Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη δασκαλε σαν το χωριο του λησταρχου νταβελη ειναι.

Επισκέπτης
δηλαδη δασκαλε σαν το χωριο του λησταρχου νταβελη ειναι.

η σπηλια φημίζεται αν και εδω και καμποσα χρονια την εχουν ισοπεδωσει (το εσωτερικό της ) απ ότι ακουω. μακαρι να ταν σαν την σπηλια του Νταβελη. Εδω όλα είναι επίπεδα. Το μοναδικό που βλεπει κανεις ειναι χωμα και χωράφια άντε κανα δασος και κανα ποτάμι. ¨Ειτε πας εδώ ή τετρακοσια χιλιομετρα παραπερα δεν υπαρχει κακια διαφορά. Μονον τα μουνια αλλάζουν που κι αυτα τα ιδια ειναι. Αμα μαθεις τους τυπους που εχω περιγραψει A<B και Γ μετά είναι όλες ίδιες και μαθαίνεις να τις ξεχωριζεις ποια είναι ποια...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη που εχω εγω δε ποιο τυπο ανηκει δασκαλε?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
υψος 160
κιλα 55
βυζια 3 νουμερο
κολαρα πολυ καλη

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αυτό ειναι το προβλημα ...Δεν εχουν τιποτα. Κατι παραγκες ειναι στα χωματα. Ουτε πλαταια, ουτε μαγαζια, ουτε παραλια, οτε πλατανια, ουτε καφετερια , ουτε τιποτα, χωμα και πάλι χωμα και κατι τρυπες στο χωμα που πανε και αποπατουνε όπως τον καιρό του 21

Ναι αλλα βγαινουν απο αυτες τις καλυβες θεογκομενες, ετσι δεν ειναι???
Αληθευει οτι εκει γινεται παιχνιδι καλυτερα απο τις πολεις? Αλλα και παλι πρεπει να ειναι πολυ κλειστες κοινωνιες, δυσκολο παιχνιδι...

Επισκέπτης
Ναι αλλα βγαινουν απο αυτες τις καλυβες θεογκομενες, ετσι δεν ειναι???
Αληθευει οτι εκει γινεται παιχνιδι καλυτερα απο τις πολεις? Αλλα και παλι πρεπει να ειναι πολυ κλειστες κοινωνιες, δυσκολο παιχνιδι...

Ξεχασέ το εκει δεν μπορεις να πας εκτος αν εχεις... ήδη συγγενεις που πα να πει οτι πρεπει ηδη να σαι παντρεμενος με καμια απο κει.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε συμφωνα με εγκηροτατη πηγη η ουκρανιδα γαμιετε και με αλλον,χορηγο σε στυλ ανθοπωλη.θα διασταυρωσω πληροφοριες το απογευμα και θα αναφερω.τελικα δασκαλε ειναι μεγαλη πουτανορατσα.σημερα το μεσημερι δεν θα ερθει δασκαλε να μου δωσει το επιδομα.

δασκαλε δες και αυτο το βιντεακι με μια κορασιδα ουκρανι.μοιαζει και λιγο με την χριστινα.λες να ειναι αυτη δασκαλε?

Επισκέπτης
δασκαλε συμφωνα με εγκηροτατη πηγη η ουκρανιδα γαμιετε και με αλλον,χορηγο σε στυλ ανθοπωλη.θα διασταυρωσω πληροφοριες το απογευμα και θα αναφερω.τελικα δασκαλε ειναι μεγαλη πουτανορατσα.σημερα το μεσημερι δεν θα ερθει δασκαλε να μου δωσει το επιδομα.

δασκαλε δες και αυτο το βιντεακι με μια κορασιδα ουκρανι.μοιαζει και λιγο με την χριστινα.λες να ειναι αυτη δασκαλε?

Ε έτσι ειναι ...
Πολλοι θα ερθουν
Πολοοι θα φυγουν
Οσοι θα μεινουν
Κατι θ αφηνουν

Πολυ  την  ψαχνεις  αυτην την ρημαδα την  δουελιά...
Κοιτα  το χω   γραψει  δεκα φορες...
Αυτού του ειδους η συμπεριφορά στην ουκραινα θεωρειται φυσιολογική.
Δεν ειναι θεμα ρατσας δια τον απλουστατο λογο οτι δεν υπαρχει.
Ειναι θεμα κοινωνικού προγραμματισμού.
Τι εμμεσα μηνυματα στελνει η κοινωνια στα μελη της.
Στην ουκρανια το εμμεσο μηνυμα ειναι «κοριτσια γαμηθειτε για φραγκα, ενοικια, ρουχα κλπ». Στην ουκραίνα παντως την λεξη ουκραίνα την επαναλαμβανουν στην τελεοραση και ραδικοφωνο 5 φορες το λεπτο για να εμπεδωθεί στηνσυνείδηση.
Στην ελλαδα το κοινωνικο μηνυμα ειναι  ειναι «μαλακες καντε το κοροιδο αν θελετε να περνατε καλα βολεμενεοι κι αφήστε να διαλύεται η χωρα. Αλλιως δουλεια δεν θα βρειτε, θα σας βγαλουμε γραφικους , φασίστες και δεν προκειται να δειτε θεου προσωπο»
Το γνωστον αδερφατο που λυμαίνεται την χωρα...
Αυτά...

Επισκέπτης
Καποιανου του χαριζανε ουκρανιδα και την κοιταζε στον κωλο αν γαμιοτανε...
ενταξει τι περιμενεις? Καλλιγραφιες?
Να μου πεις όλες ετσι ειναι?
Οχι αλλα κατα 50% ναι...
ασε γιατι με ψαχνει κι η μαγειρισσά μου και σκεφτομαινα τηνκανω για τζαμπα μασα κι εγω...

Επισκέπτης
Καποιανου του χαριζανε ουκρανιδα και την κοιταζε στον κωλο αν γαμιοτανε...
ενταξει τι περιμενεις? Καλλιγραφιες?
Να μου πεις όλες ετσι ειναι?
Οχι αλλα κατα 50% ναι...
ασε γιατι με ψαχνει κι η μαγειρισσά μου και σκεφτομαινα τηνκανω για τζαμπα μασα κι εγω...

Οι ουκρανιδες γαμιουνται για φραγκα...
ενταξει ανακαλυφθηκε η αμερική που λεγε κι η θεια μου η μαρικα...
ιντεαλνι νεβουσκιιι νιμα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε απογευματινη συναντηση με ουκρανιδα.επεσε γαμηση τρελο.δασκαλε μου ειπε τελικα οτι εκτος απο τον χορηγο τον γνωστο υπαρχει ακομα ενας χορηγος.αλλα μου ειπε οτι με εμενα περναει καλυτερα απο ολους.μαλλον επειδη δεν εχω λεφτα δασκαλε.

Επισκέπτης
δασκαλε απογευματινη συναντηση με ουκρανιδα.επεσε γαμηση τρελο.δασκαλε μου ειπε τελικα οτι εκτος απο τον χορηγο τον γνωστο υπαρχει ακομα ενας χορηγος.αλλα μου ειπε οτι με εμενα περναει καλυτερα απο ολους.μαλλον επειδη δεν εχω λεφτα δασκαλε.

μαλλον επειδή εχεις πουλι!
λεει και του γερου τα...καρυδια σα νεροβραστα κρομμυδια!

Επισκέπτης
μαλλον επειδή εχεις πουλι!
λεει και του γερου τα...καρυδια σα νεροβραστα κρομμυδια!

ρε αρκανς τι μου γραφεις...
ως γνωστον αι γυναικες αργουν να φτασουν σε οργασμον...
τι γαμηση να φχαριστηθουν απο να μπαρμπα 50-60 ετων μ ενα τσουτσουνακι που ποτε σηκωνεται ποτε κοιμαται...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τι εγινε? χαθηκες παλι.

Επισκέπτης
δασκαλε τι εγινε? χαθηκες παλι.

Sορυ ειμανε λιγακι μπιζι, ηρθε σπιτι μια γκομενα πολυ
ζορικη...

Συνημμένα

• ppsh.jpg
    ppsh.jpg
    131,7 KB · Εμφανίσεις: 17

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Εχω δυο νταγκλαράδες που με ταλεπορούνε αλλα τους λατρεύω.

Τι έγινε με την χαμένη κόρη σου;;;;

Θα σου κάνει ενα τσάι στα γεράματά σου. Θα χαρείς εγγονάκια;;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Sορυ ειμανε λιγακι μπιζι, ηρθε σπιτι μια γκομενα πολυ
ζορικη...

Πώ Πώ ΔΑΣΚΑΛΕ !!! Μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω ΛΕΜΕ !!! Μην μας τα σερβίρεις έτσι απότομα
και θα πάθει η καρδούλα μας ...χεχεχε ΑΡΧΟΝΤΑ Δάσκαλε ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ με τα μωρά τα ωραία σου
και πάντα Ντούρος !!! ...χεχεχε

Επισκέπτης
Εχω δυο νταγκλαράδες που με ταλεπορούνε αλλα τους λατρεύω.

Τι έγινε με την χαμένη κόρη σου;;;;

Θα σου κάνει ενα τσάι στα γεράματά σου. Θα χαρείς εγγονάκια;;

Ελπιζω πως ναι !
Την βρηκα πριν απο ένα μηνα κατοπιν μεγαλων περιπετειων και ανακλησεως του Τριτου παγκοσμιου Πολεμου  .
Εδώ με σκαλιζουν στην ουκραίνα καποιοι ποτε θα σας γραψω αυτην την ιστορια. ρε παιδια καποια πραματα λεγονται καποια δεν λεγονται. Θ αχρειαζομουνπανω απο 50 σελιδες...Ελπιζω καμια φορα αμα γραψω βιβλιο να τα γραψω όλα.
Να σαι καλαφιλε αλσόμας και να χαιρεσαι τα παιδια σου δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στον κοσμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom