Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
...χαχαχα, χαίρομαι τον θρίαμβό μου (χώρια που θα σε μαρτυρήσω άμεσα στον Δάσκαλο Ιωσήφ, που σε παρακαλούσε να βγάλεις
  εκείνη τη γκόμενα με το χέρι καρφωμένο στον πάτο της και δεν τον άκουγες), ενώ εγώ σε κατάφερα ΑΜΑΡΤΩΛΕ
  που έχεις υποκύψει στην 'Σκοτεινή Πλευρά' της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης Σιτεμένο Νεοταξιτόπουλο
  (δεν πιστεύω να είσαι κουρασμένο παλικάρι κι εσύ σαν τον ακαταλληλότερο?)...χεχεχε

Υ.Γ. Δάσκαλε εγώ του την είπα στο θέμα 'ποιό κόμμα θα ψηφίζατε...' ...χεχεχε, Και όπως βλέπεις, τον βοήθησα
    να αποκτήσει επιτέλους ένα συμπαθητικό αξιοπρεπές avatar αντί εκείνης της τσόντας που είχε.
    Είχε λυσσάξει εν μέσω πολιτικής αντιπαράθεσης, τον είχε πιάσει ο Φαρισαϊσμός του και μου έλεγε οτι κάνω λάθη στην
    ορθογραφία...χαχαχα, αντί να επικεντρώνεται στην ουσία της αντιπαράθεσης.

Ωωωωχ εσύ ήσουν? Το παιρνω πίσω ! ¨οντως ήταν μαθητής μου !
εντάξει δεν κανει να κοροιδευετε τους συμμαθητες σας αλλά καλά του έκανες γιατί κι εγώ δεν άντεχα πλεον αυτην την αηδία. Ήτο τελειως κακόγουστη.

Επισκέπτης
Ωωωωχ εσύ ήσουν? Το παιρνω πίσω ! ¨οντως ήταν μαθητής μου !
εντάξει δεν κανει να κοροιδευετε τους συμμαθητες σας αλλά καλά του έκανες γιατί κι εγώ δεν άντεχα πλεον αυτην την αηδία. Ήτο τελειως κακόγουστη.

ε τέλος πάντων να μην κοροιδεύετε γενικά τους συμμαθητές σας θέλω να είσαστε σοβαροί. Είχε περάσει  τις προάλλες κι ο Τζων Τίκης από την τάξη και με κατηγορούσε ότι σας δίνω το κακό παράδειγμα. Ε μικρά παιδια τώρα ας παρασέρνω...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
όχι ρε . Τι να πάρουν από τις γκόμενες ? τα κραγιόν τους ? Οι άντρες κρατάνε κάτι μαυρα τσαντάκια όπως εδώ πριν από σαράντα χρόνια. Σε μας φημολογείτο ότι όποιος είχε τετοιο τσαντάκι ήτο και πάνος. Κάτι σαν την οργάνωση καρφιτσα δηλαδή αλλά σε τσαντάκι. Μαλακείες του παλιού καιρού. Ε αυτά τα μαυρα τσαντακια τα κλεβουν καμια φορά (και με απειλή όπλου άμα λαχει) διότι εκεί οι ουκρανοί βανουν τα λεφτά τους, δεν έχουν πορτοφόλια.
Ε ναι καλά εννοειται οτι εισητηριο ειχε με επιστροφή αλλιως One way οι πουτανες οι αεροπορικές εταιρίες χρεωνουν τα ιδια λεφτά.

Μωρέ δάσκαλε που τα θυμήθηκες τα τσαντάκια. Ποτέ μου δεν τα χώνεψα. Ήταν όντως λίγο πανέξ.

Μου φαίνεται αξίζει να έρθω στην Ουκρανία μόνον για αυτό, ταξίδι πίσω στον χρόνο.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε δασκαλε,η ουκρανιδες δεν κουβαλανε τσαντα οταν βγαινουν εξω?αυτη η καριολα συνεχεια εχει μαζι τις τσαντα,και μεσα και πορτοφολι.

Επισκέπτης
Μωρέ δάσκαλε που τα θυμήθηκες τα τσαντάκια. Ποτέ μου δεν τα χώνεψα. Ήταν όντως λίγο πανέξ.

Μου φαίνεται αξίζει να έρθω στην Ουκρανία μόνον για αυτό, ταξίδι πίσω στον χρόνο.

Ε ναι η επίσημος εθνική στολή στην Ουκραίνα για τους άρρενες είναι:
μαύρο πανταλόνι, μαύρα παπούτσια με τετράγωνη μακρόστενη μύτη, μαύρο ζιβάγκο (γλυτωνουμε πουκαμισο, γραβατα και κασκόλ) και μαυρο δερματινο (τουρκίας ή πατακισταν) ΚΑΙ απαραιτητως μαυρο τσαντάκι ανα χείρας. Το τοιούτον ντυσιμον θεωρειται πολύ chic...

Επισκέπτης
καλα ρε δασκαλε,η ουκρανιδες δεν κουβαλανε τσαντα οταν βγαινουν εξω?αυτη η καριολα συνεχεια εχει μαζι τις τσαντα,και μεσα και πορτοφολι.

ορθόν κουβαλάνε κάτι τεράστιες ! Και βανουν μέσα τα ψωνια ήτοι πατατες, κοτλέτες, κρομμυδια κι ότι φανταστείς εκτός από λεφτά γιατί δεν εχουν!

Επισκέπτης
ορθόν κουβαλάνε κάτι τεράστιες ! Και βανουν μέσα τα ψωνια ήτοι πατατες, κοτλέτες, κρομμυδια κι ότι φανταστείς εκτός από λεφτά γιατί δεν εχουν!

οπότε και να τους κλεψει κανεις την τσαντα το πολύ πολύ να φαει πατατες τηγανητές με κοτλέτες άμα είναι τυχερος και με γιομάτο στομαχι να κατηφορησει προς συγγρού αφού βαφεί με τα κραγιονια και τις πουδρες τους. Λεφτά γιοκ...

Επισκέπτης

εν τω μεταξύ επειδή έχω ψαχουλέψει μύριες τετοιες τσάντες σε διαβεβαιώ ότι από λεφτά όλες είχαν ένα αρκίντι μέσα ή ότι έιχα επενδυσει εγώ ! Αντε να χουν κάνα κινητό στην τσαντα και κανα πορτοφόλι με κερματα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη που εχω εγω δασκαλε μαλλον τα λεφτα του ανθοπωλη θα κουβαλαει στην τσαντα τις.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε αρχιδια.πιστευω οτι αυτη η πουτανα  ριχνει να αδεια για να τα γεμισει.αλλα θα παρει τα αρχιδια μου.με βλεπω και αυριο να παιρνω το επιδομα τον 30ευρω λογο κρισης,απο την ουκρανιδα.

Σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτικός φίλε μου  arcans διότι συνεχίζω να σε ζηλεύω για την εμπειρία σου διότι εκτός τις ζηλευτές σεξουαλικές συνευρέσεις σου ,
μου  εσπειρες τό ζιζάνιο της ζήλειας (με την καλή ένοια πάντα).

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτικός φίλε μου  arcans διότι συνεχίζω να σε ζηλεύω για την εμπειρία σου διότι εκτός τις ζηλευτές σεξουαλικές συνευρέσεις σου ,
μου  εσπειρες τό ζιζάνιο της ζήλειας (με την καλή ένοια πάντα).

φιλε παντου υπαρχει μια ουκρανιδα.αρκει να κοβει το ματι σου λιγο.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχει και η διαφημηση με την μπυρα την μυθος δασκαλε.

Επισκέπτης
υπαρχει και η διαφημηση με την μπυρα την μυθος δασκαλε.

διαφήμηση μπύρας ? Εν ηξεύρω ! Ως γνωστόν μενοντας στην Ουκραίνα χανω τευχη αλλά κι εδώ να ήμανε συνέχεια τελεόραση έχω να δω από τοτε που παιζε την "Μικρή κυρία" !

Επισκέπτης
διαφήμηση μπύρας ? Εν ηξεύρω ! Ως γνωστόν μενοντας στην Ουκραίνα χανω τευχη αλλά κι εδώ να ήμανε συνέχεια τελεόραση έχω να δω από τοτε που παιζε την "Μικρή κυρία" !

Πάντως εγώ ήμανε πάντοτε με το μέρος του βαρώνου...

Επισκέπτης
Ιδια σειρά είμαστε πως να το ξεχάσουμε ......

είμαστε ακόμη παιδιά...
ρε γαμώτο κανα καλο χρωμοσαμπουάν για το μαλλί ξευρετε?
Δεν είναι για μένα αλλά...για ένα φίλο που του χει ασπρίσει λιγάκι το μαλλί, να εδώ λιγάκι στα πλάγια!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ε τέλος πάντων να μην κοροιδεύετε γενικά τους συμμαθητές σας θέλω να είσαστε σοβαροί. Είχε περάσει  τις προάλλες κι ο Τζων Τίκης από την τάξη και με κατηγορούσε ότι σας δίνω το κακό παράδειγμα. Ε μικρά παιδια τώρα ας παρασέρνω...
Τι κακο παραδειγμα τσαμπουνας. Παπαρολογεις συνεχως παπουλη, και ουσια καμια. Σου ειπα και πριν αραξε σε καμια γωνια με τα τηλια σου και τις παντοφλιτσες σου, και ασε κατα μερος τα δασκαλιλικια τις ανουσιες παπαρολογιες σου, που κανουν τα αγαμητα (που στην πραγματικοτητα σε δουλευουν ψιλο γαζι) να τους τρεχουν τα σαλια.
(Γιατι κατι μου λεει οτι γραφεις απο Ελλαδα;) :think: :think: :think:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Τι κακο παραδειγμα τσαμπουνας. Παπαρολογεις συνεχως παπουλη, και ουσια καμια. Σου ειπα και πριν αραξε σε καμια γωνια με τα τηλια σου και τις παντοφλιτσες σου, και ασε κατα μερος τα δασκαλιλικια τις ανουσιες παπαρολογιες σου, που κανουν τα αγαμητα (που στην πραγματικοτητα σε δουλευουν ψιλο γαζι) να τους τρεχουν τα σαλια.

Ρε λευτέρη 38, αφού όπως γράφεις και μόνος σου ότι δεν αισθάνεσαι και τόσο καλά τί μας κουβαλιέσαι εδώ και μας
ενοχλάεις ? Εδώ εμείς κάνουμε ΜΑΘΗΜΑ και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, κάτι σαν Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ουκρανολογίας,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMERICAN BAR ΕΔΩ παιδάκι μου, άιντε ξούτ, ξούτ !!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

ρε φιλε εσυ γιατι κολλησες με το δασκαλο?αμα εισαι μαγκας ανοιξε δικη σου σχολη και λεγε τις μαλακιες σου εκει.οσο για το ποιος ειναι αγαμητος,μαλλον εσυ εισαι.γιαυτο καλυτερα να διαβαζεις τι γραφουμε μηπως και ξεστραβωθεις.γιατι μου φαινεσε οτι εισαι ψιλοκαμενος απο καμια ουκρανιδα και ξεσπας στον δασκαλο.δεν φταιει ο δασκαλος που οι ουκρανιδες ολες ειναι πουτανες.φταινε οι μαλακες που την πατανε απο αυτες.σε πληροφορω επισης οτι ο δασκαλος γραφει αυτο το καιρο απο το διαστημα,ειναι εκει για τις ανοιξιατικες διακοπες του,κατοπιν προσκλησεως του αινσταιν,του ελυτη ,και αλλων αναγνωρισμενων επιστημονων.η σχολη του ειναι αναγνωρισμενοι και απο αυτους,οσο περιεργο και αν σου φαινετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom