Επισκέπτης
Κάζα καλημερα .
Εισαι στημενος οξω από τον Ζαρα ή οχι ακόμη?
Εισαι στημενος οξω από τον Ζαρα ή οχι ακόμη?
Και τι τον κοφτει τον αρκανς Αλλάν αν αλλος πλερωνει και γαμαει κι αυτός τζαμπα?
Επάγγελμα ζίγκολας...
Καλά μήν βαράς εγώ απλά θέλω να μου φύγη η περιέργεια άν θα ενδώση σε νέο χορηγό και
οπως και να έχει το θέμα η χορηγία θα είναι σε ρευστό ή σε υλικό αφού θέλει την TV άς την πάρη.
Αλλά και σάν άσκηση προς τον μαθητή σου Αρκάνς θα είναι πολύ επιμορφωτική θα του ανεβάση το επίπεδο μάθησης συμπεριλαμβανομένου και των συμαθητών του.
Dear Joe,
ακολουθώντας πιστά την της ψηφοφορίας των Μεγάλων Ελλήνων, έμαθα πως και στην Ουκρανία έγινε κάτι παρόμοιο.
Ως έμπειρος Ουκρανολόγος, τι είδους συμπεράσματα θα μπορούσες να βγάλεις από τους πρώτους π.χ. 23 Великі українці για την ψυχοσύνθεση των Σκύθων???
Παραθέτω την λίστα
1. Yaroslav I the Wise (40% of the votes)
2. Nikolai Amosov (19,88%)
3. Stepan Bandera (16%)
4. Taras Shevchenko (9,3%)
5. Bohdan Khmelnytsky (4,02%)
6. Valeri Lobanovsky (3,18%)
7. Vyacheslav Chornovil (2,63%)
8. Hryhorii Skovoroda (1,73%)
9. Lesya Ukrainka (1,64%)
10. Ivan Franko (1,49%)
11. Ivan Mazepa
12. Roman Shukhevych
13. Vasyl Stus
14. Mykhailo Hrushevskyi
15. Vitali Klitschko and Wladimir Klitschko
16. Vladimir I of Kiev
17. Sergey Korolyov
18. Nikolai Gogol <--------------------¨Αψογη Επιλογή!!!!!!!!
19. Andrey Sheptytsky
20. Viktor Yushchenko
21. Yulia Tymoshenko
22. Alexander Dovzhenko
23. Vladimir Lenin
Δάσκαλε είμαι οφφ αλλά κάτι γινετε στην Γείτονα χώρα σου
αν γνωρίζεις και θέλεις ενημέρωσέ μας στήν Κατηγορία MD.
εεπιδή ειμαι παιδί αμαθητο ξαδελφε αλάν για σπαστα και ξαναριχτα διοτι δεν ηννόησα...
τι σχεδιαζετε εδω ρε παιδες?δασκαλε μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια το μεσημερι.διαπιστωσα τα εξης.
1.στριμωξαν τα πραγματα με το χορηγο και καθετε στο σπιτι η πουτανα και κανει την αρρωστη.
2.και οι 2 χορηγοι την ψαχνουν απεγνωσμενα,αλλα κανουν δεν το κανουν δημσιος διοτι ειναι παντρεμενοι,και αυτο ειναι που εκμεταλευετε η πουτανα.
3.δασκαλε με ρωτησε πως ειμαι οικονομικα,και ειπα οτι παω απο κακο στο χειροτερο,και οτι περιμενω εναν θειο μου απο αθηνα να ερθει το πασχα μηπως και με βοηθηση,και μου ειπαι το θα χαρει να τον γνωρισει.(δεκτος ο καθενας που θελει να κανει το θειο).
4.προβλεπω μεταμεσονυκτια συναντηση σημερα δασκαλε με την ουκρανις για γαμηση,και εισπραξει επιδοματος μετα απο καιρο.
Σύντροφε, ο σύντροφος-καθηγήτης πρόλαβε την απάντηση μου.ακολουθώντας πιστά την της ψηφοφορίας των Μεγάλων Ελλήνων, έμαθα πως και στην Ουκρανία έγινε κάτι παρόμοιο.
Ως έμπειρος Ουκρανολόγος, τι είδους συμπεράσματα θα μπορούσες να βγάλεις από τους πρώτους
arcans εγω το διαβασα απ την αρχη το θεμα εδω και πολλες μερες αλλα δεν καταλαβα αυτην που την κονομισες ? και εγω εχω μια παρομοια περιπτωση αλλα το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει η χορηγια.πρεπει να εριξες πολυ κλαμα για να την παρεις.που την γνωρισες αυτη?
δασκαλε μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια το μεσημερι.διαπιστωσα τα εξης.
3.δασκαλε με ρωτησε πως ειμαι οικονομικα,και ειπα οτι παω απο κακο στο χειροτερο,και οτι περιμενω εναν θειο μου απο αθηνα να ερθει το πασχα μηπως και με βοηθηση,και μου ειπαι το θα χαρει να τον γνωρισει.(δεκτος ο καθενας που θελει να κανει το θειο).
δωσε μια βοηθεια απο που αρχιζει το θεμα?
συμμαθητες και δασκαλε επανερχομαι στην ταξη και σας αναφερω τα εξης.μολις τελειωσε μια συναντηση με την ουκρανιδα.(και το γαμηση που επεσε)δασκαλε συνεχιζει να λεει ασυστολα ψεμματα,και απο οτι καταλαβα ειναι στριμωγμενη.δεν επεσε το επιδομα.αλλα εδω αξιζει να αναφερω οτι ρωτησε ποτε θα ερθει ο θειος μου για πασχα.(μαλλον τον περιμενει και αυτη)