Τι κακο παραδειγμα τσαμπουνας. Παπαρολογεις συνεχως παπουλη, και ουσια καμια. Σου ειπα και πριν αραξε σε καμια γωνια με τα τηλια σου και τις παντοφλιτσες σου, και ασε κατα μερος τα δασκαλιλικια τις ανουσιες παπαρολογιες σου, που κανουν τα αγαμητα (που στην πραγματικοτητα σε δουλευουν ψιλο γαζι) να τους τρεχουν τα σαλια.
(Γιατι κατι μου λεει οτι γραφεις απο Ελλαδα;)
εχω να ασχοληθω καιρο με το σαιτ,λογω επιστροφης μου στα ¨"πατρια μου" εδαφη-μολδαβια,δυτ.ουκρανια κ ΚΩΛΟρουμανια-αλλα θαθελα ρε γιγαντα της ερωτικης διανοησης,να μας γραψεις ΕΣΥ ,ενα κειμενο τετοιο σαν αυτο που δεν γραφει ο ΤΖΟΣΕΦ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ετσι για να καταλαβουμε και εμεις στο συγκεκριμενο σαιτ και θρεντ ,τι ειναι αυτο που πρεπει να γραφει ο καθεις για ναχει ουσια κ να μην ειναι παπαρολογια.ΟΝΤΩς ειμαι περιεργος τι εννοεις
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ,εναγωνιως,εκτος αν οπως ειναι συνηθες,για να κανουμε εφφε στην ελλαδα κανουμε ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ
Υ.Γ.και εγω οταν εγραφα συνεχεια στο θρεντ της μολδαβιας,ΕΛΛΑΔΑ ημουν,κ τωρα πουμαι εδω δεν γραφω,δηλαδη τι επαναλαμβανεις συνεχεια απο που γραφει ο τζοσεφ?μπορει να γραφει απο κιεβο κ να λαθευει μπορει κ απο νοτια αφρικη κ να λεει σωστα
Υ.Γ.2 καμμια απαντηση ελπιζω να δω κι οχι την ευκολη διεξοδο με "παπαγαλακια" κ λοιπαι μαλ....
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΩς ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ
σορρυ τζοσεφ,που διακοπτω,αλλα εχει πηξει η ελλας απο κριτικους και αφοριστες,αλλα οταν ειναι να προτεινουν αυτοι ΜΟΥΓΚΑ.
αφορμη πηρα απο το φιλο ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ κριτικον,μαλλον τοχουν κολλησει απο τα "τηλεπαραθυρα" της