Επισκέπτης
εννούσα σε θέματα οπτικής καθαριότητος, όχι μικροβίων. Να το πω πολύ πεζά: δεν πρόκειται να σου βγει σκατωμένος (εντάξει δεν το εγγυώμαι)
κάτι άλλο για να μαθαίνετε: ¨ολες μα όλες οι ουκρανίδες ξυρίζουν το μουνάκι τους.
εννούσα σε θέματα οπτικής καθαριότητος, όχι μικροβίων. Να το πω πολύ πεζά: δεν πρόκειται να σου βγει σκατωμένος (εντάξει δεν το εγγυώμαι)
δασκαλε λες να φοιτησαν στην ιδια σχολη αρπακτικολογιας με την κορη του ιεραποστολου?
όλες έτσι είναι κατά ποσοστόν 90%
δασκαλε η γκομενα στο θεμα καθαριοτητας ειναι αψογη.δεν τιθετε τετοιο θεμα.οσο για να βγαλει σκατο ο κολος δεν νομιζω,διοτι το δακτυλο δεν εβγαλε οσο το εχωνα μεσα.για να μην ανφερθω τωρα σε κατι κολους ελληνικους τι βγαζουν....
άσε...Τα έχω απαλοίψει από την μνημη μου. Αλί και τρισαλί στους δυστυχείς συνανθρωπους μας που γαμούν ελληνίδες...
άσε...Τα έχω απαλοίψει από την μνημη μου. Αλί και τρισαλί στους δυστυχείς συνανθρωπους μας που γαμούν ελληνίδες...
θα ξεράσετε τωρα, αλλά μου διηγείτο γνωστός μου, απεπειράθη να γαμησει απ τον κωλο ελληνιδα κι αυτή είχε ξεραμένα υπολείματα από...κόπρανα στον πρωκτό της και χαρτάκια που σκουπιζόταν ! δεν νομίζω να πραγματοποίησε τον αρχικόν του σκοπό...
δάσκαλε κάνουν κλύσμα συστηματικά οι Ουκρανίδες?
ενταξει δασκαλε δεν ειναι ολες ετσι.αυτος μαλλον θα επεσε σε εντελως βρομιαρα.
δασκαλε πηγαινει σε αισθητικο,η οποια ειναι και γυναικα ενος φιλου μου και ειναι και πανακριβη.γιαυτο λεω οτι ο ανθοπωλης τα χωνει κανονικα.
ναι...Το τοιούτον θεωρείται και υγειυνόν. Δεν κάνω πλάκα κλυσμα υπάρχει σ όλα τα σπίτια ως μεσον αποτοξινωσεως του οργανισμού. Εχει παραμείνει από την ιατρική του Γαληνού ως μεσον της παραδοσιακής ιατρικής όπως οι κομπρεσες και τα καταπλάσματα που χρησιμοποιούνται ευρέως στην ουκραίνα.
εμμ έτσι εξηγείται ο καθαρός ο κώλος..
¨οντως προφανως και θα γαμει μια φορά την εβδομαδα. Η κορασις μένει μόνη της ή με καμια συμπατριωτισσα της ?
τωρα θα ακουστεί περίεργο αλλά είναι και θεμα διατροφής. Τι να φανε οι ουκρανίδες ? ¨αντε λιγο μπορς και καμιά σλόικα. Δεν στουμπώνει το αντερό τους με κεφτέδες, μακαρόνια, σουβλακια, τουρτες κλπ.
δασκαλε μενει με την μανα τις.αλλα αυτο το καιρο η μανα ειναι στην ουκρανια γιατι η αδερφη τις θελει να χωρισει με τον αντρα τις,και να ερθει και αυτη στην ελλαδα μονιμα.μαλλον θα την ειπαν την γουστα εχει εδω και θελει να ερθει και αυτη η πουτανα.
Καλή φαση. πόσω χρονων είναι η μαμ'α ?
δασκαλε η μανα ειναι γυρω στα 55.αλλα πρεπει να ητανε ψιλοκαλο μουνι στα νιατα τις,μου την εδειξε σε φωτο.αλλα χωρισε γιατι μεθουσε και την εδερνε πολυ ο μαλακας ο αντρας τις.ετσι λεει κανει και την αδερφη τις ο αντρας και τις και γιαυτο θελει να χωρισει.δασκαλε ολοι οι ουκρανοι τετοιοι μαλακες ειναι?