Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε καλημερα.με πηρε πρωι,πρωι η ουκρανιδα,και μου κλαιγοταν για την μανα τις,μαλλον δανεικα θα μου συζητηση.(θα παρει τα αρχιδια μου ομως. ΨΟΦΟΣ)

Ε κοίτα γάμησες επί πιστώση !
Καλά έχεις πέσει σε κλασσική ουκρανίδα ! Ρε μπας και γνωρίζεται με την κόρη του ιεραποστόλου ?
Λοιπόν νομιζω ότι οι δυο φορές που την γάμησες ήταν υπεραρκετές , τωρα θα αρχίσει να σου προκαλεί ορχίτιδα με το θεμα της μονέδας, αν δεν έχεις καμιά κάψα μαζί της πες "πω, πω μου στειλε κατασχετήριο η τράπεζα, δε ξερω τι νακάνω μήπως έχεις 100 ευρώ να με βοηθήκεις?" να γελασουμε με την αντιδρασή της. Ούτως ή άλλως απ ότι αντιλαμβανομαι άνευ εκτάκτου εισφοράς δεν προκειται να ξαναγαμήσεις (φυσικά ούτε και κώλο...)

Επισκέπτης
Ε κοίτα γάμησες επί πιστώση !
Καλά έχεις πέσει σε κλασσική ουκρανίδα ! Ρε μπας και γνωρίζεται με την κόρη του ιεραποστόλου ?
Λοιπόν νομιζω ότι οι δυο φορές που την γάμησες ήταν υπεραρκετές , τωρα θα αρχίσει να σου προκαλεί ορχίτιδα με το θεμα της μονέδας, αν δεν έχεις καμιά κάψα μαζί της πες "πω, πω μου στειλε κατασχετήριο η τράπεζα, δε ξερω τι νακάνω μήπως έχεις 100 ευρώ να με βοηθήκεις?" να γελασουμε με την αντιδρασή της. Ούτως ή άλλως απ ότι αντιλαμβανομαι άνευ εκτάκτου εισφοράς δεν προκειται να ξαναγαμήσεις (φυσικά ούτε και κώλο...)

Αυτή βασικά τωρα σε βολιδισκοπεί...
Πως δουλευει το συστημα:
Εσύ την γαμας και της δινεις το κατιτις της ρε παιδακι μου.
Αυτη λογικά δεν είναι από χωριο , είναι από καποια κωλόπολη και τα κανει αυτά.
Εκει έχουν το συστημα τα δικα μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μας.
Προφανώς και η μανας της είναι χωρισμενη διοτι εκανε παρομοιες πουτανιες. Η πρωτη διδιαξασα να ξερεις είναι η μαμα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε σου αναφερω τα εξης.
δεχθηκα επισκεψη απο την ουκρανιδα στις 2 το μεσημερι στο σπιτι μου.δασκαλε αφου επεσε γαμηση τρελο,και πηρα δασκαλε(επιτελους) και κολο,αλλα οσο οχι οσο ηθελα,διοτι και καλα πονουσε.τελος παντων για αρχη ητανε καλα.δασκαλε αρχισε την κλαψα τις παλι,και για να μην τα πολυλογο το εσκασε το παραμυθη.μου ειπε οτι και καλα η μανα τις δεν εχει λεφτα για να γυρισει απο την ουκρανια διοτι τις εκλεψαν την τσαντα στο δρομο,οταν πηγαινε να βγαλει εισητηριο για την επιστροφη της.(αρχιδια,ριζια δασκαλε).θελει λεει 500ευρω για να τις τα στειλει,και θα μου τα δωσει πισω σε 2 μηνες.δασκαλε τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο αυτο το καιρο,και οτι δεν εχω λεφτα ουτε για τσιγαρα.και τι εκανε η πουτανατοτε δασκαλε?βγαζει και μου δινει 30ευρω και καλα για να περασω κανα 2 μερες,και αν χρειαστω και τιποτα αλλο να τις πω.δασκαλε τα πηρα τα 30ευρω μονο και μονο για να δω που το παει η πουτανα,γιατι μου λεει οτι τους φιλους τις τους βοηθαει παντα αυτη.δασκαλε λες να αρχισει να με ταιζει και εμενα ο ανθοπωλης?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω να αναφερω οτι κατοπιν προτροπης του δασκαλου δημοσιευω την ιστορια,με την ουκρανιδα διοτι πρεπει να μαθαινουν ολοι οι συναγωνιστες τι πουτανες ειναι,και οτι σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω το εξυπνο.διοτι στην αρχη τις ιστοριας επαιρνα τηλεφωνικες οδηγιες απο το δασκαλο,αλλα επειδη τον ενδιαφερει η προοδος ολων των μαθητων του, μου ειπε να τις δημοσιευω ωστε  να μαθαινουν ολοι τη λιγουρες ειναι αυτες οι πουτανες,διοτι ετσι και την πατηση καποιος μετα η θεραπεια ειναι επωδυνη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δασκαλε καλημερα.με πηρε πρωι,πρωι η ουκρανιδα,και μου κλαιγοταν για την μανα τις,μαλλον δανεικα θα μου συζητηση.(θα παρει τα αρχιδια μου ομως. ΨΟΦΟΣ)

Ρε εσύ δες το και αλλοιώς.
Δεν θα χρειαστεί να της αγοράσεις λουλούδια.

Επισκέπτης
δεχθηκα επισκεψη απο την ουκρανιδα στις 2 το μεσημερι στο σπιτι μου.δασκαλε αφου επεσε γαμηση τρελο,και πηρα δασκαλε(επιτελους) και κολο,αλλα οσο οχι οσο ηθελα,διοτι και καλα πονουσε.τελος παντων για αρχη ητανε καλα.δασκαλε αρχισε την κλαψα τις παλι,και για να μην τα πολυλογο το εσκασε το παραμυθη.μου ειπε οτι και καλα η μανα τις δεν εχει λεφτα για να γυρισει απο την ουκρανια διοτι τις εκλεψαν την τσαντα στο δρομο,οταν πηγαινε να βγαλει εισητηριο για την επιστροφη της.(αρχιδια,ριζια δασκαλε).θελει λεει 500ευρω για να τις τα στειλει,και θα μου τα δωσει πισω σε 2 μηνες.δασκαλε τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο αυτο το καιρο,και οτι δεν εχω λεφτα ουτε για τσιγαρα.και τι εκανε η πουτανατοτε δασκαλε?βγαζει και μου δινει 30ευρω και καλα για να περασω κανα 2 μερες,και αν χρειαστω και τιποτα αλλο να τις πω.δασκαλε τα πηρα τα 30ευρω μονο και μονο για να δω που το παει η πουτανα,γιατι μου λεει οτι τους φιλους τις τους βοηθαει παντα αυτη.δασκαλε λες να αρχισει να με ταιζει και εμενα ο ανθοπωλης?

Καλά τώρα με τρέλανες ! Λοιπόν δυό απιστευτα έχω διαβάσει εδώ πέρα:

το πρώτο μου το γραψε ένας φιλος προ μηνός ότι λεει μια ουκρανίδα του δωσε τα λεφτά της να τα φυλάει !
Το δευτερο εσύ, ότι σου δωσε τριάντα ευρώ ! Απίστευτο !
Λοιπόν επειδή είσαι ωραίο αγόρι, συνέχισε να κλαιγεσαι και πες ότι είχες πάρει δανειο από τράπεζα και χρωστας τα πάντα (αυτό είναι κλασσικό στην ουκραίνα όλοι είναι χρεωμένοι μεχρι το λαιμο). Για να δούμε αν θα σε τα'ίζει και σενα ο κυριος ανθοπώλης, διόλου απίθανο...Διανθισέ το με τιποτα γλυκόλογα, α ποσο ντρεπομαι που στο λέω μπλα μπλα, πάρε και κάνα άνθος (ένα) κλεψε από κανα κήπο ξερω γω...Για να δουμε τι θα δουμε...

Επισκέπτης
εδω να αναφερω οτι κατοπιν προτροπης του δασκαλου δημοσιευω την ιστορια,με την ουκρανιδα διοτι πρεπει να μαθαινουν ολοι οι συναγωνιστες τι πουτανες ειναι,και οτι σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω το εξυπνο.διοτι στην αρχη τις ιστοριας επαιρνα τηλεφωνικες οδηγιες απο το δασκαλο,αλλα επειδη τον ενδιαφερει η προοδος ολων των μαθητων του, μου ειπε να τις δημοσιευω ωστε  να μαθαινουν ολοι τη λιγουρες ειναι αυτες οι πουτανες,διοτι ετσι και την πατηση καποιος μετα η θεραπεια ειναι επωδυνη.

ορθόν εγώ εχω καταστρεψει την υγεια μου μ αυτά τα πράματα. Πάσχω από χρόνια ουκρανίτιδα και κοιτάζω να διαφυλάξω εσάς...

Επισκέπτης
δεχθηκα επισκεψη απο την ουκρανιδα στις 2 το μεσημερι στο σπιτι μου.δασκαλε αφου επεσε γαμηση τρελο,και πηρα δασκαλε(επιτελους) και κολο,αλλα οσο οχι οσο ηθελα,διοτι και καλα πονουσε.τελος παντων για αρχη ητανε καλα.δασκαλε αρχισε την κλαψα τις παλι,και για να μην τα πολυλογο το εσκασε το παραμυθη.μου ειπε οτι και καλα η μανα τις δεν εχει λεφτα για να γυρισει απο την ουκρανια διοτι τις εκλεψαν την τσαντα στο δρομο,οταν πηγαινε να βγαλει εισητηριο για την επιστροφη της.(αρχιδια,ριζια δασκαλε).θελει λεει 500ευρω για να τις τα στειλει,και θα μου τα δωσει πισω σε 2 μηνες.

εμμμ χμμμμ το εισητηριο καμνει 380 ευρά σήμερον (26-03-2009) εάν το βγανει από ουκραίνα είναι και κάνα δεκάευρο φτηνότερα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μηπως αρχιζουν οι ουκρανιδες σιγα σιγα να αλλαζουν και αρχιζουν να τα χωνουν και αυτες?

Επισκέπτης
δασκαλε μηπως αρχιζουν οι ουκρανιδες σιγα σιγα να αλλαζουν και αρχιζουν να τα χωνουν και αυτες?

Τι να πω ρε παιδιά. Ο Βοθρούλης ήτο ο Ρισταρντ Μπιρ αλλά τελικώς προέκυψες εσύ αρκάνς. Υποκλινομεθα στα νειάτα και την γοητεία σου. Αρκάνς ο γητευτής των Ουκρανίδων !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι να πω ρε παιδιά. Ο Βοθρούλης ήτο ο Ρισταρντ Μπιρ αλλά τελικώς προέκυψες εσύ αρκάνς. Υποκλινομεθα στα νειάτα και την γοητεία σου. Αρκάνς ο γητευτής των Ουκρανίδων !

δασκαλε αρχιδια.πιστευω οτι αυτη η πουτανα  ριχνει να αδεια για να τα γεμισει.αλλα θα παρει τα αρχιδια μου.με βλεπω και αυριο να παιρνω το επιδομα τον 30ευρω λογο κρισης,απο την ουκρανιδα.

Επισκέπτης
δασκαλε αρχιδια.πιστευω οτι αυτη η πουτανα  ριχνει να αδεια για να τα γεμισει.αλλα θα παρει τα αρχιδια μου.με βλεπω και αυριο να παιρνω το επιδομα τον 30ευρω λογο κρισης,απο την ουκρανιδα.

τωρα εγω έχω κουφαθεί! Ουκρανίδα να σου δωσει 30 Ε ήτοι 300 ρούβλια ! απίστευτο ! Ρε αυτές τον ιδρώτα τους δε δίνουνε ! Παιχτο μαλάκας, ταπεινός και καταχρεωμένος να δούμε που θα πάει η ιστορία.

Επισκέπτης
τωρα εγω έχω κουφαθεί! Ουκρανίδα να σου δωσει 30 Ε ήτοι 300 ρούβλια ! απίστευτο ! Ρε αυτές τον ιδρώτα τους δε δίνουνε ! Παιχτο μαλάκας, ταπεινός και καταχρεωμένος να δούμε που θα πάει η ιστορία.

χώρια που θα γαμήσεις και αυριο ! Χο, χό ! Εντάξει ο ανθοπώλης θα τα πλερώσει ουλα ή κανας αλλος σοβαρώτερος επενδυτής. Για τη μανα είναι παπαριες η ιστορία κανιέσνα για΄τι και αλήθεια να ταν όλο και καποιο γερο θα χε βρει εδω να του τρωει τη συνταξη (που πληρωνουν εισφορές οι μαλάκες άλλο και τουτο...για να τα τρωνε τα χουφταλα με τις πουτάνες και τους πουτανους ορισμενοι)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εύγε παιδί μου Βολτάιρε σε συγχαίρω δια το σήμα σου (avatar) επιτελους έβγανες εκείνη την αηδίαν...

Δάσκαλε, ένας άλλος συμμαθητής μου με απεκάλεσε σαύρα (δεν καρφώνω, δεν καρφώνω) και εγώ για να μην διαφωνήσω μαζί του δέχθηκα αγόγγυστα τον χαρακτηρισμό.

Βέβαια λείπει ο γραμματέας για να υπογράψει την αλλαγή του σήματος μου και να το καταχωρήσει στο βιβλίο της τάξης, αλλά ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει άμα τη επιστροφή του.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε στην ουκρανια δεν εχει τσαντακηδες?μου αρεσε παντος αυτο που ειπε η πουτανα οτι την ωρα που πηγαινε να βγαλει εισιτηριο για επιστροφη εγινε η φαση.ασε που εγω ειμαι σιγουρος δασκαλε οτι η μανα τις εβγαλε εισιτηριο με επιστροφη απο την ελλαδα.

Επισκέπτης
Δάσκαλε, ένας άλλος συμμαθητής μου με απεκάλεσε σαύρα (δεν καρφώνω, δεν καρφώνω) και εγώ για να μην διαφωνήσω μαζί του δέχθηκα αγόγγυστα τον χαρακτηρισμό.

Βέβαια λείπει ο γραμματέας για να υπογράψει την αλλαγή του σήματος μου και να το καταχωρήσει στο βιβλίο της τάξης, αλλά ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει άμα τη επιστροφή του.

Συμμαθητής ? Μπααα...αποκλείεται εγώ να τον έχω στο μαθημα μου.  Προφανώς αυτό έγινε σε άλλη τάξη ή στο προαύλιο.  

Επισκέπτης
δασκαλε στην ουκρανια δεν εχει τσαντακηδες?μου αρεσε παντος αυτο που ειπε η πουτανα οτι την ωρα που πηγαινε να βγαλει εισιτηριο για επιστροφη εγινε η φαση.ασε που εγω ειμαι σιγουρος δασκαλε οτι η μανα τις εβγαλε εισιτηριο με επιστροφη απο την ελλαδα.

όχι ρε . Τι να πάρουν από τις γκόμενες ? τα κραγιόν τους ? Οι άντρες κρατάνε κάτι μαυρα τσαντάκια όπως εδώ πριν από σαράντα χρόνια. Σε μας φημολογείτο ότι όποιος είχε τετοιο τσαντάκι ήτο και πάνος. Κάτι σαν την οργάνωση καρφιτσα δηλαδή αλλά σε τσαντάκι. Μαλακείες του παλιού καιρού. Ε αυτά τα μαυρα τσαντακια τα κλεβουν καμια φορά (και με απειλή όπλου άμα λαχει) διότι εκεί οι ουκρανοί βανουν τα λεφτά τους, δεν έχουν πορτοφόλια.
Ε ναι καλά εννοειται οτι εισητηριο ειχε με επιστροφή αλλιως One way οι πουτανες οι αεροπορικές εταιρίες χρεωνουν τα ιδια λεφτά.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

...χαχαχα, χαίρομαι τον θρίαμβό μου (χώρια που θα σε μαρτυρήσω άμεσα στον Δάσκαλο Ιωσήφ, που σε παρακαλούσε να βγάλεις
  εκείνη τη γκόμενα με το χέρι καρφωμένο στον πάτο της και δεν τον άκουγες), ενώ εγώ σε κατάφερα ΑΜΑΡΤΩΛΕ
  που έχεις υποκύψει στην 'Σκοτεινή Πλευρά' της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης Σιτεμένο Νεοταξιτόπουλο
  (δεν πιστεύω να είσαι κουρασμένο παλικάρι κι εσύ σαν τον ακαταλληλότερο?)...χεχεχε

Υ.Γ. Δάσκαλε εγώ του την είπα στο θέμα 'ποιό κόμμα θα ψηφίζατε...' ...χεχεχε, Και όπως βλέπεις, τον βοήθησα
    να αποκτήσει επιτέλους ένα συμπαθητικό αξιοπρεπές avatar αντί εκείνης της τσόντας που είχε.
    Είχε λυσσάξει εν μέσω πολιτικής αντιπαράθεσης, τον είχε πιάσει ο Φαρισαϊσμός του και μου έλεγε οτι κάνω λάθη στην
    ορθογραφία...χαχαχα, αντί να επικεντρώνεται στην ουσία της αντιπαράθεσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom