Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τέρμα ...ετελείωσε ....όταν μιλάει η αγάπη......

(όπως λέει και το τραγούδι)

Τα λόγια είναι περιττάααααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑαααΑΑΑααααα

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παρεπιπτόντως έχω και θεσμική λύση στο πρόβλημα σου...

Θα πείς ότι ανήκεις σε ορθόδοξη εκκλησία η οποία είναι αποκλειστικά πολυγαμική. Θα τις ζητήσεις να εξομολογηθούν παρουσία σου στο παπά (δηλ. εγώ με μούσι και καλιμαύχι). Τότε θα θέσω το ζήτημα ότι η εκκλησία μας δεν αναγνωρίζει μονογαμικούς γάμους και ότι πρέπει να βρεθεί τουλάχιστιον μία
άλλη νύη ( η μαγείρισα η η πολυβολύτρια). Για να πιάσει το κόλπο ο παπας θα δείξει φωτογραφίες από διάφορα χωράφια....ότι είναι τάχα της εκκλησίας και τα δωρίζει στους πολυγαμιστές)...

Ωραίο Ε?

Επισκέπτης
Παρεπιπτόντως έχω και θεσμική λύση στο πρόβλημα σου...

Θα πείς ότι ανήκεις σε ορθόδοξη εκκλησία η οποία είναι αποκλειστικά πολυγαμική. Θα τις ζητήσεις να εξομολογηθούν παρουσία σου στο παπά (δηλ. εγώ με μούσι και καλιμαύχι). Τότε θα θέσω το ζήτημα ότι η εκκλησία μας δεν αναγνωρίζει μονογαμικούς γάμους και ότι πρέπει να βρεθεί τουλάχιστιον μία
άλλη νύη ( η μαγείρισα η η πολυβολύτρια). Για να πιάσει το κόλπο ο παπας θα δείξει φωτογραφίες από διάφορα χωράφια....ότι είναι τάχα της εκκλησίας και τα δωρίζει στους πολυγαμιστές)...

Ωραίο Ε?

Δεν ερχεσαι να μας τα πεις απο κοντά αυτά?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Την επόμενη φορά που θα φέρω και το καλλιμαύχι...κάπου στην ομόνοια πρέπει να πουλάνε...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παρεπιπτόντως να ενημερώσω ότι έχω ξετρελαθεί με ύπαρξη αγοραία ονόματι Μάσσα ...τρομακτικό ταλέντο με full speaking εγγλέζικο. Μιλάμε για καραπουτανάρα πολυτελείας σε σχετικά καλούτσικη τιμή...

Και απο την άλλη μεριά με παίρνει το αίσθημα σε κατηγορία εξαράκι ουκρανικό πονεμένο αλλά και πολυ πολύ ωραίο κορμάκι και λέει να βρεθούμε μετά τις 11  γιατί δεν τη πήρα καθόλου τηλέφωνο...

Δίλλημα...Δάσκαλε?

Επισκέπτης
Παρεπιπτόντως να ενημερώσω ότι έχω ξετρελαθεί με ύπαρξη αγοραία ονόματι Μάσσα ...τρομακτικό ταλέντο με full speaking εγγλέζικο. Μιλάμε για καραπουτανάρα πολυτελείας σε σχετικά καλούτσικη τιμή...

Και απο την άλλη μεριά με παίρνει το αίσθημα σε κατηγορία εξαράκι ουκρανικό πονεμένο αλλά και πολυ πολύ ωραίο κορμάκι και λέει να βρεθούμε μετά τις 11  γιατί δεν τη πήρα καθόλου τηλέφωνο...

Δίλλημα...Δάσκαλε?

Τιμη δηλαδη ποσο το μαλλι?

Επισκέπτης
Και το εγγλεζικο τι να το κανεις ?
Ρε εδω ειναι ορθοδοξια ή θανατος !
παιζει το ρωσικο και η αληθινη του χριστου πιστη!
πραβασλανι !
Ειδον σημερον το καινουριο εργον "Ταρας Μπουλμπα" και παρασυρθηκα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ναι αλλά έχω και τη ρουφιάνα την αγαπησιαρα δήθεν που την είχα κλασμένη όλη την εβδομάδα
και με παίρνει τηλ.και να βρεθουμε ότι ώρα θέλω (αλλα η αδελφή της τα έχει με κάποιον από
τη δουλιά πολύ κωλόπαιδο) και λέω γώ ρουφιανιά πάνε να με κάνουν (σαλονικιώτικο) και θα χάσω και
το ταλέντο?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δε ρώτησα για βίτσια ....αλλά ένα θα πώ ...και για να λέμε και την αλήθεια είναι λίγο μεγαλούτσικη κοντά στα 30....αλλά
είναι ταλεντάρααααα ρε παιδάκι μου......πωπώ τι ξετρύπωσε ο κάζαςςςςςςς

Επισκέπτης
Ναι αλλά έχω και τη ρουφιάνα την αγαπησιαρα δήθεν που την είχα κλασμένη όλη την εβδομάδα
και με παίρνει τηλ.και να βρεθουμε ότι ώρα θέλω (αλλα η αδελφή της τα έχει με κάποιον από
τη δουλιά πολύ κωλόπαιδο) και λέω γώ ρουφιανιά πάνε να με κάνουν (σαλονικιώτικο) και θα χάσω και
το ταλέντο?

ε αφου την ειχες...κλαμενη ολη την εβδομαδα θα χει μαραζωσει το κακομοιρο...Τα ματακια του θα χουν βουρκωσει απ το κλαμα...

Επισκέπτης
δε ρώτησα για βίτσια ....αλλά ένα θα πώ ...και για να λέμε και την αλήθεια είναι λίγο μεγαλούτσικη κοντά στα 30....αλλά
είναι ταλεντάρααααα ρε παιδάκι μου......πωπώ τι ξετρύπωσε ο κάζαςςςςςςς

λιγο στα τριαντα? Καλα βγαινεις με μεγαλυτερες σου και τις πλερωνεις κιαπο πανω? Α ρε βιτσια...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μιλάω σε όλο το πανελλήνιο....και ειδικά στους παλιούς ....θυμάστε τη Κατερίνα τη Γιατζόγλου πριν 15 χρόνια....τη Λάουρα Ντε Νίγκρις πριν 20 και βάλε...Βάλτε ένα κεφάλι παραπάνω κάντε και τα
μάτια ασιατικα με μήλα...και πράσινες ματάρες (τώρα αληθινές ψέυτικες δε ξέρω ) και πάντα κατάξανθο λέμε...και επίπεδο φαίνεται το κορίτσι έχει περάσει το Νάιτμπριτζ και το Γκουστάβια πριν απο 5-10 χρόνια...σα να λέμε παίρνω το Μπέκαμ για τον Αστέρα Τρίπολης στα γεράματα για 300000 το χρόνο...ε δεν το παίρνεις?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πωω για ύπνο...γιατί έχει ντέρμπυ απόψε (μετά τις 12)

Επισκέπτης
Πωω για ύπνο...γιατί έχει ντέρμπυ απόψε (μετά τις 12)

Σορυ εριχνα ενα πεος γι αυτο η διακοπη...
Κατουρίνα Πεη ή Κατουρινα Γιατζογλου αλλα μετα καποιο αλλο κοροιδο βρηκε παλι κι αλλαξε παλι επωνυμο αμα θυμαμαι καλα...
Δεν τηνπαιρνεις για τα ΚΑΠΗ ?

Επισκέπτης
Ε δε λεω επενδυω κατι παραπανω αλλα τι να τηνκανω την ουκρανιδα γιατζόγλου?
Να μου λεει παραμυθια?
Ασε εχω την πολυβολητρια...

Επισκέπτης
Μιλάω σε όλο το πανελλήνιο....και ειδικά στους παλιούς ....θυμάστε τη Κατερίνα τη Γιατζόγλου πριν 15 χρόνια....τη Λάουρα Ντε Νίγκρις πριν 20 και βάλε...Βάλτε ένα κεφάλι παραπάνω κάντε και τα
μάτια ασιατικα με μήλα...και πράσινες ματάρες (τώρα αληθινές ψέυτικες δε ξέρω ) και πάντα κατάξανθο λέμε...και επίπεδο φαίνεται το κορίτσι έχει περάσει το Νάιτμπριτζ και το Γκουστάβια πριν απο 5-10 χρόνια...σα να λέμε παίρνω το Μπέκαμ για τον Αστέρα Τρίπολης στα γεράματα για 300000 το χρόνο...ε δεν το παίρνεις?

Αυτη η λαουρα με τους νεγρους γαμιότανε?
κατι μου θυμιζει το ονομα της...
Θα παρευλανε κι αυτη απο τον ταχυδρόμο και τις σελιδες του ιακχου...
εμεις ταπεινοι και καταφρονεμενοι καναμε λατζα τοτες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom