Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εσένα βρε παιδακι μου τωρα τι να σου πω...
Αυτοι ούλοι εχουν ξεκινησει μαθηματα τον Οκτωβριο, εσύ ήρθες αργά. Τέλος πάντων διάβασε όλα τα προηγούμενα μαθηματα, μην κανεις καμια απουσια απο δω και περα κι έλα τον ιούνιο μαζί με τους υπολειπους για εξετασεις μπας και
γραψεις την βαση και  περασεις την χρονια...
μα κυριε,παρακολουθω το θεματακι απλα τωρα εγραψα.σας παρακαλω βαλ τε με στο τμημα με τα προχορημενα παιδακια

Επισκέπτης
δασκαλε και συναγωνιστες ειμαι εδω.ο χορηγος πηρε χαμπαρι την μεσημεριανη επισκεψη τις ουκρανιδας,και την εκανε σκηνικο.μολις μιλησα με την ουκρανιδα στο τηλεφωνο.η γκομενα του ειπε οτι ηρθε για καφε.πιστευω οτι ο ενας χορηγος παρακολουθη πλεον τον αλλον,αλλα μονο εγω γαμαω απο οτι φαινετε.επισης ξαναρωτησε για το θειο μου.(απο τοτε που τις ειπα οτι ο θεος εχει φραγκα.)

μα καλα αυτος ο χορηγος τι ειναι ο Ηρακλης πουαρώ? Ειναι στημενος οξω απο το σπιτι σου σε κανα αντισκηνο για κοβει κινηση ποιος μπαινει ποιος βγαινει? Αλλο και τουτο...Ηθικό διδιαγμα¨: Μην ξενογαματε σε μικρες πολεις και χωρια (έλα που εκει στην πεφτουν οι λυσσαρες!)

Επισκέπτης
μα κυριε,παρακολουθω το θεματακι απλα τωρα εγραψα.σας παρακαλω βαλ τε με στο τμημα με τα προχορημενα παιδακια

αμ δε παρακολουθεις διοτι αλλεως θα  ηξερες οτι εδω ειμαστε μονοθεσιο ουλοι μαζί ασκαρδαμιχτί
Να διαβαζεις!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11

Δάσκαλε σε παρακαλώ να εντάξεις στο τμήμα για προχωρημένους και τον φίλο μου  deker, τον ξέρω καλά γιατί ειμαστε συμμαθητές στην ίδια σχολή οδηγών.

Ο γραμματέας σου ο Τρίκαρδος που είναι;;; θα πήρε τα χρήματα από τις εγραφές και θα την έκανε το λαμόγιο :tickedoff:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δάσκαλε σε παρακαλώ να εντάξεις στο τμήμα για προχωρημένους και τον φίλο μου  deker, τον ξέρω καλά γιατί ειμαστε συμμαθητές στην ίδια σχολή οδηγών.

Ο γραμματέας σου ο Τρίκαρδος που είναι;;; θα πήρε τα χρήματα από τις εγραφές και θα την έκανε το λαμόγιο :tickedoff:
εεεεεετσιιιιιιιιι

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• tn_0020050830_1922_7_312509.jpg
    tn_0020050830_1922_7_312509.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • imageresize3.jpg
    imageresize3.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 17

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
¨Αν έρθουν περισσότεροι θα βάλω την λιμουζίνα μου

Συνημμένα

• tn_0020050602_1917_0_235820.jpg
    tn_0020050602_1917_0_235820.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εεεεεεε!! τώρα άν θέλεις διάλεξε απο το γκαράζ μου ότι θέλεις εσύ είσαι το τιμώμενο πρόσωπο όσο για το ταξί ούτε να το συζητάς.

Συνημμένα

• 250px-K%C3%B6niglich-W%C3%BCrttembegische-Post2008.jpg
    250px-K%C3%B6niglich-W%C3%BCrttembegische-Post2008.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 17
  • PK1.jpg
    PK1.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • VA1.jpg
    VA1.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 401726622_997cc09f40_o.jpg
    401726622_997cc09f40_o.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Ξαδερφε Αλαν καλημερα ! Ευγε βλεπω οτι εισαι παλι στο μετερίζι !
Οκ καλως, θα το ρυθμισουμε το ζητημα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Επίσης τον Ντέκερ μην τον απογοητεύης παιδί είναι  στα χάι του είναι δώστου ευκαιρίες
έχει την ζωή μπροστά του άσε που είχα ανεπιβεβαίωτες απο "έγκυρες" :2funny: :2funny:
πηγές τώρα της επιβεβαίωσε και ο Αλσομας ότι είναι καλώς ντραίβερ και ίσως τον χρησιμοποιήσουμε για ντράιβερ ή αμαξά κλπ. και θα πληρώση και μίζα για να τον προσλάβουμε
χώρια οτι τον έχω προσκαλέση για εκδρομή  στην Σόφια πρί γίνη το σκηνικό με Αρκάνς.

Δές το μπούκ του.:

Επισκέπτης
Επίσης τον Ντέκερ μην τον απογοητεύης παιδί είναι  στα χάι του είναι δώστου ευκαιρίες
έχει την ζωή μπροστά του άσε που είχα ανεπιβεβαίωτες απο "έγκυρες" :2funny: :2funny:
πηγές τώρα της επιβεβαίωσε και ο Αλσομας ότι είναι καλώς ντραίβερ και ίσως τον χρησιμοποιήσουμε για ντράιβερ ή αμαξά κλπ. και θα πληρώση και μίζα για να τον προσλάβουμε
χώρια οτι τον έχω προσκαλέση για εκδρομή  στην Σόφια πρί γίνη το σκηνικό με Αρκάνς.

Δές το μπούκ του.:

Καλα θα με τρελανετε! Βανετε βυσμα για να περασει το μαθημα της ουκρανολογίας ! Τεεελος πάντων άιντε τι να κανουμε θα το βοηθηκω το παιδί αλλα πειτε του να ρχεται διαβασμενος από δω και περα διότι θα κανω ερωτησεις στις προηγουμενες 270 σελιδες !

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλα θα με τρελανετε! Βανετε βυσμα για να περασει το μαθημα της ουκρανολογίας ! Τεεελος πάντων άιντε τι να κανουμε θα το βοηθηκω το παιδί αλλα πειτε του να ρχεται διαβασμενος από δω και περα διότι θα κανω ερωτησεις στις προηγουμενες 270 σελιδες !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝτε ΝΤΕΚΕΡ σε εφτιαξα πάλι  :happy: εγώ δεν θέλω  CT  θα στο πω όταν Πάμε Σόφια.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ιωσηφ μπες στο θρεντ με την συνεντευξη απο την Ελληνιδα cg να δεις την καταντια του Ελληνα και να ντραπεις που εισαι Ελληνας.

Επισκέπτης
Ιωσηφ μπες στο θρεντ με την συνεντευξη απο την Ελληνιδα cg να δεις την καταντια του Ελληνα και να ντραπεις που εισαι Ελληνας.

Ουφ πρωινιατικα μ εβαλες να ξεράσω ! Τι να πω έχω κανει...επενδυσεις στην ζωή μου αλλα 100 ευρω να γαμησω μια χοντρέλω ε ρε πουστη μου τι να πω. Υπάρχει μεγαλη αγαμια στην ελλάδα...
Δε βαρανε μια  μαλακεια όλοι αυτοι να ξεδωσουν που παν και πληρωνουν τον Τόφαλο ! 20.000  χιλιαδες για μια παρτουζα λεει και την φεραρι για να της γαμησουν την κωλαθρα της! Χα,Χα ! Καλα τι μαλακες ειστε! Αυτή κανει αγρα πελατων,με πλατες κι οι βλακες πεφτουν μεσα από  τις καβλες!
Δεν αλλαζει κι αυτός ο ευλογημενος ο "δημοσιογραφος" τον τιτλο σε "συνεντευξη μ ελληνιδα μπουλμέ" να τελειώνουμε...

¨Ηλεος , σακαρα καταμέια !
Ε ρε πουστη μου βρεγμενη σανιδα κι οικοδομη που θελουν ορισμενοι. Το χαρτζηλικι και το δημοσιουπαλληλικι φταιει για ολα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ουφ πρωινιατικα μ εβαλες να ξεράσω ! Τι να πω έχω κανει...επενδυσεις στην ζωή μου αλλα 100 ευρω να γαμησω μια χοντρέλω ε ρε πουστη μου τι να πω. Υπάρχει μεγαλη αγαμια στην ελλάδα...
Δε βαρανε μια  μαλακεια όλοι αυτοι να ξεδωσουν που παν και πληρωνουν τον Τόφαλο ! 20.000  χιλιαδες για μια παρτουζα λεει και την φεραρι για να της γαμησουν την κωλαθρα της! Χα,Χα ! Καλα τι μαλακες ειστε! Αυτή κανει αγρα πελατων,με πλατες κι οι βλακες πεφτουν μεσα από  τις καβλες!
Δεν αλλαζει κι αυτός ο ευλογημενος ο "δημοσιογραφος" τον τιτλο σε "συνεντευξη μ ελληνιδα μπουλμέ" να τελειώνουμε...

¨Ηλεος , σακαρα καταμέια !
Ε ρε πουστη μου βρεγμενη σανιδα κι οικοδομη που θελουν ορισμενοι. Το χαρτζηλικι και το δημοσιουπαλληλικι φταιει για ολα...

ωραιος....... :tickedoff: :tickedoff:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δάσκαλε πήδηγμα του μπουλμέ είναι λόγος αποβολής από την σχολή;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι σωστο να κοροιδευετε τους ελληνες,ολοι εχουν βιτσια τι θα τους τα κοψουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom