Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτη η λαουρα με τους νεγρους γαμιότανε?
κατι μου θυμιζει το ονομα της...
Θα παρευλανε κι αυτη απο τον ταχυδρόμο και τις σελιδες του ιακχου...
εμεις ταπεινοι και καταφρονεμενοι καναμε λατζα τοτες...

Ασε εγω θα παρω την ουκρανιδα Μαριαννα Τολη, ετσι μια αγαθομουνα γκομενα...
Παω ντισκον...

Επισκέπτης
Ασε εγω θα παρω την ουκρανιδα Μαριαννα Τολη, ετσι μια αγαθομουνα γκομενα...
Παω ντισκον...

Παιδες γεια χαρανταν!
Πολυ μουνι χθες στην ντισκον! Ειχε και σωστες αναλογιες 5 μουναρες για ενα μαντραχαλο.
Ητανε κατι τσολιαδες χθες η μια πρεπει να τανε πανω απο 1.82-183 γιατι εριχνε και στην πολυβολητρια...Βεβαια ειχε κατι χιλιομετρα στο καντραν πρεπει να τανε καμια 28/αρια την βγαζω και ειχε μια ακωλια. Ήρθανε κατι μουνακια γνωστες στο τραπεζι και καθησανε μαζί μας. Ήτανε λιγο μεγαλες καμια 22αρια, τι να κανουμε χαμηλωνουμε κι εμεις τον πηχιν. Παραδόξως δεν υπηρξανε τιποτα μεθυσμενοι παπαρηδες να μας ζαλισουν τους όρχεις...Συνηντησα και τον καζιναρχην...Εσυζητηθησαν πολλα, επάρθησαν αποφασεις μενει τωρα να δουμε  τι καινουρια παιχνιδια θα παρουμε. Ευτυχώς απο τοτε που ο συνταγματαρχης Βαρτανης έπαθε δηλητηριαση απο μολυβδαινιο μπορουμε και παιζουμε με την ησυχία μας. Μα τον πουστη όλο στην κουνια μου ηθελε να  κανει...Παντως παρατηρησα οτι ο Γιουρα Σατουνοβ μενει ακλόνητος στα χιτς όσα χρονια και να περασουνε, δεν τον εχουνε βαρεθει ακομα στην ουκραίνα αν και η μουσικη έχει αλλαξει παρατησαμε τους μοντερν τοκινγκ και μπηκαμε ηδη στο 1993!  Γυρνωντας εις την οικιαν μας δαγκωσαμε και ολιγον λουρία ένεκα του ψυχους (-2 εχθες το βραδυ)
Αυτά τα ολιγα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε η ουκρανιδα τα εχει παιξει εντελος,και θα αρχισω να την ξεκοβο σιγα σιγα μετα απο το πρωινιατικο σκηνικο που μου εκανε σημερα.δασκαλε ειχα το γκομενακι στο σπιτι το πιτσιρικι ξερεις τι εννοω.δασκαλε την εστειλε ο χορηγος να κανει μια δουλεια εκτος μαγαζιου το πρωι,και ειπε να περασει και απο το σπιτι μου ,για ενα στα γρηγορα.(εδω να πω οτι δασκαλε αλλες φορες επαιρνε τηλεφωνο προτου ερθει,σημερα ηρθε ξεκαρφωτα η πουτανα.)δασκαλε ερχετε και την λεω να μην μπει στο σπιτι,και αρχισε να φωναζει η μαλακισμενη,και με εβριζε στα ουκρανικα.δασκαλε επειδη μου γυρισε το μυαλο αναποδα,αναγκαστικα και τις εδωσα και 2 χαστουκια,και ευτυχως το βουλωσε κατευθειαν και εφυγε.ευτυχως τα μπαλωσα με την πιτσιρικα,και δεν εκτεθηκα πολυ.(αν και δεν το εχαψε και αυτη ολο το παραμυθη που τις ειπα).δασκαλε αναμενω οδηγιες,γιατι αμα ξανακανει κανενα τετοιο θα την γαμισω την μανα που την εβγαλε την ρουφιανα.

Επισκέπτης
δασκαλε η ουκρανιδα τα εχει παιξει εντελος,και θα αρχισω να την ξεκοβο σιγα σιγα μετα απο το πρωινιατικο σκηνικο που μου εκανε σημερα.δασκαλε ειχα το γκομενακι στο σπιτι το πιτσιρικι ξερεις τι εννοω.δασκαλε την εστειλε ο χορηγος να κανει μια δουλεια εκτος μαγαζιου το πρωι,και ειπε να περασει και απο το σπιτι μου ,για ενα στα γρηγορα.(εδω να πω οτι δασκαλε αλλες φορες επαιρνε τηλεφωνο προτου ερθει,σημερα ηρθε ξεκαρφωτα η πουτανα.)δασκαλε ερχετε και την λεω να μην μπει στο σπιτι,και αρχισε να φωναζει η μαλακισμενη,και με εβριζε στα ουκρανικα.δασκαλε επειδη μου γυρισε το μυαλο αναποδα,αναγκαστικα και τις εδωσα και 2 χαστουκια,και ευτυχως το βουλωσε κατευθειαν και εφυγε.ευτυχως τα μπαλωσα με την πιτσιρικα,και δεν εκτεθηκα πολυ.(αν και δεν το εχαψε και αυτη ολο το παραμυθη που τις ειπα).δασκαλε αναμενω οδηγιες,γιατι αμα ξανακανει κανενα τετοιο θα την γαμισω την μανα που την εβγαλε την ρουφιανα.

ΩΩΩωωχχχχ ξεχασα να γραψω στα προηγουμενα μαθηματα οτι ειναι τρομερα ζηλιαρες !
ουδεποτε καταλαβα γιατι!
Απο την μια στην μουναρα τους ολα κι απ την αλλη ζηλευουν τρομερά!
Αχχχ...παει το επιδομα!

Επισκέπτης
ΩΩΩωωχχχχ ξεχασα να γραψω στα προηγουμενα μαθηματα οτι ειναι τρομερα ζηλιαρες !
ουδεποτε καταλαβα γιατι!
Απο την μια στην μουναρα τους ολα κι απ την αλλη ζηλευουν τρομερά!
Αχχχ...παει το επιδομα!

Τωρα μου θυμιζεις την κορη του ιεραποστολου,αυτή εκανε τετοιο σκηνικό την τριτη φορά που έπεσα πανω της στον δρομο με την πολυβολητρια! Τις πρωτες δυο τα χα μπαλωσει την πρωτη της πηρα μια κολωνια, την δευτερη εδήλωσα οτι με  παρεσυραν...Μανα γαιτι με γεννησες ωραίο....

Επισκέπτης
Τωρα μου θυμιζεις την κορη του ιεραποστολου,αυτή εκανε τετοιο σκηνικό την τριτη φορά που έπεσα πανω της στον δρομο με την πολυβολητρια! Τις πρωτες δυο τα χα μπαλωσει την πρωτη της πηρα μια κολωνια, την δευτερη εδήλωσα οτι με  παρεσυραν...Μανα γαιτι με γεννησες ωραίο....

Δεν θα κανουμε  και  την πλακα με τον θειο...
παει, παει το επιδομα, αααααααααα....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε αμα ξανακανει ομως τετοια μαλακια θα πεσει πολυ χαστουκι.αν και το καταλαβε απο οτι νομιζω.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

δασκαλε θα γινει η φαση.πιστευω οτι θα κοληση πιο πολυ η πουτανα μετα απο το σκηνικο.και θα ζητησω και μεγαλυτερο επιδομα μετα.

Επισκέπτης

τουλαχιστον ρε αρκανς δε λες στην αλλη την ιδια ιστορια να δουμε η ελληνις θα σου ξηγηθει κανα φράγκο ?
(αρκιντια φλαμπέ θα σου εξηγηθει).
Πάει σε συνελλαβε η Γκε Πε Ου...

Επισκέπτης
δασκαλε θα γινει η φαση.πιστευω οτι θα κοληση πιο πολυ η πουτανα μετα απο το σκηνικο.και θα ζητησω και μεγαλυτερο επιδομα μετα.

ναι οντως παιζει 50-50 αυτη η πιθανοτης. Ξερω γω πες της οτι εκδιδεσαι επι χρημασιγια να καλυψεις τα χρεη σου να δουμε θ αυξησει το επιδομα?

Επισκέπτης
ναι οντως παιζει 50-50 αυτη η πιθανοτης. Ξερω γω πες της οτι εκδιδεσαι επι χρημασιγια να καλυψεις τα χρεη σου να δουμε θ αυξησει το επιδομα?

Ξερεις αυτο μπορει να παιξει και θεμα στην πρωινη ζωνη στον Παπαδακη "απελπισμενος νεος εκδιδεται για να καλυψει τα χρεη του"...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε θα τις πω επειδη δεν εχω λεφτα, να μου παρει και λαμπαδα για το πασχα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε παντως ειναι και ζηλιαρες πολυ αυτες οι πουτανες απο οτι καταλαβα.

Επισκέπτης
δασκαλε παντως ειναι και ζηλιαρες πολυ αυτες οι πουτανες απο οτι καταλαβα.

Ναι ειχα ξεχασει να γραψω αυτην την μικραν λεπτομερεια.
Παντως πουλακια δεν κοβουνε οπως εχω ακουσει στην βραζιλια αλλα καλου κακου προσεχε τα αχαμνα σου τηνεπομενη φορά...

Επισκέπτης
Αρκανς παιδί μου,

εις αναμνησιν του παραπανω ατυχους γεγονοτος εγραψα το παρακατω ασμα το οποιον και σου αφιερωνω με περισση αγαπην.

Την χαστουκισα κι ομως την αγαπουσα
Αλλα με τσακωσε με τ’αλλο το μουνι
Πρωί-πρωί καθως ξενογαμουσα
Δεν φταιω γω, μα φταιει η ουκρανή
ενα τηλεφωνο δεν επαιρνε κι αυτή?

Τωρα γυρνα παντου κι ολο φωναζει         (ρεφρεν)
Λεει πως ημουν απιστος εγώ
Παψ’ουκρανίδα κι αλλο δεν με νοιαζει
Μονο τ’επιδομα του πασχα καρτερώ!

Την χαστουκισα κι ομως την αγαπουσα
γιατι της  ξεσκιζα το ομορφο κωλι
Και καθε νυχτα παντα συγχωρουσα
Οταν  την γαμαγαν κι αλλοι χορηγοι
μπρος στο παρα δεν ειν' ντροπή

Τωρα γυρνα παντου κι ολο φωναζει        (ρεφρεν)
Λεει πως ημουν απιστος εγώ
Παψ’ουκρανίδα κι αλλο δεν με νοιαζει
Μονο τ’επιδομα του Πασχα καρτερώ!

Μουσική: Χριστος Νικολοπουλας
Στιχοι: Ιωσηφ Μπλασκος

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά ...άμα ερθει μετά το Πάσχα ο δάσκαλος Αθήνα...πηγαίνετε τον στα μπουζούκια και αν γίνεται στο Νικολόπουλο ...γιατί έχει λαλήσει....

Επισκέπτης
Παιδιά ...άμα ερθει μετά το Πάσχα ο δάσκαλος Αθήνα...πηγαίνετε τον στα μπουζούκια και αν γίνεται στο Νικολόπουλο ...γιατί έχει λαλήσει....

Βρε παλιο γερο ξουρα πως τα πηγες εχθες?
Αναφορά δεν βλεπω, τελεφωνα δεν παιρνεις παλιοτσιγγουναρε!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τι αναφορά....δε κοιμήθηκα....καθόλου....

Θεικό πλάσμα....Απίθανη Μάσσα ...Μετά τη φανταστική Βικτώρια τη προηγούμενη επίσκεψη (το 11 στα 10)...Να μας διαβάζει άρα ο Καλούσης απο το Κορυδαλό? (πού έλεγε κάτι τέτοια στο βιβλίο)

Τέλειο κρεβάτι...Μεγάλο νάζι η καραπουτανάρα...Τη πήρα κατά τις 2.15. Χτύπησε μερικές φορές και τη στιγμή που το σήκωσε κατάλαβα ότι ήταν δικιά μου για τη βραδιά (δηλαδή δεν είχε βρεί άλλο). Εφυγα σφαίρα για το διαμέρισμα. Σε λίγο ήρθε το μωρό μου.

Τι να πώ 3παρά 10 ήρθε που λεγε και ο μακαρίτης Διονυσίου ...μου λε η καρδιά μου που με πας...της λέω σε εκείνη που αγαπααας...καλύτερα μαζί σου και τρελοοοοοοός ...(εντάξει με 150 λιγότερα).

Τι να πώ...μέχρι τις 1 η ώρα που μου έδωσε το τελευταίο φιλάκι έξω από το Φράιντεις μετά το πρωινό (αχ ήταν ερωτευμένα τα πουλάκια μου!!!) τα κάναμε όλα...λίγο κοιμηθήκαμε κανά δύωρο και λιγότερο...είμαι άυπνος και έχω πολλή δουλιά σήμερα...γαμώτο....

Δε πειράζει...για σας είναι η ζωή ....τους νέους τους μορφονιούς τους γαμίκους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom