Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.
συναντηση με ουκρανιδα σημερα το μεσημερι,για φαγητο,με χορηγια,απο το χορηγο τις ουκρανιδας.δασκαλε ο χορηγος εκανε σκηνικο στην γκομενα,επειδη τραβιετε μαζι μου,και αυτη η μαλακισμενη του ειπε οτι δεν τραβιετε,απλα ηρθε σπιτι μου κανα 2 φορες για καφε,ο χορηγος τις ειπε οτι αν ξαναερθει σπιτι μου θα γινει χαμος.(που να ξερει ο καημενος τι πιπες επεσαν σημερα.εχει περιοδο η γκομενα).δασκαλε σημερα δεν μου εδωσε το επιδομα μου,απλα μονο με ταισε.παντος δασκαλε η πουτανα επιμενει να μου φαει την τηλεοραση κοψοχρονια.τελικα η μανα τις βρηκε λεφτα και εβγαλε εισιτηριο δασκαλε.αυριο βλεπω να εχω επισκεψη απο το χορηγο.
Προσοχή ! Μην πλακωσεις σις φαπες τον χοντρο μπάφ γιατί μετά θα κοπουν οιεπιχορηγησεις και προς τους δυο σας !
Ο χορηγος προς την ουκρανιδα και η ουκρανιδα προς εσενα. Πρεπει να σου επισημανω οτι εισαι ο μοναδικος έλληνας που παιρνει ουκρανικη επιχορηγηση ! ΕΥΓΕ !
Κανε τον κινεζο καλυτερα και γραψ τον στους ορχεις σου μεχρις οπου τραβηξει το πραμα. Κριμας που δεν είμαι εδώ γιατι θα τον επισκεπτομασταν παρεα αμα σου τα πρηξει πολυ και εχω 26 Glycka επιχειρηματα να τον πεισω δια το λανθασμενον της πραξεως του...