Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λευτέρη παιδί μου,
τόσα χρόνια στο φυλάγαμε μυστικό ...
Έλα να σ'αγκαλιάσω γυιέ μου !

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Dear Joe,

αλήθεια τι κάνεις σε αυτό το χαμερπές φόρουμ, ενώ η εθνική μας επέτειος τιμάται με συναυλία έργων συμφωνικής μουσικής σημαντικών συνθετών στην ¨Οπερα του Κιέβου? Η βραδιά, που προσφέρει μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ελληνικής κλασικής μουσικής, οργανώνεται από την πρεσβεία της Ελλάδας, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας και την Οπερα του Κιέβου και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν είσαι εκεί με κάποιο άτακτο Ουκρανιδάκι (χάριν εντυπωσιασμού) ή έστω για να γνωρίσεις την κόρη του πρέσβη μας στο Κίεβο???

Με μόλις 5 δόλλαρα είσοδο, απορώ πως κρατιέσαι να μην παρευρεθείς στο μέρος όπου παίχτηκε η Βαλ-κυρία υπό του Ριχάρδου Βάγκνερ, o Eugene Onegin του Τσαικόφσκυ, ο Κουρέας της Σεβίλλης υπό του Ροσσίνι και οι Γάμοι του Φίγκαρο υπό του Μότσαρτ? Καθότι σπουδαγμένα κορίτσια θα ξέρουν να εκτιμήσουν τον χώρο και την αύρα του κτιρίου. Στην χειρότερη μπορείς να συνουσθιασθείς μαζί με κάποια φιλόμουση Ουκρανίδα στο θεωρείο του δολοφονηθέντος Ρώσσου πρωθυπουργού Πιότρ Στολύπιν...

Δεν γουστάρουν οι Σκύθισσες "επικίνδυνες" καταστάσεις???

0701231134512kievoperah.jpg

Επισκέπτης
Dear Joe,

αλήθεια τι κάνεις σε αυτό το χαμερπές φόρουμ, ενώ η εθνική μας επέτειος τιμάται με συναυλία έργων συμφωνικής μουσικής σημαντικών συνθετών στην ¨Οπερα του Κιέβου? Η βραδιά, που προσφέρει μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ελληνικής κλασικής μουσικής, οργανώνεται από την πρεσβεία της Ελλάδας, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας και την Οπερα του Κιέβου και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν είσαι εκεί με κάποιο άτακτο Ουκρανιδάκι (χάριν εντυπωσιασμού) ή έστω για να γνωρίσεις την κόρη του πρέσβη μας στο Κίεβο???

Με μόλις 5 δόλλαρα είσοδο, απορώ πως κρατιέσαι να μην παρευρεθείς στο μέρος όπου παίχτηκε η Βαλ-κυρία υπό του Ριχάρδου Βάγκνερ, o Eugene Onegin του Τσαικόφσκυ, ο Κουρέας της Σεβίλλης υπό του Ροσσίνι και οι Γάμοι του Φίγκαρο υπό του Μότσαρτ? Καθότι σπουδαγμένα κορίτσια θα ξέρουν να εκτιμήσουν τον χώρο και την αύρα του κτιρίου. Στην χειρότερη μπορείς να συνουσθιασθείς μαζί με κάποια φιλόμουση Ουκρανίδα στο θεωρείο του δολοφονηθέντος Ρώσσου πρωθυπουργού Πιότρ Στολύπιν...

Δεν γουστάρουν οι Σκύθισσες "επικίνδυνες" καταστάσεις???

0701231134512kievoperah.jpg

Τι να κάνω κι εγώ ο καψερός, παρασύρω την...νεολαία σε νέα δαιμόνια. Ο Μέλητος, ο Ανυτος  κι ο Τζων Τίκης !
Λεπόν η όπερα είναι φοβερή. Μάλιστα συνήθιζα να πηγαίνω μ εκείνη την γκόμενα που γραφα τις προάλλες ότι ήταν απ το Χλεμίνσκι. Μιλάμε για παραστάσεις με 50 συμμετέχοντες στην σκηνή. Τωρα μ έκανες να ζηλέψω... 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τι να σου πω και σενα που θα μου πεις φτου σου. Μ' οποιος δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις; - Οχιιιι.
Εδω ισχυει το ρητο (Αυτο ισχυει και για τα επομενα παπαγαλακια): "ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ 'ΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΕΤΣΑ 'ΝΑΙ ΚΙ ΠΕΛΑΤΕΣ".
  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman::dancing: :uglystupid:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λευτέρη παιδί μου,
τόσα χρόνια στο φυλάγαμε μυστικό ...
Έλα να σ'αγκαλιάσω γυιέ μου !

