Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάζα καλημερα .
Εισαι στημενος οξω από τον Ζαρα ή οχι ακόμη?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Και τι τον κοφτει τον αρκανς Αλλάν αν αλλος πλερωνει και γαμαει κι αυτός τζαμπα?
Επάγγελμα ζίγκολας...

Καλά  μήν βαράς εγώ απλά θέλω να μου φύγη η περιέργεια άν θα ενδώση  σε νέο χορηγό και
οπως και να έχει το θέμα η χορηγία θα είναι σε ρευστό ή σε υλικό αφού θέλει την TV άς την  πάρη.
Αλλά και σάν άσκηση προς τον μαθητή σου Αρκάνς θα είναι πολύ επιμορφωτική θα του ανεβάση το επίπεδο μάθησης συμπεριλαμβανομένου και των συμαθητών του. :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Καλά  μήν βαράς εγώ απλά θέλω να μου φύγη η περιέργεια άν θα ενδώση  σε νέο χορηγό και
οπως και να έχει το θέμα η χορηγία θα είναι σε ρευστό ή σε υλικό αφού θέλει την TV άς την  πάρη.
Αλλά και σάν άσκηση προς τον μαθητή σου Αρκάνς θα είναι πολύ επιμορφωτική θα του ανεβάση το επίπεδο μάθησης συμπεριλαμβανομένου και των συμαθητών του. :think: :think: :think:

Του αρκανς την μοναδικη χορηγια που του επιτρεπω να κανει ειναι σε σπερμα !

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Dear Joe,

ακολουθώντας πιστά την  :jerking: της ψηφοφορίας των Μεγάλων Ελλήνων, έμαθα πως και στην Ουκρανία έγινε κάτι παρόμοιο.

Ως έμπειρος Ουκρανολόγος, τι είδους συμπεράσματα θα μπορούσες να βγάλεις από τους πρώτους π.χ. 23 Великі українці για την ψυχοσύνθεση των Σκύθων???

Παραθέτω την λίστα

1. Yaroslav I the Wise (40% of the votes)
   2. Nikolai Amosov (19,88%)
   3. Stepan Bandera (16%)
   4. Taras Shevchenko (9,3%)
   5. Bohdan Khmelnytsky (4,02%)
   6. Valeri Lobanovsky (3,18%)
   7. Vyacheslav Chornovil (2,63%)
   8. Hryhorii Skovoroda (1,73%)
   9. Lesya Ukrainka (1,64%)
  10. Ivan Franko (1,49%)

11. Ivan Mazepa
12. Roman Shukhevych
13. Vasyl Stus
14. Mykhailo Hrushevskyi
15. Vitali Klitschko and Wladimir Klitschko
16. Vladimir I of Kiev
17. Sergey Korolyov
18. Nikolai Gogol <--------------------¨Αψογη Επιλογή!!!!!!!!
19. Andrey Sheptytsky
20. Viktor Yushchenko
21. Yulia Tymoshenko
22. Alexander Dovzhenko
23. Vladimir Lenin

Επισκέπτης
Dear Joe,

ακολουθώντας πιστά την  :jerking: της ψηφοφορίας των Μεγάλων Ελλήνων, έμαθα πως και στην Ουκρανία έγινε κάτι παρόμοιο.

Ως έμπειρος Ουκρανολόγος, τι είδους συμπεράσματα θα μπορούσες να βγάλεις από τους πρώτους π.χ. 23 Великі українці για την ψυχοσύνθεση των Σκύθων???

Παραθέτω την λίστα

1. Yaroslav I the Wise (40% of the votes)
   2. Nikolai Amosov (19,88%)
   3. Stepan Bandera (16%)
   4. Taras Shevchenko (9,3%)
   5. Bohdan Khmelnytsky (4,02%)
   6. Valeri Lobanovsky (3,18%)
   7. Vyacheslav Chornovil (2,63%)
   8. Hryhorii Skovoroda (1,73%)
   9. Lesya Ukrainka (1,64%)
  10. Ivan Franko (1,49%)

11. Ivan Mazepa
12. Roman Shukhevych
13. Vasyl Stus
14. Mykhailo Hrushevskyi
15. Vitali Klitschko and Wladimir Klitschko
16. Vladimir I of Kiev
17. Sergey Korolyov
18. Nikolai Gogol <--------------------¨Αψογη Επιλογή!!!!!!!!
19. Andrey Sheptytsky
20. Viktor Yushchenko
21. Yulia Tymoshenko
22. Alexander Dovzhenko
23. Vladimir Lenin

Αγαπητέ Σεξ-Πήρε

Διακρίνω παντοτε ότι εισαι ψυχικώς συγκεκροτημένο και σοβαρό άτομο διότι δεν με ρωτάς αηδίες. Εύγε ! Βέβαια δεν πρεπει να’χεις κανει και μεγάλη υλικη προκοπή στην ζωή διότι στην ελλάδα οι σκεπτόμενοι άνθρωποι βρισκονται υπό συνεχή διωγμόν...
Τέλος παντων επί του προκειμένου:

Από την πόλι έρχομαι και στη κορφή κανέλλα.
Τρικυμία εν κρανίω η λιστα...
Τι  περιλαμβάνει:

Έναν  σκανδιναυό Βίκινγκ στην κορυφή (τον Γιαροσλαύο)
Έναν ρωσο καρδιοχειρουργό (τον αμόσοβ)
Έναν πολωνό που αντιτιθετο τα σοβιετ του οποιου απεδωθη η ουκρανική ιθαγενεια απο τον Παυλοπουλο! (στεπαν Μπανντέρα)
Ένανα μπάρμπα που γραφε διαφορα ακαταλαβίστικα ποιήματα  ελλείψη οποιουδήποτε ικανοτερου ο οποίος εχει αναχθει σε εθνικό ηρωα την τελευταια 15ετία( ταρας Σεβσένκα)

Κι ακολουθουν διαφοροι συγχρονοι μποξαδόροι, βίκινγκ και τρεις τον φουτσο κλαιγανε με τελευταιο τον Γκογκολ. Μάλιστα προχθες ητανε και γιορτη για τα 200-250 χρονια του τα χω χασει τωρα...
Τι να κανουμε ρε παιδιατα γραφω για να τα διαβαζουν διαφορα μπουζουκια στην ελλαδα,εδω ο  κοσμος ειναι σουπα, στην ελλαδα είμασταν λιγο πολυ ένας λαός κοιταξαμε να γινουμε και μεις σουπα ! Κι  όχι μόνον αυτό αλλά και ανα τους πληρωνουμε κι από πάνω! Καταλαβατε οτι στην ελλαδα υπήρχε έθνος κι όλα τ άλλα κρατη ειναι τσοντες από δεξια κι αριστερά?  Στη ελλάδα ειμασταν 10 εκκατομμυρια αλλα ειμασταν πανω κατω οι ιδιοι. Εδώ ειναι πενηντα αλλά ειναι κομμάτια- κομματια ! Οι ηρωές τους ειναι άσχετοι! Γι αυτό στην τελεόραση και ραδικόφωνο επαναλαμβανουν πέντε φορες το λεπτό την λεξη ουκραίνα . Να τη εμπεδωσουν!
Μου θυμιζει τ  αλμπάνια και τον Σκεντέρμπεη ! Τα δε αλμπάνια εχουν τοσο πολύ γινει γενίτσαροι ώστε δε βλεπουνε την σημαία τους που ναι η ρωμαίικη σε κοκινο φόντο ! Τρικυμία εν κρανίω ! Ρε ξυπνάτε ενας έλληνας αξίζει όσο δεκα απο δαυτους γαλλους αγγλους πορτογάλους μην αφήνετε να διαλύουν το εθνος διαφοροι πάνηδες τσανακογλειφτες των ξενων.

Αυτά τα ολιγα...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε  είμαι οφφ αλλά κάτι γινετε στην Γείτονα χώρα σου
αν γνωρίζεις και θέλεις ενημέρωσέ μας στήν Κατηγορία MD.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια το μεσημερι.διαπιστωσα τα εξης.
1.στριμωξαν τα πραγματα με το χορηγο και καθετε στο σπιτι η πουτανα και κανει την αρρωστη.
2.και οι 2 χορηγοι την ψαχνουν απεγνωσμενα,αλλα κανουν δεν το κανουν δημσιος διοτι ειναι παντρεμενοι,και αυτο ειναι που εκμεταλευετε η πουτανα.
3.δασκαλε με ρωτησε πως ειμαι οικονομικα,και ειπα οτι παω απο κακο στο χειροτερο,και οτι περιμενω εναν θειο μου απο αθηνα να ερθει το πασχα μηπως και με βοηθηση,και μου ειπαι το θα χαρει να τον γνωρισει.(δεκτος ο καθενας που θελει να κανει το θειο).
4.προβλεπω μεταμεσονυκτια συναντηση σημερα δασκαλε με την ουκρανις για γαμηση,και εισπραξει επιδοματος μετα απο καιρο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
1.στριμωξαν τα πραγματα με το χορηγο και καθετε στο σπιτι η πουτανα και κανει την αρρωστη.
2.και οι 2 χορηγοι την ψαχνουν απεγνωσμενα,αλλα κανουν δεν το κανουν δημσιος διοτι ειναι παντρεμενοι,και αυτο ειναι που εκμεταλευετε η πουτανα.
3.δασκαλε με ρωτησε πως ειμαι οικονομικα,και ειπα οτι παω απο κακο στο χειροτερο,και οτι περιμενω εναν θειο μου απο αθηνα να ερθει το πασχα μηπως και με βοηθηση,και μου ειπαι το θα χαρει να τον γνωρισει.(δεκτος ο καθενας που θελει να κανει το θειο).
4.προβλεπω μεταμεσονυκτια συναντηση σημερα δασκαλε με την ουκρανις για γαμηση,και εισπραξει επιδοματος μετα απο καιρο.
τι σχεδιαζετε εδω ρε παιδες?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντεκερ διαβασε απο την αρχη το μαθημα για να καταλαβεις.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ως έμπειρος Ουκρανολόγος, τι είδους συμπεράσματα θα μπορούσες να βγάλεις από τους πρώτους
Σύντροφε, ο σύντροφος-καθηγήτης πρόλαβε την απάντηση μου.
Στην εν λόγω ψηφοφορία είναι φανερή η προσπάθεια των Ουκρανών να αποδείξπυν ότι και καλά είναι κράτος με ιστορία (αρχίδια ιστορία δλδ) και παράδοση (ομοίως).
Και αφού αναφωνήσω "Ζήτω ο σ. Bogdan Stashynsky" να υπενθυμίσω ότι ο μεγαλύτερος ΟΥΚΡΑΝΟΣ σήμερα είναι μόλις 18 ετών!
Αλήθεια τον Μπούμκα και τον Μπορζώφ γιατί τους ξέχασαν?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
arcans εγω το διαβασα απ την αρχη το θεμα εδω και πολλες μερες αλλα δεν καταλαβα αυτην που την κονομισες ? και εγω εχω μια παρομοια περιπτωση αλλα το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει η χορηγια.πρεπει να εριξες πολυ κλαμα για να την παρεις.που την γνωρισες αυτη?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
arcans εγω το διαβασα απ την αρχη το θεμα εδω και πολλες μερες αλλα δεν καταλαβα αυτην που την κονομισες ? και εγω εχω μια παρομοια περιπτωση αλλα το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει η χορηγια.πρεπει να εριξες πολυ κλαμα για να την παρεις.που την γνωρισες αυτη?

Εισαι απαράδεκτος δέν νομιζω να διάβασες απο την αρχή όλο το μάθημα μάλλον "πήδηξες"
κάποια κεφάλαια.
Ξάνα απο την αρχή καί να επανέλθης.

Δάσκαλε ο τρίκαρδος που είναι????
Πήρε 10ήμερη άδεια και την έκανε 30ήμερη.
Λές να τον πέταξαν σε κανένα χαντάκι οι Ιταλοί μαφιόζοι???? πρέπει να ορίσης νέο γραμματέα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

:think: :think: :think:  to be or not to be??? :think: :think: :think:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δωσε μια βοηθεια απο που αρχιζει το θεμα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμμαθητες και δασκαλε επανερχομαι στην ταξη και σας αναφερω τα εξης.μολις τελειωσε μια συναντηση με την ουκρανιδα.(και το γαμηση που επεσε)δασκαλε συνεχιζει να λεει ασυστολα ψεμματα,και απο οτι καταλαβα ειναι στριμωγμενη.δεν επεσε το επιδομα.αλλα εδω αξιζει να αναφερω οτι ρωτησε ποτε θα ερθει ο θειος μου για πασχα.(μαλλον τον περιμενει και αυτη)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συμμαθητες και δασκαλε επανερχομαι στην ταξη και σας αναφερω τα εξης.μολις τελειωσε μια συναντηση με την ουκρανιδα.(και το γαμηση που επεσε)δασκαλε συνεχιζει να λεει ασυστολα ψεμματα,και απο οτι καταλαβα ειναι στριμωγμενη.δεν επεσε το επιδομα.αλλα εδω αξιζει να αναφερω οτι ρωτησε ποτε θα ερθει ο θειος μου για πασχα.(μαλλον τον περιμενει και αυτη)

το συζητάω για μετά την δεύτερη μέρα του Πασχα εκείνη την Εβδομάδα διότι δεν βλέπω να πηγαίνω Μολδαβία με τα προβλήματα που έχουν  :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :police: :police: :police: Σόφια με βλέπω μάλλον.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε αλανταλον πρεπει να ακουσουμε και τη γνωμη του δασκαλου πανω σε αυτο το θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom