Επισκέπτης
Λευτέρη παιδί μου,
τόσα χρόνια στο φυλάγαμε μυστικό ...
Έλα να σ'αγκαλιάσω γυιέ μου !
Dear Joe,
αλήθεια τι κάνεις σε αυτό το χαμερπές φόρουμ, ενώ η εθνική μας επέτειος τιμάται με συναυλία έργων συμφωνικής μουσικής σημαντικών συνθετών στην ¨Οπερα του Κιέβου? Η βραδιά, που προσφέρει μια αντιπροσωπευτική εικόνα της ελληνικής κλασικής μουσικής, οργανώνεται από την πρεσβεία της Ελλάδας, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας και την Οπερα του Κιέβου και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν είσαι εκεί με κάποιο άτακτο Ουκρανιδάκι (χάριν εντυπωσιασμού) ή έστω για να γνωρίσεις την κόρη του πρέσβη μας στο Κίεβο???
Με μόλις 5 δόλλαρα είσοδο, απορώ πως κρατιέσαι να μην παρευρεθείς στο μέρος όπου παίχτηκε η Βαλ-κυρία υπό του Ριχάρδου Βάγκνερ, o Eugene Onegin του Τσαικόφσκυ, ο Κουρέας της Σεβίλλης υπό του Ροσσίνι και οι Γάμοι του Φίγκαρο υπό του Μότσαρτ? Καθότι σπουδαγμένα κορίτσια θα ξέρουν να εκτιμήσουν τον χώρο και την αύρα του κτιρίου. Στην χειρότερη μπορείς να συνουσθιασθείς μαζί με κάποια φιλόμουση Ουκρανίδα στο θεωρείο του δολοφονηθέντος Ρώσσου πρωθυπουργού Πιότρ Στολύπιν...
Δεν γουστάρουν οι Σκύθισσες "επικίνδυνες" καταστάσεις???
Τι να σου πω και σενα που θα μου πεις φτου σου. Μ' οποιος δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις; - Οχιιιι.
Εδω ισχυει το ρητο (Αυτο ισχυει και για τα επομενα παπαγαλακια): "ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ 'ΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΕΤΣΑ 'ΝΑΙ ΚΙ ΠΕΛΑΤΕΣ".
Λευτέρη παιδί μου,
Αυτή βασικά τωρα σε βολιδισκοπεί...
Πως δουλευει το συστημα:
Εσύ την γαμας και της δινεις το κατιτις της ρε παιδακι μου.
Αυτη λογικά δεν είναι από χωριο , είναι από καποια κωλόπολη και τα κανει αυτά.
Εκει έχουν το συστημα τα δικα μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μας.
Προφανώς και η μανας της είναι χωρισμενη διοτι εκανε παρομοιες πουτανιες. Η πρωτη διδιαξασα να ξερεις είναι η μαμα...
Για πες δασκαλε, απο τα χωρια ας πουμε, ειναι πιο 'αγνες' (λιγοτερες πουτανιες) οι γκομενες;
Εμ, αυτά έχει η ενισχυμένη αναλογική και τα περίπλοκα εκλογικά συστήματα.
Γι' αυτό φωνάζουν οι αριστεροί για απλή αναλογική.
Μία γυναίκα σου αναλογεί κατά κεφαλή και να είσαι και ευχαριστημένος.
Ιωσηφ τα χωρια εδω ειναι θα ελεγα πριν το μεσαιωνα!στην Ελλαδα πριν το (συμοριτοπολεμο) θα εβαζα τη δευτερη κατανομη!στα χωρια στα σπιτια δεν εχουν ουτε τουαλετα ουτε νερο εχει ενα πηγαδι σε ολο το χωριο και πανε και παιρνουν νερο.τα ρουχα τα πλενουν(αν τα πλενουν και ποτε στο κοντινοτερο ποταμι.για ρευμα δεν το συζηταμε!
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.δασκαλε σημερα ειχαμε μια επαναληψη του χθεσινου εργου.επιμενη να ζηταει τα 500 ευρω τα δανεικα,αλλα μου αφησε και σημερα 20ευρω για βοηθεια.το επιδομα λογο κρισης οπως καταλαβαινεις.
Τάξις προσοχή παρακαλώ!
Ο συμμαθητης σας αρκανς θα εξελιχθει σε περιφημο ουκρανολόγο. Φανταστειτε το παιδί να ρθει να σπουδασει εδώ μαζί μου , να μαθει και κανα ρωσικο τι θαυματα θα κάνει!
Εύγε Αρκάνς !
δασκαλε ειναι να την ξεκοβο σιγα σιγα γιατι αυτα τα 50ευρω θα τα τοκισει με 1000% η πουτανα,αλλα θα παρει τα αρχιδια μου.
Παιχτο ταπεινος και καταφρονεμενος να δουμε μεχριπου θα παει το πραμα. Πάντως γενικως αυτες δινουνενα αρκιντι. Δηλαδη λογικα θα σου κλαιγοτανε, θα εβλεπε οτι δε δινεις και θα την εκανε. Αυτη σου σκαειχαρτζηλικι καθε μερα ! θα με τρελλανεις!