¨αντε να σας φτιάξω λιγο την ημέρα να γελάσει το πικραμένο χειλάκι σας
δάσκαλε ελπίζω να μου επιτρέπεις να το αφιερώσω απο σένα στον γιό σου.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Αυτή βασικά τωρα σε βολιδισκοπεί...
Πως δουλευει το συστημα:
Εσύ την γαμας και της δινεις το κατιτις της ρε παιδακι μου.
Αυτη λογικά δεν είναι από χωριο , είναι από καποια κωλόπολη και τα κανει αυτά.
Εκει έχουν το συστημα τα δικα μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μας.
Προφανώς και η μανας της είναι χωρισμενη διοτι εκανε παρομοιες πουτανιες. Η πρωτη διδιαξασα να ξερεις είναι η μαμα...

Για πες δασκαλε, απο τα χωρια ας πουμε, ειναι πιο 'αγνες' (λιγοτερες πουτανιες) οι γκομενες;

Επισκέπτης
Για πες δασκαλε, απο τα χωρια ας πουμε, ειναι πιο 'αγνες' (λιγοτερες πουτανιες) οι γκομενες;

Για να μαθαίνεις:

Διαμόρφωση της τιμής της πατάτας:

Πρώτη κατανομή είναι στο χωριό , αλλά τετοιο χωριο δεν έχεις δει στην ζωή σου, είναι όπως τα χωρίά στην ελλάδα πριν τον συμμοριτοπόλεμο.
Δευτερη κατανομή είναι στην πλησιέστερη πόλη των 10.000 κατοίκων
Τρίτη κατανομή είναι στην πρωτευουσα του νομού, συμηθως πόλεως 300-700 χιλιαδων κατοικων.
Τεταρτη κατανομή είναι στο χαρκοβο, Δνιπροπετροβσκ, Λουγκάνσκ κλπ
Πέμπτη κατανομή είναι στο Κιεβο
Εκτη κατανομή είναι σε Μοσχες Πετρουπόλεις κλπ
Εβδομη κατανομή στο...ιντερνέτ
όγδοη τελευταία και καταιδρωμένη ότι πέσει στην ελλάδα.

όσα πιο πολλά χερια έχει περασει το προιόν σου τόσο πιο...πατάτα θα πάρεις

Επειδή σε βλέπω να ασχολείσαι πολύ με...προσεγγίσεις από το ιντερνέτ άσε τα χαζά βγάνε ένα εισητήριο για πάνω και κει θα δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος !

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εμ, αυτά έχει η ενισχυμένη αναλογική και τα περίπλοκα εκλογικά συστήματα.

Γι' αυτό φωνάζουν οι αριστεροί για απλή αναλογική.
Μία γυναίκα σου αναλογεί κατά κεφαλή και να είσαι και ευχαριστημένος.

Επισκέπτης
Εμ, αυτά έχει η ενισχυμένη αναλογική και τα περίπλοκα εκλογικά συστήματα.

Γι' αυτό φωνάζουν οι αριστεροί για απλή αναλογική.
Μία γυναίκα σου αναλογεί κατά κεφαλή και να είσαι και ευχαριστημένος.

Εμ βεβαια γι αυτό έλεγε κι ο συντροφος Χαρης του οποιου εχω και το διαμοιρασμα
"Κου Κου Ε αλλαγη, δευτερη κατανομή!"

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.δασκαλε σημερα ειχαμε μια επαναληψη του χθεσινου εργου.επιμενη να ζηταει τα 500 ευρω τα δανεικα,αλλα μου αφησε και σημερα 20ευρω για βοηθεια.το επιδομα λογο κρισης οπως καταλαβαινεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ τα χωρια εδω ειναι θα ελεγα πριν το μεσαιωνα!στην Ελλαδα πριν το (συμοριτοπολεμο) θα εβαζα τη δευτερη κατανομη!στα χωρια στα σπιτια δεν εχουν ουτε τουαλετα ουτε νερο εχει ενα πηγαδι σε ολο το χωριο και πανε και παιρνουν νερο.τα ρουχα τα πλενουν(αν τα πλενουν και ποτε στο κοντινοτερο ποταμι.για ρευμα δεν το συζηταμε!

Επισκέπτης
Ιωσηφ τα χωρια εδω ειναι θα ελεγα πριν το μεσαιωνα!στην Ελλαδα πριν το (συμοριτοπολεμο) θα εβαζα τη δευτερη κατανομη!στα χωρια στα σπιτια δεν εχουν ουτε τουαλετα ουτε νερο εχει ενα πηγαδι σε ολο το χωριο και πανε και παιρνουν νερο.τα ρουχα τα πλενουν(αν τα πλενουν και ποτε στο κοντινοτερο ποταμι.για ρευμα δεν το συζηταμε!

Δημητράκη καλησπέρα, κι εγώ που νομιζα ότι ήσασταν πιο προδευμένοι...
Ε εντάξει έχει και το καλό του ότι πηγαίνοντας με την σταμνα οι τσουπρες να πάρουν νερό τους κανει κανείς καμακι στην πηγή !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το χωριο τωρα πεθαινει.ολο γεροι εχουνε μεινει.λες πιο προοδευτικοι?γιατι νομιζεις οτι εχει καμια διαφορα το χωριο της Ρωσσιας απο της Ουκρανιας?φοιτευουνε πατατες κρεμυδια και λαχανα και φτιαχνουνε σαμαγκόν και πινουνε.μου θυμιζει την παλαιολυθικη εποχη!τους προτωγοννους ανθρωπους!

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.δασκαλε σημερα ειχαμε μια επαναληψη του χθεσινου εργου.επιμενη να ζηταει τα 500 ευρω τα δανεικα,αλλα μου αφησε και σημερα 20ευρω για βοηθεια.το επιδομα λογο κρισης οπως καταλαβαινεις.

Αρκάνς παιδί μου,
λόγω της σεμνοτητος που σε χαρακτηρίζει δεν εχεις αντιληφθει ακομη τον τιτανιον αθλον που εχεις επιτελέσει.
Πήρες από ουκρανίδα (30+20)= 50 Ευρώ ! Εγώ τοσα χρόνια όχι πενηντα ευρώ αλλά ουτε πενηντα καπικια δεν εχωκατορθωσει να παρω. Το μονον που εχω καταφερει ειναι καποτε τα χα με να μουναρο πουταν μαγειρισσα σ ενα εστιατοριο και με ταιζοπότιζε τζάμπα για κανα χρόνο! Αλλά να την γαμαω και να με πλερωνει καμία !
Τάξις προσοχή παρακαλώ!
Ο συμμαθητης σας αρκανς θα εξελιχθει σε περιφημο ουκρανολόγο. Φανταστειτε το παιδί να ρθει να σπουδασει εδώ μαζί μου , να μαθει και κανα ρωσικο τι θαυματα θα κάνει!
Εύγε Αρκάνς !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ειναι να την ξεκοβο σιγα σιγα γιατι αυτα τα 50ευρω θα τα τοκισει με 1000% η πουτανα,αλλα θα παρει τα αρχιδια μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τάξις προσοχή παρακαλώ!
Ο συμμαθητης σας αρκανς θα εξελιχθει σε περιφημο ουκρανολόγο. Φανταστειτε το παιδί να ρθει να σπουδασει εδώ μαζί μου , να μαθει και κανα ρωσικο τι θαυματα θα κάνει!
Εύγε Αρκάνς !

Τότε είναι που οι δύο μαζί θα την φουντάρετε την Ουκρανία.

Με όλο τον σεβασμό.

Επισκέπτης
δασκαλε ειναι να την ξεκοβο σιγα σιγα γιατι αυτα τα 50ευρω θα τα τοκισει με 1000% η πουτανα,αλλα θα παρει τα αρχιδια μου.

Παιχτο ταπεινος και καταφρονεμενος να δουμε μεχριπου θα παει το πραμα. Πάντως γενικως αυτες δινουνενα αρκιντι. Δηλαδη λογικα θα σου κλαιγοτανε, θα εβλεπε οτι δε δινεις και θα την εκανε. Αυτη σου σκαειχαρτζηλικι καθε μερα ! θα με τρελλανεις!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε σκεφτομαι να τις πω οτι μου εκοψαν το τηλεφωνο,ρευμα,νερο,δεν εχω να φαω,μηπως και μεγαλωση και το επιδομα.μαλλον θα με συντηρη ο ανθοπωλης και εμενα.δασκαλε τον κολο παντος τον εδωσε κανονικα σημερα.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Παιχτο ταπεινος και καταφρονεμενος να δουμε μεχριπου θα παει το πραμα. Πάντως γενικως αυτες δινουνενα αρκιντι. Δηλαδη λογικα θα σου κλαιγοτανε, θα εβλεπε οτι δε δινεις και θα την εκανε. Αυτη σου σκαειχαρτζηλικι καθε μερα ! θα με τρελλανεις!

Δάσκαλε μήπως επειδή ο ΑΞΙΟΣ συμμαθητής μας arcans της πήρε το κουλούρι τον ερωτεύθηκε η μικρά ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom