Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν ειναι σωστο να κοροιδευετε τους ελληνες,ολοι εχουν βιτσια τι θα τους τα κοψουμε?

Αυτά δέν είναι Βίτσια είναι πείνα του παραλόγου και επι χρήμασι  :headbang: τουλάχιστον να πέση  φωτο να κρίνουμε σωστότερα παρ'όλλα αυτα θα εισηγηθώ στον Δάσκαλο να αφήση και εσένα στάσιμο διότι Επεσες σε ατόπημα (εμείς δηλαδή δέν είμαστε Ελληνες ??)
που ζούμε δηλαδη ταγκανικα???? :huh: :huh: :huh:(λές  :think: και να μήν το κατάλαβα????)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θελω να πω δεν ειναι ολες οι ελληνιδες χαλια εχει και ελληνιδες που κανουν τα καλητερα γαμισια δεν χρειαζεται να κρινουμε το θεμα σε συνολο

Επισκέπτης
Αυτά δέν είναι Βίτσια είναι πείνα του παραλόγου και επι χρήμασι  :headbang: τουλάχιστον να πέση  φωτο να κρίνουμε σωστότερα παρ'όλλα αυτα θα εισηγηθώ στον Δάσκαλο να αφήση και εσένα στάσιμο διότι Επεσες σε ατόπημα (εμείς δηλαδή δέν είμαστε Ελληνες ??)
που ζούμε δηλαδη ταγκανικα???? :huh: :huh: :huh:(λές  :think: και να μήν το κατάλαβα????)

Γυρισα απο τον καινεματογραφο( ναι ξερω ειχα παει σινεακ!)
Λοιπόν  τελος παντων περι ορεξεως κωλοκυθοπιττα αλλα αναρωτιεμαι εαν αυτό το μπαζο σας ζηταει 100Ε τα μουνακια που εχω τσουτσουνισει τι πρεπει να μου ζητησουνε? Με κατι τετοιες μαλακειες χειροτερες απο τισ δικες μου με κανετε να αισθανομαι οτι δεν εχω επενδυσει τιποτα!
Τελος παντων γενικως παντως οσοι γαμανε μουναρες ουκρανίδες κατι τετοιες μπουχεσες δεν τις πλησιαζουν...

Επισκέπτης
Δάσκαλε πήδηγμα του μπουλμέ είναι λόγος αποβολής από την σχολή;

Ρε συ τα μεταξωτα βρακια θελουνκαι επιδεξιους πάνους!
Ποιος καλος μαθητης της ουκρανολογιας θα καταδεχτει να πηδηξει τον μπουλμέ και επι χρήμασι μαλιστα !!!

Ελεος ! Αν η χοντρελω ζητα 100Ε τοτε μια μουναρα ποσα πρεπει να ζητησει?

Κακος συμβουλος οι καβλες...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απ οτι εχω ακουσει ιωσηφ εχεις και καποια ηλικια,αλλα φανταζομαι τι εχουν φαει απο σενα οι ουκρανες,μπορει και κανα σπιτι. :2funny:(χωρις παρεξηγηση)αλλα ετσι ειναι..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
απ οτι εχω ακουσει ιωσηφ εχεις και καποια ηλικια,αλλα φανταζομαι τι εχουν φαει απο σενα οι ουκρανες,μπορει και κανα σπιτι. :2funny:(χωρις παρεξηγηση)αλλα ετσι ειναι..

Ρε κοροιδο οι ουκρανες αξιζουν τουλαχιστον και παρα πολυ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Δέν ξέρω για τον δάσκαλο και τις ουκρανές αλλά εμένα μία  :boobies: μου έφαγε δύο σπίτια και ακόμη τα πληρώνη σε είδος εισοβίος είναι η συμφωνία  και μία επίσημη σύζυγος Ενα σπίτι αλλά να καίη και δέν με πληρωσε ουτε προκειτε να με πληρώση  :headbang: :headbang: :headbang:
και Ελληνίδες οχι αλλοδαπές γαμώτο  αντε ξανά  :headbang: :headbang: :headbang:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειπα εγω οτι δεν αξηζουν και εγω τις προτειμω αλλα απλα λεω την αληθεια

Επισκέπτης
Ρε κοροιδο οι ουκρανες αξιζουν τουλαχιστον και παρα πολυ.

Αυτό θα απαντουσα και εγώ.
Ειναι σχεσις τιμής/αποδοσεως τι δινουμε τι παιρνουμε αλλα αλλοιμονο εαν καθε φορα πλερωνα 100 ευρώ και μαλιστα για μουναρα όχι καμια ψαροκασέλα!
Δευτερον μια αλλη παρατηρησις:
Εγω φιλε μου σε πορνες δεν παενω, πρεπει να ναι καποιος πολυ μαλακας ή πολυ γκαου για να μην μπορει στην ουκρανια να βρει γυναικα. Γι αυτό και όπως θα χεις παρατηρησεις συμβουλες για σαλονια, πουτάνες κλπ δεν δινω διότι απλά δεν γνωρίζω. Τι να γραψω για κατι που δεν ξερω?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.το μεσημεριανο προγραμμα ειχε μονο πιπα διοτι ητανε βιαστικη η ουκρανιδα.επεσε μετα απο καιρο και επιδομα.10 ευρω μου εδωσε.δασκαλε ανησυχω, διοτι επεσε η ταριφα? η δεν πηρε ακομα δωρο πασχα?παντως ξαναρωτησε τι κανει ο θειος,δασκαλε λες να τον ετοιμαζει για την μανα τις?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον θα συμφονισω με καποιον συναγωνιστη πιο πισω σε ενα πραγμα,για τις πομπες σου τις οποιες κρυβεις διοτι εισαι απλα ενας αρρωστος ανθρωπος καπου στην ελλαδα που κοροιδευεις τον κοσμο με τις ψευτικες ιστοριες σου.βασικα αυτο δεν ενοχλει κανεναν ειναι απλα μια ψυχοθεραπεια για σενα ωστε να αρχηζεις να πιστευεις τις ιστοριες σου μονο προσεχε μην σε δουμε καμια μερα ντυμενο σαν τον ζορο στους δρομους τις αθηνας να παριστανεις τον δον ζουαν της ουκρανιας.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.το μεσημεριανο προγραμμα ειχε μονο πιπα διοτι ητανε βιαστικη η ουκρανιδα.επεσε μετα απο καιρο και επιδομα.10 ευρω μου εδωσε.δασκαλε ανησυχω, διοτι επεσε η ταριφα? η δεν πηρε ακομα δωρο πασχα?παντως ξαναρωτησε τι κανει ο θειος,δασκαλε λες να τον ετοιμαζει για την μανα τις?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άν είναι για την μάνα της παρε εναν απο εδώ για θείο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
για τον καζά και τον Ντέκερ δέν εχω φωτο .

Επισκέπτης
Δηλαδη για να καταλαβετε¨:

Παρτε ενα παραδειγμα, τι αξιζει πολλα λεφτα στην ελλαδα?

γκομενες,αμαξια,παιχνιδια και νταμιρα

Κι εδω οι  μουναρες δεν ειναι τζαμπα, καποιος πρεπει νακανει επενδυσεις αλλα οχι 100Ε για μια μπουχέσα.
Και στηνΓερμανια να πατε οι μερσεντες δεν ειναι τζαμπα, απλά με το 1/3 των χρηματων μπορεις να αγορασεις το ιδιο αμαξι. Και πα΄λι παλι ειναι καμποσα λεφτά.
Και στο Ιζμασ να πατε στην πολη και πάλι τα καλάι δεν ειναι τζαμπα αλλα κανουν 250Ε  το κομματι τα μισα λεφτά δηλαδή, και παλι κερδιζεις αλλα δεν πρεπει να πεταςτα λεφτά σου
Και στο αυνανισταν να πατε η νταμιρα κανει 1000 το κιλο και πα΄λι κανει λεφτά
Που θελω να καταληξω.Ολατα πολυτιμα πραματα ακομα και στην χωρα παραγωγης τους κανουν λεφτά, δεν ειναι για πεταμα αλλα ρε παιδια ελεος στηνελλαδ αόλα εχουν εκτιναχθει στα υψη απο τον καφέ μεχρι το μουνι μιας χοντρης! ¨ελεος!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον θα συμφονισω με καποιον συναγωνιστη πιο πισω σε ενα πραγμα,για τις πομπες σου τις οποιες κρυβεις διοτι εισαι απλα ενας αρρωστος ανθρωπος καπου στην ελλαδα που κοροιδευεις τον κοσμο με τις ψευτικες ιστοριες σου.βασικα αυτο δεν ενοχλει κανεναν ειναι απλα μια ψυχοθεραπεια για σενα ωστε να αρχηζεις να πιστευεις τις ιστοριες σου μονο προσεχε μην σε δουμε καμια μερα ντυμενο σαν τον ζορο στους δρομους τις αθηνας να παριστανεις τον δον ζουαν της ουκρανιας.

καταρχην φιλε λες μαλακιες,και αν δεν σου αρεσει να μην παρακολουθεις την συζητηση,εξαλου δεν σε καλεσε και κανεις.απο μαλακιες σαν και αυτες που γραφεις εχουμε διαβασει χιλιαδες.να ξερεις παντως οτι ο δασκαλος ειναι στην ουκρανια,και μας καηκανε και τα αρχιδια αν το πιστευεις η οχι.οσο για εσενα μπορεις να ντυθεις μαλακογκαβλις και να βγεις στους δρομους τις αθηνας.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καταρχην φιλε λες μαλακιες,και αν δεν σου αρεσει να μην παρακολουθεις την συζητηση,εξαλου δεν σε καλεσε και κανεις.απο μαλακιες σαν και αυτες που γραφεις εχουμε διαβασει χιλιαδες.να ξερεις παντως οτι ο δασκαλος ειναι στην ουκρανια,και μας καηκανε και τα αρχιδια αν το πιστευεις η οχι.οσο για εσενα μπορεις να ντυθεις μαλακογκαβλις και να βγεις στους δρομους τις αθηνας.

Ελα ρε Αρκνς αγνοησέτον μην χαλάμε την ευχάριστη ατμοσφαιρα που θέλουμε να έχουμε κατα τα
άλλα  ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΚΑΝΕΣ>.

Επισκέπτης

τι να πω ρε παιδια, που να το ξερα οτι θα παρουσιαστουνε διανοητικά προβληματα ¨σ'οσους ακουν "πως περνουν τα χρόνια ονειρα γλυκα"
Κατσετε θα παρω τελεφωνο τωρα τον αρκανς να τον εξαπατησω !

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου,μπορει και να ειναι στην ουκρανια -κατα διαστηματα- ο ανθρωπος αλλα το δουλεμμα ειναι φανερο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου,μπορει και να ειναι στην ουκρανια -κατα διαστηματα- ο ανθρωπος αλλα το δουλεμμα ειναι φανερο

ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ σταμάτα επιτέλους δέν μας αφορά το θέμα είναι άλλο έχουμε ποιο ενδειαφέρωντα θέματα ( Είσαι και συμπατριώτης μου γαμωτο το ΙQ moy)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε επειδη μιλαω με το δασκαλο στο τηλεφωνο σου λεω οτι ειναι στην ουκρανια στανταρ.μην το συνεχιζεις αλλο γιατι θα εκτεθεις στο τελος εσυ.και επισης αλλη φορα οταν μπαινεις σε μια αιθουσα πανεπιστημιου την ωρα διδασκαλιας να χτυπας την πορτα,διοτι διεκοψες και το μαθημα τωρα,και ολα αυτα τα εκανες και εν ωρα παραδοσης.πρεπει να καταλαβεις οτι σε ενα μηνα εχουμε εξετασεις και πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom