάτι τέτοια στο βιβλίο)»
Σιγα μην ειναι στον κορυδαλλο! Θα χει βγει λογω συγχωνευσεως των ποινων, αηδείας (άκου εκεί αδεια απο τις φυλακες, αμα τον θελαμε...αδειασμένο τι τον τσουβαλιασανε εξ αρχής?), ανηκεστου βλαβης (σαν τον Klouvaris που βγηκε λογω ανηκεστου πριν ποσα χρονια και μετά επαιρνε σβαρνα όλα τα καναλια με τον Olimpiakos μαλλον οι ιατροι που υπεγραψαν επρεπε να μπαιναν κι αυτοι μεσα αλλα στην μπανανια δεν υπαρχει κρατος)
«Τέλειο κρεβάτι...Μεγάλο νάζι η καραπουτανάρα...»
Καρα-πουταναρα? Ρε μαυρη πηρες? Πως ητανε τα κανε ολα γιατι οι ανταποκρισεις απο κενυα και σωκρατους λενε οτι ναι ψοφιες. Ελπιζω να χες φορεσει την καποτοστολή σου.
«Τη πήρα κατά τις 2.15. Χτύπησε μερικές φορές και τη στιγμή που το σήκωσε κατάλαβα ότι ήταν δικιά μου για τη βραδιά (δηλαδή δεν είχε βρεί άλλο). Εφυγα σφαίρα για το διαμέρισμα. Σε λίγο ήρθε το μωρό μου.»
Ε εnταξει απο το να ξεροσταλιαζεις οξω απο το ζαρα καλυτερα να παραγγελνεις φαί στο σπιτι
«Τι να πώ 3παρά 10 ήρθε που λεγε και ο μακαρίτης Διονυσίου ...μου λε η καρδιά μου που με πας...της λέω σε εκείνη που αγαπααας...καλύτερα μαζί σου και τρελοοοοοοός ...(εντάξει με 150 λιγότερα).»
Κοιτα 150 ρουβλια τι ειναι 15 ευρά...Δε μου στελνεις και μενα το τελεφωνό της να της ριξω ενα μανικι? Αχχχ ...ξεχασα ειναι τριάντα. Ασε με πιο μεγαλες μου δε βγαινω...
«Τι να πώ...μέχρι τις 1 η ώρα που μου έδωσε το τελευταίο φιλάκι έξω από το Φράιντεις»
Τους πανηδες το χουν χαλασει. Φαγαμε το προηγουμενο Σαββατο κι ηταν μπαγιατικα τα ψωμια, κρεμυδοροδελες δεν ειχε, μας φερανε κατι πιατα της... σουπας μετα χαμπουργκια μεσα, γενικως απαραδεκτο για το μαγαζί.
« μετά το πρωινό (αχ ήταν ερωτευμένα τα πουλάκια μου!!!) τα κάναμε όλα...»
¨ολα τι ολα? Δεν ηννοησαμε ουτε γω ουτε οι μαθητες. Γαμησες κωλαρακι η δεν γαμησες???
«λίγο κοιμηθήκαμε κανά δύωρο και λιγότερο...είμαι άυπνος και έχω πολλή δουλιά σήμερα...γαμώτο....
Δε πειράζει...για σας είναι η ζωή ....τους νέους τους μορφονιούς τους γαμίκους....»
Πόρκα μιζερια, καλως ορισες στην ομαδα των ταπεινων και καταγαμημενων, τι να κανουμε ατιμη καινωνια αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους κατεβαζεις στα ταταρα...
Καλυτερα απο την αλλη την φορα
Σου βανου
9 και μην το πεις ουτε του γιουσενκα!