Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.
συναντηση με ουκρανιδα σημερα το μεσημερι,για φαγητο,με χορηγια,απο το χορηγο τις ουκρανιδας.δασκαλε ο χορηγος εκανε σκηνικο στην γκομενα,επειδη τραβιετε μαζι μου,και αυτη η μαλακισμενη του ειπε οτι δεν τραβιετε,απλα ηρθε σπιτι μου κανα 2 φορες για καφε,ο χορηγος τις ειπε οτι αν ξαναερθει σπιτι μου θα γινει χαμος.(που να ξερει ο καημενος τι πιπες επεσαν σημερα.εχει περιοδο η γκομενα).δασκαλε σημερα δεν μου εδωσε το επιδομα μου,απλα μονο με ταισε.παντος δασκαλε η πουτανα επιμενει να μου φαει την τηλεοραση κοψοχρονια.τελικα η μανα τις βρηκε λεφτα και εβγαλε εισιτηριο δασκαλε.αυριο βλεπω να εχω επισκεψη απο το χορηγο.

Προσοχή ! Μην πλακωσεις σις φαπες τον χοντρο μπάφ γιατί μετά θα κοπουν οιεπιχορηγησεις και προς τους δυο σας !
Ο χορηγος προς την ουκρανιδα και η ουκρανιδα προς εσενα. Πρεπει να σου επισημανω οτι εισαι ο μοναδικος έλληνας που παιρνει ουκρανικη επιχορηγηση ! ΕΥΓΕ !
Κανε τον κινεζο καλυτερα και γραψ τον στους ορχεις σου μεχρις οπου τραβηξει το πραμα. Κριμας που δεν είμαι εδώ γιατι θα τον επισκεπτομασταν παρεα αμα σου τα πρηξει πολυ και εχω 26 Glycka  επιχειρηματα  να τον πεισω  δια το λανθασμενον της πραξεως του...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε δεν κανεις ενα κοπο να γραψεις τα επιχειρηματα διοτι μαλλον θα χρειαστουν.

Επισκέπτης
Ρε γαμωτο ξερεις οτι εχω ανειλλημενες υποχρεωσεις αλλεως θα τον φαπωναμε μαζι...

Κι αυτος ο χριστιανος δε μπορει να περιμενει κανα μηνα να ρθω? Γιατι αυριο δεν νομιζω ακομα να ξερεις τους υψηλους διπλωματικους χειρισμους και τα ακραδαντα επιχειρημα τα που κατεχω. εδω επεισθη ο συνταγματαρχης Βαρτανης δια το λανθασμενο των πραξεων του και ο χρυσος χορηγος δεν θα πεισθει?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες καλημερα.αναφερω την εγινε σημερα το πρωι.
με πηρε το πρωι τηλεφωνο ο χορηγος δασκαλε,να σημειωσω οτι ητανε πολυ ηρεμος και ευγενικος στην συνομιλια μας.μου ειπε για την ουκρανιδα οτι την εχει σαν παιδι του,και οτι  ενδιαφερετε γιαυτην.επισης μου ειπε αν εχω καλο σκοπο γιαυτην,τοτε να συνεχισω να την εχω,αλλα αν δεν εχω να μην ασχοληθω αλλο πρωτου γινει κατι μεταξυ μας.(καλα του μαλακα δεν του παει το μυαλο οτι την γαμαω?η πηγε να ψαρωσει?).εκανα το κινεζο δασκαλο,και του ειπα οτι εχω σοβαρο σκοπο,αλλα θελω να το σκεφτω.δασκαλε επισης μου ειπε οτι του τα λεει ολα ουκρανιδα γιατι τον βλεπει σαν πατερα τις.δασκαλε εδω να αναφερω οτι εχθες το βραδυ δεχθηκα επισκεψη απο την ουκρανιδα κατα τις 1 το βραδυ ξαφνικα.η γκομενα ηθελα να παρεις τις πιπες τις και γιαυτο ηρθε.(παλι με ζαλισε τα αρχιδια για την τηλεοραση δασκαλε).δασκαλε επισης μου ειπε οτι ο χορηγος την μαλωσε εχθες,τις ειπε οτι τρωει πολλα λεφτα τωρα τελευταια.εδω να πω οτι κατα την επισκεψη τις εφερε πιτσες και μπυρες.μαλλον σε φαγητο με βλεπω να πληρωνομε απο εδω και περα,ρευστο τελος.θα δουμε τι θα γινει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
και στης ουκρανιδας την ποδιά, σφάζονται παλικάρια!

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες καλημερα.αναφερω την εγινε σημερα το πρωι.
με πηρε το πρωι τηλεφωνο ο χορηγος δασκαλε,να σημειωσω οτι ητανε πολυ ηρεμος και ευγενικος στην συνομιλια μας.μου ειπε για την ουκρανιδα οτι την εχει σαν παιδι του,και οτι  ενδιαφερετε γιαυτην.επισης μου ειπε αν εχω καλο σκοπο γιαυτην,τοτε να συνεχισω να την εχω,αλλα αν δεν εχω να μην ασχοληθω αλλο πρωτου γινει κατι μεταξυ μας.(καλα του μαλακα δεν του παει το μυαλο οτι την γαμαω?η πηγε να ψαρωσει?).εκανα το κινεζο δασκαλο,και του ειπα οτι εχω σοβαρο σκοπο,αλλα θελω να το σκεφτω.δασκαλε επισης μου ειπε οτι του τα λεει ολα ουκρανιδα γιατι τον βλεπει σαν πατερα τις.δασκαλε εδω να αναφερω οτι εχθες το βραδυ δεχθηκα επισκεψη απο την ουκρανιδα κατα τις 1 το βραδυ ξαφνικα.η γκομενα ηθελα να παρεις τις πιπες τις και γιαυτο ηρθε.(παλι με ζαλισε τα αρχιδια για την τηλεοραση δασκαλε).δασκαλε επισης μου ειπε οτι ο χορηγος την μαλωσε εχθες,τις ειπε οτι τρωει πολλα λεφτα τωρα τελευταια.εδω να πω οτι κατα την επισκεψη τις εφερε πιτσες και μπυρες.μαλλον σε φαγητο με βλεπω να πληρωνομε απο εδω και περα,ρευστο τελος.θα δουμε τι θα γινει.

Aρκάνς παιδί μου καλησπερα.

καθε φορά που διαβάζω τις εργασίες σου ζηλεύω ! Είσαι  σα πασας στα Κίεβα ! Δηλαδή το σκέπτομαι να γυρισω κι εγω στην μαγειρισσα μου να τρωω, να πινω και να σεξουαλίζομαι τζάμπα...Η γκόμενα σε γουστάρει τρελά:
α. σου πλέρωσε χαρτζηλικι
β. της τσικι τσικισες το όμορφο κωλαράκι
γ. την κερνάς πίτσες με ο και υ κι αυτή σε κερνάει με γιώτα

Ε τι άλλο θες βρε παιδάκι μου ???

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τελειωσε το ειδηλλιων με την ουκρανεζα.ηρθε το μεσημερι στο σπιτι ταραγμενη και μου ειπε οτι πρεπει να σταματησουμε για καποιο καιρο.(παντως πηρε δασκαλε τις τελευταιες πιπες)ο χορηγος την μαλωσε ασχημα και τις ειπε οτι θα την διωξη απο την δουλεια,και μαλλον απο οτι φανταζωμε οτι θα τις κοψει και την χορηγια.φυσικο ειναι οτι η ουκρανιδα δασκαλε προτιμησε την ασφαλεια του χορηγου.δασκαλε παντως μου ευχηθηκε να εχω καλη τυχη στη ζωη μου.μαλλον απο εδω και περα θα αρχισει το εργο <<ουκρανιδα γαμιετε κρυφα απο το χορηγο τις>>.ανεμενοντε νεα επισοδια.

Επισκέπτης
δασκαλε τελειωσε το ειδηλλιων με την ουκρανεζα.ηρθε το μεσημερι στο σπιτι ταραγμενη και μου ειπε οτι πρεπει να σταματησουμε για καποιο καιρο.(παντως πηρε δασκαλε τις τελευταιες πιπες)ο χορηγος την μαλωσε ασχημα και τις ειπε οτι θα την διωξη απο την δουλεια,και μαλλον απο οτι φανταζωμε οτι θα τις κοψει και την χορηγια.φυσικο ειναι οτι η ουκρανιδα δασκαλε προτιμησε την ασφαλεια του χορηγου.δασκαλε παντως μου ευχηθηκε να εχω καλη τυχη στη ζωη μου.μαλλον απο εδω και περα θα αρχισει το εργο <<ουκρανιδα γαμιετε κρυφα απο το χορηγο τις>>.ανεμενοντε νεα επισοδια.

Αρχισε τα sms . Αγάπη μου δεν ξερεις ποσο μου λειπεις, καθε φορα που βλεπω τον γαλαζιο ουρανό θυμαμαι τα μπλε ματακια σου και λοιπες μαλακίες. Δηλαδή τωρα δεν ηννόησα ο χορηγός θα μπει εμπόδιο στην αγάπη σας ? Τον πάνο μου θυμίζει τον Κομπολογα για τους μεγαλυτερους...

Επισκέπτης
Αρχισε τα sms . Αγάπη μου δεν ξερεις ποσο μου λειπεις, καθε φορα που βλεπω τον γαλαζιο ουρανό θυμαμαι τα μπλε ματακια σου και λοιπες μαλακίες. Δηλαδή τωρα δεν ηννόησα ο χορηγός θα μπει εμπόδιο στην αγάπη σας ? Τον πάνο μου θυμίζει τον Κομπολογα για τους μεγαλυτερους...

Τον Αρχύτα ! τον Ταραντινό ! Μου την δίνουν στα νευρα κατι τετοιοι τυποι που μπαινιυν εμποδιο σε μεγαλους ερωτες. Μα το Θεό άμα ήμανε ελλάδα θα μπαινα στ αυτοκινητο και θα ρχομανε να τον πείσω δια το λαθος των πραξεών του.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε δεν υπαρχη αγαπη μεταξυ μας.οι ουκρανιδα πηγε για 2η χορηγια αλλα δεν τις βγηκε.για τοσο χαζη την εχεις την μαλακισμενη?

Επισκέπτης
δασκαλε δεν υπαρχη αγαπη μεταξυ μας.οι ουκρανιδα πηγε για 2η χορηγια αλλα δεν τις βγηκε.για τοσο χαζη την εχεις την μαλακισμενη?

Ποιητική αηδία που λένε. Στην ιστορία και την θρησκεία εξωραίζονται όλες οι καταστάσεις.
Η ΄μαρία ήτο παρθένος και "παναγία". Παναθεμά μας ! Η Ιουλιέττα συναντήτο κρυφίως με τον Ρωμαίο για ένα φιλάκι !
Ο Σταυρόπουλος εργαζόταν από το πρωί μεχρι το βράδυ για το καλό μας και άκουγε κλασσική μουσική. Ο Ντινόπουλος που τσουτσούνιζε τον σοπράνο ήταν άντρακλας...κλπ, κλπ

Επισκέπτης

παντως χαρτζηλίκι και πίτσες με γιωτα εσενα δεν θα σου φερνε αν δεν σε γουσταρε.
τελεία και παυλα.
Το υπογραφω.

Επισκέπτης
παντως χαρτζηλίκι και πίτσες με γιωτα εσενα δεν θα σου φερνε αν δεν σε γουσταρε.
τελεία και παυλα.
Το υπογραφω.

τωρα εχω την κοιμωμενη του χαλεπά στην οικίαν μου και περιμενω να την πεόσω όταν ξυπνησει...
Αντε γιατι θα παει 11 και μετα θα θελω να κοιμηθω εγώ !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ολοι οι μεγαλοι ερωτες απο την ελλαδα περασαν.οσον για τις πιτσες,λες να υπαρχη και υποψηφιος χορηγος με πιτσαρια?

Επισκέπτης
Σημερον ειδον κι αυτο το κοντοζουζουλο την Σβιεταν όξω απ το ταχυδρομειον. Ήτο σαν την κσκινοσκουφίστα, κοκκινα μποτακια, κοκκινη τσαντα, κοκκινη μπλουζα. 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε δεν στελνω sms γιατι το τηλ παρακολουθητε απο τον χορηγο οπως μου ειπε.μαλλον το πληρωνη δασκαλε αυτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom