Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε τη εγινε? χαθηκες παλι στις στεπες της ουκρανιας η σε κανενα ουκρανικο μουνι?

αναφορά αποτο πολεμικο μετωπο:

α. ως γνωστον ειμαι με την ζορικην καιριχνω κατι ζορικια μανικια καθε βραδυ. Εχει μια φίλη πολύ κωλαρα μιλαμε θα σας αποστειλω σχετικη φωτο οταν μπορεσω για να απασχολησετε και τα χερια σας λιγακι.
β. εξ  αιτιας σου αρκανς εχω νοσταλγησει την μαγειρισσα μου την οποια πηρα τελεφωνο αφου εμφανως την...έκλαψα. Χρυσό κοριτσι με αναμενει, πολλες μαλακειες δεν λεει, έτρωγα τζαμπα κι έπινα, κανει πολυ ωραία γαμησια, καλη παρε'α αλλα ρε παιδακι μου δε ξερω μου εφερνε ολιγον τι κυρουλεξ.
γ. η κορη του ιεραποστολου  κλαιει και κλαιει  (ετσι ισχυριζεται απο το τηλέφωνο !) Παντως δεν πρεπει να την γαμαει κανενας γιατι αλλιως μονη στο παγκακι μετην γραια δεν θα καθοτανε. Θελει κανα πεος αλλα μετα θα μου ζαλισει τους ορχεις για...επενδυσεις και βαριέμαι !
δ. βγηκα με εκείνο το ωραίο μουνακι που πουλά καρτες για τα τελεφωνα, ειναι να το πιεις στο ποτηρι. Ειδωμεν...

Επισκέπτης
arcans  η ταξις αναμενει αναφοραν τι εγινε με την ουκρανιδα ?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε η ουκρανιδα εχαθηκε εντελως,απο τοτε που γυρισε η μανα τις απο την ουκρανια,και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.εχω πληροφορια οτι η γυναικα του χορηγου εχει παρει χαμπαρι τι εγινε,με αυτην και τον χορηγο,και η την εστειλε απο το μαγαζι η τις εδωσε καμια αδεια να ηρεμησουν τα πραγματα.εμενα παντως δασκαλε δεν με πηρε τηλεφωνο καθολου,μαλλον με πηρε χαμπαρι οτι το επαιζα πεινασμενος και την ψωνισε.παντως δασκαλε δεν περναω και απο τον ανθοπωλειο,για να μην πεσω πανω στον ανθοπωλη και μου ζαλιζει τα αρχιδια.

Επισκέπτης
δασκαλε η ουκρανιδα εχαθηκε εντελως,απο τοτε που γυρισε η μανα τις απο την ουκρανια,και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.εχω πληροφορια οτι η γυναικα του χορηγου εχει παρει χαμπαρι τι εγινε,με αυτην και τον χορηγο,και η την εστειλε απο το μαγαζι η τις εδωσε καμια αδεια να ηρεμησουν τα πραγματα.εμενα παντως δασκαλε δεν με πηρε τηλεφωνο καθολου,μαλλον με πηρε χαμπαρι οτι το επαιζα πεινασμενος και την ψωνισε.παντως δασκαλε δεν περναω και απο τον ανθοπωλειο,για να μην πεσω πανω στον ανθοπωλη και μου ζαλιζει τα αρχιδια.

ελήφθη, κατενοήθη, 10 με τόνο !

Επισκέπτης
ποια ειναι η γνωμη σου για την συμπεριφορα τις ουκρανιδας δασκαλε?

αντελήφθη ότι δεν θα προχωρουσες σε επενδυσεις κι οτι θα καθυστερουσε τις επιχορηγησεις ο μονιμος επενδυτης και την έκανε προσορινώς. Θα επανελθει μόλις της ξαναρ θουν οι καβλες πιστευω. Εσύ τελεφωνο γιατι δεν παιρνεις ?
Εισαι σκληρός...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε δεν περω τηλεφωνο γιατι αυτη μου ειπε να μην παρω.μην την εκθεσω κιολας την κοπελα,και κοπουν οι κεντρικες χορηγιες που περνει δασκαλε.

Επισκέπτης
δασκαλε δεν περω τηλεφωνο γιατι αυτη μου ειπε να μην παρω.μην την εκθεσω κιολας την κοπελα,και κοπουν οι κεντρικες χορηγιες που περνει δασκαλε.

εισαι τζεντλεμενι που λενε εδω τοτε. Μπορει να χει παει καμια τουρ με τον χορηγό για να παρουν στεφανια...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαι τζεντλεμενι που λενε εδω τοτε. Μπορει να χει παει καμια τουρ με τον χορηγό για να παρουν στεφανια...

δασκαλε δεν πιστευω να παιζει κατι τετοιο.ειμαι σιγουρος οτι η γυναικα του χορηγου πρεπει να πηρε χαμπαρι κατι.

Επισκέπτης
δασκαλε δεν πιστευω να παιζει κατι τετοιο.ειμαι σιγουρος οτι η γυναικα του χορηγου πρεπει να πηρε χαμπαρι κατι.

να πηρε χαμπερι οτι γαμας την ουκρανιδα ? καιτι την κοφτει?
να πηρε χαμπέρι οτι την γαμα ο χορηγο΄ς ? Και τι σχεση εχει με σενα αφου τωρα την γαμουσες εσυ?
να πηρε χαμπέρι οτι τσακωθηκε ο χορηγος με την ουκρανιδα διοτι την εγάμησες κι εσύ προφανως υποπτευεσαι αλλα τοτε πρεπει τα ερωτευμενα πουλακια να τσακωθηκαν μπροστα στην λουλουδού. Κι αυτη τοσο βλάξ ειναι?
Κι αμα γαμιεται η ουκρανιδα με σενα αλλο που δεν θελει για να μην γαμει  ο χορηγος εκτοςκι ανκανουνε τριτσετα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και δε μου λες βρε δάσκαλε με το συμπάθειο μιας και μιλάμε για ισχύ....

Αυτή η ζόρικη βαράει κιόλας?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Γιατί δεν έχει χέρι? Τα όπλα τι να τα κάνει η κοπελιά μπορεί και να αυτοπυροβοληθεί

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Eξάλλου για μαλακίες όπλα έχει αλλού θρεντς για στρατιωτικούς και παραστρατιωτικούς...δε λέμε για το ρίνοκ καλύτερα?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε η ουκρανιδα τελικα εχει 2 χορηγους.και γιαυτο εξαφανιστικε εντελος.επεσε τηλεφωνο και με ενημερωσε.αλλα ειπε οτι δεν ειναι τετοια απλως ετυχε(εδω γελαμε).

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αχ βρε πονεμένο αγόρι Αρκανς..ούτε η μπλανς των κόμικς να ήσουν και να σε βασανίζουν οι
επιχορηγούμενες ουκρανίδες....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμμαθητη μου καζανμπλανκα εχω λαβει σαφης οδηγιες απο τον δασκαλο να βγω ασπροπροσωπος απο αυτη την εργασια,διοτι θα μετρηση ο βαθμος,και στο γενικο βαθμο του απολυτηριου μου απο την σχολη.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε η ουκρανιδα τελικα εχει 2 χορηγους.και γιαυτο εξαφανιστικε εντελος.επεσε τηλεφωνο και με ενημερωσε.αλλα ειπε οτι δεν ειναι τετοια απλως ετυχε(εδω γελαμε).

και τι έγινε ??? Δέν την είπες ότι εσύ δέν ΖΗΛΕΥΗΣ και δεν θυμώνης οτι είσαι ευρωπαίος πολιτισμένος και έχεις κατανόηση ??????? :think: :think: :think:

Που ειναι η απαντηση σου για να πετύχης καλό βαθμό στο
απολυτήριο σου???? :huh: :huh: :huh:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και τι έγινε ??? Δέν την είπες ότι εσύ δέν ΖΗΛΕΥΗΣ και δεν θυμώνης οτι είσαι ευρωπαίος πολιτισμένος και έχεις κατανόηση ??????? :think: :think: :think:

Που ειναι η απαντηση σου για να πετύχης καλό βαθμό στο
απολυτήριο σου???? :huh: :huh: :huh:

φιλε αλανταλον τις εχω πει αυτα που λες απο την αρχη,και αυτος ειναι και ο λογος που με επιδοτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom