Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε σκεφτομαι να τις πω οτι μου εκοψαν το τηλεφωνο,ρευμα,νερο,δεν εχω να φαω,μηπως και μεγαλωση και το επιδομα.μαλλον θα με συντηρη ο ανθοπωλης και εμενα.δασκαλε τον κολο παντος τον εδωσε κανονικα σημερα.

έδωσε κώλο είναι η ειδοποιος διαφορα αν ειναι γκομενα σου η οχι
ενα το κρατουμενο
σου δωκε και εικοσι ευρά !!!
Ρε σε γουσταρει με τα χίλια η γκομενα !

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τι κακο παραδειγμα τσαμπουνας. Παπαρολογεις συνεχως παπουλη, και ουσια καμια. Σου ειπα και πριν αραξε σε καμια γωνια με τα τηλια σου και τις παντοφλιτσες σου, και ασε κατα μερος τα δασκαλιλικια τις ανουσιες παπαρολογιες σου, που κανουν τα αγαμητα (που στην πραγματικοτητα σε δουλευουν ψιλο γαζι) να τους τρεχουν τα σαλια.
(Γιατι κατι μου λεει οτι γραφεις απο Ελλαδα;) :think: :think: :think:
εχω να ασχοληθω καιρο με το σαιτ,λογω επιστροφης μου στα ¨"πατρια μου" εδαφη-μολδαβια,δυτ.ουκρανια κ ΚΩΛΟρουμανια-αλλα θαθελα ρε γιγαντα της ερωτικης διανοησης,να μας γραψεις ΕΣΥ ,ενα κειμενο τετοιο σαν αυτο που δεν γραφει ο ΤΖΟΣΕΦ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ετσι για να καταλαβουμε και εμεις στο συγκεκριμενο σαιτ και θρεντ ,τι ειναι αυτο που πρεπει να γραφει ο καθεις για ναχει ουσια κ να μην ειναι παπαρολογια.ΟΝΤΩς ειμαι περιεργος τι εννοεις
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ,εναγωνιως,εκτος αν οπως ειναι συνηθες,για να κανουμε εφφε στην ελλαδα κανουμε ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ
Υ.Γ.και εγω οταν εγραφα συνεχεια στο θρεντ της μολδαβιας,ΕΛΛΑΔΑ ημουν,κ τωρα πουμαι εδω δεν γραφω,δηλαδη τι επαναλαμβανεις συνεχεια απο που γραφει ο τζοσεφ?μπορει να γραφει απο κιεβο κ να λαθευει μπορει κ απο νοτια αφρικη κ να λεει σωστα
Υ.Γ.2 καμμια απαντηση ελπιζω να δω κι οχι την ευκολη διεξοδο με "παπαγαλακια" κ λοιπαι μαλ....
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,  ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΩς ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ
σορρυ τζοσεφ,που διακοπτω,αλλα εχει πηξει η ελλας απο κριτικους και αφοριστες,αλλα οταν ειναι να προτεινουν αυτοι ΜΟΥΓΚΑ.
αφορμη πηρα απο το φιλο ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ κριτικον,μαλλον τοχουν κολλησει απο τα "τηλεπαραθυρα" της :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ομως ο ανθοπωλης το απογευμα που πηγα στο ψιληκατζιδικο με εβλεπε με μισο ματι.γιατι αραγε?λες να δινει περισσοτερα τωρα στην ουκρανιδα και για μενα?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
επαναλαμβανω αυτο σημαινει αν η ιδια τον θεωρει γκομενο της ή οχι

Δάσκαλε χαίρομαι ιδιαιτέρως, διότι στο μάθημά σου, μαζί με την αξιόλογη ομοίγυρη των
συμμαθητών μου, αισθάνομαι οτι ευρισκόμεθα εις την αρχαία Πνύκα και εσύ ως άλλος
Σωκράτης μας εισάγεις στις μυστικές διδαχές του Κόσμου 'Περί Ουκραίνας Διάλογοι'

Υ.Γ. Ή έστω ως άλλος Αριστοτέλης μας μιλάς περι του 'Οργάνων Όργανον, Το Ουκρανικόν Αιδίον'
    ή ακόμη και ως ένας Πλάτων μας πλανεύεις με το 'Τίμαιος, Πως Οι Ουκρανίδες Κατέκτησαν
    με την Πουτανιά τους την Αρχαία Ατλαντίδα'

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
δασκαλε ομως ο ανθοπωλης το απογευμα που πηγα στο ψιληκατζιδικο με εβλεπε με μισο ματι.γιατι αραγε?λες να δινει περισσοτερα τωρα στην ουκρανιδα και για μενα?

Αγαπητέ και ΠΑΝ-ΑΞΙΕ Κύριε Συμμαθητά Arcans, εγώ είμαι λίγος μπροστά στις διδαχές του Δασκάλου μας,
αλλά βρέ παιδί μου, έχω αρχίσει και συμπονάω την μικρά, αντί να βρεί δεύτερο ΘΕΣΜΙΚΟ Επενδυτή, βρήκε
Γκόμενο που την Ξεκουλουρίζει και της τρώει και το χαρτηλίκι ...χεχεχε !!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι εχω πεσει σε ειδικη περιπτωσει ουκρανιδας.αλλα ακολουθω τις συμβουλες του δασκαλου για να δουμε ως που θα παει η φαση.ισως βρισκομαστε μπροστα σε μεγαλη ανακαλυψη αυτη τη στιγμη,και δεν το εχουμε καταλαβει.δασκαλε το πειραμα συνεχιζετε.

Επισκέπτης
Δάσκαλε χαίρομαι ιδιαιτέρως, διότι στο μάθημά σου, μαζί με την αξιόλογη ομοίγυρη των
συμμαθητών μου, αισθάνομαι οτι ευρισκόμεθα εις την αρχαία Πνύκα και εσύ ως άλλος
Σωκράτης μας εισάγεις στις μυστικές διδαχές του Κόσμου 'Περί Ουκραίνας Διάλογοι'

Υ.Γ. Ή έστω ως άλλος Αριστοτέλης μας μιλάς περι του 'Οργάνων Όργανον, Το Ουκρανικόν Αιδίον'
     ή ακόμη και ως ένας Πλάτων μας πλανεύεις με το 'Τίμαιος, Πως Οι Ουκρανίδες Κατέκτησαν
     με την Πουτανιά τους την Αρχαία Ατλαντίδα'

Κοιτα παντοτε περνα ενα μερος απο την δοξα του μαθητου στον δασκαλο
χειρων - Αχιλλευς
Λευκιππος-Δημοκριτος
Αριστοτελης-αλεξανδρος
Μπλασκος-Αρκανς
κλπ,κλπ

Ρεντ καλησπέρα ! Ειχα αρχισει να ανησυχω για σενα !
Σε ευχαριστω για τα καλα λογια,ε τι να κανουμε υπαρχουν καποιοι συνανθρωποι προβληματικοι ο σκοπος ειναι να μην τους παρεξηγουμε...
Αν είσαι ζαπατνα ουκραινα κι εχεις κεφια ελα να συναντηθουμε απο βδομαδα. Θα σου πως θα ρθεις ειναι απλουστατο με το τραινο Λβοβ λουγκανσκ.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε θα μας κανουν και αγαλμα?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε οι μαθητες σου εβαλαν σε ταξη το παλαβιαρη.δεν προκειτε να ξαναερθει εξωσχολικος στο μαθημα.οπως ειδες δεν ειχε ουτε τα αρχιδια να απαντηση.μαλλον πρεπει να μπαινει στο σαιτ οποτε λειπει η γυναικα του απο το σπιτι.η εκτος αν τα ξαναβρικε με την ουκρανιδα που του τα τρωει και ηρεμησε.

Επισκέπτης
νομιζω οτι εχω πεσει σε ειδικη περιπτωσει ουκρανιδας.αλλα ακολουθω τις συμβουλες του δασκαλου για να δουμε ως που θα παει η φαση.ισως βρισκομαστε μπροστα σε μεγαλη ανακαλυψη αυτη τη στιγμη,και δεν το εχουμε καταλαβει.δασκαλε το πειραμα συνεχιζετε.

Κοιτα εσυ θα το παιζεις ξανθοπουλας, ταπεινος και καταφρονεμενος. Αλλά τα ψεματα που λες οτι χρωστας στην τραπεζα πρεπει να τα πιστευεις. ρε συ μπας και σουπε οτι ναι απ το Σουμι ? Αλλα αυτο ειναι μακρυα απ το Κιεβο...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα εσυ θα το παιζεις ξανθοπουλας, ταπεινος και καταφρονεμενος. Αλλά τα ψεματα που λες οτι χρωστας στην τραπεζα πρεπει να τα πιστευεις. ρε συ μπας και σουπε οτι ναι απ το Σουμι ? Αλλα αυτο ειναι μακρυα απ το Κιεβο...

δασκαλε αυριο θα εμφανιστω με κανενα ζευγαρι τρυπια παπουτσια σκεφτομαι.λεω να γινω κανονικα ξανθοπουλος.ερχετε και πασχα,το ανθοπωλειο θα δουλεψει,εχει πολλες γιορτες απο εδω και περα.

Επισκέπτης
δασκαλε αυριο θα εμφανιστω με κανενα ζευγαρι τρυπια παπουτσια σκεφτομαι.λεω να γινω κανονικα ξανθοπουλος.ερχετε και πασχα,το ανθοπωλειο θα δουλεψει,εχει πολλες γιορτες απο εδω και περα.

όχι να παρεις ενα κασελακι να παριστανεις τον Βασιλακη τον Καιλα αλλα εισαι ολοκληρος μαντραχαλος παναθεμα σε...
ρε συ την παιρνεις απ τον κωλο, σου πληρωνει και εικοσι ευρω καθε φορά μόνον  που ακομα δεν σου μαγειρευει και καθαριζει...Τι αλλο θες σα πασας στα Γιαννενα εισαι !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε να την κανω και μαγειρισα  απο την αλλη εβδομαδα λες?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε να ζητησω και ταυτοτητα να ξερουμε τι γινετε?

Επισκέπτης
δασκαλε να ζητησω και ταυτοτητα να ξερουμε τι γινετε?

εμμμ χχμμμμ στην ουκραινα εν εχουσιν ταυτοτητας.  εχουν εσωτερικο διαβατηριο (που μοιαζει με δικο μας διαβατηριο) σε μαυροχρωμα και γραμμενο στο χερι, διοτι επι κομμουνισμου δεν μπορουσαν να γυρνανε περα δωθε στην χωρα (ποσο μαλλον να φυγουν εξω).
εκει γραφουσι οτι και στις δικες μας ταυτοτητες + οικογενειακη κατασταση + αν κανανε τουρμα + που δουλευουν (αν θυμαμαι καλως)+ πραπισκα (που νομιμα δηλωνουν διευθυνση κατοικιας)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τοτε δασκαλε θα κανω ελεγχο διαβατηριου αυριο.

Επισκέπτης
εμμμ χχμμμμ στην ουκραινα εν εχουσιν ταυτοτητας.  εχουν εσωτερικο διαβατηριο (που μοιαζει με δικο μας διαβατηριο) σε μαυροχρωμα και γραμμενο στο χερι, διοτι επι κομμουνισμου δεν μπορουσαν να γυρνανε περα δωθε στην χωρα (ποσο μαλλον να φυγουν εξω).
εκει γραφουσι οτι και στις δικες μας ταυτοτητες + οικογενειακη κατασταση + αν κανανε τουρμα + που δουλευουν (αν θυμαμαι καλως)+ πραπισκα (που νομιμα δηλωνουν διευθυνση κατοικιας)

αν θελει καποιος να δει αν μια γκομενα ηταν παντρεμενη ψαχουλευει τις τελευταιες σελιδες του διαβατηριου εκει ειναι σφραγισμενο το ονομα του γαμπρου και η ημερομηνια γαμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom